Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Nos most sem az igazi a cucc, egy dologra viszont rájöttem. Aida-ban ugrált a frekvencia, throttling volt, most kikapcsoltam az amp-t így OK a cucc. Viszont nekiálltam variálni 21-es szorzó kicsit megemelt fesz így megint bizonytalan lett a gép, fagyogatott is. Úgy látszik az óvatos megfontolt lépéseket szereti csek, majd próbálkozom.
Az élet kegyetlen .
-
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
VCORE-1-nek a 70 fok az sok?
Éppen renderelek és csak ránéztem HWinfora.GTAO: tamadotcom
-
Pancsermeste
őstag
válasz GeronimoTama #62502 üzenetére
Csupán a hőmérsékletet tekintve nem sok. Viszont ez attól is függ, mekkora terhelés mellett ennyi.
Extrém terhelésnél a 80 fok is rendben van, maga a fesz. szabályozó áramkör ennél magasabb hőmérsékletet is elbír, ám hosszútávon a forrasztási kötéseknek sem tesz jót a túl nagy hőingadozás, így a VRM bordára is ajánlatos friss levegőt irányítani.-= Pancsermeste® =-
-
GeronimoTama
tag
válasz Pancsermeste #62504 üzenetére
Egy sima cinema4d renderelés volt ami eltartott 20 percig és 71fok volt a max, prime95 alatt 80-ig megy fel "csak"
GTAO: tamadotcom
-
trol75
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy ilyen konfigom:
- Asrock 990FX Extreme3
- AMD Phenom II X4 965
- Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition OC
- 2x2GB Kingston DDR3 1600MHz HyperX Fury
- 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz HyperX Fury
- ARCTIC COOLING Freezer A30
- Chieftec 550W CTG-550-80Jelenleg úgy néz ki, hogy a cpu-t elvinnék és szeretnék helyette FX-s cpu-t venni.
Van egy ajánlatom a régi CPU (965BE)+14.000 Ft és kapnák egy FX-8320E-t.
Megérné-e ez a csere.Köszönöm a válaszotokat.
-
Omli85
őstag
válasz MinionFlasH #62491 üzenetére
Igyekszik az ember
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
trol75
tag
válasz Dark KillerX #62509 üzenetére
Szia.
Sajnos nem tudom csak akkor kipróbálni, ha megveszem.
Az alaplap támogatási listában szerepel ez a CPU, mint támogatott.Én csak egy pici tuningolt szeretnék (azt mondják vétek nem tuningolni).
A hűtővel szerintem nem lesz gondom.Mi ez a 4+1 VRM ami miatt gondom lehet?
Köszönöm a válaszodat.
Üdv -
Hencso
Ármester
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz trol75 #62511 üzenetére
Szerintem pedig menni fog hajtanak itt páran ilyen lapban FX-8320-at kis trükökkel alapon elmennek az FX-8320E kissebb feszekkel üzemel ( FX-8320 4000 MHz-en 1,425v az FX-8320E 4000 MHz-en 1,4125v ) kevesebb terhelést kap a VRM tehát a trolling esélye is kissebb !
A teljesítmény csak pénz kérdése ! https://valid.x86.fr/1x0hag
-
trol75
tag
válasz Dark KillerX #62513 üzenetére
köszönöm a válaszod.
Így egy kicsit lutri megvenni a cpu-t.
A laphoz akkor milyen FX-s cpu ajánlotok ami minőségi váltás lenne a 965BE után. -
-
SHO(KER
csendes tag
válasz Dark KillerX #62517 üzenetére
Én ezen az oldalon szoktam megnézni, hogy egy bizonyos alaplapban milyen procikat használnak a tulajdonosaik. Az oldal tanulsága szerint van, aki ilyen alaplapban 4.5 GHz-rehúzott FX-8350-et használ. Lehet, hogy a fentiekből rossz következtetést vonok le, de úgy gondolom, hogy egy "picit tuningolt" FX-8320E-vel el kellene boldogulnia.
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
válasz HERR Z #62518 üzenetére
Volt részem Asrock lapban használni az Fx-et, és nem mondtam hogy használhatatlan, de procifuggo is.De ez nem bullshit 😉, tapasztaltam.
Nyáron gyakorlatilag használhatatlan volt
És nem is akarok vitázni, mert nem mondtam hogy használhatatlan, annyit irtam lehet az lesz, ezért egy teszt nem árt 😊
[ Szerkesztve ]
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Egy 6300-as procit próbálok tuningolni de akadt némi problémám. Jelenleg 4.5-ön megy stabilan 1.356v-on és 60fokos maghővel. 4.6-on instabillá válik ibt alatt, hiába növelem a cpu és cpu/nb feszt bármennyivel. Van valami ötlet hogy mi okozhatja gondot?
-
remusz13
tag
sziasztok
ismét segítséget kérnék, a múltkori konfig (fx 6100, asrock 970 ) kapott egy tx3 hűtőt ( amit persze csak úgy lehetett belerakni hogy felfelé fúj, nem hátulra kifelé ) , és bf4 alatt -csak azalatt- random kikapcsol a gép, pedig proci stress test alatt 55 foknál megállt, bár jó meleg volt a gépház. videókártya 7850, táp chieftec gps 450. Próbáljam alulfeszelni a procit, vagy mit ajánlanátok?
-
pipo112
őstag
válasz remusz13 #62526 üzenetére
Egy képet tudnál dobni a ház belsejéről mert a tx 3at fel lehet úgy is tenni hogy hátra fúja a levegőt .
Amugy meg a vram melegszik túl azért kapcsol le oda kéne levegőt juttatni pl egy oda fabrikált ventivel.Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
inci67
tag
Helló, tudna nekem valaki linkelni oldalakat ahol, kapok infót, hogy a FX 8??? proci hűtők mennyit pörögnek, mennyi levegőt szállítanak, meg ilyenek. Köszi. Mert igen hangosnak találom terhelés alatt. Gyári hűtő.
-
pipo112
őstag
válasz inci67 #62528 üzenetére
ha jól tudom akkor kb 2,5-3k -s fordulaton is pörögnek szvsz akár egy turbina
remusz13:nézd cxsak így bírod fel rakni hogy hátra fújja a levegőta képeken látni fogod
[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
remusz13
tag
köszi a helpet most legszívesebben elásnám magam, ez már a második amivel beszívtam ma, sikerült egy i30-al is kellemes időt eltöltenem. amint beépítettem, még írok hogy milyen lett
-
mark0179
csendes tag
Hali segítenétek tudom nem ide tartozik de a topikomba senki nem ír és fontos lenne.. felraktam minden lehető drivert és a gépem írja az eszközkezelőben sárga felkiáltójellel a társproceszor jelenséget.. hogy a picsába tudnám felrakni? előre is köszönöm a válaszokat köszii!
-
FST200
tag
tervezem a mostani gépem lecserélését, játékra szeretném használni , és ezt a procit néztem ki:
AMD FX 8-Core FX-8350
viszont elég érdekes kommenteket olvastam róla arukeresőn, hogy játékban egy i3 szintjén van, elég érdekesnek tartom
mi a véleményetek? -
belaazallat
addikt
válasz FST200 #62534 üzenetére
Attól függ melyik játékban. WoT és hasonló játéknak nevezett valamikben, igen.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
FST200
tag
válasz belaazallat #62535 üzenetére
GTA V , Mad Max , Fallout 4 idén megjelent játékokra gondoltam
-
belaazallat
addikt
válasz FST200 #62536 üzenetére
Ezekből egyiket sem próbáltam. De bármelyik több szállra optimalizált játékban nagyon jól teljesít a proci. Battlefield 3 / 4. Star Wars Battlefront Beta is jól futott rajta.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
mark0179
csendes tag
Hali segítenétek tudom nem ide tartozik de a topikomba senki nem ír és fontos lenne.. felraktam minden lehető drivert és a gépem írja az eszközkezelőben sárga felkiáltójellel a társproceszor jelenséget.. hogy a picsába tudnám felrakni? előre is köszönöm a válaszokat köszii!
-
ViZion
félisten
válasz mark0179 #62538 üzenetére
HW azonosítót, vagy nincs mit segíteni.
Jobb klikk, tulajdonságok, részletek, HW azonosító.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz FST200 #62534 üzenetére
GTA 5 CPU teszt: [link]
Fallout 4 teszt: [link]
Egyébként a multiplayer jobban igényli a CPU erőt(rendszerint), ha érdekel.FX-hez a lapodat és a RAM-jaidat is le kéne cserélni. Olyat mondok, amiért itt (talán) meg leszek kövezve: Skylake(pl i5 6500)+DDR4-re nevezz be(utóbbi miatt első sorban). De az sem kérdés, hogy lehet-e FX-el játszani(igen).
[ Szerkesztve ]
-
FST200
tag
válasz belaazallat #62537 üzenetére
akkor gondolom ezekkel se lesz gondja
-
rovtiv3
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz mark0179 #62541 üzenetére
A HW azonosító az a hardver azonosító, ami megmondja, h mi az a retek, amit telepíteni akarsz. Gyártó, típus, stb... arra kell rákeresni és lesz driver. De milyen alaplap, milyen csoportban van az eszközök között és egyáltalán, mi a HW azonosítója???
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mark0179
csendes tag
válasz ViZion #62547 üzenetére
azt mondja rakjam fel a chipsetet amiben benne van az nvidi 980a lapkészlet.. viszont 352513 félét felraktam de mmindig ki írja.. de miért? az eredetivel kezdtem azátn winxp-t aztán win8 win7 mindegyiket felraktam több verziót. és mindig ki írja és visszafogott a gépem.. nemtudom megérteni miért.. nem teszi fel és tünik el a picsába ez a kitalált hülye procceszor szöveg.. aggasztó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Opel topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest