- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Az MPL ma dolgozott, legalább is Szegeden. Átbicajoztam egyik városrészből a másikba és többet is láttam az idő alatt. Vagy őket nem értjük a klasszikus futárok alatt?
-
r0by
addikt
Egy ilyen aromaterápiás kütyüt rendeltem a minap.
Ali trackingján egy szép piros ikon jelzi, hogy gond van vele: Processing problem at departure country/region sorting center.
Itt pedig azt írja, hogy: Korlátozott tárgy - Akkumulátor tárgy.
De ebben nincs is akksi.. Túl fog még ezen a ponton jutni, vagy mondjak le róla és rendeljem meg esetleg mástól? -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Meg az előző postás javasolta x évvel ezelőtt, hogy a cím így nézzen ki:
Cég név (Magánszemély név)
Cég címeIlyen formában van az alin is eltárolva a cím a kezdetek óta. És ezzel nem is volt eddig baj egyébként, ez volt az első ilyen eset. Egyébként a postán láttam, hogy volt rajta egy cetli, hogy "téves". Így lehet, hogy tényleg az volt a probléma, hogy másik kézbesítőhöz kerülhetett.
De akkor egyébként mi a jó címzés munkahelyre? -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Rendeltem egy raspberry pi3 házat. De nem teljesen olyat kaptam, amilyet szerettem volna, ezért ítam az eladónak, küldtem fotót is róla. Nagy nehezen leesett neki, hogy mi a szitu. Most ezt írta erre, de nem tudom eldönteni, hogy mit is szeretne. Nem értem, hogy min csodálkozik. Meg hogy én segítsek neki árulni? Vagy mi van?
Segítenétek?
oh,sorry
i understand.
i wonder u can can accept it ?
help us to sell out.
then we make discout for u .
and resend one more pcs to u ok ? -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Nekem volt egy olyan 11.11-i rendelésem. Még tavalay megjött, ha jól emlékszem 12.20 körül.
-
r0by
addikt
Van most valami ünnep Kínában?
Január 6-án rendeltem egy cuccost, de még mindig Processing Time az állapot. Még 2 nap van hátra. Így még sosem jártam, és most már idegesít is, mert ennyi idő alatt már lassan elhagyhatta volna kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Otthoni időjárás-állomás
- E-roller topik
- Microsoft Edge
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest