- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
chopin42 #43724 üzenetére
""Linehaul Arrival, Liege, Belgium", a dátum tökmindegy, mert ma kaptam meg mind a két csomagra (egyik október 7, másik október 3). Rákeresve a fenti bejegyzésre, panaszkodtak, hogy mikor ideért a csomagjuk, utána nem mozdult napokig. A másik érdekesség, hogy Holland posta, de Belgiumban van (???)"
Hat en is ezt tapasztalom, csak nekem mar nem napokig, hanem majdnem egy honapja Dec 8-tol nem mozdul a csomag a "Linehaul Arrival, Liege" utan. Mar pedig azert innen ez az uzenet szokott par nap utan fogadni, hogy "The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed " es utana bekerul a holland szortirozoba.
Na de amiota ez a caniaio van egy borzadaly a kiszallitas. Es persze a legjobban vart csomagom akadt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Zotac RTX 4060Ti 8GB Twin Edge Videokártya!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest