Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
Elnézést nyelvbotlás volt!
(off-nak írtam és mosoly smile-val! )
itt láttam annakgery14 (#31674)
Bocsánat , akkor Hd 5870 eyefinity 6 edition -
djculture
félisten
Volt egy haver aki hasonló konfigot működtetet egy m-tech 550wattos szörnnyel.. Na ott volt hasonló, belépek a szobába amperszag . Mondom neki mi a franckarika ég? witcher 2-vel játszott épp a gép tápegysége meg szabályszerű füstöt eregetett magából. Gyorsan lenyomta a dugalj kapcsolóját, szedjük szét a táp dobozára ráégett a papirja nem lehetett megfogni. Megfogta a csávó kitekerte a csavarokat a vezetékénél fogva bevágta a kádba és vizet nyomott rá
-
-
djculture
félisten
Az biztos hogy most nekem egy sapphire 5850xtreme van amit még itt nyertem pár éve a ph nyeremény játékán.
Elég jól működik ha év végén nyugdijba megy egy r9 270x sapphire lesz az utóda vagy a következő szériából valami hasonló. Látva hogy Victoryus-nak is bejött ez a csere nagyon mellé nem nyúlhatok. -
Remus389
veterán
ne állj le vele vitatkozni hisz ő maga írta hogy "sokszoros ".ár, utána pedig leírja hogy 25 ezer 35 ezer, ez neki a sokszoros
meg az a 50.000-es kártya, az egy atnevezett 7870
ő maga is belebonyolodik a hazugsagaiba
pont azokat írja amiket nem szabad megvenni, rosszindulatbol
-
gaben1993
tag
Rendben, köszi.
A hdd-t szerintem áthelyezem, nagyon picike ez a ház neki, a hdd tartó keretbe bele is ér a kártya és kicsit feszül, de nem vészes.
Megpróbálom MSI afterburnerben beállítani a ventilátort, ha nagyon magas lesz a hőfok akkor újrapasztázom és meglátjuk mi lesz.
Ha majd felrakom az oldalait sokat romolhat a helyzet ha mégsem tudnám onnan átrakni a winyót?
A ház hátuljára és oldalára is lehet ventilátort pakolni, érdemes vagy nem sokat javítana a helyzeten? -
d3kk
senior tag
komplett cooler nem hiszem h belefér de ez a venti csábító
majd ha tulleszek holnapi vizsgámon rákukkantok a karira hogy milyen méretű kell nekem aztás huss megrendelem..egy arctic cooling accelero pro-t vagy mit találtam itt ph-n de használt ramtüsikkel szóval felejtős mert azok pont a jó hővezető képességű ragasztók miatt a jók.. (elvileg
)
-
L4D1K
őstag
-
L4D1K
őstag
Rosszul fogalmaztam, szóval jobb oldalt fenn az kis fehér borsonyi takony az ami eléggé szét van repedezve, nem tudom érdemes lenne e esetleg azt is ujratenni, bar ahogy látom a kis chipet igy is lefedi. Gondolom körömlakk lemosó nem megfelelő a tisztításhoz. A paszta mennyiségére majd figyelek, ez a keresztben két csík tetszik. Remélem nem fogom elcseszni. Az igaz h a mag közepe az ami eszenciális, és ha a szélein nem homogén akkor abból meg gond nem lehet?
-
L4D1K
őstag
Csütörtökig sajna áll a projekt, addig se szerszám se idő nincs rá. Viszont addig is, mivel még sosem csináltam, az ujra pasztázással kapcsolatban lenne pár kérdésem. Elsőkörben, mivel érdemes a hűtőről, gpu ról eltávolítani a korábbi rászáradt anyagot? Illetve a már tiszta felületre hogyan és milyen mennyiségben kell felvinni a pasztát? Bónusz kérdés, az egyik kondi tetején egy nagy kupac fehér száraz szetrepedezett "burkot" találtam, mintha a hűtőtől védené a kondit. Mi ez pontosan, és érdemes e cserélni?
-
L4D1K
őstag
Hát vmit ki kell találni, mert ez így nem állapot
. Nem akarom tönkre vágni sem a csavart, sem a szerszámokat. Egyébként félelmetes mennyi por összegyűlt benne. Meg szerencse, h most vettem okostelót, legalább net van, tudok vhogy utalni. Igaz játék most kiesik...pont amikor erdekelne is vmi.
-
Anno még amikor a tuning megtörtént, csak a 2312-höz volt megírva a 72 Hz driver, azért használtam azt 2311-hez is. Aztán hiába váltottam a rendes 2311 72-re amint elkészült, az eredmény ugyanaz lett.
Ráadásul legutóbb letörölni se tudtam a drivert. Általános PNP-t írt a spec fül alatt, nem EDID-et. Letöröltem, kiírta, hogy Generic blabla de még mindig elérhető volt a 72 Hz. Néha nagy ritkán EDID-et ír. De pl ha már kikapcsolom a monitort és vissza, akkor is képes menet közben másnak felismerni.
-
F e Z o
veterán
Lehet, hogy Neked vállalható hangú volt terhelés alatt, engem idegesített, mint ahogy a ref 6950 hűtője is. Nyári nagy melegben, hogy kordában lehessen tartani a GPU-t melegedés szempontjából, azért fentebb kell tekerni a ventifordulatot, vagy lecserélni a hűtést mondjuk egy twin turbo pro-ra.
-
janosiaron
csendes tag
én csak annyit szeretnék mondani hogy furmarkot heavent felejtsétek el. ott nekem is ment 950-960-akat i.s ami ott stabil az crysis 3 ban metro last lightban, siman crashel. valszeg a.tessalationhoz vagy vmihez lesz köze h instanilabb. a gpu hiaba hideg. valami mas tulmelegszik. tapellato aramkorok vagy vmi.
-
-
Remus389
veterán
Crysis3-nál éreztem, kéne alá egy quad, meg utánanéztem, azzal játszható high-on is épphogy, de a legtöbb esetben még mindig elég a kétmagos
kétmaggal letérdelt a gép a második pályán hig-on, low-on is
kinek négymagos gépe van és 5850-ese, képes volt végigvinni a Crysis3-at legalább high-on?
-
finest
addikt
A kérdés az, h az 5850-hez hozzáadott sebesség növekedés arányos-e a 7870 árával. 5850-ről keveset tudok, 5870-ről tudom elmondani, ami nekem is van, h annál egy 7950 1.5x gyorsabb. Szóval, ahol eddig 20FPS-em volt, ott 7950-nel lesz 30. De arra pénzt költeni, h 20 helyett 25 legyen....
A 7950-nel jól választottál, de a gyengébb 7xxx-ekre felesleges váltani 5850-ről. Én is 7950 váltáson gondolkodom. -
djculture
félisten
Jó csak ugye mindenhol azt olvasni egy szinten vannak közbe meg sehol semmi...
Metro 2033-at néztem 1920x1200 - DX11 minden max 5850-el játszható volt ilyen 35fps a 7770-nel szörnyű 20 alatti már épp szaggatás szint.
Battlefield 3 néztem ultra quality 1920x1200 minden max fxxaa high, 5850-en 40 felett simán játszható volt 7770-nél meg 30 meg alatta.
Megnéztem a starcraft 2 -t szintén 1920x 1200 minden max 4x msaa 5850-en ami eddig volt a gépbe ment 50-60-körül 7770-el 30-34 fps...Egyedül a dirt3-ba hozta egymás szintjét a két kártya. Azt direkt erre Tahiti arhitechtúrára hangolták látszik
-
bence188
tag
Odáig eljutottam, hogy integrálttal indítottam a gépet és felismeri a kártyát ami benne van. De ha átkötöm a monitor kábelét a vga-ra akkor nem érzékeli. A képernyőfelbontásnál próbáltam állítani de ott nem tudom hol kell, A képernyőnél csak elérhető képernyőkimenetben van a videókártya, és csak több képernyőre akarja rakni. Hol kell beállítani, hogy alapban a kép a kártyán legyen? A BIOS-ban most be van kapcsolva az integrált vga, de az elsődleges a pcix16-on van, szal elméletileg kéne működnie.
-
bence188
tag
Hát BIOS-ban úgy van beállítva h akkor küldje igp-re a képet ha nincs bennt kártya. Szal valszeg igen, de ugye az igp az az integrált videókártya? Meg az a baj h a BIOS-ban az integrált vidikari beállításánál csak kettő közül választhatok arra h enabled meg arra h csak akkor ha másik kártya nincs bennt
-
netguru10
aktív tag
Bocsánat,ha valakit megsértettem a le "lúzer"-ezéssel!
Nem állt szándékomban!
Csak azt nem értem,hogy ha kevesli a 77xx-et,akkor miért veszi meg?
Jó,tudom,hogy nem mindenki engedheti meg magának (többeközött én sem),hogy 100k-t kiadjon vga-ra!
De vannak alternatívák is!(pl: mint én is egy 5870-et vettem 35k-ért... ami húzva símán hozza a 6950 ref szintjét!... sőt!...
3DMark Vantageban gpu score 22k felett kapok!
)
Az OFF opciótpedig telefonról nem tudom használni! -
netguru10
aktív tag
-
Grave_444
nagyúr
Hát nem gyenge, de egy I5 3570K/2500K ellen azért elveszik pár fps...
Már írtam szerintem a 3DMark11 adja a legnormálisabb pontszámot graphics score-ra procitól függetlenül.
Futtassátok le azt várom az eredményt.Ha futtattok Dirt vagy Metro benchmarkot akkor én is leszedem őket.
-
do3om
addikt
Én is azzal vagyok bajba hogy nem tudom mire kéne cserélni majd az 5850-et. Vannak jó árban néha eladó 7850-70-ek de nem szeretnék sokkal többet ráfizetni mint amennyit a két kari közötti sebesség különbözet indokol.
Nem tudom nem e 70-est kéne venni hogy legyen érezhető a váltás. -
Aethel
aktív tag
Próbáltam, de közben kiderült hogy 16x-os helyett 4x-es módban megy a kártya. Ez okozhatja a problémát?
Már javítás alatt van a kártya, de én még gonodltam a monitorra is mint probléma forrásra.
Dell U2410
Elég húzós ára volt, de valami hihetetlen szép a képe. Viszont olvastam valahol még régebben hogy kicsit magas az input lagja. Emiatt előfordulhat ez a csíkozás? -
d3kk
senior tag
Ezek szerint csúszócsapágy mert jól teljesít zsírral is
fél óra far cry 3-al bejárattam, és utána leesett ugye 30-33 %-ra a venti és egy mukkja sincs
Ezer köszönet.. Azért mertem megvenni én is mert előtte utána néztem hogy ez is lithium bázisú-e.. amikor megláttam hogy 120C -ig bírja a strapát akkor el is hoztam.. praktiker 990.- HUF.. nekem mindenképpen megérte
Még egyszer sok köszönet a topic-ért és a többi segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- Mazda topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest