Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Dehogy nincs a Zalman sokkal jobb!
Több kolléga próbálta már, 58XX kártyákra pld Sárpac vagy ffodi mindketten nagy megelégedettséggel. kérdezz rá bátran hogy mit tapasztaltak egyébként a Zalmival.
Sárpac véleményét egyébként itt is olvashatod: [link] Nem a semmiért kerül annyival többe.
Az AC hűtők közül ez az ami igazán korrekt 58XX kártyákra: [link] . De láthatod ennek az ára sem kispályás. Igaz tényleg brutál jó a hűtőteljesítménye is.
Szerk: Még csak annyit hogy nem csak a ventik mérete számít (hiszen ebben megegyezik a az ACTTpro és a Zalman) hanem a légszállítás és a bordák kialakítása, hőcsövek elhelyezkedése is. És akkor ott van a talp ami a GPU-val érintkezik. Ezekben a Zalman jobb mint a TT. -
LEON-T
aktív tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
en 900/1200 on hasznalom + fesszel. Boven eleg. Fanprofilozasra ott van az afterburn, amig nem dobnak ki ujjabb rbetMost kicsit szopok 10,3a driverrel. Az elso pre 10,3 siman mukodik, ez az ujabb meg nem igazan
Erdekes modon 1 db felbontas tudok hasznalni. Mind cccbe mind pedig a windows felbontas reszenel csak 1 szerepel. Erdekes. Ezzel csak az a nagy gondom h, a jatekok nem indulnak el
Mondjuk az is lehet h a monitor driver szivat,. Na mind1 holnap meg futok egy kort ezzel, de nincs kedvem ujrahuzni a windowst
-
CptMisi
őstag
-
Giot
addikt
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Szívesen!
Tudom a kérdés nem nekem szolt, nem is belepofátlankodni akarok, csak én úgy emléxem hogy mind a 38XX mind a 48XX sorozatban letiltások voltak a számolóegységekben XX30 XX50 XX70 s nem csak az órajel visszavétel adta meg a különbséget. Na kíváncsi vagyok hogy rosszul emléxem-e?? Robi BALBOA ?
Na úgy látom nem csak nekem rémlik úgy
: TTomax -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
A nyomtatott áramkörben a Vrm gyengébb, de így is nagyon jól bírja a tuningot, flasheléssel viszont nem tudod elővarázsolni a letiltott 160sp-t, mert hardveresen vannak tiltva, ha minden igaz, de hidd el nem nagy veszteség, azonos órajelen max 10%, de valahol jóformán semmi kölönbség nincsen a két kari között.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung A17 mobiltelefon
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Több kolléga próbálta már, 58XX kártyákra pld 
Mi több az is lehet hogy csak a PowerColor ilyen kicsi
en 900/1200 on hasznalom + fesszel. Boven eleg. Fanprofilozasra ott van az afterburn, amig nem dobnak ki ujjabb rbet