Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz chopin42 #43724 üzenetére
""Linehaul Arrival, Liege, Belgium", a dátum tökmindegy, mert ma kaptam meg mind a két csomagra (egyik október 7, másik október 3). Rákeresve a fenti bejegyzésre, panaszkodtak, hogy mikor ideért a csomagjuk, utána nem mozdult napokig. A másik érdekesség, hogy Holland posta, de Belgiumban van (???)"
Hat en is ezt tapasztalom, csak nekem mar nem napokig, hanem majdnem egy honapja Dec 8-tol nem mozdul a csomag a "Linehaul Arrival, Liege" utan. Mar pedig azert innen ez az uzenet szokott par nap utan fogadni, hogy "The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed " es utana bekerul a holland szortirozoba.
Na de amiota ez a caniaio van egy borzadaly a kiszallitas. Es persze a legjobban vart csomagom akadt el.
-
Jakuu
őstag
Most a paypalos fizeteshez nem kell, ket lepcsos azonositas ?
-
Jakuu
őstag
Nem mindig szur ki magaval az elado, ha emeli, hiszen nem egyszer tortenik meg az, hogy full refoundot megkapja a vevo es utana a termeket is kipostazzak. Ilyenkor rengetegen nem veszik fel a kapcsolatot az eladoval, hogy figyu megis megjott a termekem es visszautalom a penzt.
A lenyeg az, hogy kozos megegyezessel emeljen, ne sajat elhatarozasbol.
Mindenesetre azert a vevonek jobb volt, amikor sajat maga tudta bepipalni a vasarlas oldalan, a vedelmi ido hosszabitasat, ami megszunt.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Azert nem kell mindig kapkodni. Eleve van 6-9 ora idoeltolodas. Van amikor pont ugy esik, hogy a hetvege is beleesik. Ha meg belefer az idobe es par nap van a vedelem lejartaig, akkor erdemes meg varni a reakciora. Nagyon sokszor nem az eladon mulik a szallitas kesedelme. A legkorrektebb eladoknal is elofordul ilyen neha.
-
Jakuu
őstag
Korbeneztem a Liege-Linehaul temaban egy kicsit kulfoldi oldalakon is.
Volt olyan vevo akinek a nov-decemberi idoszakban 53 napot allt azon a ponton a csomagja es most 11-en erkezett csak meg. Meg azert lehet remenykedni, hogy nem veszett el csomag ilyen hosszu ido utan sem.Azert arrol is jo lenne info, hogy melyik szallitassal erdemesebb rendelni, hogy ezt a pontot a jovoben ki lehessen kerulni.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz marontoni63 #46888 üzenetére
Ne aggodj, nekem mar dec 8 ota all ott.
-
Jakuu
őstag
Mi a helyzet mostanaban a Nemzetkozi Postakicserelo kozponttal ? Egyre tobb csomagom reked ott meg, van ami marcius 30-a ota ott all.
-
Jakuu
őstag
Nem csak azt nezem.
Mar 22, 2021 07:00 Aliexpress-Cainiao
Airline departed from original country
Mar 22, 2021 23:00 China Post
Airplane Gio Sky Airlines
Mar 23, 2021 19:00 China Post
Transfer station Gio Sky Airlines
Mar 30, 2021 06:46 China Post
Arrival Budapest
Mar 30, 2021 06:46 Aliexpress-Cainiao
Arrive at destination country -
Jakuu
őstag
válasz zsolioka #49078 üzenetére
Ja csak az az erdekes, hogy Covidra hivatkoznak, mikozben a husvet kornyeken beerkezett csomagok allnak a NPKK-n es az ujabbak meg hamarabb atfutnak ott. Ugy tunik az ujabb csomagokra nincs emberhiany, csak a husvet korul beerkezett az unnep kozelsege miatt, magas ivbol lesz..t kuldemenyeknel szamit a Covid.
-
Jakuu
őstag
Ahogy irtam korabban V/ nek, a Vilniusi csomagokkal kapcsolatban, amik majus 17 ota nem mozdultak, meg felesleges eltunte nyilvanitani azokat.
Talan meg meg is erkezhetnek elsejeig.May 17, 2021 11:54 China Post "Leaving processing center
Vilnius, Lithuania Jun 16, 2021 16:06 China Post Arrive at the location
Budapest Jun 17, 2021 01:55 China Post Arrival
Budapest Jun 17, 2021 01:55 Magyar Posta Arrival at inward office of exchange
BUDAPEST Jun 18, 2021 20:38 China Post Leave the foreign exchange
Hungary Jun 18, 2021 20:38 Magyar Posta Item out of sorting centre
HU1000 Jun 19, 2021 02:29 China Post Leave the foreign exchange
Hungary Jun 19, 2021 02:29 Magyar Posta Item out of sorting centre
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest