Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz DarthSun #84779 üzenetére

Első körben mindent OC mentesen tesztelek, kiszűrve az esetleges instabilitásokat.
    OC-t csak ott alkalmazok, ahol tudom hogy stabil a lap, a CPU eddig sosem volt antituningos s775/s1366/s2011-ben - ezek XP képes rendszerek. :D
    X3360-at 3,74 GHZ-ig tudtam tolni X38-as lapban - ami nem igazán lelkesedik a Quad CPU-kért, E8500/E3120 viszont csuklóból ment benne 4,4 GHZ-et. ;]
    s1366 alapból lenyomja a húzott s775-öt, az s2011 meg alapból a húzott s1366-ot (a megfelelő CPU-k viszonylatában persze). :))

RAM-nál nem várok többet mint ami rá van írva - vagy amennyivel az adott lap/cpu IMC-je nem hibázik.
    VGA-t nem húzok, max lefelé ha hibázik - van pár ilyenem.

Alapvetően az Out of Stock állapot érdekel, ez az amit minden hardvernek kell tudnia minden körülmények között, a többi szerencse/tudás/lehetőség kérdése. :U

#84781DarthSun: alkohol alatt mire gondoltál ?

VGA: előpecáztam a pci-e Piont OF View nVidia ref hűtős (kb mint a korabeli Quadro-k, középtájban pici blower venti), talán valami 7900GS kari lehet, zöld nyákos, a hűtőborda telibe lefedi a GPU körül a ramokat is, elindul a gép, feláll a rendszer, meg teleszemeteli a képernyőt BIOS-tól fogva - sanszosan ram hibás, kidobni nem fogom, lehet megérne egy misét Dominik műhelyében. :D

További Intel chipes lapokhoz a P5Q-ra sikeresen pendrive-ról feltett Freedom-ot fogom használni, bízom benne hogy el fog indulni mindegyikkel.
    A másik nForce3-al telepített XP SP3 azóta megfutotta az AMD 785G-s lapon a teszteket, ez marad nForce-ra és AMD chipsetekre.

#84783DarthSun: sebbenzin gondolom nem okés ?
    Esetleg alkoholos szemüveg/monitor tisztító kendő ?
    Ha ez jó, akkor végig sikálom az összeset, ne vesszen kárba.

Új hozzászólás Aktív témák