- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
46800 - 46701
85240 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Ez így egy kicsit ellentmondás, ami nincs benne a leírásban arra nem lehet hivatkozni. No mindegy.
De akkor az egyszerűsített kérdésedhez, abból indulj ki ha teljes pénz kell, akkor vissza kell küldened, ha tudod használni és tényleg jelentős az eltérés a leírtakhoz viszonyítva, akkor egy részét az összegnek. Olyan hogy megtartod és teljes pénzt visszakéred mert szerinted nem azt kaptad nem igazán létező opció. -
Frenk
aktív tag
-
petymek
senior tag
Ugyanezt látom állandóan. Nem tudok ügyintézőhöz jutni, soha.
-
V/
Topikgazda
Kínából magyar szabványnak megfelelő dolog? Az ő szabványaiknak lehet hogy megfelel a méret. De ruhát, cipőt úgy vásárolunk hogy lemérjük centiben a méreteinket és annak megfelelőt választunk, így szabványosítod magad. Vagy nem tudom milyen szabványt szeretnél számon kérni.
De mindig ki kell elemezni a hirdetést, hogy nem-e be lett nézve valami. Ha nincs szabványra utalás a hirdetésben akkor nem felel meg annak szabványnak amit te szeretnél, ezért nem is kérhető számon.
Akkor jogos ha utalnak rá és még sem olyan, a fordított helyzetre nincs mit kérni. -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Egy "elméleti" kérdés - nem a szabványnak megfelelő méretű termék küldése setén (a termékleírásban nem szerepelt, hogy a szabványtól eltér), dispute-nál részleges visszatérítést kérünk vagy a "felajánlott" max. összeget?
-
V/
Topikgazda
-
cof
veterán
-
barry26
tag
-
V/
Topikgazda
-
barry26
tag
Sziasztok,
Céges telón regisztráltam Alira és kaptam 2 és 7 dolláros kupont. Lesz valami gáz, hogy ha rendelek róla valamit a nevemre? vagy számít hogy hány profilom van?
köszi előre is
-
V/
Topikgazda
-
koko52
nagyúr
-
V/
Topikgazda
Figyelem!
Mivel a PayPal-on megszüntették a kártya deviza konverzió előre történő fix beállítási lehetőségét, ezért azt fizetéskor kell beállítani.
Emiatt bővült az Összefoglaló ezzel a leírással: 4. PayPal fizetést használva a deviza konverzió beállítása
Akik régebben átállították azoknál még megmaradt a fix beállítás, lehet látni a képernyőn kiírva a ráutaló szöveget. -
marontoni63
csendes tag
Nekem ugyanaz a dátum, elképzelhető, hoy a konténerrel vagy a hajóval történt valami. Ez a trsz:
LT405675270NL
Írtam az eladónak többször, de úgy tűnik mintha hülye lenne egy kicsit (vagy jól adja), mert azt írja vissza , hogy a csomag megérkezett . Bizonygatom neki ,hogy magyarország az nem hollandia , de nem nagyon érti mit akarok . cca, 6000ft-os tételről van szó. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, abban kérném, a segítségeteket, hogy asztalos ismerősöm szeretne rendelni cnc gépet nem is kicsit 6090-es verziót és van/volt valakinek tapasztalata ilyen géppel?
Akár mo-i vásárlás akár külföldi bármilyen tanácsot szívesen veszek és megfogadok.Alin nézelődök nem olcsó mulatság így megfontoltan szeretnénk dönteni.
Köszi a válaszokat!
-
Wendelke
senior tag
-
Sátán44
addikt
-
fairi
őstag
-
V/
Topikgazda
-
p.t.r
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Miért nem küldted be azt a 17track akármit új bizonyítékként? Már a döntésük után szereztél róla tudomást? Számomra nem tiszta a dolog. Ez egyértelmű hogy nem a te nyomkövetési számod, mi volt beírva a vásárlásnál nyomkövetésnek? Mivel igazoltad hogy te nem kaptál semmit? A levelezés az eladóval nem bizonyíték, azt kell igazolni hogy nem kaptad meg, az abból nem derül ki, nem igazolódik.
De lehet még kérni felülvizsgálatot, holnap munkaidejükben a chat robot tud továbbítani ügyintézőhöz.
És zárás előtt is átbeszélhettük volna hogy mit javasolnánk. -
hardline
senior tag
-
Jakuu
őstag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Az nem az amiről beszéltem, az az lenne hogy oda fogják kézbesíteni majd. Nem ez alapján döntenek.
Az AliExpress hivatalos keresője a Cainiao és még a 17track-et ajánlgatják, ezeknek képeit kellett volna mellékelni hogy nem kaptál semmit. Én mindig a Parcelsapp és ha olyan akkor a Magyar Posta angol nyelvű nyomkövetési képét csatolom, soha nme volt kamu szám esetén elutasítás. -
Sátán44
addikt
-
hardline
senior tag
Az alin megjelenő tracking szerint az én címemre kézbesítették éjszaka 23:42-kor a feladástól számított 2. munkanapon. Persze ezt a tracking numbert csak az az egy Kínai kereső, amit az eladó megadott, az hozza így, adatokkal mindennel. Teljes nevem, címem telszámom minden ott szerepel. A dispute bizonyítékhoz feltöltött egy kizárólag tyúklábas screenshotot, ami a kézbesítésre volt bizonyíték állítólag.
Track17.net viszont csak egy németországi csomagot hozott találatként, aminek semmi köze se Lengyelországhoz, se Magyarországhoz. A dátumok nagyjából stimmelnek. Jan 5-8.
[link] -
V/
Topikgazda
És a kézbesítés helye Magyarország, a te lakóhelyed és egy könyvelt postai küldemény volt, amit minimum 7 nap alatt futárcég kézbesített? Mert más eseteben 20-45 nap.
Ha fentiek nem állnak fent akkor nem szokták elutasítani, valami nem egészen jól lett indítva. Mi volt az indokod a dispute-ra? Milyen képet mellékeltél bizonyítéknak? -
hardline
senior tag
Sziasztok!
Többszáz rendelés után most először loptak meg Alin. A kamu TN miatt dispute után is ellenem döntöttek...
A lényeg, hogy rendeltem EU raktárból. Két nappal később írt az eladó, hogy nincs raktáron, töröljem a rendelést. Nem töröltem. Ő utolsó nap "elküldte" a csomagot, egy kamu kínai TN-nel, amit kézbesítettek is pár nap alatt.
Persze valójában semmit sehova nem küldött. De az ítélet alapján a levelezés nem elég bizonyíték egy TN szám ellen...
Ennyit erről. További lehetőségem nincs is bizonygatni, hogy kamu a csirkelábas TN szám.
Így még nem jártam... -
Szoniboni12
újonc
-
Wendelke
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
Wendelke
senior tag
-
Met
nagyúr
Termék kereséssel kapcsolatban lenne két kérdésem.
1. Az meg van az összefoglalóból hogy tudok EU raktárból keresni, viszont ha több oldalnyi termék van és rákattintok a nextre akkor a második oldalon már behoz minden találatot. Erre van valami trükk?
2. Rákeresek valamire, kiírja hogy 19 oldalnyi termék van de az 5. oldalnál már Sorry, your search "xyz" did not match any products. Please try again. Ez miért van?
-
V/
Topikgazda
-
Wendelke
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
Wendelke
senior tag
-
V/
Topikgazda
Már írtam, nem valószínű, onnan átviszik Hollandiába mert odatartozik, de esetleg a hollandok nem könyvelték le hogy átvették és ott dekkol náluk, de persze ők is ülhetnének rajta, de azt látom az enyémeknél hogy képesek 2 napon belül átpasszolni. Túl sok küldemény kerül oda, mindkét országba, és ezért le vannak terhelve.
Ettől a dátumtól számolva írtam hogy legutóbb 26 nap volt hogy ide ért, ez 19-e volt, de még mindig az NPKK-ban van, nem küldték tovább, remélem 25-én kikerül az OLK-ra hogy jöjjön tovább nekm kézbesítésre. -
Putyin90
senior tag
-
V/
Topikgazda
Nézd meg itt, ez úgy gondolom hogy 11-én el lett ide indítva, előtte meg kell érkeznie Liegébe és azután Hollandiába. Nekem az ottani megérkezéstől számolva 26 nap volt mire itt a Magyar Postához megérkezett. Úton lehet a tied is, nem kamu szám.
Nem a Cainiao oldal számít, a bolt megbízhatósága nincs összefüggésben azzal hogy a szállító cégek elveszítik vagy nem veszítik el -
sheerfinesse
csendes tag
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Jól gondolom, hogy ezt a csomagot már hiába várom? A hetente frissülő követési szám nyilvánvalóan full kamu, a magyar posta oldalán meg lassan 2 hete semmi új infó nincs róla. Alis visszaszálmláló szerint van még 53 days 16 hours 58 minutes van hátra. De én ezt a csomagot már elengedem. Lehetne valami pénzvisszafizetést kérni az 53 nap lejárta előtt?
Pedig a bolt megbízhatónak tűnt.

-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
sheerfinesse
csendes tag
-
miti5
tag
Szia! Még Dec. közepén kérdeztem én is a NLpostával kapcsolatban ,h vámolják.-ez meg is történt! Viszont írod h a kék cimke R, az azt jelenti EU belülről jön,nekem is ez volt a vámolt packomon pedig. Igazából meg reklamáltam volna ,de ebben az országban,főleg ha kifizetted ,nem sok értelme van, úgyis a hivatalnak van igaza lehet az Rendőrség ,NAV,végrehajtó , akármi...( a postának írt emailben is kérdeztem tőlük ,h ez miért jött kínából szerintük,választ sem írtak ,csak jött kb 10nap múlva a csomag + fizetés, egy "banda" az egész rendszer véleményem szerint ).Azóta is jött több holland postásom,egy sem akadt fent!-ugyanolyan címkékkel.
-
Digitalpimp
senior tag
Ha mindennel együtt 33 dollár, akkor nem lesz rá semmi plusz költség, vegyed nyugodtan.
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Először is bocsánat a láma kérdésért nem vagyok rutinos "nagy" vásárló
Aliról szeretnék vásárolni egy órát ami mindennel együtt kb 33 dollár körül van. [link]
Na most ha jól olvastam az összefoglalót akkor gyakorlatilag nem lesz plusz költségem (áfa vám) Tudom jobb lenne eu-s raktárból de ott sehol nincs, ezért vagyok kénytelen Kínából rendelni.Előre is köszönöm!
-
V/
Topikgazda
1. Belépsz a fiókodban és az adataidnál. Account, felső piros menüsor Accout, bal oldalt Account Settings Edit Settings és Security Information Settings, Change Email Address
2. Minden megfoghatnak eleve úgy kalkulálunk hogy azt fizetni kell és csak akkor vesszük meg ha az nekünk ezzel is megfelel, ha véletlenül nem kell fizetni akkor pedig nagyon jól jársz.
Januárban 44,86 USD-ig, februárban 45,25 USD-ig nincs fizetni való.
Ha ezt meghaladja és kell fizetni vámeljárás keretében áfát akkor nem tisztességes eljárás az eladót azzal szívatni hogy nem veszed át, nem ő tehet arról hogy rosszul kalkuláltál. HIszen te tudtad hogy fizetős lehet.
Semmi garancia nincs arra hogy visszakapja a terméket és így jogosan visszajárna a vételár mert lényegében sztornózva lett a vásárlás mert nála van az áru. -
sheerfinesse
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésben szeretném a segítségeteket kérni!
1, Hogyan tudom megváltoztatni az ALI-n, a korábban regelet email címem?
2, Ha megfognak a vámon egy csomagot, és nem reagálok a posta megkeresésére, visszaküldik a csomagot. Érdemes e disputát indítani az ALI-n, arra hivatkozva, hogy nem érkezett meg a csomag? Visszakaphatom a termék vételárát?
Előre is köszönöm!
-
V/
Topikgazda
Munkanap.
-
Szoniboni12
újonc
-
fairi
őstag
Sajnos gyakori, lényegtelen mit választasz ki, küldi ahogy akarja.
-
V/
Topikgazda
Miért lett lezárva? Van nyomkövetési számod?
Ha azért mert lejárt a szállítási védelmi idő és nincs értékelhető mozgás a nyomkövetésnél akkor No tracking information amit a nyomkövetésről egy képpel tudsz igazolni, mint bizonyíték
Bővebben az Összefoglaló, 3. AliExpress probléma kezelés, dispute indítás -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Kiválasztottam a China Post Ordinary SP+-os szállítást, erre Cainiao Super Economyval küldi, újabb vonatos móka lesz lehet: UG984724031BE 😂 -
user112
senior tag
-
user112
senior tag
-
zotyesz 1
tag
-
hevizms
addikt
Hát ez akkor nem kerek nekem,mert eddig simán ugyanezt a virtuális kártyát használtam 2 éve és tuti elfogadták akkor mert én nem telefonáltam sehova. Csak ugye ebben a hónapban lejár és mivel kaptam az új kártyát gondoltam frissíteni. Nem töltöttem előtte fel pénzt, valószínűleg az a baj.Nem is gondoltam hogy frissítésnél is szükség van erre.Szerintem ez is elég logikátlan a paypal részéről de mindegy . Utána meg hiába töröltem és próbáltam új kartyakent hozzáadni , ahogy V/ írta ennek akkor kell pár nap míg tényleg törlődik

-
UzziVp
csendes tag
Erste virtuális visa-val jártam így, csak úgy tudtam megoldani hogy felhívtam PayPal-ékat telefonon és rákérdeztem hogy mi van. Mondta a nő hogy a virtuálisat nem engedi a rendszer biztonsági okokból.... De ha szeretném akkor engedélyezi nekem, klikk-klikk és már el is fogadta....
A poén hogy ez már vagy 4 éve volt, gáz hogy még mindig itt járnak. -
istnag
addikt
-
wep
tag
GLS nyomkövetőben próbáld meg...
illetve a [Postal Ninja..] -
istnag
addikt
Sziasztok,
Nagy értékű csomagot várok, Lengyel raktárról rendeltem. A követési szám viszont fura, csak szám és Cainiao Warehouse
Express.
Hol tudom ezt én követni, mert az Alixpress rendszere szerint mar itt van Magyarországon, viszont a posta oldalán semmit sem talál. Próbáltam több tracking oldalt de nem ismerik fel melyik szállító cég lehet, így információ sincs. Tudjátok esetleg ki fogja hozni, vagy hol lehet követni itthon?
-
V/
Topikgazda
Írtam: és legalább 600 Ft elérhetőségűnek kell lenni akkor is, amikor csak frissíted a dátumát és a cvv, csc kódját. Ezért nem sikerült.
Tudom hogy az Erste ezt írja, mert amikor nekem lejárt ugyanezt a levelet kaptam.De egy kissé értelmetlen.
Megjött január 5-én az új plasztiklap, úgy hogy a régivel még január 31-ig lehet vásárolni Akkor rákérdeztem ha ez igaz hogy aktív és ugyanaz kártyaszám, de más a dátum és más a CVV kód ami érvényesíti a fizetést akkor egyidejűleg 2 azonos számú virtuális kártya van aktív állapotban az adott bankszámlához, ami nem lehetséges a kártyatársaságok szerint.
Melyikkel fizetek és melyiknek adjam meg az adatait fizetéskor január 5 és 31 közt? Szerinted mi volt erre a válasz? Semmi, mert én vagyok hülye, hogy ilyet kérdezek. -
hevizms
addikt
Még egy szösszenet azt befejeztem mára

Kipróbáltam egy másik kártyámat és azt simán elfogadta a rendszer.
A virtuálist meg nem akarja.Én ezt nem értem.Direkt ránéztem a netbankban is a kártyára biztosan aktiv e,annak ellenére hogy a levélben írták.
Igen aktív.
Akkor tényleg nem lehet más mint hogy töröltem az előzőt és kell várni most pár napot????Muszáj volt törölnöm,mert frissités alkalmával is ezt a hibát irta hogy a rendszer nem fogadta el a kártyát,de akkor lehet hogy nem raktam rá még pénzt.Nem is jutott eszembe hogy egy kártya frissitésnél is kellene.Kellene akkor is rárakni??? Na mindegy ezt én már nem tudom meg,de hogy ilyen kacifántos legyen egy sima kártyafrissités ezt nem gondoltam volna.
-
hevizms
addikt
Visszaolvastam.Én jól írtam amit akartam
Igen frissiteni akartam az Alipay oldalán,ez volt a kiindulás!!!! Nem a Paypalt irtam. A paypal csak azután jött be a képbe hogy itt javasolták hogy fizessek azzal.Erre irtam hogy az sem megy az új kártyámmal mert ott meg ugyan eljutottam oda ahol a kártyát lehet frissiteni vagy újat csatolni de a képen látható hibát irja.Ekkor töröltem a Paypalon levő kártyát amit nem tudtam frissiteni hogy akkor majd új kártyaként hozzáadom.De nem engedi.
Azt irja hogy a rendszer nem fogadja el!
Az Alipayt már elengedtem én már akkor boldog lennék ha a paypalon sikerülne hozzáadni ezt a rühös kártyát
ui a bank szerint aktiválva jön a kártya. Erste virtuális kártya
Pénzt is engedélyeztem rajt 48 óráig Az lehet probléma hogy a paypalon amikor a kártyaszámot csak egyben engedi beirni? Nem enged szóközt 4 szám után.
Tényleg az lesz a legjobb ha várok pár napot
-
cof
veterán
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Garanciális problémával kérnék tanácsot!
Két hónap alatt tönkrement egy Haylou GT1 Pro TWS füles amit az Official Store-ból vettem!
Írtam az eladónak, küldtem videót, elismerte a hibát, de szerinte nincs raktáron ezért nem tud újat küldeni (pedig van, mert engedné újra megrendelni), illetve kupont ajánlott fel!
Írtam neki, hogy küldjön újat, vagy küldje vissza a teljes összeget!
Válasza: nyissak vitát (refund)!
Természetesen nem tudok nyitni, hiszen már rég lejárt a 15 nap!
Mit tanácsoltok?
-
fairi
őstag
-
cof
veterán
-
laskr99
addikt
-
V/
Topikgazda
Elsőnek azt írtad hogy frissítést akartál és nem sikerült arra írtam hogy amiatt nem kellett volna törölni. Én már jártam úgy hogy 5 perc volta késleltetés és a 4-ben akartam fizetni akkor el is hasalt. A kártyaszámot kell aktiválni virtuális kártyánál is, értelemszerűen nem pénzfelvétel vagy bolti vásárlás hanem a kártyánál aktívlás link vagy gomb.De biztos bvan olyan bank ahol aktív rögtön a kártyaszám, de én ilyet nem ismerek. A Revolut nekem nem bank kategória.
-
hevizms
addikt
Paypal esetében:Ez nem a frissités.Mivel úgy nem működött töröltem a kártyát és hozzáakarom adni az újat.Természetesen előtte én is gondoltam a pénz feltöltésre és 48 órára 2000 ft van rajt.Aktiválva meg én úgy tudom eleve úgy van hisz virtuális kártya.Nem tudok chipes tranzakciót csinálni
Na és ezekután is ez a felugró van.
Akkor megpróbálom pár nap múlva.De szerintem semmit nem rontottam el.Az ali esetében meg szerettem volna új jelszót kérni de hibát ír ki.Magyarul még az alipaybe be sem tudtam lépni nemhogy ott a kártyadolgokat tudjak változtatni.Ezt a mobilappos dolgot kipróbálom Köszönöm
-
V/
Topikgazda
Itt nincs frissítés, törlöd a régit lásd Összefoglaló 13. Gyakran ismételt kérdések
5. Hogy tudom törölni az eltárolt bankkártya adatokat?
és a legközelebbi fizetésnél amikor megadod a kártya adatokat megjegyezteted.A kártyahozzáadás a PayPal-onhoz találsz segítséget a PayPal topik Összefoglalóban, a kártyának aktívnak és legalább 600 Ft elérhetőségűnek kell lenni akkor is, amikor csak frissíted a dátumát és a cvv, csc kódját. Némely banknál az erős hitelesítés jóváhagyása bekavarhat.
Kár volt törölni, de lehet hogy pár nap múlva ha végigfut a törlés, feltöltve pénzzel és aktívként hozzátudod adni, persze ha nem nyűglődnek a hitelesítéssel a bankodban -
hevizms
addikt
Nekem az is jó.Mióta lehet fizetni paypallal? Nem is figyeltem ezt.Ez tök jó
Egyébként ott is gondban vagyok a rohadék kártyávalA paypalnál.Egyszerűen ami eddig működött virtuális kártya,azt most egyszerűen nem fogadja el a rendszer.Semmi magyarázat hogy mi a baj vele csak kiirja hogy nem fogadja el.Mivel nem sikerült így a frissitése a kártyámnak töröltem.Az rendben is ment.Hozzáadom az új kártyát és nem fogadja el.

-
cof
veterán
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Szeretném frissiteni a virtuális kártyám,de még odáig sem jutok el hogy betudjak lépni egyáltalán az Alipay-ra. Szóval eleve azt sem tudom jó helyen próbálkozom e?
Először a https://intl.alipay.com oldalra kattintottam de ott nem látok bejelentkezési lehetőséget.Aztán próbálkoztam itt https://global.alipay.com/ilogin/account_login.htm. Nos itt szerettem volna új jelszót kérni/csinálni és elis jutok addig hogy megkapom a 6 jegyű kódot emailben,továbbenged,beirom az új jelszót,de ez fogad: System error, please try again later. Hol rontom el vajon?Egyáltalán jó helyen próbálkozom? Már teljesen kikészít ez a dolog.
ui:az új jelszó így nézki: Gevtmrt@3523 nyilván nem ugyanez csak a karakterek ezek -
V/
Topikgazda
Figyelem!
Sajnos a PayPal megszüntette azt linket ahol lehet előre fixen beállítani a konverziót a kártyakibocsájtó váltásra.
Aki ez előtt beállította annak maradt a banki váltáson, ma is fizettem és ott nem történt változás, az volt látható hogy nem a PayPal vált.
Ha ez a szöveg látható Exchange rate: Card issuer will determine your exchange rate akkor nem a PayPal vált. Ez nem csak az eBay esetén van kiírva.
Aki új kártyát ad hozzá vagy megújítja és a fizetésnél PayPal váltást lát annyit tehet, hogy majd a fizetésnél fogja átállítani a váltást.
A képen a Show payment options linkre kattintva lehet előcsalni a beállítási lehetőséget, más oldalakon is hasonló a szöveg.
Ha átállításra kerül akkor majd lehet látni hogy ad-e fel megőrzési lehetőséget vagy megjegyzi-e.
A pénzküldésnél ha kártya volt a pénzforrás eddig is kézileg kellett állítani, ezek szerint vásárlásnál is így fog működni.
Ha a PayPal váltana, akkor Forint konverziós értéket láthatunk kiírva. Ennek a problémának megoldása lejjebb, a PayPal topik Gyors tippeknél a 3. pontban megtalálható. -
V/
Topikgazda
-
Baloo27
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A luxemburgi postai azonosítónak nem az az útja mint a hollandé, a tied egyértlmű hogy Magyar Posta feldolgozására vár úgy hogy a tranzit országból gyorsan itt volt január 7-én indult és 11-kén itt van. Sajnos amíg nem látjátok ezt Egységképző felbontása addig a konténerben ücsörög és ezután a bejegyzés után még kell a A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben bejegyzés ami a feldolgozás megkezdését jelenti.
Sajnos nagyon csiga üzemmód van, hivatalosan nem indokolják semmivel hogy miért. -
Baloo27
aktív tag
-
finest
addikt
-
Baloo27
aktív tag
-
elistvan
őstag
Valaki tud pár dolcsis kuponkódokat? A fentebbi január eleji hsz-ben működőek már nem érvényesek.
-
petymek
senior tag
-
dragonfx
veterán
-
gorje
senior tag
-
marontoni63
csendes tag
Érdekes dolog ez a Holland Póstával mert ugye annak is meg a Belga Póstának a csomagja is Liegebe érkeznek, namost a később rendelt és a Belga Póstával szállított csomagot ma meg -kaptam !
-
DDA40X
aktív tag
Köszi! Azt mondtad simán késhet 25-30 napot is. Na most nekem már dec. 8-a óta ugye eltelt 44 nap. "Normál" esetben kb 1 hét szokott lenni, mire megindul Belgiumból. Nekem is úgy volt legutóbb. De ez már ahhoz képest is sokkal több. Szerintem eddigre már gyalog is elhozhattam volna onnan..

-
finest
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen csomagom, két hete dekkol valahol Luxemburgban gondolom: LL344768801LU
Szerintetek, kell aggódnom, h elveszett? -
V/
Topikgazda
Nem igazán tudok jókat, az adott havi akciók lásd a46704-ben a linket és esetleg itt Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) valaki mindig van aki hamarabb talál más lehetőséget.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben nem sokat rendeltem Ali-ról, milyen lehetősek vannak most a pont/kupon szerzésre? Kicsivel olcsóbban mindig jobb
-
V/
Topikgazda
Nem változott semmi az van amit itt olvasol, Öf. 7. Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályai.
27% áfa és a szállító vámeljárási költsége, ha februárban érkezik meg, akkor az áfa értéke 200 $*294,57 Ft, 58914 Ft az alap, az áfa 15907 Ft és ha posta akkor 3500 Ft, tehát úgy19404 Ft + még ahhoz amit kifizetsz vételárként.Összefoglaló, 12. Az AliExpress ez évi akcióinak listája ezen a linken olvasható.
-
V/
Topikgazda
-
dragonfx
veterán
En is szentig gondoltam ahol poland,spain,france szallitas van.plane nemmfree.az egy eletbiztositas.hat ennyire....
Pedig mar majdnemmravettem magam telovetelre.
De ezek utan.
Egy 200 dolcsis telora kb mennyi az cakkumpakk sarc kinabol?Mas:
Van tudomasotok mostansag nagy akciorol ami jon?
Barkacs,otthon kategoria erdekelne. -
zotyesz 1
tag
Bocsi elírtam, ez a shop száma: Store No. 911036085. A rendelés száma pedig HY510033275JF volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
46800 - 46701
85240 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

arra hogy a holland postás küldemények itt voltak 14-20 napon belül. Amióta ez a járvány van azóta nagyon rossz, de már 2019 nyarától érzékeltem hogy van valami bökkenő a rendszerben, bár akkor a Kínából való szállítási időt tartottam soknak.