Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
remusz13
tag
Sziasztok!
Inkább offtopicba írom, lehet így nem leszek leugatva nagyon Lényeg a lényeg, segítségeteket, tanácsotokat kérném azzal kapcsolatban, hogy a hetekben összeraknék egy új asztali gépet ( leváltanám az acer 5552g típusú laptopom) , de nemtudom hogyan oldhatnám meg a 120 ezres keretemből. Tudom hogy van külön topic erre, de ott válaszul a pentium g3220 kapom, de kíváncsi volnék egy AMD-s alternatívára. Videókártyából egy r7 265-t, vagy egy használt 7850-t gondoltam (35-40k) , e mellé kellene a többi dolgot beszorítani. fx 6300-ba agyaltam, nem gondolkodtam nagy oc-ba, ha jóltudom van valami turbó mód, azt azért húzza ki. Na meg a táp lenne kérdéses, de ha tudtok egy jó házat is hozzá... Megköszönnék minden segítséget! -
remusz13
tag
válasz ViZion #49388 üzenetére
úgy terveztem hogy ne kelljen ráköltenem később annyit, szal ha mondjuk +10ből kihozható értelmesebb dolog, akkor beleférni, eddig van egy ssd-m amit feltudok használni(meg laptopból még a vinyót talán ideiglenesen, hehe) . lapnak am gigabyte 970a-ds3p-t néztem ki, valahol mondják hogy jó, csak oc-t nem nagyon tűri el. bár 270x-et még nem találtam seholse 40ért, mondjuk lehet nem csak a lakhelyemen kéne néznem miket árulnak ja és pentium nemtudom mennyire bírná hosszabb távon, ezért vagyok kicsit dilemmába, inkább multis játékkal ütöm el a kevés kis időmet
-
remusz13
tag
válasz Lacielvtárs #49391 üzenetére
asszem ezen forgolódok még párat éjszakánként bár újonnan gondoltam igazából, mert ha netán gariztatni kéne, 5 percre van a bóót' . szóval valahogy nyugodtabbnak érezném magam az új dolgokkal, de amúgy köszönöm a tanácsaitokat! hogyha kíváncsiak vagytok, akkor bemásolhatom a jelenlegi elképzelésemet a boltból.
-
remusz13
tag
válasz ViZion #49394 üzenetére
proc: fx 6300 - 27.190 Ft
lap: GigaByte GA-970A-DS3P - 18,790 vagy Gigabyte GA-970A-UD3P - 23.090 Ft ( az utóbbi ocra elég jó , úgy olvastam )
memória: 4GB 1600MHz DDR3 RAM Crucial Ballistix Sport XT CL9 11.090 Ft
táp: chieftec (CTG-500-80P) OEM 14 990 Ft
ház: Bitfenix Comrade 11 600Ft ( Azért ezt néztem, ebbe nem kellenének átalakítók ssd-hddhez )Na videó kari meg vagy használtam egy VTX HD 7870 2 GB X-edition aproról(még egy jó fél év garival), bár az eladónak nincs még értékelése, és helyben lenne, ez 35000 lenne, vagy r7 265 sapphire 40,500-ért.
120-125 körül jönne ki így. De később még ígyis kellene bele 4gb memória, és értelmes vinyó
Nooos? -
remusz13
tag
csak a bolti dolog miatt mondtam a vagy r7 265-t de akár azt a 7870 -t lehet még beis fogom, bár nemtudom hogy az a gyártó milyen hírnévbe áll
-
remusz13
tag
hopp spanom az fx gyárihűtőjére nem panaszkodott még, de lehet mindjárt rákérdezek azért mégegyszer. és nem hallottam eddig traktornak , egy darabig kibírná alappal nálam is sztem
[ Szerkesztve ]
-
remusz13
tag
válasz MinionFlasH #49403 üzenetére
lehet
-
remusz13
tag
Sziasztok! Múltkor írtam már offban gépügyben, de most rendelném meg a tutit, szóval ha még valaki rábólintana azt megköszönném!!
cpu: fx 6300
gpu: gtx 750ti
ram: 4gb cl9
mobo: Asus M5A97 R2.0
psu: chieftec 450w ctg 80p
ház: sharkoonElőre is köszöntem szépen!
-
remusz13
tag
hali
köszöntem utólag is a segítséget, összepakoltam a gépem, elég jól fut (csak i/o shield nélkül, másik ház kellett volna m1 ) ( fx4300 , gtx 750ti, fsp hexa+ 500, m5a97 2.0, 4gb ram egyelőre) -
remusz13
tag
sziasztok. furdal a kíváncsiság, utána is olvastam, de úgy érzem itt fogok tuti választ kapni a kérdésemre. ugye egyelőre csak 4300 van, asus m5a97 r2.0 lapban, de később úgyis fejleszteném, de nemtudom mire, 6300ra , vagy 8320, a lényeg a kérdésben, hogy az utóbbit hogy viselné el a lap?
-
remusz13
tag
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen cpu hűtőt tudnék rátenni én a kis fx 4300-ra, amivel tudnám húzni úgy 4,3-4,5ig kb? Itt egy kép is : http://i.epvpimg.com/eLH6f.jpg
Tápkábelt nem tudom elhúzni alaplap mögött/felett, hát nem a legjobb ház na( sajnos utólag jöttem rá) . Meg egy olyan kérdés hogy a jövőben érdemes-e majd továbbfejlesztenem egy 8320ra? M5A97 r2.0
-
remusz13
tag
válasz remusz13 #51511 üzenetére
remélem azért szabályzatot nem sértek hogy magamat idézem, de sajna nem kaptam választ, viszont örülnék a tanácsotoknak Annyit még hozzáfűznék, hogy fsp hexa+ 500w tápom ezek alá, háznak sharkoon vg4-w , és még egy 750ti döcög mellette, az nem hiszem hogy sok vizet zavar. Az árral úgy lennék hogyha belefér a házba , és pár ezren múlik a jóval nagyobb teljesítmény, üsse kutya.
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #51652 üzenetére
innét oda, onnan ide, de válasz 0
-
remusz13
tag
óóó köszi a válaszokat :3 én még azon agyaltam, hogy egy cm 212 evo mennyire is szolgálna ki.
-
remusz13
tag
nekem felüdülés a 4300-s is ahhoz képest, ami volt. na és inkább egy szálat használó szutykokkal játszok (blizzard) , de eddig más se jelentett nagyobb problémát. bár attól függ kinek milyen elvárása van.
ja és nem utolsó szempont volt az sem, hogy 35ből kihoztam az alaplap+procit.
[ Szerkesztve ]
-
remusz13
tag
válasz kaktusz0906 #51869 üzenetére
biosban. bár szerintem itt a leírásokban biztos van róla szó hogy pontosabban hogyan is
-
remusz13
tag
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51936 üzenetére
Én....
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51939 üzenetére
Késztetést éreztem a válaszra de a jövőben kapni fog egy 8 magos báttyát , addig ez is tökéletes
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51941 üzenetére
Akkor inkább átmegyek a "milyen gépet vegyek" topicba máris
-
remusz13
tag
én nyugodtan cserélem a 4300-at 8320ra vele, hátha jobb lenne egy szálon , alap órajelen
-
remusz13
tag
szerintetek miért lett jó pár boltba drágább a 8320 ? valahol még az E változat is olcsóbb picit Remélem nem marad így, spanomnak is olyat gondoltam volna beépíteni, meg én is vennék nyár elején-végén egyet...
-
remusz13
tag
felraktam a win10et ( hamá ingyé' jár nekem msdnaaról ) de elég fa**a a cucc, bár azért pár bugot már találtam
-
remusz13
tag
Kipróbáltam mit tud produkálni a processzorom a "nagy WoW"-ban, 4,3 ghz-n ment, hd felbontásban, ultrára tekerve, a legnépesebb helyen (50++) 25-30 fps között ugrált. ( hozzáteszem csak 50% körül volt gpu,cpu kihasználva). Szerintetek ezen majd egy kicsit nagyobb Oc fog tudni segíteni? (tudom, hogy nem amdre való a játék , csak érdekel)
-
remusz13
tag
válasz Sarkadi #54076 üzenetére
egyik ismerősömnek hasonló dolgot csinált a gépe. kb codegány szintű tápja van, lehúztunk róla minden "felesleges" dolgot, ami fogyasztotta az áramot, és láss csodát, egyből megindult. lehet elgondolkoznék azon a tápon, lehet tényleg kevés, bár ez csak az én gondlatom.
-
remusz13
tag
mit gondoltok, hogy az alaplapon miért csinálja azt ( lassan napi rendszerességgel) hogy eldobja a netet 10 másodperc alatt 5x, és utána mintha mi sem történt volna?
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54527 üzenetére
alaplapi ethernet , és 8.1el húzom. frissítettem már drivert is, és nem vágom miért. de lehet a koli hálózattal van valami, sajna még nem tudtam kipróbálni máshol
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54529 üzenetére
nem próbáltam, mert van mikor 2 napig nem látok ilyet, aztán egy nap többször is. teljesen random, aztán ezért nincsen kedvem újra telepítgetni az oprendszert. betegen meg pláne
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54534 üzenetére
már előbb eljutottam oda hogy alaplap csere, szóval füstbe megy a 8320e -s tervem... megpróbálok egy régebbi drivert szerezni. bár szerinted előfordulhat hogy a gigabites nettel nincs kibékülve ?
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54536 üzenetére
jólvan amúgy köszönöm , igyekszek, a pálinka megteszi a hatását ( az előbb nem tudtam szerkeszteni mire leesett hogy mire gondoltál... )
-
remusz13
tag
hali
Arctic-Cooling Freezer A11 - Erről van valakinek valamilyen élménye, tapasztalata? Gyári hűtő cserére szánom , már ráférne, meg úgy egy max 4,5 tuningra. és ennyi lenne rá a lóvé -
remusz13
tag
üdv
sikerült ma megvennem egy arctic freezer a11-t , és az alábbit sikerült elérnem vele:http://i.imgur.com/DKFkYnH.png
lefutott rendesen, hiba nélkül. Hálás volnék ha megosztanátok a véleményeteket, nagy segítség volna számomra így elsőre
(amúgy 59 fokig ment fel max, de lehetne kevesebb is, ha én okos nem fordítva rakom fel a hűtőbordát... de majd megfordítom ha ráérek ) -
remusz13
tag
prime95 alatt full terhelés 65fok nem gázos egy kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest