Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Kollégák kíváncsi lennék e véleményetekre, a következővel kapcsolatban!
Adott az 5850 Toxic jó ideje nézegetek rá valami komoly hűtést.
A végeredmény két hűtés, amit közületek is használ egy két ember. Az egyik a Zalman VF3000A, a másik az Arctic Cooling Xtreme Plus. Utóbbi egy két ezressel drágább, persze nagyobb a hűtésteljesítménye, viszont nem szeretnek ragadni a sünök.
Ami még az AC hűtésénél érdekes lehet az a kompatibilitási listában található, illetve hogy pont nem található 5850.
Ami még tovább bonyolítja a helyzetet hogy a Toxic a Sapphire rev2-es PCB-jére épül.
Azt már biztosan tudom hogy a Zalman felmegy rá. Az viszont kérdéses hogy az AC igen.
Tovább nézegettem a dolgot, összehasonlítottam az
5870PCB-t, és a
rev2-es Sapphire PCB-t.
Nekem hasonlónak tűnik. Arányait tekintve is. Vagyis mindegy lenne ha az 5870Xtreme hűtést tenném ra vagy a Plust.
Ki, melyiket venné a Zalmi vagy az AC?
Ha az AC akkor bevállalható e szerintetek a sima 5870xtreme vagy a Plus, mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest