Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis1224
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni,van egy ASRock 880G Extreme lapom [link] amibe egy fx 6300 szeretnék rakni,van e valakinek tapasztalata ,hogy a lap kezeli e rendesen, a cpu list ben benne van elvileg de gyakorlatban mi lehet a helyzet ,előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
Köszönöm a gyors választ ,szerintetek melyik lenne a jobb vétel a 6300 vagy a 8120 főként játékra
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni , van egy asrock 880g extreme 3 lapom a cpu support list szerint a fx 6300 műkszik benne de nekem gyanus ,ezzel kapcsolatban szeretnék érdeklődni előre is köszönöm ja valamint nem rég jutottam hozzá egy gtx 960 4-g hoz ki hajtja e a 6300 ?
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
Sziasztok nem túl rég érdeklődtem itt ,hogy egy asrock 880-g xtrem lap vinné -e az fx6300-at ,nos vettem is bele egy procit vaci újan a lapba be a proci bios reset első indításra felismerte win tölt el indul rendesen örömködés ,na akkor jó szokás szerint nézzük mit bír a rendszer kis tuning 4200,4400, persze enyhe fesz emeléssel rendszer indul öröm mondom akkor nézzünk játékot c3 10 perc -fagyi se kék halál se reboot megfagy a kép semmire nem reagál na akkor vegyünk visszább 3800 ugyan ez öröm alábbhagy akkor cpu stress először aida proci test percek után is ok ,prime 95 na itt lettem végkép feszült alap beállításokon 3500ghz,cq kikapcs amd turbó core kikapcs prime alatt kb 3 másodperc alatt elhasal a rendszer nincs hiba üzenet megfagy a kép nem reagál semmire csak reset segít ,tápom egy 500w hipro 8 giga c vegans cserélgettem őket a slotokban plusz darabonként is próbáltam őket valamint kisebb sebességen 1333 de ez sem segített a fesz értékek szerintem rendben vannak a proci körül nem nagyon melegszik semmi alaplap 34 fokos , valakinek ötlet előrre is köszi
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz ViZion #71698 üzenetére
Köszi jelenleg ezzel próbálkozok most 3700 mhz 1.30-volt kb a crysis 3 ,25 percet bír és fagyi, csak azt nem értem ,hogy miért nem kék halál , vagy progi működése le állt egyik pillanatról a másikra be fagy marad a játék képe az egér nem mozdul meg semmi reagálás valamint fagyás előtt normál fps semi drop
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz ViZion #71702 üzenetére
Ja igazad van kevés infót adtam meg ,win mem test az előbb futtattam nincs hiba , a hő fokok természetesen folyamatosan figyelem aida , azt vettem észre ahogy melegedett a lap 46-c melegebb volt mint a proci hiába vettem le 3600-mhz csak 5 percrt bírt c3 alatt
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz ViZion #71708 üzenetére
Szia érdekes dolgokat produkál ma 3600 -on böngésző és vidi nézés közben fagyi ,cnq aktív 1400-mhz ment az aida proci 29 -lap 34 fok mondom ezt nem hiszem el 3800 meg bírta a c3 at egy félóráig mit találjak ki gondoltam le tiltok két magot 4/4 alap 3500 -mhz a prime 20 perc múlva is stabilan fut sőt c3 alatt mintha picivel több fps na akkor most táp vagy alaplap ? költői
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz ViZion #71740 üzenetére
Köszönöm hogy próbálsz segíteni ,először win 10 mem tesztet futtattam majd memtest 86 pend indítottam kb egy óra míg végig ment nem talált hibát ,a biosnál melyik részről csináljak képet , az előbb a négy mag 3900-mhz 1.25 . kb 1 óra youtube befagyott a gép ezt már tényleg nem hiszem el ennek a deszkának azért a 4 magot simán tudnia kéne
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
Sziasztok egy fx6300 allá szeret nèk egy. ASROCK 970A-G/3.1 deszkát valakinek esetleg vèlemèny a laprol esetleg mèg gigabyte GA-990X-GAMING SLI alaplap ezt nèzegettem de ennèl írták valahol hogy melegszik előre is köszönöm
hüvely mate 10 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- PlayStation 5 Pro teszt
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Mini PC
- Politika
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Amatőr csillagászat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest