Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
cellpeti #26152 üzenetére
A fraps-programmal (ingyenes verzió), egy excel táblába kiírja neked a min, max, átlag fps-eket egy játék alatt a beállított idő keretein belül.
(#26155) dangerzone: Szerintem felesleges erről többet beszélni, mindenkinek van egy kerete amin belül vásárol. A húzást meg felesleges megemlíteni mert ugyanúgy másik kártyával is el lehet játszani.
-
Kelvin
őstag
válasz
Dieseldr #18747 üzenetére
"utána your uninstallerrt rákűldtem aztán aztán C-ről letöröltem az atis dolgokat is majd restart és utána kezdtem telepíteni.10.10es volt fent"
Na ez volt a hiba, legközelebb csak annyit csinálj amit leírtam. Ez a sok b×ziság csak összekavar mindent, már sokszor le lett írva.
-
Kelvin
őstag
válasz
plaszy #18743 üzenetére
Nekem volt egy hd3870-es kártyám amin hasonló hűtés volt. azon nem lehetett állítani, fix volt a fordulatszám. Lehet nálad is de előbb utóbb jön valaki akinek ilyen van és majd megerősít vagy megcáfol...
(#18744) Dieseldr Vedd ki a pipát a túlhajtás mellől, nyomj egy gyári beállítás visszaállítását majd a vezérlőpult - programok tel./elt. ban az ati saját alkalmazásával távolítsd el a drivert, majd újraindít és telepít a 10.2. Szerintem ,így jónak kell lennie.
-
Kelvin
őstag
-
Kelvin
őstag
válasz
///Krisz\\\ #18308 üzenetére
Nálam sem emelte meg, talán valamelyik előző igen de ez hál istennek nem bántotta a 2d-s órajeleket.
-
Kelvin
őstag
válasz
fenergie84 #17004 üzenetére
Nem kell babrálnod a feszültséggel, alapon viszi.
-
Kelvin
őstag
válasz
fenergie84 #17002 üzenetére
A 850/1200 -at mindegyik tudja megerőltetés nélkül. Több nem is kell.
-
Kelvin
őstag
Ez nem érv volt, hanem megállapítás.
"ASUS vga-hoz kapott gyári szoftver 1,5V-ig engedi állítani a GPU-feszt"
Le is írják, hogy csak saját felelősségre használd mert ők nem vállalnak érte.
Az én véleményem az, hogy a legtöbb esetben alapfeszültséggel megy 900/1200 hd5850-en.
Nem sok értelmét látom a 950/1250 -nek ha ehhez feszültséget is kell növelni. -
Kelvin
őstag
válasz
Motion_Blur #16278 üzenetére
Egyenlőre nem lehet, de a végleges verzióban elég sok dolog benne lesz ha jól olvastam.
Ez csak egy béta, hogy kipróbáld. Az is nagy szó, hogy tuning mellett visszaveszi az órajeleket, és a feszültséget is ténylegesen változtatja. Ezenkívül még a venti is jól szabályozható. -
Kelvin
őstag
válasz
CptMisi #16274 üzenetére
Én hd5850-el használom megelégedve.
Nem véletlenül linkeltem.
Letöltés:TriXX OC Utility V3.0 béta -
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Végre amd fronton is kijött egy MSI Afterburner -höz hasonló tuning progi.
Emelt órajelek mellett is vált 2D-re és alig pár MB. -
Kelvin
őstag
válasz
LordDarkness #16175 üzenetére
Mindegyik, jó. Az olcsóbbat válaszd.
-
Kelvin
őstag
válasz
cowboy_bebop #15042 üzenetére
A 775 az tényleg nagyon gyér....
Nem lehet ,hogy a catalyst nem engedi tovább emelni? -
Kelvin
őstag
Nálam is teljesen oké a 10.7.
Órajeleket ugyanúgy visszaveszi 157/300 ra mint az előzők.
Simán instaláltam előzőre, mindig így csinálom és sosincs gubanc. -
Kelvin
őstag
Szia!
Neked akkor valami csoda 4850-es kártyád voltMiért váltottál?
Fallout3, Crysis, Dragon Age, GTA 4, Oblivion és még sorolhatnám.
Ezek nálam 1440×900-as felbontáson most mindent közel maximumra rakva (anti-aliasing és anisotropic filt. is beleértve) élvezhetően mennek előtte nem így volt. -
Kelvin
őstag
válasz
EneMy84 #14413 üzenetére
Nekem egy chieftec 450w-os tápom van egy 3G-as c2d és egy hd5850 társaságában és teljesen jó minden, nem is melegszik nagyon így nyáron se.
Valószínű a Colorsit nem túl jó hatásfokú táp, lehet az a gond.A héten csatlakoztam a klubhoz egy Gigabyte HD5850 1GB GDDR5 PCIE GV-R585D5-1GD-B kártyával, egy hd3870 -est váltott.
Szerencsére beszámították és így már belevághattam
Nagyon gyors, főleg az 1440×900 -as felbontásomonItt szinte már tényleg minden megy maxon és élvezhetően.
A hőmérséklete is teljesen jó, alap 45-50c terhelve 70-80c és hallani sem lehet.
Nagyon örülök a váltásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest