Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
tom_tol #18634 üzenetére
Halknak nem halk... Viszont a célnak megfelel! Már 480-on is karcsún szerepelt a vf3000... A gyári amp verzióján a zotacnak az van, és annyit értek el vele hogy nem 90 fok a kari terhelve hanem 80... kicsi az a hűtés hozzá! Accelero talán, de inkább víz ha a hang zavaró! Amit megértek mert mint 2 kari hajszárító, de legalább teszik a dolgukat a hűtők!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
tom_tol #17620 üzenetére
Mert nem mindig fagy be. A régi CCC által létrehozott regkulcsokkal lehet kapcsolatban a dolog. Mivel az információ kijelzés teljesen szoftveres, így bármikor adhat fals adatot.
(#17622) TTomax: Ez természetes, mivel csak az AMD drivere fér hozzá a kártya adataihoz, így a driver adatait tudják a programok is kiírni. Ha a driver szoftvere hülyeséget ír, akkor az említett programok is ugyanazt a hülyeséget írják ki.
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #15682 üzenetére
Hát igen, nagyon valószínű, hogy én is így fogok járni. A fasza ref. 5870 helyett, ami vitte az 1070/1380-at kapni fogok majd egy rev2 PCB-vel ellátott új sapphire 5870-et, amin még a feszt sem tudom állítani. Hát szép. Na mindegy, de legalább az már működni fog, és amennyit visz majd alapfeszen, annyin fogom használni(vagy nyomatok rajt egy pencilmodot
), aztán karácsonykor meg lecserélem egy HD6xxx-re.
Szerk.:
Amúgy mennyi idő alatt cserélték ki neked?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
tom_tol #15217 üzenetére
A gpu-nak az 1,2v az oké, de a memóriának kicsit sok a 1,65v, ez a samsung álltal kiadott specifikációból van: 1.5V ± 0.045V, én tuti nem feszelném a ramot, amúgy az asus meddig tesztelte vajon ezen a feszen?, tuti nem hónapokig vagy évekig, de az adott usernél akár éveket is ki kell bírnia.
-
HSM
félisten
válasz
tom_tol #14614 üzenetére
Azért ne várj csodát, nem rossz játék, de azért messze nem egy telitalálat. Viszont jónéhány nagyon látványos, egyedi helyszín/jelenet van benne.
Ha nem lett volna ez a nagy felhajtás a VGA-igénye miatt, lehet ki se próbálom... Lehet pont ezért csinálták ilyenre?Jó kis ingyenreklám, hmmm....
Ja, és mindenképp Very High DX11-ben nyomd, tesszelálva, Advanced DOF viszont nem kell. (Utóbbi a nagyon közeli és távoli dolgokat mosná el, mint egy kameránál, nagy faszság, nekem nem tetszett, és nagyon beleharap a sebességbe) -
leonel
aktív tag
válasz
tom_tol #14301 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sokallom hanem csak hasonló a felépítésük Zalmann-thermaltake) de van közöttük jelentős árdifi. A Thermalright spitfire kiegészítve egy r5 Vrm hűtővel nálam már más kategória -főleg hogy passzívban is nagyon hatékony+ én variálhatok a szélkeverők minőségével.
-
Baga1983
senior tag
válasz
tom_tol #13890 üzenetére
köszi, bárcsak itt is így lenne. Csak nem értem ha meg van adva, és most nézem a kézikönyvet hogy single kártyánál igen is X16-ban kellene mennie, nem nekem keresgélni hogy ki-kivel van...na elmennnek a... Mindenki össze-vissza dícsérte az asrockot hogy mostanában milyen jó lapokat gyárt, na nekem ez volt tőlük az utolsó az biztos. Persze nem csak e hiba miatt, ez csak a jéghegy csúcsa.
Daffni2: Ott nincs ilyen direkt megnéztem. Legalábbis ilyen néven nincs.
-
Daffni2
addikt
válasz
tom_tol #13835 üzenetére
Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] , GPU Temperature [°C] , Fan Speed [%] , GPU Load [%] , Fan Speed [RPM] , GPU Temp. #1 [°C] , GPU Temp. #2 [°C] , GPU Temp. #3 [°C] ,
2010-07-05 19:23:50 , 765.0 , 1000.0 , 70.0 , 60 , 99 , 2588 , 70.5 , 70.0 , 67.5 ,
2010-07-05 19:23:51 , 765.0 , 1000.0 , 70.0 , 60 , 99 , 2582 , 70.0 , 70.0 , 67.5 ,
2010-07-05 19:23:52 , 765.0 , 1000.0 , 69.0 , 60 , 99 , 2588 , 70.0 , 70.5 , 68.0 ,
Ezek a legmagasabb értékek, alap órajelen a VGA, 1920*1080 felbontás.
Igaz a ventisebesség auton van és itt 60%-on forog.
-
CptMisi
őstag
-
Giot
addikt
válasz
tom_tol #13399 üzenetére
JA ha nem férsz hozzá!
Személy szerint nekem régóta piszkálja már a csőröm milyen lehet az a Prolima. Dehát ön dönt. Nézegettük nemrég az MK-13-at itt a fórumon és az biztos hogy nagyobb légszállítású ventik kellenek rá mert sűrűbb a lamellázása mint a T-rad2-nek.
Ha komolyan szemezel az Mk-13-al akkor ezt a videót nézd meg: [link] -
CptMisi
őstag
válasz
tom_tol #13395 üzenetére
de tudod, hogy ez milyen
azt csak Sárpac hsz-ére írtam
VF-3000A
hát teljesítményben mégis alulmarad, és a VF-3000A még low rpm mellett is hozza a prolimatech hűtési teljesítményét
engem egy olyan teszt érdekelne, ahol nem a borda előtti slotban van a 2venti, hanem a bordára vannak felfogatva
-
kasa85
őstag
válasz
tom_tol #13357 üzenetére
Igen én is így látom mivel a legjobb a York procik alá a p45 lapkák mint az enyém is,és tegyem hozzá 4,5GHZ et is ki lehetne sajtolni megfelelő hűtéssel csak ahhoz jóval kisebbnek kéne lennie a Vid nek nekem sajna 1.3v.Tény ,hogy valami nem klappol ,de semmi meghibásodást nem találtam annyit teszteltem a gépet,hogy Pesten mindenkinek a gépét már letesztelhettem volna A tól Z ig és csillogna nimt a gyémánt a legrejtettebb zugokban is.Táp biztos jó mivel 2db ugyanazzal a hibával érdekes lenne.A proci Prime95 napokon át ment fagyi nélkül,de mikor gondol egyet Windows bejelentkezés előtt kifagy terhelés alatt nem mikor már bejelenkeztem,és rá eresztettem a világ összes teszt programát
-
tsi
tag
válasz
tom_tol #10862 üzenetére
Asussal kapcsolatban nem tudok mit mondani, de nekem most lett egy sapphire. Állati brutál így alapon is (gyárilag 875 core és 5000 eff. mem bár ez nem sok az eredetihez képest), húzni én spec nem akarom, alig fért bele a házamba, de nagyon megérte. Általában 30 fok közelében megy alapon, és kb 60-65 játék közben. (egy fullhd tv-n tolom 1920x1080-ban) Szóval amellett hogy teljesítményben király még csendes is. Ezt csak ajánlani tudom, én maximálisan elégedett vagyok a 8800GTS után
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tom_tol #4339 üzenetére
Vapor 5870 akart lenni, nem?
-
katt777
félisten
válasz
tom_tol #3529 üzenetére
Nem, mindketten maximális összetettséggel futtatták a teszteket, csak Az E8400-zal rajta volt még az Edge-Detect eljárás is, és magas Cat. AI. Tehát a különbség maga reális, a mértéke tűnik nem eviláginak, miközben az E8400-zal semmit nem gyorsult a megjelenítés a CPU tuningjával.
RI/OS: Tényleg, Edge-detect AA mellett is megnézhetnéd, magas Cat. AI-val.
-
arn
félisten
válasz
tom_tol #2893 üzenetére
4800nal a gputool volt a legjobb - itt en azt vettem eszre:
* gpu: fagyni kezd el, nem artifactol - pl grid, tropics demo. a gputool valszeg epp azert nem jo, mert elobb kezd el fagyni.
* mem: vantage elso tesztje, feltupirozva mindent extreme beallitasra. nalam 1100on sem az igazi.
* vrm: furmark -
arn
félisten
válasz
tom_tol #2881 üzenetére
koszi! hat ezzel sokkal elobbre nem lennek
lehet kicsit atvarialom a hazhutest. bar az erosebb hutessel lehet nem kellene a feszt annyira felnyomni.
megneznel nekem meg egy tesztet: @900 1.16v? mert a masiknal sajna nem tudom, hogy hol a plafon, csak azt, hogy magasan
meg akkor ezt milyen ventikonfiggal sikerult?
-
-
Ribi
nagyúr
-
eszakas
őstag
válasz
tom_tol #2715 üzenetére
Ebben maximálisan igazad van! Valószínűleg azért van hogy ki tudják adni az 5900-az ugyan ez a kártya magasabb órajellel esetleg 512b-es mem vezérlővel. Az ATI sem szentek tömkelegéből áll és ezt ki is használja csak azt nem értem az ASUS hogy tudja ezt kikerülni?Érdekes!
-
cowboy_bebop
őstag
-
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
tom_tol #2635 üzenetére
Most már én is rájöttem. Én voltam a hülye. Meg volt nyitva Media Player Classic UVD gyorsítással.
Szerk.: nagyon jó órajelekés a fesz. sem túl sok.
Te mivel nézed a stabilitást?
Ha a CCC-ben tuningolsz, az órajeleket ugyanúgy visszaveszi terheletlen állapotban?
A képről már látom h. igen.Köszi
-
válasz
tom_tol #2584 üzenetére
fair enough - a tuning-teljesítmény más téma. itt általánosan annyit tudok hozzátenni, hogy az 5870-en van garancia az órajelekre, az 5850-en meg nincs - talán az első batcheknél még nincs differencia a GPU és a RAM-ok teherbírása között, de később biztosra lehet venni, hogy a gyengébb szériák fognak az 5850-re kerülni - különösen, hogy az 1GHz-es mem-órajelet 1ns-os RAM-okkal is meg lehet oldani, míg az 5870-re 0.8-as kell.
de jogos a komment, aki nem fél a tuningtól (és főleg a vmodtól), annak bőven van perspektíva az 5850-ben.
-
eszakas
őstag
válasz
tom_tol #2424 üzenetére
Valószínűleg aki tudná hogy miért szar az írná ezután a drivert.
Az ati-nv kártyákkal én is úgy jártam 3Dfx kari átunna atik és rá egy NV8800GTS itt is volt olyan hogy vissza kellett rakni a régi drivert mert az ép aktuálís játék rettentően akadozott az új meghajtóval. Viszont a videóban és a színekben nagyot csalódtam az NV-nál, úgy hogy vissza a Radeonhoz.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
tom_tol #2067 üzenetére
Ha emlékeznél hogy az összes eddig megjelent VGA nal milyen gondok voltak az első szériáknál TE nem írnál ilyen meggondolatlanul, pláne hogy eleve gondok voltak vele, jah meg olvas el 1-2 külföldi tesztet, sehol sem brillírozik úgy ahogyan azt megjósolták. Ez tuti biztos fog javulni, de a jó tuning hoz még mindig mázli kell, és a gyártástechnológia pedig egy ilyen folyamat, az első 1-2 hónapban tuti több lesz a hibás, miért is lenne másképp ?
-
katt777
félisten
válasz
tom_tol #1849 üzenetére
Nem ment a CCC winflash alatt? Annál még nem láttam "adapter not found" hibaüzenetet.
Atiflash-t DOS boot után futtattad, és megadtad neki a kari sorszámát?
A VGA bios-át kimentheted GPU-Z-vel és Winflash-sel is.
ATT nálam tökéletesem működik W7-en (Vistán, XP-n, x64-en, stb.), erre nem tudok mit mondani. Ha nem OK, kiírná, hogy vmilyen okból nem hajlandó futni.
RivaTuner-nek is simán mennie kéne. Update-et (benne van) hagytad telepíteni neki, és az I/O port védelmet (Default telepítést csak végig kell engedni).
RBE 1.21-nek volt egy olyan gondja, hogy angolra kellett állítani a területet, de tudtommal azt már javították. (Anno ha nem állítottad át, a fesz. értékek meg sem jelentek, amikor újra betöltötted a lementett mod-bios-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Facebook és Messenger
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest