Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #22907 üzenetére
Csigusz ha te nem mondod a muzsikus dog-nak el sem hiszem
Igy van. Ilyen jo tarsasagot ritkan fog ki az ember. Mar csak ezert is megeri FX-et veni.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22908 üzenetére
Hogy a rizs takarja a szárnyadat öcsém!
Fentebb írtam, h semmi, de max. benchmarkójá' aszt meglátod a nagy sas szömödde. Erre mindenkinek marha hálás vagy,Bástya elvtársVizion meg egy senki?
ereggyé vissza a zintelhez.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #22909 üzenetére
Ohhh kedves hamgyasz kollega, teged titokban balvanyozlak, ne vedd zokon nem akartam nap vilagra hozni ! Csak kozben tesztelgetni akartam a turbo-csigat meg a bremai kutyat hogy megbizhatoak vagy nem !
Nagyon-nagy FO hangyasz merster kerve kerlek ne kuldje"ma vissza a zintelhez, darabokra szednek majd a szandika vagy ivy-ona topicban .....
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Malibutomi #22911 üzenetére
Nem OFF-olni ilyen csúnyán, ejnye már.
(#22912) miklosss2012
Jót tett neked ez a kis húsvéti kiruccanás, csak úgy sziporkázol.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22912 üzenetére
Rendben, elfogadom szánalmas bocsánatkérésed, de csak mert tollas a hátad.
Legközelebb nem leszek elnéző. [link]Csinos a csigusszal közös gyereketek. Vizuális típus vagyok, nem merem megkérdezni ki a csaj
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #22911 üzenetére
Te ! Tomi'a'laMalibuuuuu - ez meg viccnek is rosz !!! En egy furge sas vagyok, sohasem volt/van/lesz dolgom csigakal.
-
Mahrenburg
őstag
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #22916 üzenetére
De akkor ez már édes hármas, szerintem azok ott farktollak.
Másrészt csigától függően lehet váltivarú vagy hímnős. A perverz festőjét neki, ha még Photoshop lenne... -
atis1224
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni,van egy ASRock 880G Extreme lapom [link] amibe egy fx 6300 szeretnék rakni,van e valakinek tapasztalata ,hogy a lap kezeli e rendesen, a cpu list ben benne van elvileg de gyakorlatban mi lehet a helyzet ,előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
stratova
veterán
válasz atis1224 #22918 üzenetére
Ennél nagyobb étvágyú FX-8120-szal is elboldogult, nem lehet vele gond egy BIOS-frissítés után.
-
atis1224
tag
Köszönöm a gyors választ ,szerintetek melyik lenne a jobb vétel a 6300 vagy a 8120 főként játékra
hüvely mate 10 pro
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #22917 üzenetére
"Másrészt csigától függően lehet váltivarú vagy hímnős." - Akkor nem kizárt, hogy a képen szereplő egyednek nem is kell egy másikat keresnie utódnemzés céljából, így biztosítva van az új faj fennmaradása (csak kevésbé izgalmas...)
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
laca000
őstag
Most egy hülye kérdés, de a legfrisebb DirectX11-et, Win7-hez, 64bit, honnan tudom leszedni?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Egy elég fura hibába futottam bele, lás kép lent, és nem tudom mit jelent..
Lényeg, hogy a legújabb NVdriver mióta fent van, Far Cry 3 alatt kilép a játékból, fekete képernyő, és újraindul a gép, eddig ez nem volt, ha valaki tudna segíteni, megköszönném:[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz RVR400 #22927 üzenetére
Látod
De szerintem az lesz a gond, hogy a geforce experience magától rátelepítette az egyik drivert a másikra, mire észbekaptam, megtette..
Így törlés, újrarak
Magyarul, én voltam a hülyelehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
Ehh, csak hogy újra offoljunk...
Nálam dragonfx veri ki a biztosítékot:
1. FX a neve, de inteles
2. Ő is a "pentium elég", ha nem, akkor "i3 a jó, 4 magosok bekaphatják" szentírást követi ÉS osztja is, mintha a proci lenne a szent grál.
3. 1440-es felbontásig elég a HD7770... no comment. Metro 2033-ban igaz lehet
4. botrányosan rosszul ír, elütések, betűk és szavak kihagyása tetézi a zavaros fogalmazást...Proci ajánló után a 7750/70/90 topikot is kerülni fogom, szektásokkal nem foglalkozom.
Azért összezárnám egy napra miklossal, hátha megmutatná, h Pentium kellett volna nekiOK, ez itt elég off, de Ti olyan jól meghalgattok.
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #22929 üzenetére
na OFFoljunk
még jó, h van FX OFF topikaz egy igazi ***** . (kívánt jelző behelyettesítendő)
gyurmás topikban is kapta az ívet rendesen, mert úgy fogalmaz, mint egy óvodás, emellé még helyesen sem tud írni, de még kikéri magának, meg h miért csesztetik. én már hozzá se szóltam...agyrém...
mi mindig meghallgatunk... tagdíj befizetése után
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
haddent
addikt
Sziasztok!
Éppen nagy döntés előtt állok. i7 -ről FX -re (Ilyen se volt még, mi? )
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. milyen órajelen kéne járatni egy FX-8350 -et, hogy egy i7 3770 4.1GHz -et tudjon hozni?Köszönöm
-
-
ViZion
félisten
válasz haddent #22934 üzenetére
Ez mindennapos, teljesen természetes folyamat. A legtöbben intelesként kezdik, majd felnőnek, megérik a gondolkodásuk...
Komolyan: üdv a klubban!
-
haddent
addikt
válasz ViZion #22938 üzenetére
Koszi meg nem olyan biztos azert, de a szandek mar megvan
Jatekokban foleg ujakban hogy alakul a dolog? Fx8350 azaz a csucsrol lehetne csak szo.
Egy i5 3570k/i7 3770k - hoz kepest clock2clock az fps hogy alakul kb.?
1920 1080 ban, hd7970 -et kene kihajtani, max ketto ilyet.Koszi es boccs a helyesirasert mobilrol kovettem el
Ja es egy Noctua d14 el le tudom huteni? 5Ghz lenne a cel de 4.5 min
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz haddent #22939 üzenetére
Noctua lehűtené sztem, 4,5 GHz biztosan (99%) meglenne. Többire majd a tulajok válaszolnak, én csak kis porszem vagyok az FX topik fogaskerekei között
-
aAron_
őstag
azt még hozzá kell tennem, hogy sajnos még a mostani, újabb játékok között is van pár elég pocsék, pl AC3, ahol rosszabbul fog teljesíteni i5höz képest, mivel csak 1 magot használ a játék. ez a jövőben, a next gen konzoloknak köszönhetően valószínűleg sokat fog változni, és már i7 szinten lesz a teljesítménye mindenütt, pl. crysis3-ban már jobb is kicsit.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
-
haddent
addikt
I7 szinte csak szintetikus dolgokban jobb az i5 nel.
RVR400 te nem vagy kivancsi tipus akkor ha +-5-10% on belul tudok maradni akkor semmi gond, es vegre a szimptikusabb gyarto fut a gepemben, gpu es cpu teren is.
Plussz penzt nem latok belole, de nullaban tudok maradni penzugyileg is..[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Megeri, en nagyon orulok hogy mar nem tomom az intel zsebjet. Alapon nalam jobb a 8350 mint a 2600K. A 4.5 ghz-es 8350 veri a 4.8 ghz-es 2600K, nem erdekelnek a szintetikus marhasagok amivel teli az internet. Nalam nagyon jol muzsikal. Szerintem 4.5 ghz-en parban van a 4.3 ghz 3770K-val de ez nagyon program fuggo.
Jovot nezve mindenkepen FX a jobb valasztas en szerintem. Nalam megy az 5.1 ghz 1.5125V, de daily es game mode-ban rendesen megy 4.3 es 4.6 ghz-en.
Rendesen kihajtsa a 7870CF-et 1200 mhz-re huzva, tehat nincs para, szerintem elboldogul egy 7970 CF-el is.RVR400 : Nezd, en 3 honapos sabertooth Z77-rol + 1 eves 2600K-rol valtottam FX-re. Roviden: megerte, napi 11-12 ora helyett 10-et dolgozom mivel gyorsabb. !
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest