Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
válasz aAron_ #20481 üzenetére
csak félfüllel de úgy értesültem hogy a total war az direkt intel, és nvidia rendszerre lett írva, szokásos pénzelési dolog, szal szerintem a további részek is így lesznek ezzel, de csak spekulálok, sose játszottam egyikkel se
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
laca000
őstag
válasz aAron_ #23918 üzenetére
No lássunk egy olyat.
Ez 2012 08. hó.
Egyébként, akad már végleges ATI driver január óta?[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
válasz aAron_ #24247 üzenetére
Elég érdekes dolgokra vágysz... DT hír volt a neten, h konkrétan jelenti mit mikor miért csatolsz. WinCDemu helyette, ingyenes, kevesebb erőforrást igényel, rugalmasabb is (pl. automatikusan hoz létre virtuális meghajtókat, amennyi kell). Win zip hmmm... Fizetős? 7Zip ingyenes, minden zipet nyit-zár, és nyitja a targizi és 7zip állományokat is. DT-nél jobban csak a Nero-n szoktam megbotránkozni, a szerethető kis író progiból hihetetlen, kiírthatatlan monszta lett...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
válasz aAron_ #24861 üzenetére
nem kamu árgépes, meg nem áfacsalós árak, és főleg MAGYAR NAGYKERBŐL
ja és ezzel fizeted meg azt is hogy nem egy halál segg hülye szolgál ki, hanem lebeszéllek arról hogy i3 al hajtsd a gtx 680at......
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
xatos3
senior tag
válasz aAron_ #24863 üzenetére
szerintem ebből fölösleges vitát indítani, erősen kétlem hogy belátásod van a kereskedelembe, hacsak nem te is ebben dolgozol, hogy egyáltalán mekkora a nettó beszer ára ezeknek például azt tudod?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest