Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
C64
őstag
Aliexpressz tapasztalatok: Eddig 4x rendeltem, abból 3x volt szar a termék és 1x adták vissza az árát. Gagyi, replika sz@rokat árulnak rajta, senkinek sem ajánlom!
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Mostanában jött két nyomkövetett csomagom Kínából elvileg Aliexpress Standard shippinggel és NL-es számot kaptam hozzá, azt hiszem a csomagon is NL Post volt. Ez hogyan van mostanában? Tehát olyan, mintha EU-n belülről jönne.
A special line-yw micsoda?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Köszi. De min múlik, hogy onnan jön? Vagy ez kiszámíthatatlan? Posta hozta, igen.
A special line-yw micsoda?[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Topikgazda
válasz FerNandor #43308 üzenetére
Az olyan küldemények amelyek Kínából, Hong Kongból jönnek de nem CN postás nyomkövetési szám végű hanem a holland NL, svéd SE, német DE azok ezeken a tranzit országokon keresztül jönnek Mo-ra, mert az ottani posta kezeli őket. Tehát elküldik Amszterdamba, oda megérkezik és onnan küldik ide hozzánk.
A Yanwen logisztikai cég közvetítésével megy a szállítás Hollandiába, így nevezik a szállítási módjukat. -
kadabra
csendes tag
Sziasztok, most ezzel mit lehet kezdeni? Tracking szerint néhány órával ezelőtt a postás sikeresen kézbesítette a csomagomat. A 112-es posta az valóban az én címemhez tartozik.
A postás a hunyó, vagy a feladónak pont sikerült egy hozzám közel lakó TN-jét 'újrahasznosítani'?
RE126435435CN -
kadabra
csendes tag
ÁÁ sztornó. most jutott eszembe hogy a munkahelyemre rendeltem. Majd hétfőn megkapom. (Ma pont szabin voltam.)
Szerkesztés: korábban az a meglepetés ért hogy a csomagot Yanwen-en keresztül DPD futár kézbesítette. Ami roppant kellemetlen volt, mert az otthoni címemre rendeltem, és én meg munkahelyem voltam. (Hazarohanás után sikerült átvenni.)
Így azt találtam ki hogy a sok kis értékű csomagot továbbra is az otthoni címre rendelem, és ami futár gyanús azt a munkahelyi címre. És mindez ez az előbb kiment a fejemből[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Na most már elmennek a .................
A következő CN-es csomagom is megérkezett szeretett városaink egyikébe, Dostykba (az előző szeptember 7. óta áll ott). Úgy látszik, messzire el kell kerülni ezt a szállítási módot (China Post Registered Air Mail), mert valamiért a sárgák elkezdték másképp értelmezni a légiposta fogalmát...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Voice24 #43314 üzenetére
Esetleg kérhetem hogy nemzettség minősítési jelzőket, amelyek a rasszista megnyilvánuláshoz közelitenek sem te, sem más inkább ne használjon a hozzászólásokban?
Nem igazán akarom idézni a szabályokat, azt mindenki megnézheti az ÁSZF (szabályzat) részen.[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Bocsi, kibukott belőlem, mert ez már a vásárlók teljesen hülyének nézése. Az elmúlt hónapok tapasztalata alapján nem túl jó ómen, ha megjelenik a listában Dostyk... Csak azt nem értem, miért nem lehet odaírni a francos szállítási infókhoz a rendelésnél, hogy vasúton küldik, akkor az ember úgy kalkulál.
-
chopin42
addikt
válasz chopin42 #43249 üzenetére
Üdv!
Végül sikerült keresni (hol jó, hol nem, telefonról (böngésző, nem app), digis mobilnetről megy, gépről digi netről most pl nem ).
Rendeltem is pár cuccot:
1.) 15 Eur körül, DHL e-commerce
2.) 14 Eur körül, AliExpress Standard Shipping (free)
3.) 3,5 Eur, AliExpress Standard Shipping (free)
4.) 28 Eur, Special Line-YW (free).
Az első kettőt tegnap már feladták. Milyen szállítási időkkel számolhatok (tudom, nincs jósgömb) Főleg az utolsó érdekel, ott 35-55 napot ír, de itt rákerestem, volt vele jó tapasztalat. Illetve az utolsó 22 fölött van, de nem lesz drágább a kis különbözet miatt. Mikor legutóbb jött ilyen cucc, nem kellett csinálnom semmit, simán kihozták. Remélem most is így lesz.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
KeFer
tag
válasz Voice24 #43314 üzenetére
Ennek a szállítási módnak az elkerülése még nem garantálja a vasúttól való megszabadulást. A China Post szállítással kért megrendelésemet Special Line - YW szállítással adták fel, és ez is vonatozott. Ráadásul körbeutazta Európát, mert a Bpost közbeiktatásával küldték.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! UG.....BE-s számú trackingje volt már valakinek?
Minden rendben vele, csak érdeklődöm a tapasztalatokról. :)[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem nagyon értem ezt amit írtál most arra a hozzászólásomra. Én a szállítási módról írtam, és arról hogy miért vonatos a szállítás, nem arról hogy nem kapod meg azt a terméket amit kifizettél
Szó nem volt arról hogy ha China Posta Airmail-t fizetsz és azt ennek ellenére más módszerrel küldi az eladó.
Egyébként nem lenne alapvetően gond a vasúti szállítással mert amikor tavaly ez elindult akkor bizony 18-23 nap alatt Magyarországra ért a küldemény. Az hogy a COVID felülírt dolgokat az persze megint más dolog. De még mindig nagyon gyenge a légi szállítás mert bizony nincs heti 6 járat Kínából. 2 hetente 1, erre nem igazán lehet alapozni jóformán semmit.
De nekem hiába írod.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz djsunstealer #43327 üzenetére
Nekem is most küldtek többet ilyennel, valami belga postás móka, bár ők nemhasználnak az országukban U-s kezdetűt, majd kiderül hogy mennyi idő lesz.
-
brucka
tag
Sziasztok!
Néhány napja megkaptam egy terméket, konkrétan egy 'pengét' egy one blade borotvához és voltam olyan balga, hogy egyből nyomtam a csillagokat, hogy minden rendben..
Ma akartam kipróbálni és nem, hogy nem vág, konkrétan majdnem letépte a fél arcomat.
Lehet ilyenkor még vmit reklamálni vagy felejtsem el?
Nem egy eget rengető összeg, de mégis bosszantó. -
brucka
tag
Köszi!
-
Castell
aktív tag
válasz brucka #43331 üzenetére
Borotvapengét szerintem ne rendeljen senki, mert a nagy részük silány minőség. Nekem pár napja jött meg, pár darab utángyártott mach3-as betét. Szinte semmit sem vág le a penge. Ránézésre kb. megkülönbözhetetlen az eredetitől, de nem hiába annyi az ára az erdetinek, amiből egy darabot, akár hónapokig is használhat az ember.
-
Voice24
őstag
válasz Castell #43339 üzenetére
Egyetértek. Én pár éve valamelyik magyar oldalról (talán ugyismegveszel.hu) rendeltem szintén Mach3 betéteket, azóta is a szekrényben porosodnak, nagyon sz@rul vágnak. Sajnos csak utólag vettem észre, hogy az oldalon oda volt írva a termék mellé, hogy utángyártott. De hiába írtam meg nekik, hogy ilyesmi termék esetében nem értelmezhető az utángyártott jelző, mivel az ilyenkor hamisítványnak minősül, nem utángyártottnak. Olyan mintha utángyártott Nike cipőt vagy Gucci parfümöt árulnának hivatalos oldalakon. De nem válaszoltak, és utána is vígan kínálták ezt a terméket. Magyar webáruháznál a NAV nem szokott ilyesmikkel foglalkozni?
-
KeFer
tag
Én is a szállítási módról írtam. Ha az általa ajánlott légi szállítást választom, akkor ne vasúton szállítsa, mert az negyed annyiba kerül. A szállítási módokat és azoknak díjait nem a vevő határozza meg, hanem az eladó. A vevő egyet tehet. Választ az ajánlatokból, és kifizeti az ahhoz tartozó díjat. Ennek fejében elvárható lenne, hogy a megegyezett módon szállítsa. Én elfogadom, hogy most jóval kevesebb a légi kapacítás. De ha nem tudja megoldani a légi szállítást, akkor ne szerepeljen az általa megadott listában.
Jelen helyzetben a vevő választ egy szállítási módot, amire az eladó nagy ívben tesz, és úgy szállítja, ahogy akarja. Ez szerintem felháborító. -
Voice24
őstag
Arról nem beszélve, hogy pl. a China Post Registered Air Mail alá a termék adatlapján 20-31 nap van megadva szállítási időnek, és ennek semmi köze a 90 napos védelemhez. Ehhez képest meg csak Vilniusban eltöltenek a csomagok majdnem annyit, mint amennyi a teljes szállítási idő lenne.
Belegondolva, nem is biztos, hogy az Ali vagy az eladók sara ez a vonatoztatás, lehetséges, hogy maga a kínai posta olcsósítja így saját magát. -
KeFer
tag
válasz Voice24 #43344 üzenetére
Én már ilyen apróságokkal nem is foglalkozok. Az adatlap nagy része hiteltelen (EU raktár, készlet mennyisége, stb.) De a folyamatosan vásárlók már tudják, hogy mi a valóság.
Soha nem fogjuk megtudni, hogy miképp megy a logisztika szervezése. A China Post rendeléseim egy része légi úton, más része vasúton jön. Nagy kérdés, hogy mi alapján dől el. De van egy Yanwen szállítmányom, ami szintén vasúton jött. Persze nem Yanwen-nel rendeltem.
Újabban minden rendelés előtt rákérdezek a készletre és visszaigazolást kérek a nem-vasúti szállításra. Egy ilyen visszaigazolt szállítmányt a napokban adtak fel. Hamarosan eldől, hogy valóban légi úton jön-e. Ha igen, akkor valószínűsíthető, hogy az Eladónak van ráhatása a dologra. -
jozsohaver
tag
válasz Voice24 #43340 üzenetére
Szia! Onnan énis rendeltem már. Jó pocsék volt az biztos! Egyébként már nem veszek sehonnan Mach 3-at még rendes boltból se (pl. rossman). Gyengébb a minősége mint régebben szerintem. Vagy csak én futok bele nem sokat érő darabokba, nem tudom. Viszont aliexpressen van egy penge, amit Qshave-nek hívnak. Azt használom egy ideje és az odaveri bármelyiket. A Proglide-ot is. Legalábbis én így gondolom. Persze egy penge nem olyan komfortos.. Elnézést kérek az offért!
-
belisa
csendes tag
válasz jozsohaver #43346 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Van honlapjuk ott első rendelésnél olcsóbb termék. Mi ezt használjuk kb 2,3 éve. Szenzációs. Kb 2-3 hét a szállítási idő. S, a honlapról ingyenes. Minden férfi csaladtag ezt kapta karácsonyra .
[link][ Szerkesztve ]
-
zappafan
csendes tag
válasz jozsohaver #43346 üzenetére
+1 a Qshave-ra. Itteni ajánlásra próbáltam ki és szerintem is nagyon jó.
A saját oldalukon [Qshave] lehet rendelni Trial Kit-et 2 Euro ingyen postával.Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz brucka #43341 üzenetére
Ja ez a gondod, a múlt héten írtam hogy miként érhető el, mertahol nézed onnan ki lett véve, de a másik két helyen megmaradt ahol eredetileg is volt. Itt a hsz benne a képek.
Az app-nál meg bökj egyet a termék nevére és ott lesz a Open dispute[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest