Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #82919 üzenetére
Erős, és általam is kedvelt, de az FX5700 lenyomja, az 5900XT meg mégjobban. 6600GT- ben meg már elég sok van, a 6800GT pedig már izomkoloszus.
(#82920) arn : maradok a PC- n, megszoktam, csak ehhez értek, kisebb-nagyobb mértékben, felhasználástól függően. Minden is kényelmesen használható rajta. Telefont, tabletet inkább ha nagyon szükséges, körülményesebb velük már egy linkelés is, sokmindenre jók, de hatékony munkavégzésre, használatra nem.
(#82922) FoxiestFox : emiatt vettem a 2011- be is csak belépő videot, elegendő az PC- be, az újabb címek már nem annyira izgatnak, van pótolnivalóm 2010 környékéről is alaposan, aztán úgyis visszatérek game fronton a mégkorábbiakhoz.
(#82923) arn : amúgy érdekes, mert jó erős géped van, nagy monitorral, azt még bőven nem is kéne cserélni, évekig jól használható lesz.
ALL : éjjel a 2011- et pakoltam házba, eltartott egy darabig, pedig nem ma kezdtem a gépépítést. Kicsit újabb ház, megint kicsit más szerelési technika, a táp nagy kábelkötegeiből a VGA tápok meg már nem is fértek el a managementbe. Elsőre meg még azt sem tudtam hogy ebbe hova a retekbe kell a driveket csavarozni. Szokás szerint nem lett túl szép, talán elfogadható, nemsokára jövök vele flexelni, rendezgetem a fotókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest