- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
válasz
Cybertrone #18298 üzenetére
Így van,de ugyanígy van ezzel a 6990 is,ilyenkor mindkét GPU max. fél gőzzel fog menni szerintem,ha meg nem megy a CF vagy SLI,akkor ereszd el a hajam lesz,gondolom ilyenkor maxra tekeri az egyik procit.
Amúgy a Cayman sem fogyaszt sokkal kevesebbet mint az 580.Kíváncsi leszek,mit hoznak ki belőlük. -
Jocy
aktív tag
válasz
Cybertrone #18296 üzenetére
Valószínűleg durván vissza lesz fogva,akár csak a 6990-en.
Tuti lesz valamilyen energia menedzsmentje,anélkül esélytelen lenne szerintem. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18294 üzenetére
580 kivitelezhetetlen dual gpu-ban.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18292 üzenetére
Nekem rengeteg több kártyás gépen volt, különösebben nem volt semmi problémám vele... 6990 es meg apszolut csúcs lesz... most kb annyiba kerül mint egy gtx 580 és vagy 50-60% erősebb lesz... akkor még is inkább 6990!
De ez a jövő titka... lehet én is gtx 580 mellett fogok voksolni ha annyira tré lesz az új... atomerőművek. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
pottyantós #18286 üzenetére
Így van. Ha két termetes GTX 580 Gpu van rajta... az nem lesz piskóta.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
cyberkind #18284 üzenetére
Igen, amit küldtél linket, külföldi oldalon meglehet találni... hogy mutatják a hátlapját is a kártyának és ott bezony 2x1 Giga byte memória helyezkedik el...
Valószínű hogy gtx 560 belső sli kártya, bár így se gyenge... de messze van a gtx 580 belső slihez képest. Másrészt tuti hogy csökkentik az órajelét is...így az 560 sli erősebb lesz. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
pottyantós #18282 üzenetére
Hát azért 150 a végső határ... mert mellé szeretnék még egy gtx 460 ast fizikára... de valahogy a 6990 es jobban elképzelhető mint két darab gtx 580 gpu 590 es nicken...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18277 üzenetére
Én is most gondolkoztam rajta... már félre raktam 150 et... de szerintem... 6990 est most már megvárom!
Grat a kártyához... jöhetne már a 6990 es is... -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18275 üzenetére
Sok sikert!
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18273 üzenetére
Merre tovább?
-
zsole84
senior tag
válasz
Cybertrone #18271 üzenetére
Nekem most 11.1 van, nincs vele gond. Egyébként ha nem jó a 10.12 visszateheted a 10.10-et, ha az jobban bevált.
-
Cybertrone
veterán
Nálam is visszaveszi 10.12-vel az órajeleket nincs gond... bár én maradtam volna a 10.10-es drivernél, de köcsög steamre bíztam a frissítést annó...
-
Giot
addikt
Széép az új Catalyst-tól laggolni kezdett a Dirt2.
-
Giot
addikt
Egy pozitív változásra lettem figyelmes a 11.1-es Catalyst felpakolása után. Ugye van az a helyzet hogy tuning mellett nem adja be a 157/300-as órajeleket 2D-ben. Nos nekem eddig 400/1200 volt. Fűtött is elég szépen. De most 400/300-on ketyeg. Végre megint 40C alatt van a 2D hőmérséklet.
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Egy 5970+5850-nél működik szinkronban az órajel emelés? Fogom tudni tuningolni mindkét karit egyszerre? Valamint olvasgattam már a topikot de biztos valaki tudja pontosan, hogy melyek azok a kártyák ahol nem lehet afterburnerrel feszt emelni. Üdv
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18251 üzenetére
-
Giot
addikt
PCCooler K100. Valaki hallott erről a gyártóról? Egész csinosnak tűnik ez a hűtő.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy van megoldva a memók hűtése? -
Kristof86
tag
Sziasztok lehet rossz helyre írok ezért előre elnézést kérek!
Interneten több videót betöltök egyszerre akkor a számítógép képernyője befagy majd visszajön a kép és a Windows kiírja hogy hiba történt a videokarival majd helyreált a probléma!
Érdekes ez csak akkor jön elő amikor felhúzom a porci órajelét. Amikor nem tuningolom a gépet akkor nem jön elő ilyen probléma. Valamit rosszul csinálhatok a cpu beállításnál vagy mi lehet a probléma??
A videokarim ATI 5850
Köszi -
cyberkind
félisten
válasz
Dj Dekko! #18239 üzenetére
Ha az LGA 2011 ugyanolyan lesz mint a Sandy Bridge, akkor sok sikert hozzá !
Sandy Bridge:
"A tavalyi év folyamán több olyan hír is érkezett, amelyek azt állították, hogy az egyes komponens gyártók által készített LGA-1156-os processzorfoglalatokkal nincs minden rendben, ugyanis extrémebb, komoly feszültségemeléssel járó tuning esetén a foglalatban elhelyezkedő egyes érintkező lábak egyszerűen megégtek, ennek következtében pedig rendszerint nem csak az alaplap, hanem a processzor is károsodott" -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18238 üzenetére
2 Magot használ a CrySis, nem egyet!
Miben lenne más a q9550 q9650 essel?!
Ugyan így menne a crysis, hogy ha feltudod húzni eddig... ugye-.. (4500MHz)
Akkor még mindig ugyan ott vagyok, teszteltem jó pár játékot...és nem hiányzik a +2 mag... egy kicsit sem.
De egy i7 et beválalnék... De akkor inkább megvárom a nyár elején lévő LGA 2011 es Rendszereket... -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18235 üzenetére
Engem az érdekel hogy a crysis leugrott 18-17 FPs re a q6600 ossal 3.2 Ghz...
Ezzel e8400 pedig 25-28 Fps ugyan ott... engem ez érdekel...
A rendszert nevetve kiszolgálja még 2 mag is....
Hiába van 4 mag a gépbe... ha nem érek el vele semmit... nekem ne csak díszelegjen meg 3dmarkozzak vele... -
mhmpista
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne 1 kérdésem ami 1 problémából adódik.
Remélem tudtok segíteni, mert nekem ötletem sincs mi lehet a baj.
Vettem 1 GIGABYTE GV-R585OC-1GD tipusu vga-t.
Szóval van 1 LG monitorom ami 1680x1050 es felbontásban érzi jól magát.
Van 1 tvm ami szintén hd ready szóval valami 1280 talán a felbontása, nemis lényeg.
A tvt HDMI --- DVI kábellel kötöm össze, a monitort DVI al.
A probléma most kezdődik. Rákötöm a monitort az 1DVI portra, TV-t a 2. DVI portra.
Erre a monitort felismeri bejön a kép, viszont a TVt nem látja, besem kapcsol képt sem ad a CCC sem látja....
Kihuzom a Monitort TVt, Monitort rákötöm a 2. DVI portra TV kivan húzva, erre jó a monitor bekapcsol kicsit furcsa mintha CRT nek látná.
Bedugom a TVt az 1ső DVI portra bekapcsolt a tv érzékeli tudok felbontást állítani viszont a monitoron nem! Átlövi 1600x1200 ra és mintha analóg jelen lenne vagy nemtudom.
Nemtudok felbontást állítani és a kép sem túl jó, a CCC sem érzi jól magát a felbontások nemműködnek folyamatos képzavar van.
Mi lehet a probléma? Kölföldi forumokon azt olvastam hogy biost kell frissíteni bár ott nem pont ugyan ez volt a hiba. F2es bios volt rajta alapból. Felraktam az F11est ez volt a legújabb.
És semmi még roszabb is lett mint volt.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Ugyanezzel a tvvel monitorral eddig ezeket a tipusokat használtam :4830-4850-4870-4890 8800gs-gtx285-8400GS és tessék erre ezzel a sz.rral meg nemmegy.
Nemértem mi lehet.
Egyáltalán kártya hiba lehet e? még 3évig garanciás az iponba.
Hátha tud valaki segíteni, vagy van ötlete.
Köszi -
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #18201 üzenetére
"Minek vegyek 4 magot, ha nem hajlandó 100% on tekerni"
Hát nem is tudom mikor rugalmasabb egy gép... Akkor ha 2 mag szétizzadja az agyát, mert dolgozik mint az állat, vagy ha 4 mag csettint egyet, és szépen gond nélkül megosztja a munkát, és leküzdi az akadályokat!Nem kötelező 4 magot venni persze, csak idővel úgy is igazolódni fog amit írtam!
-
Giot
addikt
válasz
HANDO88 #18224 üzenetére
10Mhz nem a világ (azért egy kis galibát okozhat a powerplay-ban hiszen ha 10Mhz-et húzol az overdrive-ban ugrott a jó kis 157/300 Mhz-es 2D órajel. Helyette 400/900 illetve nálam 1200). Amúgy valszeg nem magától ugrott vissza 725Mhz-re. Vagyis bele lett piszkálva vagy a Bios-ba. Vagy kapott egy másik Bios-t, amit azért furcsállanék.
Néztem a Sapphire oldalán, nem adtak ki hozzá másik Bios-t, mint ahogy anno a Toxic-nál ezt megtették. -
HANDO88
senior tag
Sapphire Vapor-x OC 1gb
Használtan vettem de a srác azt mondja ő sose nyúlt a bios-hoz,és ő volt az első tulaj. -
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #18209 üzenetére
Zalman VF3000A ahogy már előttem is említették.
Más: Vicc hogy még mindig 4órát ír a Catalyst letöltési idejének a Mozilla. Közben a gép már 3 órája megy.
-
Gerisz
addikt
Tényleg nem működik a tuning. Ez egy vicc amit művelnek ezek az AMD-nél.
-
tom_tol
addikt
egy ilyen kari mennyit érhet mostanság ? 2010.09.-i
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #18212 üzenetére
+1 a VF3000a-ra. Esetleg AC 5870 Xtreme, csak az már kicsit drágább.
-
Gerisz
addikt
válasz
Te azzal játszol?
Egyébként engem is érdekelne, hogy mivel lehet a VRM-et lehűteni rendesen? A VRM-R* család nem játszik, valami más.
-
CptMisi
őstag
válasz
Icy elég hangos, inkább zalman vf-3000A, hacsak nincs valami jó ventiszabályzód.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Kettő közül melyiket vennétek?
Arctic Accelero Twin Turbo Pro 8k-ért
Gelid ICY Revision Rev.2 11k-értgyári hűtés már nagyon hangos lett nekem + a hőfokok se az igaziak
-
Gerisz
addikt
Akkor ezek szerint megint szar
Még jó, hogy 10.12-vel működött.Én is azzal szoktam, de csak tesztre, egyébként nem szeretem ha "fölöslegesen" tölt be plusz programot a rendszer így a CCC-ben beállítom és kész.
Hazamegyek megnézem, ha nem megy csinálok egy jó bios-t.
Még olyan kérdésem lenne, hogyha emeltek feszt a karin akkor mivel méritek a VRM hőmérsékletét? Mert nekem a GPU-Z baromságokat mér.
-
HSM
félisten
válasz
Gerisz #18205 üzenetére
Passz... Én ha tuningolok, akkor Afterburner-el, és Unofficial módban, ami alapból megöli az energiagazdálkodást. Mondjuk nem is bánom, mert így legalább játék közben jóval kiegyensúlyozottabb a kari hőfoka.
Ha CCC-ből overdrive-al húzom, akkor 400/300 lesz az üresjárat. -
HSM
félisten
11.1-es driverrel ugyanúgy fagyogatnak a videómegosztós videók.
Mikor lesz már ez javítva? 10.10 óta fenáll a dolog.
Viszont az új CCC nagyon bejövős.Végre összegyúrták a régi control panel és a "régi új" CCC előnyeit.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18195 üzenetére
Én pont fordítva látom értelmét a dolognak...
Minek vegyek 4 magot, ha nem hajlandó 100% on tekerni? !
Inkább 2Mag... de az tutira kivan használva...ennyi szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android dual SIM okostelefonok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest