Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
maj-viktor
őstag
-
kirkri
addikt
Augusztus 25-én a "nagy akciók" napján beleszaladtam én is figyelmetlenül egy olyanba, hogy sikerült 30 napos processing time-os terméket vennem. Viszont nem esküdnék meg rá, hogy akkor is az szerepelt ott, amikor rendeltem.
Ezt vettem. Látható, hogy ha most venném, akkor 15 napos lenne a processing time, ehhez képest nekem ettől több van még hátra. Lemondani és megvenni mástól viszont nem tudom, mert kupont vettem igénybe, és ott szerepelt, hogy nem lehet később visszalépni a rendeléstől. Mindegy, ki tudom várni, csak érdekességként említettem meg.
(#5974) molvany: Ismerős szituáció.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Dispute-ot bármikor nyithatsz, annak semmilyen következménye nincs rád nézve. Bármikor zárható, ha sikerül megegyeznetek, illetve még ki is tudja tolni az eladó a dispute keretében a határidőt. Nekem volt olyan, hogy kitolta a határidőt egy héttel, így addig eszkalálni sem engedett a rendszer.
TN mutat valamit, vagy nem követhetőt kaptál belőle?
21 éve a Prohardveren! ™
-
MrRL19
senior tag
Én biztos nyitnám a vitát nekem is volt ilyen ,hogy nem válaszolt se semmi ... főleg ,hogy aug.18. vársz rá és semmi hír.
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Sajnos előfordul ,hogy több időt kell várni a csomagra ,de mindenképpen magadat védve nyitni kell aztán ennyi ,ha meg nem érdekli a dolog az még jobb neked
(gyorsabb a vita nekem kb 1 hét volt az egész ,ha jól emlékszem,de volt olyan is ,hogy meg kaptam azután a csomagot vita után 1 hónappal + pénzt is )Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Azt is lehet bár nekem nem reagált semmire az elejétől kezdve... 8-10k értek volt ezért is nyitottam már hamarabb.
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
A texasi
aktív tag
Jól tetted, hogy Dispute-ot nyitottál!
Most az eladónak érdemben reagálnia kell, amire van 5 napja;
ha semmilyen reakciót nem tesz, akkor Neked ítélik automatikusan azt az összeget,
amennyit a vitában megjelöltél.Ha reagált, de nem elfogadható számodra, amit ajánl
vagy nyomatékosítani szeretnél;
akkor az Escalete Dispute-ra kell kattintanod:
leírnod a problémát + képpel / videóval alátámasztanod
és onnantól kezdve már az AliExpress vizsgálja az ügyet!Az eladó bármit ír vagy kér,
Te a Dispute-od ne zárd le![ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Ilyet én is kaptam idén januárban. Nem tudom miként működik ez, hogy egyes eladók kapnak ilyen haladékot, mások meg nem.
Tudom nem vigasz, de 3-a után automatikusan visszakapod a pénzed, ha addig nem érkezik meg.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Vennem kellene a telefonomra egy új burkolatot, mert tegnap kiesett a zsebemből és csúnyán behorpadt az alumínium ház. Az eredeti elképzelés az volt, hogy megvárom a 11/11-et, hátha olcsóbban tudnék venni. (jelenleg olyan 7-8k körül van) De aztán eszembe jutott, hogy 11/11 napján lehet, hogy megint annyi megrendelést kapnak az eladók, hogy 1-2 hétig tart, amíg fel tudják dolgozni, így fél hónapot eleve csúszik a kézbesítés.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
-
-
Gabesz25
tag
posta.hu semmit, mivel Németországban vagyok. próbáltam német posta oldalon utánanézni, de semmi. itteni fórumokon 20-40 nap szállítási időt írnak, szerencsés esetben 10 nap. Ha a vámot kell fizetnem, akkor kapok értesítőt, hogy hová kell mennem érte (ha jól értelmeztem). úgyhogy várakozok még. köszi azért
-
tobias40
veterán
Én innen vettem vízállót ha ilyenre gondoltál!
-
Varesz_86
aktív tag
-
-
molvany
senior tag
Az AliPay is olyan dolog hogy nem muszáj. Lehet, bár én személy szerint nem látom értelmét ( gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de ez emberektöl függ ).
Kb. két év, közel 150 vásárlás és pofonegyszerü Maestro Bankártya. Minden egyes vásárláskor bepötyögöm a szükséges adatokat ( nem esik nehezemre ) és ennyi.
Semmivel sem több vagy kevesebb adat, mint amikor a boltban a Marinéni " lehúzza " a Kártyát a kasszánálWhatsApp :+491737182060
-
Taktoj
aktív tag
válasz Melack #10617 üzenetére
Az én véleményem hogy ha ebay el összehasonlítom akkor sajnos sokkal többször (akár7-8 x több) a linkóci az alin. De persze ennek ellenére kb 2 éve nem vásároltam az ebayen... ez még így is belefér.
Lenne egy kérdésem: kishazánkba bemegyek a kínaiba sz@ré h@gyé árulnak műanyag kis-játékokat , tényleg párszáz ft az egész, vagy pl a tesco 200 ft ért ad 10 db használható tollat, de ezeket az alin vagy ebayen még megközelítőleg olcsón sem tudom megvenni... Ők vajon hol vásárolhatnak akár játék akár írószert nézve?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
rdanii13
tag
válasz Melack #13512 üzenetére
Mindenképp aliról akarsz? Másik topicba sokan ajánlják ezt. 2év gari, itt van 2 nap alatt, ha drágább is picivel ennyit megér szerintem.
Ez az az oldalwentworth: Én csak tippelni tudok, de refundot bárhogy tud adni még ha dispute-ot sem nyitsz, ez az eladón múlik. Viszont meg nem változtatnám arra, hogy nem jött mivel látja az Ali, hogy megjött így ő mondhatja hogy te akarod átverni. Viszont te az üzeneteket letudod fényképezni, hogy ő mondta hogy állítsd át. Én szimplán nyitni szoktam dispute-ot ha ilyen van és addig nem vonom vissza míg vissza nem utalja az árát
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Melack #14462 üzenetére
Egyetértek veled.
megmaradni a hazai webshopok kínálata mellett.
Ott is valósak a "félelmek", nem azt küldik amit megvettél, többször kell felvenni a kapcsolatot hogy küldjék, rossz címre küldik. Minden probléma jelentkezik itt is, az hogy országon belül és magyar nyelven tudunk kommunikálni, nem igazán jelent előnyt az AliExpress-es probléma intézéshez viszonyítva.
Ugyanazon a napon (05.09) vásároltam egy az AliExpressen Shenzen-i eladótól és egy budapesti székhelyű magyar webshopban -mindkét dolog raktári készleten volt a kiírások szerint-.
A kínai küldemény a 12. napon nálam volt, a magyar a 14. napon, miután már feljelentéssel fenyegetőztem, mert csalásnak tartottam a hozzáállásukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házi hangfal építés
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest