Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45199) MrM94 válasza daneeeeee (#45194) üzenetére


MrM94
őstag

Eloszor is..
Volt FX 8120am+ egy GTX 580 parosom anno meg amikor friss volt az FX..
Crysis3ban tudtam VGA limitet produkalni,viszont CPU limitet is.Ott kezdodott az egesz hogy 100fps korul szerettem jatszani multiban mert igy nem ereztem meg az fps kilengeseket ezrt jatszottam medium/low-on..
Rangatott a jatek,mikor tobben voltunk a szerveren akkor neha meg meg akadt meg ilyenek..Mindig mikor jatszom monitorozom a kartyakihasznaltsagot hofokokat stb stb.
S eszrevettem hogy medium/lowon mar egyszeruen sosem latok 98% kartyakihasznaltsagot csak hogyha az egrenezek..arrol nem beszelve hogy mikor a nagy csata volt akkor a ugy beesett neha az fps em,hogy azthittem megorulok...
Ezekutan lett egy 3770k-m s egyszeruen alapon mintha kicsereltek volna a videokartyamat egesz vegig 98%ban jart a kartya.+FPS tobbeltrol ne is beszeljunk,tudtam jatszani medium/highon ugynazokkal az fps ertekekkel es nem esett be az fps.Es hihetetlenul vajsiman ment a jatek,nem rangatott mar...
Ezt sajnos csak akkor tudom demonstralni hogyha megfogsz egy videokartyat elkezdessz jatszani vele egy full amd konfigon es elkezdessz jatszani vele egy mittomen i5 i7 konfigon.Es eszreveszed a kulonbseget..
Meg ottvannak a netes tesztek,ugye ott az atlagot merik de ha 1 masodpercre beesik 20 30 korulire akkorr ott max 1 fps el lesz kevesebb az atlag amit ugye mindenki elhanyagol! S persze te amikro latod a tesztet annyit latsz h menjel mar 5 fps kulombseg van az intel meg az AMD kozott.Viszont Frametime nincs feltuntetve,Lehet bennevan a minimum es a maximum,de akkor se mindegy hogy ott kap el az FPS drop ahol kene az FPS vagy csak siman mikor az egrenezel amd vel van 120 fps ed intellel meg 121..

Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.