Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Czo #83584 üzenetére

Úgy, ogy a lap valamiért nem tudta. Nem lehetett bekapcsolni a Windowsban az a kis doboz ahol be lehetett pipálni egyszerűen inaktív volt, és így PIO módban hajtotta a winyó(ka)t.
    Ez olyan vacak volt, hogy ha pl mp3-at hallgattam akkor csak akkor nem szaggatott a zene, ha nem csináltam semmit sem mellé. 2-3-4MB/s-el tudott lineárisan olvasni maximum, ezért nekem minden másolás ötször addig tartott mint bármelyik haveromnak. És akkoriban is többektől hallottam hogy hát kapcsold be az UDMA-t és jó lesz. Csak épp nem lehetett bekapcsolni mert a box is inaktív volt. A biost is ezerszer átnéztem, semmi.
    Úgyhogy kénytelen voltam ezzel élni, de azt a lapot amúgyis csak ideiglenesre terveztem, mert egy Abit BX-et akartam venni, ami aztán nem jött össze, így 2001 nyarától 2002 nyaráig én UDMA nélkül éltem. Volt, hogy 768MB(!) RAM mellett... WinME alatt nem volt.
    Arra viszont, hogy az XP alatt volt-e arra meg nem emlékszem, de azzal a géppel amúgyis valami egészen rövid ideig használtam XP-t.

Új hozzászólás Aktív témák