Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz haddent #22934 üzenetére
Ez mindennapos, teljesen természetes folyamat. A legtöbben intelesként kezdik, majd felnőnek, megérik a gondolkodásuk...
Komolyan: üdv a klubban!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz haddent #22939 üzenetére
Noctua lehűtené sztem, 4,5 GHz biztosan (99%) meglenne. Többire majd a tulajok válaszolnak, én csak kis porszem vagyok az FX topik fogaskerekei között
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
aAron_
őstag
azt még hozzá kell tennem, hogy sajnos még a mostani, újabb játékok között is van pár elég pocsék, pl AC3, ahol rosszabbul fog teljesíteni i5höz képest, mivel csak 1 magot használ a játék. ez a jövőben, a next gen konzoloknak köszönhetően valószínűleg sokat fog változni, és már i7 szinten lesz a teljesítménye mindenütt, pl. crysis3-ban már jobb is kicsit.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Megeri, en nagyon orulok hogy mar nem tomom az intel zsebjet. Alapon nalam jobb a 8350 mint a 2600K. A 4.5 ghz-es 8350 veri a 4.8 ghz-es 2600K, nem erdekelnek a szintetikus marhasagok amivel teli az internet. Nalam nagyon jol muzsikal. Szerintem 4.5 ghz-en parban van a 4.3 ghz 3770K-val de ez nagyon program fuggo.
Jovot nezve mindenkepen FX a jobb valasztas en szerintem. Nalam megy az 5.1 ghz 1.5125V, de daily es game mode-ban rendesen megy 4.3 es 4.6 ghz-en.
Rendesen kihajtsa a 7870CF-et 1200 mhz-re huzva, tehat nincs para, szerintem elboldogul egy 7970 CF-el is.RVR400 : Nezd, en 3 honapos sabertooth Z77-rol + 1 eves 2600K-rol valtottam FX-re. Roviden: megerte, napi 11-12 ora helyett 10-et dolgozom mivel gyorsabb. !
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
=HG=
addikt
-
laca000
őstag
válasz haddent #22950 üzenetére
Azt hiszem valami nem stimmel, mindenképp, ha valóban egy i7 3770k-tól akarsz megszabadulni.
Nézzük reálisan.
Gyakorlatilag ugyanazt tudja mindkét proci, kivéve, hogy a 3770k munkára sokkal jobb.
Miért nem húzod azt?
Nonsense ez az egész.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz haddent #23025 üzenetére
Azt a procit akkor sem cserélném le, ezt már kínjában, jódolgában teszi az ember, maga sem tudja miért, nem?
Cseréld el a tiéd az enyémre, aztán kvittek vagyunklehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Hardcore café
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest