Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz inci67 #51483 üzenetére
nm azért írtam igazából, mert eléggé ritka, hogyha valaki még további véleményre kíváncsi újra köszönt 24 órán belül mégegyszer
mindenkinek:
hála nektek, rájöttem, miért nem tudtam eddig BIOS alól húzni a procit ill. mi volt a kínja a hülye memória frekvencia értékeknek. () eddig nem a szorzót, hanem az FSB-t húztam, ami mindent eltolt, a memória frissítést is és a CPU teljesítményt is. most sikeresen fnt van 1600-on (1333 helyett) a ram, és 4.2-n a proci. most jön a stresstest. kérdésem a következő: egy,a legolcsóbb, 4 gigás ddr3-as kingmax ramot, borda néllküli, stb. fel tudok húzni 1866-ra? vagy valami tuningot adni neki? -
Picturemaker
őstag
válasz inci67 #51488 üzenetére
Nem nézek én senkit idiótának (na jó, valakit azért igen , de annak meg is mondom), Téged sem. De a mostani kérdésed is fura, vagy én vagyok nagyon tompa (finoma szólva).
A mag kikapcsolásnak a következő értelme van:
- kevesebb fogyasztás (ha mást nem piszkálsz)
- kevesebb mag általában jobban bírja a túlhajtástAttól, hogy lekapcsolsz egy magot (jelen esetben modult) magától nem lesznek gyorsabbak a működők.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Habugi
addikt
válasz inci67 #51493 üzenetére
Hát nem tudom, nyilván mindenkinek mást jelent az értelmes kérdés mint olyan..
Mintha egy autókkal foglalkozó topicban megkérdezted volna, mi a jó abban ha egy 8 hengeres motorban két hengert kivonsz a forgalomból..
(#51494) inci67:
Hujjujjjujj, te jöttél ide kérdezni. Feltételezem azzal a szándékkal, hogy a nálad gyakorlottabb/témában jártasabb emberek véleményét kikérd. Kicsit meredeknek érzem ezek után okoskodással "gyanusítani" őket pusztán azért, mert válaszoltak neked.
Nincs gond, csak tényleg furán tettél fel egy alapból is fura kérdést.
A lényeg a végkifejlet, megkaptad a választ.
/Megkésve bár, de törve nem../[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
válasz inci67 #51493 üzenetére
Ó, hogy b@tty@ meg a #&@* kukac!
Tök szlépen beírtam és megfogalmaztam, mi a gondom az írásoddal, erre mit csinál? Elmegy a net a pics@ba! És természetesen az egész szövegnek kuka!A lényege az volt, hogy valóban egy kicsit érthetetlenül írsz. Mi 6 és 3.1? Hol a kérdés a szövegben? Miért nincsenek vesszők?
[ Szerkesztve ]
-
pipo112
őstag
válasz inci67 #62528 üzenetére
ha jól tudom akkor kb 2,5-3k -s fordulaton is pörögnek szvsz akár egy turbina
remusz13:nézd cxsak így bírod fel rakni hogy hátra fújja a levegőta képeken látni fogod
[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Omli85
őstag
válasz inci67 #62551 üzenetére
Ez teljesen "normális" a gyári hűtő még az FX-6xxx szériához is kevés az FX-8xxx-hez meg végképp.. Ezért nem is ajánljuk a használatát. Fórum első hsz amúgy nem dísznek van el lehet ám olvasni vannak ott hasznos infók .
(#62524) pepejoe : Sokallom a maghő 60 fokot. Bár a maghőre nem adunk mivel az kalkulált érték jobb a kupakot figyelni ha az 70 közelében jár az már igencsak a vége a hűtésnek nem érdemes tovább feszegetni a dolgot. Mennyi a kupak hő ? Valószínű a vrm is melegszik ott már szépen az is meg kéne támogatni valami légkavaróval.
(#62534) FST200: Játékra is teljesen alkalmas egy FX-8xxx cpu ebben biztos lehetsz. Azt már te döntsd el mennyire hosszútávra tervezed a gépfejlesztést. Az mondjuk biztos, hogy olcsóbb még egy jó hűtővel kalkulálva is egy FX-8xxx konfig mint egy I5-ös konfig. Ha nem riadsz vissza az OC-től akkor érdemes gondolkodnod FX-ben. Amennyiben viszont nem akarsz az OC-vel bajlódni akkor drágább kék a javallott.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen egeret válasszak?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs