Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ugye írtam a rossz terméket küldtek esetemről. Dispute
ment, kérte küldjem vissza és küldik a jót. Mondtam oké, ha fizetik a szállítást. Erre jött a válasz, hogy feladták a jót, nemkell semmit visszaküldenem, vonjam vissza a disputeot.
Ezt a csomagszámot küldték: CM539211525DE
Meg képet:
Még nem talál semmit erre a számra. Elhihetem ezt és töröljem a diaputeot? Még 2 nap van belőle míg ali közbelép. Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Egyik nyomkövetőszám sem éled fel azonnal ez ráadásul postai azonosító ami akkor "éled fel" ha átveszik a postások, így akár igaz is lehet hogy majd ezzel jön, két napon belül kiderül, de még azután is lehet törölni.
De ha megadod a nyomkövetési számot akkor nem muszáj képeteket is tenni mellé, így most egy kicsit "nagy" hozzászólásod lett.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #98320896 #42709 üzenetére
Ha nem számoltál vele hogy 22 € felett 150 €-ig van áfa fizetés akkor egy kicsit kellemetlen dolog, de gondolom azért még így is olcsóbb mint itthon. Összefoglaló 7. pont ad támpontot.
És még szerencséd is van, mert 178 $-tól már 2,5 % vámot is kell fizetni[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Leadtam két külön rendelést egy boltnál, hogy ne lépjem át az áfahatárt. Az egyik értéke $26,62, a másiké $36,88. Mindkettőre kifizettem a $2,51 szállítási költséget, mégis egyben adták fel. Ilyenkor mi van, ha megfogják a vámon?
-
Topikgazda
válasz Jofi81 #42714 üzenetére
A küldeményben lévő dolgok összértéke számít így sajnos 68,52 $ lesz az Áfa alap. Ha egy boltból veszel akkor amíg nem adja fel az egyiket addig nem célszerű másik tételt kifizetni, a kosárba tétellel foglalod tehát nem venné meg más.
A 2 szállítási költsége is alacsonyabb mint a valódi posta költség, így még azt se naygon lehet reklamálni -
-
Aramisz
csendes tag
Ma mentem el a Budapest 62-es postára. Egyszerre 26 untracked csomagra jött sms. Előtte két hétig semmi.
Azért ez érdekes, hogy így egyszerre! Mintha összegyűjtötték volna! -
fairi
addikt
válasz Aramisz #42720 üzenetére
Egy zónában vagyunk . Jah ismerem ezt a postát, ritkán furán viselkedik, igaz a Zuglo1 rosszabb.
Igen, nekem is ez a tapasztalatom velük. A legdurvább, hogy gyűjtögetést még elsőbbségi levéllel is megmerik tenni. Volt is velük vitám. Igazából nem értem folyhat ott.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Jofi81 #42723 üzenetére
Mint írtam egy csomagra is támogatott ár a 2,51 $, annál több a valódi szállítási költség, elméletben visszakérhető lehetne a másik árnak egy része, de 1 $-al mire mennél?
Tényleg az a legjobb módszer amit veze írt, mert több posta címet és címzettet adhatsz meg és így fizetheted egyben és nem lesz egybe csomagolva, de az egyben fizetésre is vigyázni kell, mert mi van ha az egyik csomagod 18 € értékű a másik 42 € és egyben fizeted, pont a 18-ast veszik ellenőrzés alá és te azt tudod igazolni a banki vonalon hogy 60 €-ot fizettél -
peestike
őstag
én jártam úgy, hogy vettem napszemüveget egy eladótól, kapott számot is elég hamar. aztán vettem még egyet, az is megkapta a számát, majd látom, hogy a 2. számát beírta az elsőhöz is. mégis csak egyben adta fel, úgy is jött meg egyben. így esetleg az lehet a tuti, ha kivárjuk, hogy feléledjen a tn, vagy a korábban javasoltak a nevekkel, címekkel való variálás.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
jozsohaver
tag
Sziasztok! Van egy csomagom LVS, ami épp Malában van. Az hol lehet ? Nem hallottam még ilyen városról!
-
Topikgazda
válasz jozsohaver #42733 üzenetére
Egy lengyelországi vasúti logisztikai csomópont nevének rövidítése. Małaszewicze
[ Szerkesztve ]
-
TMhun
tag
válasz jozsohaver #42735 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot!
-
Topikgazda
válasz jozsohaver #42735 üzenetére
Nem, mert megy Belgiumba és onnan hozzák vissza ide.
-
TMhun
tag
Ma, a 71. napon megérkezett az utolsó, eddig függőben lévő júniusi rendelésem. (LVS... bpost)
Így már "csak" júliustól van nyitott rendelésem. -
TMhun
tag
Köszi az infót!
Sajnos nem feltétlenül jelenti azt. Igazából ezt nálam akkor szokták beírni, amikor még Kínában van a csomag. De a Tiéd nyilván már elhagyta Małaszewicze-t is.
Szerintem a napokban várhatóak egyéb bejegyzések is a nyomkövetési naplóba.
Ha kaptál már bpost-os tracking-et, akkor itt esetleg bővebb infóhoz is juthatsz, de legalább arról meggyőződhetsz, hogy biztosan Neked megy-e a csomag:
https://track.bpost.cloud/btr/web/#/home?lang=en -
KeFer
tag
A bejegyzés hihető, mert a Bpost tette. Aggasztó viszont, hogy a Parcelsapp szeptember 30. és október 6. közé teszi a várható átadás időpontját. Tekintettel arra, hogy most szenvedek a refund-dal egy csaló eladó miatt az első dolgom volt, hogy megnézzem a szállítási címet. Szerencsére itt nincs gond. Minden adat tökéletes. Egyetlen egy lényeges rovat nincs kitöltve. A szállítás módja. Nem tudom, hogy ez miért titok. A fenti időintervallum tudatában sok jóra nem számítok.
-
KeFer
tag
Persze, tudatában vagyok. De inkább az szokott előfordulni, amit te is írsz, hogy a valóságnál korábbra jósolják a megérkezést. Nem sírnék, ha most nagyot tévednének, és jóval hamarabb itt lenne. Már csak azért sem, mert egy két hét múlva esedékes születésnapi ajándék lenne.
-
fairi
addikt
-
musli26
tag
Reject lett.
De minden nap küldi sablon levelét.
Nekem muszáj válaszolnom rá?
Vagy várjam meg a 3napot és az aliexpress majd intézkedik.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest