- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
SzlobiG #14091 üzenetére
Oks kösz, nem azért írtam félreértés ne essék írhattam volna 5970 2gb és 4gb-s is csak a példa kedvéért írtam a 5850et mert az jutott eszembe
Akkor mondhatni amire számítottam vagy gondoltam, sebességben nem dob csupán a felbontásnál kell ha 2xxx x 1xxxx-es felbontást akarok illetve igen 3 monitoros dolgot. eyefincsivel -
CptMisi
őstag
Helló!
szerintem 5850hez elég az 1Gb, 5870hez már jól jöhet
Felbontáshoz például kellhet a sok vram, mondjuk Eyefinityhez
El tud fogyni az az 1Gb
Kíváncsi vagyok azért a többiek válaszára is
Ja, amúgy szerintem sem éri meg...SzlobiG: egy életre elvetted a kedvét a 2gb-os vgáktól
"kis" túlzással
tom_tol: nálatok van? hol nálatok?
-
De4d
őstag
Üdv.
Csak érdeklődési célból megéri venni 2gb-s vga-t pl 5850ből( vapor/toxic ) 100k-ért vagy bőven elég 70-80ért az 1gb-s?
Illetve miért jó ha 2gb-s a memó? még az 1gb sem kell nagyon a gameknek, hol vagyunk még a 2-től? Bár lehet amilyen gyorsan fejlődnek nem is olyan messze.
Köszi. -
SzlobiG
félisten
Tudtommal csak eleinte voltak problémák vele amikor megjelent én nem tapasztalok semmi laggot meg hasonlókat. A cf kihasználtság meg program függő a nevesebb/jobb gémek használják főleg nekem badcompanyba fontos ott 100%-os majdnem. A driverek meg olyanok mint az 5000-es szériához szal uaz.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #14083 üzenetére
Akkor kicsit szoktatom a szemem a piroskához és lehet rászánom magam.
(#14082) SzlobiG: Akkor egyéb ok.
Annyi kérdésem még csak lenne hogy sok ember szidta az 5970-et hogy nem megy jól meg nem használja ki a 2 magot meg lagg tenger és stb stb. Neked mi a tapasztalatod a kétfejű szörnyeteggel minden rendben van vele? Driverek kiforrottak már hozzá? Mert gondolom hogy driveres hibák lehettek amikre sok ember az elején panaszkodott.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #14076 üzenetére
950/1250-en is?
Amúgy a lényeg hogy ugye 850/1200-on használom a Toxic-ot meg tud vele birkózni a Vapor még a nagy melegben sem volt baj amikor 35c körül tanyázott a hőmérséklet. De jobban örülnék 60C Gpu hőmérsékletnek, nem pedig 75/80-ak mert ha autón hagyom a ventit akkor odáig engedi fel. Ha meg belövöm fentebb a fordulatszámot, akkor meg már kihallatszik a házbol, igaz nem zavaró mértékben. Szóval nekem az lenne a lényeg hogy szinte zéró (azért a 3db 12cm-es ventinek van egy kis szélzaja) zaj és 60fok környéke.(#14077) CptMisi: Nem rossz!
Na majd barátkozom a küllemével. És te beszerzel 1-et?
(#14078) SzlobiG: Most látom hogy el akarod adni az 5970Xtreme hűtést. Esetleg nem vált be vagy egyéb ok?
-
Sárpac
nagyúr
20C - fokot garantálok mindenkinek refhez képest hangtalan alapjáraton a zalman VF3000A-val!
-
ffodi
veterán
válasz
BullKoxa #14047 üzenetére
A batmanhez is magas physx-hez ha jól emlékszem 9800gtx+-t ajánlottak társkártyának, a dark voidhoz gtx260+-t társkártyának.....stb. Ezek mellett simán ment a batman is pl 60 fps-el high Physx mellett. Szóval nem kell még így leírni a GT220-at és társait. Majd ha megjelenik a játék ki fog derülni minden. Persze ha szarul lesz optimalizálva, akkor teljesen mindegy milyen vga-d lesz Physxre...........
-
Giot
addikt
válasz
Dasfaf #14059 üzenetére
Nem rossz! Ez az XFX OC 5850-e. Képek alapján u.a. mint a referencia csak magasabb órajeleket kapott 765/1125Mhz. Ha nem kellet ráfizetned egyértelműen jól jártál.
De itt a fórumon nincs vele tapasztalat úgyhogy jöhetnek a tesztek, infók.
Itt egy külföldi teszt róla: [link] -
Dasfaf
tag
Hello, mit gondoltok az XFX HD 5850 Black Edition-ról?
Én egy sima XFX HD 5850-t , de ezt küldték.
Még nem raktam be, jó a hűtője, csnedes stb..? -
tom_tol
addikt
válasz
Sárpac #14024 üzenetére
grat az új szerzeményhez
az AC 25 mm-el hosszabb mint az 5870
ha már az egyik legjobb kártyám van a legjobb hűtés jár neki
(az ár/érték arány süket duma)
azért csinálhatnál néhány tesztet komolyabb órajel mellett is had lássuk mit tud a zalmanakik szerint a design fontosabb
én a gépet nem szobadísznek tartom és akkor látom a hűtőket ha valamit csinálok benne
egy hűtő elsősorban legyen hatékony lehetőleg elfogadható zajjal mert akármilyen csili-vili ha nem teszi a dolgát akkor ....CptMisi
nálunk van kb. 9E -
BullKoxa
őstag
hi!A Maffia 2-ben nagyon kevés lesz Physxre a GT220
.(Sebaj akkor anélkül lesz kijátszva!
)
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #14031 üzenetére
Persze, én is megcsinálom majd plexisre a ház oldalát, és engem is zavar, ha valami nem tetszik...mondjuk például ez az AC...nekem ez a zalman bejön, de az N változat nem
jah meg a Noctua ventik
Sárpac: 30% mellett 58°C
mivel szabályozhatóak a ventik?
Giot: nekem nem tetszik
én amúgy szeretem a ledes dolgokat például
ventikből is teszek még 1-2 jobbféle kék ledes ventit, hogy a plexin át jól fessen a cucc
Mafia 2 gépigény fiziksznek GTX 285
aztán ugyanúgy megy, mint egy GT240el
-
Giot
addikt
-
Gerisz
addikt
Ez teljesen igaz, de engem nem hat meg ha hatékony de sz#rul mutat.
Sajnos ez az én hibám. De ezt a Zalmant más színben el tudnám képzelni, mondjuk a burkolata nélkül, vagy átfestve.CptMisi: Nekem ez is fontos, azért intézem a Thermalright-ot és vártam rá meg elég sokat telefonálgattam, levelezgettem érte.
-
kasa85
őstag
válasz
Sárpac #14024 üzenetére
Hali.Majd ha lesz időd léci egy képet küldj Gpu-z vel diagnosztizálva az elért értékeket kíváncsi vagyok a többi hőfokokra is memória stb,stb.Lehetőleg Fur Mark Xtreme Burning Mode -opcióval tesztelve,hogy teljes látképet kapjak az én ref hűtős és a te vf3000A hűtőddel tesztelve.Nagyon tetszik,és én is szeretnék ilyet szerválni mert a ref 70%-on üzemelve már a hangomat sem hallom meg tuningra sem a legjobb
Illetve szerinted ha meggyőz a további teszt rámegy erre a példányra?GIGABYTE GV-R587D5-1GD-B (HD5870).Előre is köszönöm grat az eddigi elért eredményekért
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #14023 üzenetére
Diplomaosztó
(ja már ideje 25 évesen befejezni a tanulást, mondjuk még Msc-re el akarok menni, meg akarom valahogy csípni a 30-at úgy, hogy közben tanulok még!
)
(#14024)Sárpac: Nekem az AC túl ormótlan, nem dizájnos nem az t tükrözi, hogy szép és jó hanem olyan oroszos, "nagy" "ronda" és "jó" ja és "drága"(mondjuk ez már nam annyira oroszos)
.
Nézétek csak ez[link] mennyibe kerül, szerintem valahogy rá lehetne fabrikálni egy 5850 vagy 5870-es karira és tuti meghűtené!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14021 üzenetére
Biztos, hogy jobb az AC, de nem annyival mint amennyi helyet és pénztöbbletet igényel!
50%-ig nem hallom ki a vf3000A hűtőt 70%-körül már van hangja olyasmi mint a vapor x volt 50%-on. 100%-on is kis zúgás mellett igazából a nagy szélzaj az ami kihallatszik, olyan szinten teker, hogy a memók közelében is érzem, hogy mozgatja a levegőt! -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #14021 üzenetére
Ballagásra?!
mikor ballagsz te?
Gerisz: de neked gondolom 5850el alapfeszen ennyi
várom az OC-s eredményt
-
Robi BALBOA
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #14001 üzenetére
Tudom, de annyira még nem sürgős
csak azért írogatok, mert most kezd aktuálissá válniahogy mondtad, ha senki nem tudja nekem beszerezni, akkor írok neki
most, hogy tudom, milyen is a VF-3000A, így veszek egyet
tom_tol: ha jól látom, akkor a merőleges a CPU hűtő ventilátorára, míg R4nél párhuzamos vele, tehát szerintem nem lenne olyan jó hűtése, hacsak nem rakok rá egy saját ventit
ha nincs R4, akkor R5 lesz, de egyáltalán hol van, és mennyiért?
Sárpac: szép ez hűtő, ha jól sejtem, neked is nagyon tetszik
jól is hűt
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14012 üzenetére
Én a PCGeartól rendeltem és most már rendesen lehet kapni is.
Ha berendeled 1hét alatt megjön 11270FT+posta(1090). -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14012 üzenetére
Már csak arra lennék kíváncsi hogy az AC Twin Turbo-ja 92mm-es ventikkel mire lehet képes.
Igaz az sincs benne a kompatibilitási listában az 5850-él. Valszeg a mert rövidebb az 5850 nyák-ja az 5870-él, és ahogy Misi is említette a két egymáson lévő DVI csati miatt nem fér el.
Hm az enyém hoszabb a referencia nyáknál. Srácok lemérné valaki milyen hosszú a referencia 5870 nyákja?
szerk: Ez érdekes a PCgear-nél a a Twin Turbo Pro-nál ott van hogy a kompat listában az 5850 [link] .
Miközben az AC hivatalos oldalán nincs: [link] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Sárpac #14010 üzenetére
És itt az ellenfél is!
Sajnos az AC hűtőborda jócskán túlnyúlik a karin így ezt mindenképpen figyelembe kell venni ha valaki e mellett dönt! -
Sárpac
nagyúr
A többit holnap sajna az egyik ventit eléggé eltakarja gt220 társkártya így majd azt holnap eltávolítom gyanítom hoz még a konyhára a venti fordulat 50%-on ezt hozta 900/1200-on.
Érdekesség képpen a Twin frozer II 78C fokos GPU hőmérsékletet produkált ui szobahő mellett!Szóval bő 20C - hozott a konyhára mindezt halk üzemmód mellett!
Amúgy 100%-on sem hangos, hallani, hogy teker de bőven elviselhető szint úgyis, hogy
40cm-re van tőlem a masina!
Nagyon tetszik benne, hogy pofon egyszerűen fel lehet tenni semmi extra gixer nem jött közbe Lightningra meg egyenesen gyerekjáték!Saját értékelés:
Teljesítmény: 9 /AC talán jobb lehet max 1-2C fokkal
Hang: 8 / 50%-ig nincs hangja 70%-on már hallani egy kis zúgást innen már nem hangosodik tovább
Szerelhetőség: 10 /mint a pofon
Dizájn: 10 /Gyönyörűűűű!
Ár: 7 /Lehetne olcsóbb is mint minden..
-----------------------
Össz: 8,8 -
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #13998 üzenetére
Amióta gatyázol már kétszer körbe lehetett volna szaladni a témát ha nagyon akarod.
Írsz Armand Cheng barátunknak a support2@thermalright.com-ra és megaszongya, hogy kapogasd be vagy, hogy hogyan tud hozzásegíteni. Nekem az utóbbit tette. Megmondod, hogy ebből a szerencsétlen országból vagy ahol senki nem tudja neked beszerezni, a nagykerek sem. Tudna-e neked valahogy segíteni és szerintem nem fog ellene lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged