- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Úgy, ogy a lap valamiért nem tudta. Nem lehetett bekapcsolni a Windowsban az a kis doboz ahol be lehetett pipálni egyszerűen inaktív volt, és így PIO módban hajtotta a winyó(ka)t.
Ez olyan vacak volt, hogy ha pl mp3-at hallgattam akkor csak akkor nem szaggatott a zene, ha nem csináltam semmit sem mellé. 2-3-4MB/s-el tudott lineárisan olvasni maximum, ezért nekem minden másolás ötször addig tartott mint bármelyik haveromnak. És akkoriban is többektől hallottam hogy hát kapcsold be az UDMA-t és jó lesz. Csak épp nem lehetett bekapcsolni mert a box is inaktív volt. A biost is ezerszer átnéztem, semmi.
Úgyhogy kénytelen voltam ezzel élni, de azt a lapot amúgyis csak ideiglenesre terveztem, mert egy Abit BX-et akartam venni, ami aztán nem jött össze, így 2001 nyarától 2002 nyaráig én UDMA nélkül éltem. Volt, hogy 768MB(!) RAM mellett... WinME alatt nem volt.
Arra viszont, hogy az XP alatt volt-e arra meg nem emlékszem, de azzal a géppel amúgyis valami egészen rövid ideig használtam XP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest