Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Adott ez a kártya:
http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_r585oc_1gd_hd5850_1gb_gddr5_pcie/141849
Nem értem miért a furmark alatt felmegy a gpu 90 fok fölé!
Akitől megvettem 75 fok fölé nem bírta hajtani.
Minden alapon megy AMD 965BE proci hajtja alapon semmi tuning!
Mi lehet a gond már vettem a házba plusz ventit előre(12cm-es) is,hátul 2db. 8 cm-s húzza ki a levegőt meg még oldalt is van egy ami a procita fújja rá a hideg levegőt!
Tehát a szellőztetés megoldott.
Meg hiába veszem le a ház oldalát akkor is annyi a hőfok.
Terhelés nélkül minden rendben gpu 40 fok alatt van.
Driver a legújabb,a tápom 500W-s schiftec tehát nem tudom hol a hiba!Help please !
-
Giot
addikt
Jah hát a világítás. Kicsit nekem is böki a szememet a Zalmin. De nincs mit tenni manapság mindent szeretnek kivilágítani. A tápom zölden pilácsol, a CPU hűtőm meg kéken. Szerencse hogy alsótápos a házikóm.
Hopp tényleg 5830-at linkeltem SRY.
Az OC amit linkeltél teljesen refnek néz ki. Gondolom a PCB felépítése is az. A vicc egyébként, hogy a Toxic is ezekkel az órajelekkel jön ki gyárilag!(#18697) Dj Dekko!:
Dehogy!! Csak mivel az egyik legforrófejűbb kártya így, tökéletes alany arra hogy megmutassák a hűtők mit tudnak!
(#18698) NOD: Számomra is elég meggyőző a Zalmi.
-
AtHoS
nagyúr
Sajna nem arról. Ha olyan lenne, akkor nem is törtem volna a fejem a csendesítésén
IDLE-ben is lehetett hallani egy halk éles hangot a gyári hűtővel, amit lehet más észre sem vesz, de engem picit zavart ezért döntöttem úgy, hogy beújítok rá egy hűtőt.A válogatásnál döntő szerepet játszott, hogy ne legyen karácsonyi kivilágítása az új hűtőnek illetve minél univerzálisabb is legyen, ha később eladásra kerülne. VF3000 egyből ki is esett, így maradtam a Gelid-nél. Tuningolni nem kívánom, így nálam a VRM biztosan nem fog túlhevülni
Erről a kareszról lenne szó: R5850-PM2D1G-OC
Mod: most nézem, hogy 5830-as kareszt linkeltél
Dj Dekko!
Én úgy vettem ki, hogy nem vált GTX480-ra csak azzal talált hűtőtesztet szerintem -
Giot
addikt
"A VRM hőfok nem lett jobb a Gelid-del, de ugye nem is rosszabb, mint a gyári hűtővel."
Az jó mivel ezek az aftermarket tuninghűtők a VRM-ek hűtésén szoktak elbukni. Igaz akkor nem is lett jobb mint a VGA saját hűtésével. Egy komolyabb tuning esetében pedig megint csak a VRM hűtés lehet a szűk keresztmetszet.
Volt ilyen tapasztalatom a Toxic-kal, hogy, Furmark xtreme teszt közben szimplán lekapcsolt a VGA. 20perc után. Nem tudtam más okát találni csak azt hogy a VRM-ek túlmeledtek, mivel a GPU és a Ram hőfokok nem voltak olyan riasztóak. Következő nekifutáskor fentebb toltam a venti fordulatát, 80%-ig Majd következett az újabb Furmark teszt és itt már egy órán keresztül beton stabil volt 950/1200-on, egyszer sem hibázott. Viszont ezen a fordulaton már fújtat rendesen a Vapor hűtés is.
Ezért keresek most valami igazán jó hatásfokú hűtést!
Köszönöm az infókat!Szerk: Erről az MSI-ről lenne szó?
-
AtHoS
nagyúr
MSi 5850OC 157/300 @ 765/1125 (alapórajelek)
Gelid Icy v2, ventik Scythe Kama panel szabályzójával legkisebb fordulaton: ~1300rpm
Everest adatai alapján:
Idle Furmark
GPU 26 50
Mem 31 54
árnyaló 30 55
VRM 32 79Furmarknál csak sima alap stabilitás teszt futott.
Saját tapasztalat [link]
A VRM hőfok nem lett jobb a Gelid-del, de ugye nem is rosszabb, mint a gyári hűtővel. -
Giot
addikt
Kicsit böngésztem még ezen késői órán, és találtam jó videókat ezzel kapcsolatban.
A tesztben: [link] egy stock GTX480, egy Zotac GTX480 AMP (ZalmanVF3000) és egy Gelid Icy Vision-el szerelt GTX480 szerepel.
Ebben a teszt-ben pedig: [link] egy Accelero Xtreme Plus hűtővel szerelt GTX480 mutatkozik be:
A végén van maga az izzasztás.
Tanulságos videók!
Igaz dönteni még nem sikerült!
Majd jövőhét, úgyis megvárom a vásárlással a fizut.
Köszönöm mindenkinek az érdemi, megnyilvánulásokat, véleményeket! -
AtHoS
nagyúr
Esetleg itt van még egy választható lehetőség: Gelid ICY Revision Rev.2
beszerzési hely -
klac
aktív tag
A feszt a nyákról veszi, mint a gyári hűtők.
Gondoltam, hogy nem elég hatékony tuningkor a Toxic hűtéshez viszonyítva.
Viszont csak leírom, mert az előbb is úgy láttam, hogy a RAM hűtők formája miatt lehet az, hogy nem írják a kompatibilitást az 5850 re. -
klac
aktív tag
A gyártó szerint ez biztosan jó az 5850 re, én a helyedben, nem kockáztatnám az általad felvetett AC hűtőket, amire nem ír kompatibilitást az 5850 re.
-
Giot
addikt
Kollégák kíváncsi lennék e véleményetekre, a következővel kapcsolatban!
Adott az 5850 Toxic jó ideje nézegetek rá valami komoly hűtést.
A végeredmény két hűtés, amit közületek is használ egy két ember. Az egyik a Zalman VF3000A, a másik az Arctic Cooling Xtreme Plus. Utóbbi egy két ezressel drágább, persze nagyobb a hűtésteljesítménye, viszont nem szeretnek ragadni a sünök.
Ami még az AC hűtésénél érdekes lehet az a kompatibilitási listában található, illetve hogy pont nem található 5850.
Ami még tovább bonyolítja a helyzetet hogy a Toxic a Sapphire rev2-es PCB-jére épül.
Azt már biztosan tudom hogy a Zalman felmegy rá. Az viszont kérdéses hogy az AC igen.
Tovább nézegettem a dolgot, összehasonlítottam az
5870PCB-t, és a
rev2-es Sapphire PCB-t.
Nekem hasonlónak tűnik. Arányait tekintve is. Vagyis mindegy lenne ha az 5870Xtreme hűtést tenném ra vagy a Plust.
Ki, melyiket venné a Zalmi vagy az AC?
Ha az AC akkor bevállalható e szerintetek a sima 5870xtreme vagy a Plus, mit gondoltok? -
SipiBcs
őstag
Üdv a topic "lakóinak"
Tegnap csatlakoztam egy Gigabyte HD5870-nel a táborhoz. Sokat olvastam a kártyáról, eddig nagyon szimpatikus. Különösebb tesztelgetés még nem volt, lévén új a cucc és az előző win7 van még fent a winchesteren.
Látom nagyrészt segítőkész a társaság, remélem túl bugyuta kérdéseket nem sikerül majd összehoznom!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
ZozzHUN #18666 üzenetére
Így van, de egy bizonyos szintet el kell már érnie a processzorok órajelének ahhoz hogy a kártyával szinkronban dolgozhasson...hiába rakod full hd felbontásra a géped...ha egy 2ghz órajelű processzorod van, az lesz egyből a szűk kereszt metszett, hiszen bejön bármelyik játékban egy nagyon fizikális, mozgó rész... crysis warhead, erősen akadályozni fogja a proci órajele a kártya erejét...
Full Hd Felbontáshoz egy hd 5850/5870/5830 típusú kártyához már illik 3Ghz alárakni... -
Pepe78
őstag
Csináltam egy tesztet 1440x900 8xAA mellett 10 percig.
Gpu-z is ugyan azt méri.
62 fok. 47% -
Pepe78
őstag
válasz
Motion_Blur #18670 üzenetére
Nagyon sokat terhelés alatt!
Nekem pasztázás előtt azonos beállítás/winfos/szellőzés mellett 74-75 fok volt a max.
És nézd meg most. Azért ez nem kis különbség. Több mint 10 fok.
Ami a legfontosabb hogy a 70% fordulat helyett 47%-on mindezt.
sokkal halkabb is lett.MX-2 nekem mindig bejön.
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #18661 üzenetére
Jó jó lebuktam!
Egyébként az itteni tapasztalat azt mutatja hogy a Toxic-ok között is, sikerült egy tuningosabbat kifognom! Ez is alapon hozza ezt az órajelet. Csak ahhoz már kevés a Vapor hogy ingame is így használjam, (de jön majd Toxic-ra extrém hűtés) így marad a 850/1200.
(#18660) barack1997: Ezt neked kell kitapasztalni. Az az órajel jónak mondható az 5870-ek között alapfeszen.
(#18668) Djuree: Úgy tudom az 58XX VGA-k védve vannak az ilyen xtreme burning programok ellen. Ettől függetlenül én is azzal teszteltem. Majd később jöttek a játéktesztek, benchmark-ok. De ott sem volt gondom.
-
Pepe78
őstag
válasz
Motion_Blur #18667 üzenetére
1024x768
8x AAAz everest és Furmark is ugyan azt a hőfokot mutatja.
Van sokkal jobb teszt mint a furmark amúgy.
Black OPS + SC2 ment egész éjjel és teljesen korrekt a VGA hangja.Belecsempésztem a dologba egy kis MX-2 pasztát azért.
Sokat számít.Idle most 28-30 fok között minden cucc rajta.
-
Djuree
félisten
válasz
Motion_Blur #18667 üzenetére
"Xtreme Burning Mode", ez jó. ha nem ég szarrá a karid akkor nyert ügyed van
azért ezzel gondolom nem árt vigyázni
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
További info a VTX3D 5870 ről.
22C szobahőmérséklet mellett teszteltem Furmarkkal.
ITT látható minden ami fontos.
5870 ek között ez jó hatásfokú hűtésnek mondható?
-
Pepe78
őstag
.
-
ZozzHUN
addikt
Aki szeretné a referencia és garanciás HD5870-es kártyáját budapesti találkával, kipróbálással elcserélni egy ilyen HD5870-re, az szóljon.
-
Djuree
félisten
szerintetek a q8400-am ideális ehhez a vga-hoz? tehát nem húzza vissza egyik a másikat?
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #18656 üzenetére
5850 alapfeszen
: [link]
-
TeeBee73
veterán
Szívesen, mindenkinek!
-
Djuree
félisten
válasz
TeeBee73 #18652 üzenetére
én is kösz
akkor ez powercolor lényegében
szeressük őket
occsóak és jók
igaz szoftverkörítés nincs, de lagalább occsó
na 5850-es kisdrága beüzemelve. majd megőrültem mikor láttam hogy 2 6pines táp kell neki, a tápomon meg csak 1 van, és a karihoz nincs kábel
de véletlen találtam itthon egy elfekvő 6 pines molex átalakítót
majd holnap 3dmark meg tunying
-
Giot
addikt
Jó vétel!
(#18647) Djuree: Nem kell rá tenni! Nem rosszak a ref hűtők sőt nem is igazán hangosak. Tuning is belefér! 850/1200-ig általában oda lehet lőni nekik. Meg tud vele birkózni a ref hűtő. Igaz itt már biztos zajosabb.
(#18650) Pepe78: Nekem ez jutott róla eszembe: [link]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
5870 tulaj lettem ma egy VTX3D példány lett az enyém.
Túl vagyok a tesztelgetéseken.
Ami biztos, hogy ez egy Powercolor VGA. Az összes borda, felfogatás megoldás egy az egyben Powercolor téma.
A hűtése meglepően jó, igaz elég szellős a házam.
idle 21% fordulat :
GPU 32C
Memó: 29C
Árnyaló: 30 CFurmark alatt max 75 fok , itt már hallatja a hangját, de nem veszélyes!
Szóval aki nem tudta hova tegye a VTX3D-t az gondoljon a Powercolorra.
-
CyDoN
senior tag
lehet, h nem jó helyre írom, de talán:
MSI R5850 TWIN FROZR II ez jó vétel 42k körül?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Djuree #18647 üzenetére
Én pont most akarom lecserélni a 5850 ref hűtőjét
Nem rossz, de nem is jó. Nagy előnye, hogy a meleg levegő több mint felét kitolja a házból..
Volt ref. 4850-em.. az 5850 hűtője maga a mennyország ahhoz képest
Ez legalább tud hűteni, ha kell.. alapjáraton mikor a vga 157/300-on van a legkisebb fordulaton (1150rpm, Nincs hang) nekem 38-40 fokos a GPU. Komoly terhelésnél meg előjön a hajszárító hang, de legalább nem forr fel a kártya.
-
Djuree
félisten
na elvileg már a postás bedobta a vtx 3d 5850-em
vagyis csak a cetlit rakta be és mennem kell majd érte a postára
most egy 4850-em van egy AC Twin Turbo-val. ez a hűtő vajon jó az 5850-re is? a pro változat az jó, de ezt a simát nemtom, ac oldalán sincs info...milyen ennek az 5850-nek a ref hűtése? le kell-e cserélni? kis tuning majd lesz valszeg
4850-nek hiresen szar volt a refje....hangja nem zavar annyira...úgyis mindig megy a tv, a valóvilágban úgyis túlordítják
-
TeeBee73
veterán
válasz
Motion_Blur #18639 üzenetére
Van VRM-hez is borda a csomagban.
Csak ajánlani tudom ezt a hűtőt. 47°C volt eddig a maximum, amit játékok alatt mértem, akkor is csak ~50%-ig mentek fel a ventik. (100%-on kb. annyi hangjuk van, mint a ref.hűtőnek 25%-on.)MOD: Nekem nem volt gondom a RAM bordákkal, igaz csak 1GB-os a kártyám.
-
tom_tol
addikt
válasz
Motion_Blur #18642 üzenetére
ha nem sajnálod rá a pénzt vegyél accelero extrem-t
én zalmant nem vennék az biztos -
Giot
addikt
válasz
Hobbbyt #18643 üzenetére
Dehogy nincs a Zalman sokkal jobb!
Több kolléga próbálta már, 58XX kártyákra pld Sárpac vagy ffodi mindketten nagy megelégedettséggel. kérdezz rá bátran hogy mit tapasztaltak egyébként a Zalmival.
Sárpac véleményét egyébként itt is olvashatod: [link] Nem a semmiért kerül annyival többe.
Az AC hűtők közül ez az ami igazán korrekt 58XX kártyákra: [link] . De láthatod ennek az ára sem kispályás. Igaz tényleg brutál jó a hűtőteljesítménye is.
Szerk: Még csak annyit hogy nem csak a ventik mérete számít (hiszen ebben megegyezik a az ACTTpro és a Zalman) hanem a légszállítás és a bordák kialakítása, hőcsövek elhelyezkedése is. És akkor ott van a talp ami a GPU-val érintkezik. Ezekben a Zalman jobb mint a TT. -
Hobbbyt
őstag
Nahh.. erre vártam.
Pro és KontraHőmérséklet ügyileg a ref. hűtéssel is nagyon meg vagyok elégedve. Az egyetlen egy komoly problémája az, hogy az idő múlásával lineárisan nő a hangja is.
950/1250-on Ha a ventit fix 80% (~4100rpm) -ra kapcsolom (ekkor pont olyan a hangja mint a hajszárítónknak) 72 fok fölé nem engedi a hőfokot. Viszont sose szokott ennyin menni.
850/1200-on megy szépen, a vásárlás óta..Szóval az árakon kívül nincs komoly különbség a Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro és a Zalman VF3000A között? Mert ha nincs akkor egyértelmű.. (számomra)
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18637 üzenetére
Hogyne férne meg! A lényeg a nagy légszállítás, ehhez pedig növelni kell a ventik méretét hogy ne legyen hangos. Ezért alap a 92mm-es venti a hűtéseknél.
-
tom_tol
addikt
válasz
Motion_Blur #18639 üzenetére
igen
azt adják hozzá ami az oldalon látható
a vr heatsink talán jó a ref. karikra de nekem nem passzolt
megjegyzem nem volt rá szükség, a ventik lehűtötték anélkül is
az egybe ram borda szvsz. elég nagy marhaság, nem is maradt meg rendesen így zalman süniket raktam rá már csak azért is mert az én karim 2 Gb-s, mindenképpen kellett még pótlás
a teljesítménye nekem megfelelt -
Motion_Blur
félisten
Accelero XTREME 5870 hűtése van most valakinek?
Jár hozzá minden borda, nem kell külön megvenni semmit hozzá? VRM hűtésre gondolok. Többen mondták már hogy nem teljes a csomag...
-
tom_tol
addikt
válasz
Cybertrone #18637 üzenetére
[link]
és nem volt hangos egyáltalán -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18632 üzenetére
1Ghz??
Csak nem ingame 3órán keresztűl.
Azzal nem fog a gyári hűtés megbírkózni hacsak nem fix 80%-on forog. Ott meg azért már süvít rendesen a ref hűtés. Az 5850 Toxic-on lévő Vapor is igazán csendesen 850/1200-ig teszi a dolgát ezen az órajelen még simán hagyhatom autón a ventivezérlést, hangja alig és kordában tudja tartani a hőfokot is. 950/1200-on már 70%-on kellett járatnom hogy ne 90C legyen a GPU hőmérséklete. És akkor a VRM-ek hőfoka még szóba sem került.
Szóval csak halkítani lehet azzal a hűtéssel, de a VRM.ek hűtése nem igazán van megoldva. Ebből a szempontból hatékonyabb a ref hűtés mint az AC TTpro.
Nekem volt 4870-en AC TT tényleg alig volt hangja de a tuningban mindig elszállt a VRM hőmérséklete, olyan is volt hogy lekapcsolt a VGA. A GPU-t, memót, egyébként korrekt hőfokon tartotta.
Szóval komoly tuningra nem ajánlom! -
Cybertrone
veterán
válasz
tom_tol #18634 üzenetére
Halknak nem halk... Viszont a célnak megfelel! Már 480-on is karcsún szerepelt a vf3000... A gyári amp verzióján a zotacnak az van, és annyit értek el vele hogy nem 90 fok a kari terhelve hanem 80... kicsi az a hűtés hozzá! Accelero talán, de inkább víz ha a hang zavaró! Amit megértek mert mint 2 kari hajszárító, de legalább teszik a dolgukat a hűtők!
-
tom_tol
addikt
válasz
azért az 58xx sorozat hűtője nem a leghalkabbra sikerült (persze ez privát vélemény)
én lecseréltem az 5850 és a 70 hűtőjét is elsősorban a hangja miattcsak megjegyezném halkan hogy az 5870-n nem de a gtx580-n kipróbáltam a vf3000-t és igen nagyot sikerült csalódnom
ennyire feleslegesen még nem dobtam ki pénzt hűtésre -
Motion_Blur
félisten
válasz
Teljes mértekben egyetértek.
Én a hangja miatt fogok rá pakolni egy Zalman-t a közeljövőben, de a tuningban nem gátolt eddig se a stock hűtés.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Robert1987 #18615 üzenetére
Akkor már inkább Gigabyte HD5870 UD, mert ahhoz lehet feszt is állítani, így tuningolható
-
fanti
addikt
Persze hogy GTX 580 kell! Ha nem számít a pénz, akkor nyilván a legerősebbet kell venni, ami jövő ilyenkor persze már csak a középkategóriában fog kocogni, de most egy izomkártya.
Mint egy évvel ezelőtt az 5870.De ha be kell osztani a kis pénzecskédet, akkor még az 5850-es évekre szól, mert kénytelen az ember kompromisszumokat kötni ha nincs elég lóvé.
Én tudom, most lettem munkanélküli 22 év után amit folyamatosan dolgoztam végig, és eddig én is éves szinten 2-3 VGA cserét is megejtettem ha kellett, illetve ha hajtott a szakmai kíváncsiság. De most nincs pénz, nincs fejlesztés, rezsire meg kajára kell a lóvé, úgyhogy az aláírásomban levő konfig jó ideig maradni fog asszem......
De ha elkalandozik a fantáziám, akkor én most egy 6950 2GB-os ATI-t vennék ha gazdagabb lennék.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van valami best buy VGA hűtő HD5850-re? A legfontosabb, hogy ne legyen hangja, és a tuningos meleget is kordában tartsa
Meglehet oldani valahogy a biosból a ventilátor szabályzást? :S
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
papptibor76 #18623 üzenetére
Hát igen, egy GTX 580 kijelenthető hogy néhol simán 100% al többet hozz egy hd 5870 nél...
De kétszer is olyan drága! -
Cybertrone
veterán
válasz
papptibor76 #18623 üzenetére
Hát ha hiszed ha nem van ami megfogja... ezért cseréltem le.. BC2ben pl nem 40fps-em van hanem 80, dupla akkora szűrővel...
Crysis WH nem megy fullon 30 fps alá 5870-el nem ment 25 fps fölé... -
Robert1987
tag
válasz
Cybertrone #18616 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Őszintén szólva a tartozékok nem nagyon érdekelnek, csak DVI-D-sub átalakító legyen hozzá. Tuningolva sem lenne a kártya, szval szerintem megtaláltam amit kerestem -
Bunken
tag
válasz
Cybertrone #18618 üzenetére
Hát nem sok kedvem volt megbontani a gépet de megtettem de sajnos magán a karin is csak a PN meg a RoHS van feltüntetve.
De azért köszi.
-
Bunken
tag
Hello.
Remélem tud nekem segíteni valaki.
Szeretném beregelni a videókarimat a Sapphire oldalán amihez kell a Seril száma de nem tudom hogy a dobozról melyik számot kell a Serial Number-hez beírni.
Ezek vannak a dobozon:
-PN
-SKU
-RoHS Made in China
-EAN-13
-UPC-AA válaszotokat előre is köszönöm.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robert1987 #18615 üzenetére
Nemrég jelent meg a gyártó a picaon, és azért olcsóbbak mint a többi gyártó megoldásai, mert nem viszik tulzásba a körítést csak a szükséges hülyeségeket adják a karikhoz, olyan egyszerű kis csomag az egész, de a termék az ugyanolyan mint pl egy giga!
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Visszakerestem a fórumban erről a VTX3D márkáról, de csak 5850-sel kapcsolatban találtam hozzászólásokat.
Én viszont ezt néztem ki magamnak.Valaki tudna róla írni vmit? Megbízható, megér-e ennyit stb.
-
Cybertrone
veterán
válasz
amper zoli #18613 üzenetére
Vagy a nagy darab lépegető robot, ami már ismerős sok embernek a game videókből... amikor el kellet pusztítani aszidtem sosem döglik meg! Nem vicc 40 percbe került közepes nehézségen míg megdöglött, és kb az összes létező fegyverrel lőttem ami az adott helyszínen felvehető volt, és közben jöttek a kis ürlények is, nah az fasza volt!
-
amper zoli
tag
válasz
Cybertrone #18612 üzenetére
Igen
helikopter 2 tár páncéltörő és még mindig velem szemben áll a levegőben
-
Cybertrone
veterán
válasz
amper zoli #18611 üzenetére
Egy próbát megér majd!
Bár remélem hogy finomítanak az űrlényeken is, egy tár kell beléjük scarból félelmetes... Jó hogy a gausból 1 lövés de öszesen 14 lőszer van hozzá, ami karcsú!
-
amper zoli
tag
válasz
Cybertrone #18609 üzenetére
Hali!
Ott én is elakadtam...........vedd vissza a felbontást 800x600-ra akkor tovább megy, utána úra vissza én 1920x1200 és irány a "bughalom" -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18607 üzenetére
Nem vagyok mester, nem kell az arc!
Ha nem tetszik csinálj magadnak Logout-ot és chatelj!
Vannak alapelvek amiket nem kell minden topikban felrugdosni.
Nem csak te olvasod, hanem olyan is aki nem is irkál, vagy be sincs regisztrálva. Miért nem lehet a témával foglalkozó, mellesleg kiemelt topikban a témával foglalkozni? -
Cybertrone
veterán
A Beta egy bughalom, én is ha meghaltam, és újrakezdtem a hullák ugyan ott maradtak ahol halál előtt lelőttem őket, a katonák uszkáltak a levegőbe megmeredve mint valami groteszk szobor... megnézni jó volt, végig akartam vinni de egy helyen nem tudtam halál után ismét bemenni az ajtón, így várom a demot, és a teljes verziót!
Gerisz:
nemkel felszívni magadat... Máskor is előfordult már itt is, és máshol is hogy épp pont nem a témába vágóan beszélgettünk! -
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko! #18602 üzenetére
Nálam is ment, mint a szélvész 1db 5850-en... Más gond volt ott... Várjuk meg a demót, elvileg úgyis rengeteget csiszoltak rajta... A kiszivárgott bétában amúgy még semmi grafikai "finomhangolás" nem volt... Amúgy én továbbra is 6950 2GB párti vagyok, de ez tényleg nem az a topic.
-
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18605 üzenetére
Mert arra van külön topik azért. Akkor irkálhatsz bárhová minden baromságot is az is jól van.
Ha ide 2 hsz érkezik a témával kapcsolatban akkor annyi. Ez nem chat. -
fenergie84
addikt
Köszönöm a figyelmeztetést!
Akkor valószínű úgy használom majd, hogy két monitor állandóra, a Tv-t meg ritkán, hébe-hóba használom majd (amúgy is ritkán filmezek rajta stb...)Dj Dekko!: most egy olyan játék Beta verziójára alapozol, ami k....ra nincs optimalizálva...nekem is akadt, de olyan helyeken ahol semmi nem volt a pályán rajtam kívül, szóval szerintem érdemes megvárni a végleges játékot és azzal tesztelni, ha nem elég az 5850, akkor érdemes cserélni....
-
Dj Dekko!
őstag
Nagyon filozok most én is.... gépfejlesztés előtt állok. Párszor írtam hogy GTX 580 ast vásárolnék... boltból hamarosan...
Viszont full hd hoz szerintetek 1560Mega Memóriája nem lenne elég?!
HD 6970 esen 2 gigával adják... ugye 3 gigás gtx 580ra mert nincs kes... (220 ezer)
2 évre szeretnék most legalább vga venni... és valahogy a GTX 580 jobban bejön mint a hd 6970 es... teljesítményben is.
Egy tuti... 5850es fölött kezd eljárni az idő sajnos...
Kipróbáltam rajta a CrYsis2... (Beta) ... de úgy akadt mint atom, nem tudom pontosan hogy mitől hogy csak 1 gigás a hd 5850 esem, vagy a proci miatt...
De nagyon gáz volt... -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18595 üzenetére
Ha választani kell menjen a Milyen videókártyát? topikba és legyen az teleszemetelve. Nem kell ide a majd én megmutatom melyik az erősebb szarság!
Ez mindenhol csak a vitát gerjeszti. Itt legyen szó a HD58**-ról. Ne a melyik a jobb ról!Nem csak neked szól!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest