- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robo001
csendes tag
válasz
brekes #11172 üzenetére
Szia. segítséget szeretnék tőled kérni abban, hogy az általad megadott eladóval felvettem a kapcsolatot, és cak annyi lenne a kédésem, hogy te mi alapján atad meg a pontos mérete CM vagy EU méret? Nem volt még méret-eltérés a rendeléseid során? Nekem férfi 40-es kb. 26 cm; és női 37-es kb. 24 cm-re lenne szükségem. Vámot kellett fizetni?
Segítségedet előre is köszsönöm!
-
-
válasz
brekes #10924 üzenetére
Mire nyitottál dispute-t? A fel nem adásra? Ahogy az előttem írok mondják, nem zárhatod le, mert akkor nincs újabb probléma orvoslási lehetőséged.
Ne zárd le.
Ezután csak témáját tudod módosítani és egy meg nem érkezés miatt most megnyitott 55 nap múlva aktualizálva elég hülyén néz ki. Ha rendszer nem fogja zárni automatikusan. -
-
agroman
aktív tag
-
A-Bag
tag
-
MrRL19
senior tag
Szerintem azért hozza kocsis futár ,mert ő igényli v vmi ilyesmi tuti ... nekem is csak az ő csomagja jön evvel szóval biztosan ő adja fel így ,h házhoz vigyék... mondjuk van olyan is ,h sima postás hozza ,de nekem kevert mivel nem a bejelentett lakcímre kérem hanem b.nőm címére és van amikor nem hozzák ki csak papírt hagynak ,de volt olyan telefonon hívtak itt a csomagom mennyek le érte
-
MrRL19
senior tag
-
-
kirkri
addikt
A mai napon járt volna le a határidő, hogy válaszoljon a case-re. Eddig nem írt egy sort sem, ma reggel vette a fáradtságot az eladó és írt egy blabla dumát, hogy biztos én nem csinálok jól valamit, azért nem érzékel a kijelző. Újabb video után már nem vitatta a reklamáció jogosságát, annyit kért, hogy 3 dollárt a teljes árból megtartana, mert ennyi volt a szállítási költsége. Gondoltam ekkora összegen nem fogunk összeveszni, visszaküldés nélkül lehet, hogy az Ali sem ítélt volna meg többet. Nyomnék rá az accept gombra, hát látom, hogy kínai barátunk nem annyit írt be refund amount-nak, amiben megegyeztünk, hanem 3 dollárral kevesebbet, így már 6 dollárral kevesebbet kaptam volna vissza az árból.
Írtam neki, hogy legyen kedves módosítani, amire azt írta, hogy később megcsinálja. Gyanítom bepróbálkozott a gyalázatos, hátha nem veszem észre, ha meg elfogadtam az ajánlatot, akkor úgysem tudok már semmit tenni. -
maj-viktor
őstag
Ott nem is az érték lenne a gond... inkább a csomag mérete... meg hogy hamis!
https://www.facebook.com/egyuttahamisitokellenHonnan lehet ilyen remek hamis Nike cipőt rendelni!?
-
Vitriol87
csendes tag
-
kirkri
addikt
Általában ezek nem kamu TN-ek, mindössze arról van szó, hogy még nem adta fel az eladó. Előbb-utóbb élni fog valószínűleg. Bár jött tegnap egy csomagom, amit megreklamáltam egy hete, hogy 10 napja nem él a TN, erre az eladó azt mondta, hogy úton van, csak biztosan valamilyen hiba miatt nem látszik. Aztán amikor megérkezett, látszott a csomagoláson, hogy mezei légipostával küldték TN nélkül.
Ilyen esetekben nálam kizárt az 5 csillagos értékelés. Mivel már van lehetősége "Seller's Shipping Method" opciót bejelölnie, így ne hazudjon nekem arról, hogy regisztrált küldeményként fogja küldeni TN-el.
Én sokszor inkább attól veszem, aki drágábban adja, ha az olcsóbbnál SSM van bejelölve. -
maj-viktor
őstag
Ha "sérülten" jött be az országba, akkor jó esetben kap egy ilyet...
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_13825-13825.html
Magyar Postás zacskó és papír mellékelve... és posta logós ragasztószalaggal "javítják" a sérülést!Ha bontották, mert gyanús volt a tartalma, akkor szintén jelzik neked!
A többi paranoia vagy a postán valaki belenézett hátha kitud belőle lopni valami jót! -
Vitriol87
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest