Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #81270 üzenetére
A Quake3 motor eleve egy nagyon érdekes valami. Mert minél több FPS-ed van annál nagyobbat is sebzel. Emlékszem, hogy 366 meg 466-os gépen hiába Q3-aztam napiszinten 1-2 órát már a Hardcore botokat sem nagyon tudtam elverni, miközben haverom simán verte a hardcore botokat 850-es Celeronon. Mikor elmentem hozzá fura módon a nightmare.t is megtudtam verni izzadósan. De mikor elmentünk a játékterembe és 950-es Athlonon játszottunk akkor is meglepően jónak bizonyolultam, Hazamentem, megint nem tudtam.
Aztán mikor saját gépeket raktnk össze hálóba is, gyönyörűen skálázódott, hogy kinek hány FPS-t ad, kb ott volt a tabellán. Eddigre már erősen sejtettük, hogy valami van, mert a leggyengébb játékos a legjobb gép mellé ültetve hirtelen felső középmezőnyös játékos lett.Aztán mikor 1700-as Celeronom lett már a hardcore botok is verhetőek voltak...
De hallottam mástól is ilyen érdekességeket, meg ugye hogy 125FPS felett kivitelezhetőek bizonyos ugrások stb.
(egyébként később ezért is tettem le a voksomat az Unreal Tournament mellett inkább, mert az valamivel jobban futott, meg nem csinált ilyeneket).De hamár ott tartuk a korban nem csak ez volt minimum is érdekes, hanem pl a Red Alert 2 is. Szintén rengeteget RA2-ztem, s amikor elmentem PC barlangba játszani, akkor igen érdekes dolgok történtek. A terem tulaja ellen játszottam, akinek P4-es gépe volt, a többi gép meg mind 366-os Celeron volt 128MB RAMmal. A P4 sokkal gyorsabban futott a játék és gyorsabban készültek az egységek is. így volt az, hogy állandóan kikaptam, mivel neki egyszerűen 2-3× annyi unitja készült el azonos idő alatt. (ott még a több gyárnak sem volt értelme, met úgyis csak egy gyártott, ha több gyárad volt valami kis %-ot gyorsított, de lényegébe véve úgyis egy gyárból termeltél, így ezzel a móddal sem tudtam utolérni. Meg a magasabb órajel miatt ténylegesen gyorsabban készültek az egységei).
A legdurvább viszont az volt, amikor egyszer lerohant :
A következő történt : ő az ő gépén lerohant, legyőzte a harmada akkora seregemet majd lerombolt és vége a meccsnek, hogy győzött. Mindeközben nálam kb eddigre érkezett meg a serege valamivel nagyobb létszámban voltam és sikeresen visszavertem, majd elmentem lerombolni (ami nem volt nehéz hiszen ő már eddigre kvázi kint volt a meccsből és befejezete), majd szépen az én gépemen a játék meg engem hirdetett ki győztesnek, így végül mindketten győztünk, noha én vagy 10-15 perccel később végeztem a meccsel.És volt még ilyen játék, ahol az órajel meg az FPS akkor mindent vitt, így szomorú, de akkoriban már csak ezért is megérte állandóan fejleszteni a gépet, mert anélkül konkrétan esélytelen voltál. (bár amenniyre tudom manapság sem véletlen megy bizonyos játékokban az FPS hajhászás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest