Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inci67
tag
Helló, emberek az lenne a kérdésem, hogy van amd fx 8120-as procim. És hallottam, hogy le lehet kapcsolni belőle 2 magot. és akkor 6 magos lesz de mi az értelme és mire jó ez pontosan. a 8 mag 3.1 ha csak 6 akkor az a 6 erőseb vagy mi. előre is köszi az értelmes válaszokat.
-
inci67
tag
ja a lapom az asus m5a97 evo r2.0
-
inci67
tag
Helló, emberek az lenne a kérdésem, hogy van amd fx 8120-as procim. És hallottam, hogy le lehet kapcsolni belőle 2 magot. és akkor 6 magos lesz de mi az értelme és mire jó ez pontosan. a 8 mag 3.1 ha csak 6 akkor az a 6 erőseb vagy mi. előre is köszi az értelmes válaszokat. Ja a lapom az asus m5a97 evo r2.0
-
inci67
tag
Valahol olvastam, hogy szokták ezt csinálni. akkor mi az értelme, semmi? vagy mire jó ez?
-
inci67
tag
norbert1998 köszi, tudom te több véleményre is érdekel. de ahogy látom semmi értelme igazából aki 20w áramot akar spórolni vegyen laptopot
-
inci67
tag
válasz Picturemaker #51485 üzenetére
Nem ez volt a kérdés (Kevesebb magot jobban lehet "húzni".) totál idióta és se vagyok. Nem azt gondoltam hogy a 8-ból menjen 4 mag ami 5.5GHz
Hanem ha a 8 mag 3.1-en megy a 6 mondjuk 3.4 Pl, húzás nélkül. -
inci67
tag
válasz Picturemaker #51489 üzenetére
na ez a beszéd, ez volt tegnap is a kérdésem, hogy mi értelme van. de csak meg érte ma is írnom mert most kaptam meg, az értelmes, rendes, konkrét választ. köszi
-
inci67
tag
válasz Habugi #51491 üzenetére
ez volt a konkrét kérdés tegnap s is
Helló, emberek az lenne a kérdésem, hogy van amd fx 8120-as procim. És hallottam, hogy le lehet kapcsolni belőle 2 magot. és akkor 6 magos lesz de mi az értelme és mire jó ez pontosan. a 8 mag 3.1 ha csak 6 akkor az a 6 erőseb vagy mi. előre is köszi az értelmes válaszokat. Ja a lapom az asus m5a97 evo r2.0 -
inci67
tag
ennél értelmesebben nem tudom, csak itt már 1 páran el kezdtek okoskodni
-
inci67
tag
válasz Habugi #51496 üzenetére
hát pedig ez volt a konkrét kérdésem, (Mintha egy autókkal foglalkozó topicban megkérdezted volna, mi a jó abban ha egy 8 hengeres motorban két hengert kivonsz a forgalomból..) és meg is kaptam a választ azoktól akik képbe is vannak. csak páran már más irányba mentek volna el. mindenkinek értékelem a válaszát, meg a figyelmet is.
-
inci67
tag
válasz norbert1998 #51497 üzenetére
hát azt feltételeztem, az érthető, hogy a 8 mag 3.1GHz-en megy (8 x 3.1GHz). ha csak 6 mag, akkor az a 6 mag, erőseb vagy mi. mint 6 mag 3.1GHz (6 X 3.1GHz)? nem szívatni jöttem ide, vagy köcsögözni itt az emberekkel. nem állt szándékomba.
-
inci67
tag
Helló, tudna nekem valaki linkelni oldalakat ahol, kapok infót, hogy a FX 8??? proci hűtők mennyit pörögnek, mennyi levegőt szállítanak, meg ilyenek. Köszi. Mert igen hangosnak találom terhelés alatt. Gyári hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest