Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Leander1113 #22399 üzenetére
android> google fordító> kép alapján fordítás
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
fila
senior tag
válasz Leander1113 #22399 üzenetére
Gyakorlatilag mindegy mit ír rá,
úgysem az van benneTavaly rendeltem én is magokat több helyről,
de nem az volt a csomagokban ami rá volt írva.Addig stimmelt, hogy paradicsom, vagy uborka, de már a méret, forma, akár a szín nem...
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Csatravi
senior tag
Üdvözletem !
Először rendeltem az Aliról de még nem kaptam meg.
Ezek [kép] alapján meg kellet volna kapnom vagy még külföldön van. Sajna nem tudom értelmezni -
Csatravi
senior tag
-
-
Csatravi
senior tag
Ezt nem értem.
Dispute indítás végső határideje az utolsó előtti nap! (60 nap esetén 59. nap első fele, a 6 óra előretartás miatt). Ha véletlenül valaki ezt lekési és a rendszer teljesítettre zárja, akkor van még a végső 15 nap, de inkább rögtön induljon ebben az esetben, ne várjon senki a 14. napig.
Ha az eladó feladta a megvett terméket, a feladás napja után a 11. napon lehet dispute-ot nyitni.Ha az eladó feladta akkor lehet dispute-ot nyitni 11 nap után de akár 20 nappal a 60 napos lejárat előtt is ?
-
Topikgazda
válasz Csatravi #22418 üzenetére
Nem egészen ez van írva: de akár 20 nappal a 60 napos lejárat előtt is ? Miért nyitnál akkor még általában szállítás alatt van, mert a szállítási idő lehet minimum 45 nap is.
Kell egy minimum idő, főleg azoknál ahol 7-15 napos a szállítási időtartam, nem a 60 napig tartóak miatt van ez a 10 nap. -
Csatravi
senior tag
Azt másoltam ide dőltbetűsként ami az összefoglalóban van.
Ezért kérdeztem rá. De jelen pillanatban tanuló módban vagyok így elnézést ha van mikor mások számára butaságot kérdezek. Remélem majd belejövök de jobban reménykedek, hogy a jövőben sem negatívum élménnyel megy a vásárlás.
Azt honnan tudom, hogy milyen szállítási móddal jön a csomag ? Gondolok itt a repülő vagy hajó módra.
A postagalambra nem merek gondolni -
Topikgazda
válasz Csatravi #22420 üzenetére
Általában 20 kg-ig repülő, afelett hajóval küldik, mert a légi szállítás nagyon drága e súly fölött. A szállítási időtartamot ez nem befolyásolja, legfeljebb csak annyiban, hogy a tengeri szállítás minimum 51-52 nap. A légi szállítás is lehet 60 nap vagy több. Nem folyamatosan a levegőben van a küldemény.
-
Csatravi
senior tag
Hát ez a csomagom max 10 dkg lehet csomagostul kicsi boríték csomagmérettel.
Tehát repülővel sem biztos, hogy itt van még 20-30 nap alatt. Tehát amit 12.05-én adtak fel azért még nem kell izgulnom.
Az van valahol jelölve, hogy pontosan mivel történik a szállítás ? Amit linkeltem utoljára nyomkövetős képet azon a "Szállítás alatt" lévő szöveg mellett repülőgép ábra van. Ez jelölheti a repülőt vagy itt mindig repülőgép ábra van ? -
tomazin
veterán
Valaki aki 7es droidot használ van problémája az appal? Nekem állandóan leáll. Nálam van a gond?
-
olleru
csendes tag
hali! ha itt a nemetet valasztom ki, akkor nem kell vamot fizetni, illetve mennyire megbizhato ez az elado es az ar ami jelen esetben 90,81€ a 8,96€ szallitassal, tartalmaz mindent (afa/vam)?
http://s.aliexpress.com/mq6Z7JFJ?fromSn
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Topikgazda
válasz olleru #22426 üzenetére
Sehol nem írja, hogy nem kell áfát-t, vámot fizetned a DE szállítással.
De ha tényleg Németországban kerül feladásra, nem tranzit ország akkor csak annyit kell fizetned, nem lesz + költség
Az ár $117.36 összesen ezzel a szállítással, ha forintos vagy akkor ne €-ban fizess, mert veszítesz pár százast. $ esetén az 30348 Ft, € (99,17) esetén 31036 Forint[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Hali!
Most ez mi? Kapok refundot vagy nem? Teljeset kértem, 6.5 dolcsit...
'Order No:
87778998685730
Dispute Reason:
Package was returned to seller by shipping company
Status:
Dispute Finished
Refund Only US $ 0.00
Reminder:
You and the seller did not reach an agreement. The refund amount will be based on the previous solution.
Appeal has been raised, please wait for 2-5 working days.Dispute Survey
AliExpress' Judgment
Purchase Protection is running out, but package is still in transit Invalid' -
-
denko
senior tag
Sziasztok!
Azt jól értem, hogy az Ali Selected kuponok: (2,6,10 USD ) csak bizonyos shopokban tudom felhasználni?
Kivaltottam 2 USD set, de sehogy sem tudom elovarazsolni
-
Digitalpimp
senior tag
Szia! Igen, csak ott tudod a megadott feltételekkel érvényesíteni, ahol látod az eladónál.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
őstag
válasz Digitalpimp #22438 üzenetére
...az meg kb., mint a fehér holló...
-
Topikgazda
Viszont BÚÉK.
Javaslom nézz be az Összefoglalóba, találsz hasznos információkat. A vásárlási folyamatról is.Ebben értesítenek, hogy meddig tart vásárlói védelmed és mit tudsz majd tenni ha azt megközelíted, eléred.
Ha van érméd, akkor a megfelelő mennyiséget kuponra tudod cserélni.
-
Topikgazda
Az érméket lehet gyűjtögetni és kapni, inkább a mobil app-on vannak ilyen lehetőségek, játékok.
Ha a mobil app-al fizetsz akkor még van + kedvezmény is az árból, ezt a hirdetésnél jelölik, Get our app.....:Az előző képem meg ha van 20 érméd akkor rákattintasz az US $2.00-ra és lesz egy ilyen kuponod amit bizonyos összeghatár felett tudod az árba beforgatni.
Kuponos szabályok itt olvashatóak.
Erről nincs külön leírás, de ha jobb felül a keresőbe beírod a kupon szót sok hsz-ben lesz használható információ.
-
tomazin
veterán
ezt tudja esetleg valaki milyen típusú tracking number?
LB400560XXXBE (nem mutat semmit még, csak azért fizettem, hogy házig trackelős legyen és az ígért RSxxxxNL helyett ezt kaptam) -
Madycsa
tag
Sziasztok!
Ezzel a küldeménnyel kapcsolatban reménykedjek még szerintetek, hogy megérkezik? RY602590108CN
Mobilomon lévő Trackchecker már 49. napot ír. November 11-én lett megrendelve a termék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest