Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz lowhuszika #8335 üzenetére
Ezt nem a kézbesítő vitte ki, hanem a postán adták át.
Ott csak személyivel adnak ki csomagot, szóval postára kell bemenni és ott reklamálni.Az eladó érvelése eddig teljesen korrekt. Ő feladta a csomagot és az a TN alapján kézbesítésre került.
(#8334) bul07: Aprópénz, így nem fog vacakolni a 100%-al. Írd meg neki, hogy használhatatlan a termék, így csak a 100%-os refundot tudsz elfogadni és ha nem adja meg, akkor eszkalálod az ügyet. Ha nem reagál egy nap alatt, akkor escalate dispute.
Jó áron lehet találni Meriva alkatrészeket Aliexpressen. Apámnak vettem hűtőventilátor szabályzó tekercset. Eredetiben 18k lett volna, utángyártott kínai az üzletben 9k, majd ugyanazt az utángyártottat Alin megvettem 3k-ért.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Topikgazda
Menj be, a reklamációnál nézesd meg, hogy melyik kézbesítőnek a napi listájára tették rá ezt a nyomkövetési számot, majd kerestesd ki a 2015.12.21-i azt a listát és nézd meg ki írta alá.
Nekem is van ilyen gondom, hiába vittem a képet a csomag címkéjéről, egy másik kézbesítő körzetbe írták ki az a ragszámot, volt is aláírás, hogy átvették.
Az a gond, hogy mivel egy kicsit arrébb lakom, vissza kellet volna vinni a csomagot, de mivel nem név szerint könyvelik a kézbesítő listát csak ragszám szerint, így ha van aláírás, a postás az arra a napra kiosztott 89 db könyvelt küldeménnyel el tud számolni, mert reggel sem tételesen, név szerint veszi át, hanem darabra.
Szerintem aki felkönyvelte a küldeményeket, rossz listára írta be.
Nekem meg az Aliexpress lezárja a dispute-ot mert "átvettem" a küldeményt. Ráadásul nekem olyan nap van kézbesítésre írva, amikor senki sem tudta átvenni a címemen[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
nem fogod tudni meguszni a postara menest..nem tudom mit varsz tolunk?
a csomagodat kezbesitettek a telepuleseden. csak a posta(s) tudja megmondani, hogy ki vette at.
mivel regisztralt csomag ott az alairas az atveteli papiron. nyomtasd ki ezt a kepet amit ide is beraktal es talan elfogadjak bizonyiteknak.------
-
Topikgazda
válasz lowhuszika #8329 üzenetére
Milyen nyomkövetési számmal adta fel, megadnád mert, ha ő is maláj postával küldte el mehet a p..ba. Leírhatjuk neki, hogy nem talál olyan járatot, még a postarepülőknél sem, ami közvetlen 36 órán belül ideérne Magyarországra.
-
molvany
senior tag
válasz lowhuszika #8329 üzenetére
Tehát a lényeg ( amit én értelmezek ):
Kérik a címed megerösítését, tehát írd meg nekik azt a címet, amire kérted a rendelésd.
Ez rendjén is van.
A másik, amit kérnek, szerintem hüleség. Vagyis kérj a postádon egy igazolást, mi szerint a küldeményed oda nem érkezett meg. Ez a bizonylat kell nekik ( szerintük ) hogy a pénzedet vissza tudják utalni.WhatsApp :+491737182060
-
lowhuszika
újonc
válasz lowhuszika #8232 üzenetére
Sziasztok!
A postára azóta még nem sikerült eljutnom, de beszélgettem az eladóval és ma küldött egy üzenetet, de ide már nem elég a google fordítós angol tudásom:Dear friends
We understand your feelings, we are based on information provided by international post office, show your parcel finally arrived Hajdusamson post office.
You first check your order specific address, and contact details are correct.
And whether you need to consult the post office in this package have reached Hajdusamson post office, if not you ask the post office prompted a certificate, we will refund your money.
If you reach the post office, whether that is the post office delivery errors.Megköszönném, ha nagyjából leírnátok ő mit mondott!
-
agroman
senior tag
válasz lowhuszika #8236 üzenetére
aham. ugy latszik kulfoldi csomagoknal nincs reszletezve..
mindenesetre a postan van a megoldas nyitja..ok tudjak kinek kezbesitettek.------
-
agroman
senior tag
válasz lowhuszika #8234 üzenetére
bemesz a postara es reklamalsz..mondjuk nem tudom szoba allnak-e veled?
de hatarozottan lepsz fel, viszed mondjuk a kinyomtatott alis myorderben levo adatokat es botrannyal fenyegetozol, ha megprobalnak lerazni..jah meg azt nezd meg, hogy a nyomkovetes oldalon mi all? cimzett vette at vagy mas?
ha a cimzett (es te vagy az) akkor mar bunteto ugy is lehet belole..(kozokirat hamisitas)[ Szerkesztve ]
------
-
agroman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest