Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
senior tag
nem 100% hogy ez ugyanaz amit neked kinaltak fel, de csak ezt atalaltam most:
http://activities.aliexpress.com/alipay_christmas.php
itt azt irjak hogy 80$ feletti vasarlasnal hasznalhatod fel dec. 26-ig.
novemberben 5$-os volt, ahhoz 20$-os hatar volt a feltetel.[ Szerkesztve ]
------
-
SirAlo
aktív tag
Hello, innen mindent kínából szállítnak ? csak annyit ír hogy AliExpress Standard Shipping
-
brekes
tag
Sziasztok!
Van ez a 8 dolláros kupon, ami akkor jár ha elmentem a kártyám adataid. A kérdésem az lenne, hogy ez bármekkora összegnél felhasználható? Például, ha egy 20 dolláros tételt veszek, akkor ahhoz fel tudom használni?
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
rokasjani70
újonc
Akkor te jobban jártál mint én, mert engem meg átirányított az ALIPAY oldalra, hogy regisztráljak. Nagy nehezen feltöltöttem a személyi igazolványom képét, de még mindig " Pending" a státuszom. Már eltelt, vagy 5-6 nap. Írtam is a help centernek, és azt válaszolták, hogy rajta vannak az ügyön. Várjak 5 napot, utána ismét ellenőrizzem a státuszt, ha még akkor is függőben lévő leszek, akkor várjak még 7 napot és próbáljam újra.
Amúgy a pdf. fájl feltöltése is nehézkes volt, 1 napba telt bele, amíg rájöttem, hogy nem lehet ékezetes betű a fájl nevében. -
Topikgazda
Sziasztok!
A Posta most rendesen összefoglalta vámeljárási szabályokat, ezen a linken megnézhető.
Közben jelezték, csak még nem publikálták az összest, hogy 2016. január 1-től emelik az árakat, természetesen a tájékoztatóba beírták, hogy a sima levélnek nem emelkedik az ára, de amiket mi használunk, no ott biztos lesz meglepetés.
A Magyar Posta Zrt. 2016. január elsejétől módosítja árait, mely a lakosság által leggyakrabban használt szolgáltatások tekintetében a következő változásokat jelenti:
A nem tömeges feladású, közönséges levél alapára 30 grammig változatlanul 115 forint,
50 grammig 150 forint marad.
A 30 grammos elsőbbségi levél ára változatlanul 145 forint marad.
Az ajánlott többletszolgáltatás ára 275 forint helyett 280 forint,
a tértivevény többletszolgáltatás ára 185 forint helyett 190 forint lesz. -
feroooo31
tag
Nem működik a 17track.net már egy ideje.Van valami más?
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
törölt tag
Megkaptam azt a rendelést, ami 3 hónapos ( ! ) volt és dispute-ot nyitottam rá és visszakaptam a lét. Most írtam az eladónak, hogy megrendeltem még egyszer, de ne küldje el. Ellenben a fake TN miatt továbbra is bekaphatja.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
A békesség kedvéért inkább töröltem az előző hozzászólásokat, hogy ne generáljon továbbiakat.
Hagyjuk a személyeskedést, maradjunk a kulturált vitánál.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Melack
veterán
Ez a két -számomra- ellentétes válasz egy üzenetben jött:
"Hello, this product possible damage in transit, we are sorry, we refund you $ 1, the next time you purchase our product to 50% discount, can I?
Dear friend,thanks for your feedback,, the damage caused in transit,we are sorry, would you please show us the photo? we promise all buyer that: A: We give you a full refund and 5-star rating will give us greatest support and encouragement B:and 5-star rating will give us greatest support and encouragement We will re-send shipping,What is your choice?I hope you have a nice day,
du ke"Most akkor mi is van? Az elsőben 1 dollár vissza (6,26 volt a 2 együtt) és 50% a következő vásárlásból, a másodikban full refund, de maradjon az 5 csillag és fotó?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Vertigo18
addikt
Srácok, a nagy vitában valaki tudna segíteni? Olyan dolog kellene nekem, hogy minél kisebb mp3-player, ami Bluetoothon keresztül küldi a zenét egy minél könnyebb bluetoothos fülhallgatóba...
Az ilyen megoldások nem tdom mennyire maradnának futás közben a fülben...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
beg
veterán
Gold supplier (1500 usd/év a díja) nem akkor kap pénzt, ha ráböksz a feedbackre. A free membernél működhet úgy ahogy korábban volt szó róla. De ez nem minden eladóra vonatkozik. Izé, válasz akart lenni A hangulatot nem én alapoztam meg, nem én szóltam ékes nagyszájúan a másikhoz, ha már így lettem megszólítva.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
kirkri
addikt
Uraim!
Kicsit elszabadultak az indulatok, ezért nem kellene egymásnak esni.
A lényeg a buyer protection, hogy végül kitől jön vissza a pénz, annak túl sok jelentősége számunkra nincs.Egyébként tud valaki linkelni valamilyen Alis bizonyítékot, hogy lássuk mi a valóság?
Idáig én is abban a tudatban éltem, hogy minden esetben az Alinál van a pénz, a visszaigazolásig.
Ezt nem hallomásból szerzett infókra alapoztam, hanem arra, hogy sok ezres eladók esetén is tapasztaltam, hogy miután visszaigazoltam a vásárlást, a státusz átváltott "fund processing"-re, ami az értelmezésem szerint a zárolt összeg transzferjét jelenti az Alitól az eladónak.
Azonban nem állítom, hogy jól gondolom, ha bármelyik álláspont igazolható az eloszlatna minden kétséget.Szerk: Látom agroman már linkelt, eddig ez az "Alinál a pénz" verziót igazolja.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
beg
veterán
válasz agroman #8267 üzenetére
Automatán megkapja, ha nem adsz feedbacket. Szerinted hányan nem jeleznek vissza? Hidd el van az a szint, amikor egy bolt nem arra vár, hogy Kiss Pisti magyarországon rákattint-e pl. 10 db 200 usd-s telefonra.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
agroman
senior tag
a nagyszajuak kicsit visszavehetnenek..ez nem az ebay forum ez az aliexpress.
2 ceg, 2 metodus a vasarloi vedelemmel.
aki nem hiszi el,m az olvasgasson kicsit:2. Payment Protection
Your payment is only released to the seller after you confirm* satisfactory condition of your purchase. You can also track the progress of your delivery at anytime.5. Refund Protection
AliExpress has a comprehensive dispute process that protects you when you are unhappy with your transaction and get your refund.
*Caution: If you do not click ‘Confirm Order Received’ in MyAliExpress within your given confirmation timeframe, AliExpress will automatically consider the order to be satisfactory and will finalize the order process.------
-
beg
veterán
válasz molvany #8265 üzenetére
A kioktatóra gondoltam ("még nagyon tanulgatnod kellene"). "Kicsivel" többet tesz az ebay topikban a közösségért mint te, van tapasztalata.
Kapcs ford. a kettes pontra.[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
1. Nagyon megtisztelnél a válaszoddal, ha " álltalánosítás helyett ", kokrétan megírnád, hol kellene " a stíluson csiszolnom " az elözö hozzászólásomnál ?
2. Ha mejd egyszer valaki kész tényként kezeli azt, amikor a kis Kínai " idö lött " leadassa a vásárlóval az értékelést " és a végén " arcra eseik ", mert ismerve a kis Kínait, böven benne van egy ilyen eset, akkor majd legyél ott és meséld el a " póruljártnak ", hogy ezt valaki csak " kitalálta ".WhatsApp :+491737182060
-
Drago1
tag
válasz Turbobacsi #8262 üzenetére
Köszi
-
beg
veterán
válasz molvany #8255 üzenetére
Nagyon tévedsz és a stíluson csiszolhatnál egy keveset. Különböző szintek vannak, majdnem tükrözve vannak az ebay rendszeréről. Nincs olyan, hogy az eladó a feedbackig nem jut a pénzéhez. Ezt egyszer valaki kitalálta, elkezdte híresztelni aztán mindenki átvette. Te meg tényként kezeled.
[ Szerkesztve ]
-
Drago1
tag
Rendeltem az Ali-rol egy VÁM köteles árut hamar ide ért 7 nap ez eddig tetszik posta küldött SMS-est meg jött infók a posta.vam oldalon..holnap kinyomtatom a nyomtatványt magánszemélyre és megbízás apostának hogy intézze..be-scannel PDF fálj-ban elküldöm ,mondjuk foggalmam sincs mi az az MRF szám ,mindegy kihagyom csak a postai azonosító számot tudom (Track number) ha mind ezt helyesen és becsülettel elküldöm a e-bank -om tranzakció adataival együtt,akkor kb mennyi időre számíthatok még ,míg a vám-on átmegy és meg kapom?
-
pk2
tag
A vásárlások végén mindig felhozza, hogy regisztráljam az alipayen a kártyámat és akkor nyerek 8 dolcsis kupont, ez is olyan, mint a többi ,hogy ha x összeg felett vásárolok akkor fel tudom használni, vagy milyen kupon ez?
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. 11.11 napján vettem többek között egy pénztárcát, kaptam hozzá egy tn-t is, de mivel hetek óta meg sem mozdult, rákérdeztem, hogy mi a helyzet. Válaszoltak is, hogy sajnálja és mi lenne ha resend vagy refund? Válaszoltam is, hogy köszi, refundot kérek. Erre most látom, hogy írt egy olyat, hogy nem tud refundolni, de töröljem a rendelésem és kérjem úgy vissza a pénzem... Viszont, már csak feedbacket tudok adni, nem tudok sem caset nyitni, sem refundot... Most ez mi, kiszurt velem?? Ez valóban így megy az Alin? Abban bíztam, hogy ennél azért jobban védik a vásárlókat az Alin... Mit csináltam rosszul és mit tehetek, hogy visszakapjam a pénzem?
Köszönöm!UI.:
Webrol belepve a fiokomba, most latom, hogy ez all a dispute detail alatt:
Ezek alapjan varhatom, hogy majd valamikor egyszercsak megerkezik a penzem a bankszamlamra?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Topikgazda
Amit én láttam szerződést egy Aliexpresses kereskedő, nem egészen úgy volt.
De igazad van biztos tanulnom kell. Még csak A3 szintű vásárló vagyok az 1744 pontommal.
Első sorban a kereskedő az Alibaba Kereskedő Házzal szerződik és utána tudja igénybe venni az árusítási helyet, az Aliexpress-t.
Azt azért elárulhatnád hogy te honnan vetted az információdat, szeretném összevetni az enyémekkel.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz25
tag
közben nézelődtem még a case-ben, és ezt találtam:
Status of case: Complaint Substantiated
What the buyer/seller needs to do now
Buyer: confirm us with your choice based on the solution provided by AliExpress.
Seller: negotiate with buyer or provided counter evidence.tehát "Respond" gomb, majd beírom, hogy igen, kérem a full refund-ot?
-
molvany
senior tag
Az Ali - s vásárlás menetét szerintem még nagyon tanulgatnod kellene. Az eladónál addig nincsen a vevö pénze, amig a vevö vissza nem igazolya az árú érkezését. Söt, az eladó nyugodtan várhat is, mondjuk elöször kipróbálja, teszteli azt amit megvett. Csak ezután igazolja vissza és csak ezek után utalja az Ali - az eladónak.
Minden vásárlással kifizetett összeg az " Ali kaszájába " kerül elsö körben.( #8248) Gabesz25
Ez szerint az Ali - lezárta, tehát a számládra visszafogják utalni a teljes összeget.
Pl. nekem pár napja volt két hasonló, a másodikról 17. - én írtak és ma volt rajta a számlámon ( ez öt nap volt ).
Az hiszem, az elözö is öt nappal kesöbb volt a számlámon.[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
Gabesz25
tag
valahol mintha ilyet olvastam volna. mindegy is, ez a kevésbé fontos, valahogy úgy is vissza kerül a pénzem, ha eljutok odáig. a fontosabb kérdés azonban az, hogy akkor mit írjak a "bizonyítékokhoz". Írjam le még 1x, azt amit már korábban is, hogy a csomag nem érkezett meg a 60 napon belül, + kaptam két olyan TN-t, ami nem volt jó?
-
Topikgazda
válasz Gabesz25 #8250 üzenetére
Ezt még is honnan vetted? Az eBay-n és az Amazon-on is csak a kezdő magán eladók esetén bizonyos eladási mennyiség alatt kapja 21 nap késleltetéssel. A cégek, vállalkozások azonnal megkapják és majd a költségek közt leszámlázzák, ha önként nem adná vissza a vevő pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Gabesz25 #8246 üzenetére
1. amikor fizettem bankkártyával, akkor ugye zárolták az összeget a számlán, aztán majd oldják az és ennyi vagy lesz valami teendőm?
Nagyon nem így működik a dolog. Ha nem tegnap fizettél, akkor az a pénz az eladónál van. (Kártyás vásárlás: kifizeted, a bankod zárolja az összeget, pár nap és levonják a számládról.)
Az Ali neked ítél, azután ők 5-7 nap és küldik vissza a pénzt arra a kártyához tartozó bankszámlára amivel fizettél, megérkezik azután 2-5 nap amíg lekönyveli a bankod és látni fogod a bankszámládon.És még nem döntöttek a javadra, még az eladó reagálhat, ami befolyásolhatja a döntést.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz25
tag
válasz molvany #8247 üzenetére
íme a teljes levél:
Dear Gabor Klement,
Thank you for contacting AliExpress.
Regarding your order<69993450087069>, I am sorry that you didn't get an adequate solution from the seller. We checked the information and supportive evidence you provided for this dispute, your claim is accepted.For this dispute, Aliexpress can provide you the following solution:
Full refund.
If you have already settled the dispute with seller, please inform us so that we can follow this dispute based on the settlement; If the seller provides valid counter evidence as response, we might update the final solution.
Thank you in advance for your understanding and great cooperation.
Best regards,
AliExpress Case Management Team -
molvany
senior tag
válasz Gabesz25 #8246 üzenetére
Jó lenne elolvasni ( látni ) azt az emilt, amiben a " full refund-ot - megítélték.
Ugyanis ez amit bemásoltál, ami az oldaladon van, ez szerint még nincsen eldöntve. Itt még 3 napon belül várnak visszajelzést ( indoklás félét a felektöl ). Ez még nem azt jelenti, hogy a részedre már döntöttek.
Tehát mi van abban, amit a postafiókodba kaptál ?[ Szerkesztve ]
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
ma végre kaptam választ az Alitól, full refund-ot ítéltek. Furcsa is lett volna más döntés úgy, hogy nem jött meg a csomag és kamu TN-eket kaptam.
két kérdésem lenne:
1. amikor fizettem bankkártyával, akkor ugye zárolták az összeget a számlán, aztán majd oldják az és ennyi vagy lesz valami teendőm?
2. emailben kaptam a döntésről az értesítést, de az ali oldalán a következő van:
"
Order NO:
69993450087069 (Dispute Case NO:4015474239)Status:
Dispute Escalated - Waiting for both parties to respondReminder:
To move forward with this case, both the buyer and seller need to provide enough evidence (such as clear pictures or any other relevant information) to support their case within 2 calendar days 15 hour 39 minute 54 second Forged or modified evidence will not be accepted."és a Respond gomb. Gondolom arra kell nyomnom, ott viszont kérnek valami indoklást. Ha már született döntés, akkor mit kellene oda "bizonyítékot" írnom/képet csatolnom?
köszönöm
-
Topikgazda
válasz Ciccuka #8243 üzenetére
Mert? Amikor az Aliexpressen fizetsz minden fizetésnél mindig megadod a kártya adatokat, az mennyivel biztonságosabb, mint az Aliexpress fizetési felületén (Ali Paypal, csak nem akartak név bitorlást és azért Alipay) egyszer adod meg, azután a kártya adataid nem mozognak a neten, ugyanúgy mint Paypal esetén.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Okos tv böngészőjéhez tud vki bevált wi-fi billentyűzetet,esetleg egérrel vagy touch paddal?
Ami a belső hálón levő tv-t kezeli..Ha igen jöhetne link,esetleg...
Én ezt és ezt találtam többek között!
Ezek jók lehetnek vagy a drágábbakat keressem?
Jah és a 8$ kupon amit előzőleg kérdeztem az csak a kisorsolt vevőknek van az Alipay-en?
[ Szerkesztve ]
-
stinky14
csendes tag
Az eladó ezt az oldalt küldte az 1 betű sok számos nyomkövetési számhoz. Ez hiteles lehet?
http://www.empsexpress.com/en/index.html
(Safari azonnal kidob amikor a szerkesztőben rányomok a link gombra)[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
válasz lowhuszika #8236 üzenetére
aham. ugy latszik kulfoldi csomagoknal nincs reszletezve..
mindenesetre a postan van a megoldas nyitja..ok tudjak kinek kezbesitettek.------
-
lowhuszika
újonc
Annyi áll benne, hogy kézbesítés regisztrálva
-
agroman
senior tag
válasz lowhuszika #8234 üzenetére
bemesz a postara es reklamalsz..mondjuk nem tudom szoba allnak-e veled?
de hatarozottan lepsz fel, viszed mondjuk a kinyomtatott alis myorderben levo adatokat es botrannyal fenyegetozol, ha megprobalnak lerazni..jah meg azt nezd meg, hogy a nyomkovetes oldalon mi all? cimzett vette at vagy mas?
ha a cimzett (es te vagy az) akkor mar bunteto ugy is lehet belole..(kozokirat hamisitas)[ Szerkesztve ]
------
-
agroman
senior tag
-
lowhuszika
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom szállítással: Még 11/11-es rendelés, ezért is nem nézegettem eddig nagyon a tn-t, de ma azért ránéztem már és láttam hogy azt írja kézbesítve van ( egy múltheti dátum), de én rohadtul nem láttam a rendelésemből semmit. A szomszédoknál kérdezősködtem, ők azt mondták hogy nem adtak be nekik semmit, a postásunkban meg megbízok mert már 20 éve szállít hozzánk és a postán is majdnem mindenkit ismerünk a kis falu révén. Mit tehetek? -
ZS3NI
őstag
Alipayhez mióta kell hivatalos irat? Eddig gond nélkül fizettem mindent 1-2 kattintással, most lejárt a kártyám. gondoltam felviszem az új adatokat, erre megint profilt kell csinálnom és bekéri tőlem a személyim (?!) wtf
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
tobias40
veterán
Hogyan és hol tudom az Alipay-es 8$-os kupont beváltani ami akkor jár ha új kártyát reggelsz?
-
Werkly
őstag
válasz huliganboy #8227 üzenetére
Köszönöm! Akkor megérné venni egyet ezekszerint?!
-
Werkly
őstag
válasz Turbobacsi #8204 üzenetére
Bekonfigoljuk kábellel (ezután kábel hanyagolható?) utána meg bedugom a lakásban egy konnektorba és erősíti a wifi jelet? Vagy rossz a gondolatmenet? Kösz!
-
beg
veterán
Nagyobb az esélye annak, hogy egy kártyás fizetés során a boltban lefényképezik mindkét oldalát, mint hogy az alipay-t feltörjék. Még sokak számára idegen, de komoly technikai háttér áll mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
orall
újonc
válasz Vertigo18 #8219 üzenetére
Az az igazság, hogy zavar, mert én nem engedélyeztem a kártyám adatainak a lementését. A fizetésünk erre a kártyára érkezik így nagyobb összegek is vannak rajta. Tehát ezek szerint valahol meg van a kártyám összes adata, és bármikor használhatja valaki. Ebben a hacker-ekkel teli világban bármi történhet, sajnos. Ami ma még tuti biztonságos holnap már lehet, hogy nem az.
-
orall
újonc
Sziasztok! Már évek óta vásárolok az aliexpress-en nem is volt semmi gond. Eddig mindig beírkáltam a bankkártya adatokat. Tudom, hogy lelehet menteni, direkt kihagytam ezt a lehetőséget. A legutóbbi vásárlásnál meglepődve tapasztaltam, hogy semmi kártya adatot nem kért és már meg is történt az átutalás. Az az igazság aggódom mert ezek szerint valami oknál fogva a kártya adataim mentésre kerültek valahol. Hogyan lehetne ezt visszacsinálni? A választ előre is köszönöm.
-
molvany
senior tag
Azért vannak még kellemes meglepetések is.
YW - es küldemény, Dec. 11 - én vásárolt, Dec. 13. - án küldte és az imént dobta be a postás a postaládába.
Nem kevés vásárláson vagyok már túl, de at hiszem, ilyen gyor még egy sem volt ( kivétel a DHL Express ).Shrimplandhu
A fórumtárs már leírta a lényeget a kérdésedre[ Szerkesztve ]
-
Shrimplandhu
tag
Értem. Köszi. Csak fél az ember mert elég gyakran trükköznek. A mostani eladó is könyörgött egy hónapja hogy terjesszük ki a határidőt még 30 nappal. Eltelt, természetesen csomag sehol. Újranyitottam a dispute-t hogy kérném a refund-ot erre írta hogy értékeljem már 5-ösre.
Akkor megvárom a pénzt előbbhttp://shrimpland.hu/
-
Topikgazda
After submitting the Open Dispute form, the supplier has 15 days to respond and try to reach an agreement with the buyer. If no agreement is reached within the 15-day time period, the dispute automatically be escalated, which will be reviewed and mediated by the AliExpress Dispute Team
Some bank or card issuer may need time for fund settlement circle. Normally, it will take 7 to 15 business days for you to get the refund after the order status is Finished.
Én azt vettem észre, hogy több időbe telik a vitás esetek rendezése. Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Shrimplandhu #8211 üzenetére
Ha értesítenek, hogy elküldve, megjött a pénz, 5 csillag, addig nincs mit értékelni. Az értékelés és a Dispute közt nincs különösebb összefüggés.
-
molvany
senior tag
Ha az eladó nem reagál az öt nap lejárta alatt ( a végéig ), akkor automatikusan visszakapod a pénzed az öt nap után.
De leginkább az " utolsóo órákban " ha hamarább nem is, reagálni szoktak.
A kici Kínai már ilyen. Tehát várd meg a végét. Utánna okosabb leszel, mit kell lépned. Ha kell.WhatsApp :+491737182060
-
FRayal
tag
Sziasztok!
Egy rendelésemnél már csak 10 nap volt hátra a 60-ból, és hát nem is 2$-os tételről volt szó úgyhogy indítottam egy vitát. Leírtam, hogy a nyomkövető szerint már nov 29-én itthon volt az áru, de azóta nem jött meg és még csak nem is frissült. Holnap ilyenkor lejár az a 4-5 nap ami van dispute nyitás után de az eladó még nem reagált semmit. Ha lejár az idő, akkor mi lesz? Automatikusan visszakapom a pénzemet, vagy egyfajta fellebbezést kell csinálnom? Kérlek segítsetek, első dispute nyitásom és amúgy sem vagyok túl otthonosan mozgó még ezen az oldalon! -
chesterboy
aktív tag
válasz Turbobacsi #8206 üzenetére
Rendeltem is. kiváncsi leszek rá, hogy fog működni. a gyenge jelet mennyire fogja be. ha nem válik be max megy az apróra.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz chesterboy #8205 üzenetére
az tetszik benne, hogy áramszünet után a kamera automatikusan kapcsolódik rá, az AP meg a fő routerre
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
chesterboy
aktív tag
válasz Turbobacsi #8204 üzenetére
Köszi a választ, szerintem rendelek is egyet.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz chesterboy #8203 üzenetére
kábellal beállítottam a wifimre, majd AP-ra konfigoltam, innentől már wifin nem lehet rákapcsolódni (mármint konfigolni.... innentől teszi a dolgát)
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
chesterboy
aktív tag
válasz Turbobacsi #8202 üzenetére
Gépen keresztül konfigolható vagy tudom telóról is?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz chesterboy #8197 üzenetére
én ilyet használok már vagy fél éve: [link]
Van egy IP kamerám, elég messze a routertől, annak szolgáltat netet: semmi gond nincs vele."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest