Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sajna nem arról. Ha olyan lenne, akkor nem is törtem volna a fejem a csendesítésén

IDLE-ben is lehetett hallani egy halk éles hangot a gyári hűtővel, amit lehet más észre sem vesz, de engem picit zavart ezért döntöttem úgy, hogy beújítok rá egy hűtőt.A válogatásnál döntő szerepet játszott, hogy ne legyen karácsonyi kivilágítása az új hűtőnek illetve minél univerzálisabb is legyen, ha később eladásra kerülne. VF3000 egyből ki is esett, így maradtam a Gelid-nél. Tuningolni nem kívánom, így nálam a VRM biztosan nem fog túlhevülni
Erről a kareszról lenne szó: R5850-PM2D1G-OC
Mod: most nézem, hogy 5830-as kareszt linkeltél

Dj Dekko!
Én úgy vettem ki, hogy nem vált GTX480-ra csak azzal talált hűtőtesztet szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest