- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #81462 üzenetére
Sajátból nálam a legerősebb az 1200-as, ezt a képet netről szedtem. Viszont szerintem is érdekes. Mondjuk nem tudom, milyen mélyre kellene vágni egy-egy híd feloldásához, tippre 0,25 mm se lehet, de azért ez nagyon nem mindegy. Az összekötés sokkal egyszerűbb.
Nekem a Thunderbird core a kedvencem, az első saját építésű gépem egy 900-ast kapott, sosem felejtem el. Egy XP 1800+ jött utána, az se volt rossz, mégis összességében csalódást keltett már a boltban -simán csak azzal, hogy nem kerámia foglalatot kapott, és ezért számomra olyan kis gagyi hatásúnak tűnt; meg aztán ehhez még az a gagyi marketing név is (Athlon 1533 sokkal szimpibb lett volna). A teljesítményétől se estem hanyatt, mert többet vártam volna tőle. Szóval így nekem a Thunderbird Athlonok lettek az első szép procis emlékeim, viszont retrózásban meg mégis sokáig hanyagoltam őket, mert úgy voltam velük, még az 1800+ se volt valami szuper Deus Ex (2000)-hez, kár is lenne feleleveníteni az élményt. De aztán megláttam egyet aprón, és megvettem. Ahogy megérintettem a kerámiát, tudtam, hogy itt gépépítések fognak jönni, és dacára a relatív kis teljesítményüknek (Deus Ex-hez mérve), számomra ez a kedvenc korszak, és kész. Pedig ha a szívem nem húzna hozzájuk, az eszemre hallgatva 2003-2004-es gépeket építenék leginkább. 0 probléma, maximális kényelem, és hatalmas választék szép cuccokból.
Az 1200-as mondjuk már 24 fps minimumot tud Deus Ex-ben, ez a legalja az elfogadhatónak szerintem, a mozis 24 képkocka/másodperc se véletlen, ott is a legkisebb már elviselhetőre lőttek. Nagyon kevés, de már nem tragikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 10
- Óra topik
- Jön a Shenmue III Enhanced
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest