Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Ma meghozta a postás az NL-es csomagomat, amiről a múlt hétfői NPKK volt az utolsó infó. Fura így, mert a kézbesítés napján szokott lenni infó a közbeeső Balatonszentgyörgyi Logisztikai Központból is, meg hogy megérkezett X falumba a postára.
-
válasz
ztibor #43391 üzenetére
Mivel pénteki bejegyzés az utolsó és lehet postai és sprinteres szállítás ezeknél a szállítóknál célszerű érdeklődni.
A Sprinter az egyszerűbb itt tudod őket elérni: Sprinter Ügyfélszolgálat Telefon: 06 1 881 2615 Hétfő: 7:00-19:00 Kedd – Péntek: 7:30-17:30. Ha tényleg ők szállítják akár címre, akár pontra.
Esetleg nézd meg hogy hogy hozzád milyen Pick Pack Pont van közelebb és rákérdezel hogy van-e náluk a nevedre valami.
Vagy írja egy e-mailt ide esetleg tudnak-e valamit ők: Amennyiben a megadott szállítási móddal vagy címmel gond van, az alábbi e-mail címen egyeztess a Meest-el: hu.support@meest.com
Ha ők kézbesítik akkor kiderülhet hogy hol van, vagy az derül ki hogy nem ők kézbesítik.
A Posta már bonyolultabb ők valahogy értesítenek, mert a postai átvételest is a SyTrack (SunYou) kézbesítettnek írja. -
Nem állítottam olyat hogy ezek Pick Pack Pontos küldemények, a nyomkövetésről volt szó.
De ebből 2-öt a Sprinter vitte címre, egy pedig postai átvételese volt. Te ragadtál le a PPP-nél.
De akkor újból leírom csak szétszedem a két mondatrészt.1. része: Viszont alternatív szám nélkül is követhető végig
2. része: és ez is igaz ha PPP-ra megy:
SyTrack (SunYou) esetén csak egy SMS megy az átvételi helyről. A Track24-en. követhető
Ha megérkezik akkor ez olvasható: Hungary, Arrived at Facility és ezután pár nappal megy az értesítő az átvételi lehetőségről.Ha pontra küldik, akkor megy sms az átvétel helyéről, de írtam hogy ha. Ha nem megy pontra akkor ez a mondatrész nem érvényes.
De értem, amit a nyomkövető oldalon látunk bejegyzéseket azokkal nem nyomon követhető.
De nem ez lenne a nyomkövetés? -
ztibor
senior tag
Ez ma jelent meg ezen az oldalon, eddig nem volt követhető itt, de az ali oldalán ugyanez volt eddig is.
Sem mailt, sem sms-t nem kaptam.
Elolvastam az összefoglalót, de csak miután megírtam a hozzászólást fedeztem fel a rám vonatkozó részt, ezért sorry. De mondjuk ettől függetlenül még mindig nem tudom mit kéne tennem. -
cof
veterán
Elárulod akkor azt is, hogy ebből a 3 képből melyik csomag melyik PPPonton átvehető, légyszíves.
Biztos jó szemed van, mert én nem látom. Ha nem kapott SMS-t sem e-mail-t akkor cseszheti ezt a számot, de többször már nem írom le, hogy önmagában ez a SYRM szám annyit ér mint egy Untracked küldeményazonosító.
-
Bluesnail
csendes tag
Posta küldött sms-t, hogy egy nyomkövetés nélküli Ali-s csomag átvehető náluk.
A kérdésem az, hogy valóban elég felmutatni az sms-t, vagy a címzettnek kell bemenni érte?
Mert több csomag van úton, az sms-ből meg nem derül ki, hogy melyik érkezett meg, így azt sem tudom, ki a címzett. -
Viszont alternatív szám nélkül is követhető végig és ez is igaz ha PPP-ra megy:
SyTrack (SunYou) esetén csak egy SMS megy az átvételi helyről. A Track24-en. követhető
Ha megérkezik akkor ez olvasható: Hungary, Arrived at Facility és ezután pár nappal megy az értesítő az átvételi lehetőségről.És ez volt a kérdése: Szóval az a kérdés hogy mennyire kamu tracking number ez, ha nem az akkor wtf?
-
Ez így nem pontos: Sajnos a sprinteres számot sehogy sem lehet kideríteni.
Lásd Összefoglaló 11. pont. Direkt azért lett beírva többünk tapasztalata alapján hogy segíthessünk. Ha az alapján nem jutna előre akkor jöhetnek a hipotézisek.
Ha én nem írom hasonló kérdésnél, szeretnélek megkérni rá hogy akkor utalj már az Összefoglalóra, köszönöm. -
cof
veterán
válasz
ztibor #43374 üzenetére
Akkor lehet, hogy beírta más számát bosszúból mert nem fizettél plusz költséget. Nem ez lenne az első ilyen eset.
Sajnos a sprinteres számot sehogy sem lehet kideríteni. De ha regisztrált postás, azt sem.
Mondjuk ráírhatsz, hogy látod a nyomkövetésen, hogy delivered, de te nem kaptál semmit, mi az oka ennek.
-
Kátai
senior tag
Miért nem tudok fizetni az Alin?
Mindent ugyanúgy csinálok mint máskor és nem sikerül! -
ztibor
senior tag
SUNYOU RM Shipping method-al van valakinek tapasztalata?
SYRMxxxxxxxxx tracking számot kaptam.
A következő a történet.
Vettem egy dolgot, az eladó kért pluszba 2$-t utólag shippingre amit nem fizettem ki, mert akkor már drágább lett volna mint máshonnan, meg amúgy se éreztem korrektnek. Ennek ellenére "elküldte", 18 nap után az aliexpress követése az jelzi hogy Delivered, nekem biztos nem kézbesítették. Szóval az a kérdés hogy mennyire kamu tracking number ez, ha nem az akkor wtf?
Többszáz vásárlás után azt érzem hogy először fognak ellenem dönteni dispute-nál, és nem nagyon tudok ellene tenni semmit, mert én hogy tudom bizonyítani hogy de nem kaptam semmit. -
Mtbsrác
senior tag
Sajna az címem fix azaz nagyon ritkán változik. Töröltem mindent újraindítottam a cuccokat a hiba akkor is fennt áll. A laptopon sose volt megnyitva az ali de egyből dobta a hibát másik neten.
chopin42 sztem is ott lehet a hiba telefonáltam ismerősnek hogy nézzen rá. Ő is Tarr-os és nála ment tudott keresni is minden gond nélkül és ő is linuxot használ mint én.
-
chopin42
őstag
válasz
Mtbsrác #43361 üzenetére
Nekem pár napja csinálja, sokszor úgy, hogy keresek, minden oké, nem zárom a böngészőt, egy órát netezek, majd megnéznék valamit, ali, keresés, és nem jó megint. És ezt naponta többsször eljátssza, digi net. Közben digis mobilnetről meg jó, akkor is, ha asztali gépen nem. Úgyhogy nem hinném, hogy ez csak egy szolgáltatót és egy embert érint, valószínű, az alinál lesz a gond, szerver oldalról.
-
-
Mtbsrác
senior tag
Most átmentem a szomszédhoz egy laptoppal teljesen más mikrohullámu szolgáltatóju (bérelt vonalu) netre a hiba azzal is fennt áll. Csak keresés nem megy, mikor elhúzom a kis csúszkát (akkor hiba) minden más jó. Ja és a laptopon win7 van minden virusírtó/adblock nélkül persze. Vmi nagyon nem kerek.
-
Mtbsrác
senior tag
500 Internal Server Error, hiba nálam is felütötte a fejét már jópár napja. De a szolgáltatóm a Tarr, s csak kereséskor csinálja másnál nem. Termékek közt vígan elvan és a boltokon belüli keresés is megy. Sys: Linux mint 20, böngésző tökminegy melyik, adblock lőve vagy nincs. Törölve minden ami kell.
Ill egy ismerősnél mobiltelefonon (t-mob) se megy, meg nálam se (voda).
-
válasz
brucka #43355 üzenetére
Ez a böngészős linkje https://best.aliexpress.com/?lan=en az AliExpress oldalának. És ez pedig a bejelentkezési oldal linkje https://login.aliexpress.com/buyer.htm
Amit a képen látok címsort az ide mutat login.aliexpress.ru hagyni kellene az orosz dolgokat -
brucka
tag
válasz
Voice24 #43354 üzenetére
Mobilon néztem több fajta böngészőből és azokból csináltam a képeket. Az app nagyon nem így néz ki nálam. Most próbáltam gépnél böngészőből ott konkrétan semmire nem tudok nyomni belépés után
[kép]
Mindenre ez jön elő.
Tényleg elengedem, mert ennyit nem ér az egész.
Köszi azért a segítséget mindenkinek! -
válasz
brucka #43352 üzenetére
Ha a képen látható app verziót használod akkor rá kellene böknöd a My Orders meleltt az All-ra, aztán előkerülnek a vásárlások. A függőleges listában látszódni kellene a darabszámoknak a
Unpaid
To be shipped
Shipped
To be reviewedsorokban.
Az új app
Belépsz az app-ba alul a jobb sarokban Account és középen az
Orders és Unpaid - To be shipped - Shipped - To be reviewed valamelyik fülön keresd meg a vásárlástTöröld az app gyorsítótárat és esetleg frissítsd az app-ot ha nem ez a verziód van: 8.16.1
Az előző hsz meg a böngészős verzió képei. -
Ez így oké, én is így látom, nincs joga még ha ingyenes is más módon küldeni, viszont semmit nem tehetünk ellen, mert ha valamiért még sem tudja azzal elküldeni, akkor még neki teljesíteni kell az adásvételi szerződést.
Persze a korrekt kereskedő tájékoztat erről és ha ezzel nekem pénzügyi veszteségem lenne (a két szállítás különbözete) akkor azt valahogy kompenzálnia kell, de ha ingyenes szállítás volt akkor ugye nincs különbözet.
Mentségükre írom hogy van amikor a kereskedő a logisztikai cégnek ki van szolgáltatva és kavarja meg a szállítási módszert.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- SkyShowtime
- Megújult a PROHARDVER!
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest