Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
mennyire megbízható ezen fajta lipo töltő?
[link]WOT: kissio
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #24099 üzenetére
Isten éltessen sokáig!
-
Dupree
csendes tag
Ki milyen hátizsákban szokta szállítani a játékhoz szükséges ruhát/mellényt/védőfelszerelést stb. a pályáig? Egy AIII -as zsákkal próbálkoztam, de azt degeszre pakoltam és alig bírom behúzni és még lenne mit elpakolni.
Nekem elsőre a nagyobb zsákok ugrottak be amik megfelelhetnek.
[BW] vagy [Bergen]Maradva a zsákos témánál. Játékon milyen kisebb, kényelmes zsákot visztek magatokkal?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Dupree #24104 üzenetére
Én Bergent nyúzok civilben is. A két oldalsó nagy zsebből a megfelelő hevederrel kis 40 literes hátizsákot tudsz összepattintani, ami kényelmes, csak széles. Elvileg az egyik oldalzseb is használható hátitatyóként.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Beírtam valamit. Jöhetnek a javaslatok, kritikák.
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #24106 üzenetére
Nekem tetszik.
-
Dupree
csendes tag
Adott egy JG mp5 sd5. Szerintem át mehetett rajta már több ezer bb. A probléma az, hogy egyes lövésnél megakad, de ha átváltasz sorozatra lösz egy rövidet majd vissza egyes lövésre akkor adagol egy ideig megint. Persze egy idő után újra elő jön. Ezt már első lövésre is csinálja. Nincs benne FET és 7,4-es lipo-val van meghajtva.
Vissza olvastam itt a fórumon, de számomra már késő van és lehet átsiklottam a megoldás felett.
-
macilaci78
nagyúr
Első sorban az aktív topiklakókat kérem, hogy az Airsoft topik téma összefoglalóját véleményezzék.
Akár közösbe, akár privátba lehet írni a javaslatokat, észrevételeket. Hét végéig megbeszéljük és jövő hét elején igazítjuk véglegesre.
Lehet külső oldalakra hivatkozni linkekkel, vagy a jelen topik valamely értelmes hozzászólására.
A Ph! alapvetően egy IT fórum, személy szerint nem célom egy n+1-ik Airsofttal mélységében foglalkozó topikot csinálni, a szájbarágós írások már megvannak másutt.[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #24110 üzenetére
-
rainmen
aktív tag
válasz macilaci78 #24110 üzenetére
Olyan nincs, hogy legalább egy bor nem fog ízleni.
Gratulálok hozzá, nagyon jól sikerült!
-
jaffa 2843
Ármester
Üdv,
Egy rádiós kérdésem lenne. Adott egy Baofeng UV-3R MkII és azt szeretném megcsinálni, hogy két csatornán hallgatózzak, de csak az egyiken kommunikáljak?
Teszem azt 1-esen tudjak üzenni, de halljam pl a 3-as parancsnoki csatornát is anélkül, hogy beledumáljak.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
macilaci78
nagyúr
válasz jaffa 2843 #24113 üzenetére
És erre alkalmas szoftveresen a rádiód?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz macilaci78 #24114 üzenetére
Pontosan ezt szeretném megtudni. Van erre valami rövidítés vagy szakszó, amit keresnem kellene?
-
macilaci78
nagyúr
válasz jaffa 2843 #24115 üzenetére
Gondolom, a 2 chanel egy ilyen lehet.
Még a review és manual szavakat is bevetném.A Ph!n is van rádiós topik.
Szerintem nem tudja, mert csak egy adó-vevő egység van benne, ami egyszerre csak egy frekvencián üzemel. Szerintem egyazon időben egyszerre üzemeltetett frekvenciához több adó-vevő egység kell az eszközbe, vagy több eszköz egyidejű használata.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz macilaci78 #24116 üzenetére
Coco Chanel?
A fantasztikus gugli keresésen már túl vagyok, természetesen, de köszi a hülyének nézést.
Nem életbevágóan fontos az, hogy tudja, csak gondoltam milyen kényelmes lenne már, hogy több infót hallok. Így kelle még egy rádió(s) a rajba, az meg sokszor nem szokott összejönni.
A rádiós topik meg olyan kihalt, hogy belépve érezni lehet a hullaszagot.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz jaffa 2843 #24117 üzenetére
Igen, sajnos az tényleg döglött. Hiába infó fórum, a rádióamatőrök nem itt tobzódnak.
Én is bementem egy szaküzletbe, ahol a kérdésemre érdembe tudtak válaszolni. Aztán már tudtam, a neten pontosan mit keressek - harmadáron.
A másik problematika: mi van, ha mindkét sávon egyszerre van vétel? Hogy hallod ki?Nem hülyének néztelek, csak nem tudtam, beszélsz-e idegenül.
Mindent félretéve nem hiszek abban, hogy ezek a cuccok tudják a több sávú működést.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz macilaci78 #24118 üzenetére
"A másik problematika: mi van, ha mindkét sávon egyszerre van vétel? Hogy hallod ki?"
Egy egyszerű prioritás állítással. De lényegtelen is mert nem tudja. Viszont a hangfalat szépen tudom vele gerjeszteni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz jaffa 2843 #24119 üzenetére
Én szeretem az enyémet. 5 méteres ostorantennával olyan helyeken volt vételem, ahol még térerő sem volt.
FM, PMR, URH sávot is fogja.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Dr.Én
veterán
Hali
Cyma CM048S honnan érdemes beszerezni?
illetve van valami gyári hibája amit orvosolni kell ?
A Specna Arms M4 mellé beruházok egy AK-ra újra...
A Softair.hu-n nézelődtem de ott nem találok , csak Dboys RK-10S van... 3 éves de inkább ujjat vennék...vagy érdemes használtba beruházni?WOT: kissio
-
BaKeSZ87
őstag
Én a helyedben újat vennék, és maradnék a CYMA-nál. Taiwangunon van, kicsivel 200 euro felett + futár.
-
macilaci78
nagyúr
Taiwangun EU-n belül van, így nincs se vám, sem ÁFA.
Én külföldről paypal-lal vásárolok, hiába drágább pár százalékkal, a buyer's protection megéri. Taiwangun-on van lehetőség amúgy bankkártyás fizetésre is, illetve zlotyi, dollár, euró pénznem kiválasztására is.Lehetőség van arra is, hogy pl saját accountommal megrendelem a Te címedre...
-
Dr.Én
veterán
válasz macilaci78 #24124 üzenetére
ezen segítség nyújtást elfogadnám...a rendelés terén...
akkor privátban a többit megbeszélem veled
WOT: kissio
-
BalanceR
addikt
Üdv.
Egy kis tanácsra lenne szükségem:
Mostanában tervezek egy airsoft-pisztoly beszerzését ( első bb gun lenne)
Semmi komolyat nem tervezek vele, nem kell überbrutál kombat cucc reddottal, meg egymillió FPS-el...
Főleg szobai plinkingelésre kellene, sörösdobozra, lőlapra mennénk haverokkal bohóckodás jelleggel...
A fenti okokból nem szánok rá csilliárdokat, egy használt, de jó állapotú cucc is megteszi.
Picit utánaolvasva arra jutottam, hogy egy sima rugós cucc megtenné erre a célra, ha jól tévedek, a rugósoknál viszonylag alacson a hibalehetőség, tartósak, egyszerűek, olcsóak,alig igényelnek karbantartást...
(szóljatok, ha valamiért mégis inkább egy gázost, vagy elektromost javasolnátok)A kérdések:
- Egy ilyen belépő kategóriás cuccnak mondjuk 7-8 méteren mekkora a szórása (zárt tér)
- Milyen konkrét típust tudnátok javasolni ilyen célra?
(valami kisebb Glock, vagy Sig, vagy Walther lenne a legjobb, és nem árt, ha élethű is egy kicsit)
- Mi az amitől óva intenétek ( közismerten hulladék-kategóriába eső pisztoly)
- Használtan hol érdemes airsoftot keresni?
- Mire érdemes figyelni használt airsoft pisztoly vásárlásakor?
- KB mennyire számítsak árban minimum?Előre is köszi a türelmet, segítséget!
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
macilaci78
nagyúr
válasz BalanceR #24126 üzenetére
A téma összefoglalóban szerepel a softair fórum linkje, mint a hazai legnagyobb használt airsoft cucc adok-veszek lelőhelye. Az is szerepel benne, hogy védőszemüveget használj és ne csak te, hanem mindenki a játéktéren.
Rugósnál olyat kell választani, ahol a fegyvertest váza fém (a kis vállak, amin a szánt húzogatod) és a szánon belüli kapcsolódó rész is fém. A műanyagot rövid idő alatt az adrenalin hatására széttéped majd. Egy ilyen pisztoly újonnan 8-10 k.
Elektromos pisztolyoknál jellemzően nem mozog a szán és közülük több is tud sorozatot lőni. Ez sincs tele fps-sel, de tovább húzza, mert nem fogod rángatni. Softairen a használtak 8-10 k körüli összegtől elérhetőek.
A softair-en amúgy össze vannak szedve a hazai boltok is. Menj be, fogd kézbe, melyik a kényelmes, gyere ki és kérdezd meg, hol lehet olcsóbban beszerezni.
-
BalanceR
addikt
válasz macilaci78 #24127 üzenetére
Köszi az infót.
A szemüveget mindenképpen beszerzek...
Nézem a Softairt is, meg más kisebb boltot, nemigazán találtam pisztolyokat...
De legszívesebben magánszemélytől venném, nincs kedvem 4-5ezret fizetni az indokolatlan fecniért...A kopástól nem félek, ahogy magamat ismerem, fél év múlva úgyi vagy megunom, vagy veszek egy sokkal komolyabbat...
Javasolt típus esetleg?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Akad esetleg valakinek eladó Fémköpenyes 74-es midcap tárja?
LinkVálaszt előre is köszönöm!
Nézem folyamatosan a softairt, (facebook: airsoft piacot illetve airsoft adok veszek topikféleséget) valamint olxet, apródot, vaterát.
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
H A M M E R
csendes tag
Tudtok olyan helyet BP és környékén ahová ki lehet menni célba lőni? Egyenlőre nem akarok játékra menni, csak belőni a puskát, amit vettem.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz H A M M E R #24130 üzenetére
Az egy 10-15 perces művelet, játék előtt simán belefér.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
macilaci78
nagyúr
válasz L1ZRRR #24131 üzenetére
Mi több, a játékszervező erre lehetőséget is ad.
Sajnos olcsóbb módját nemigen fogod találni. Kimész egy játékra, köszönsz napszaknak megfelelően, belövöd a fegyvert, elköszönsz napszaknak megfelelően és hazamégy.
Ezzel szemben elmégy egy lőtérre, köszönsz napszaknak megfelelően, fizetsz némi pénzt, belövöd a fegyvert, elköszönsz napszaknak megfelelően és hazamégy.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gradient99
tag
válasz H A M M E R #24130 üzenetére
XV kerület, az Irinyi János laktanya mögötti pályán meg tudod tenni
-
szbalogh
addikt
MRE-t szeretnék venni pár darabot csk kipróbálni. Hol érdemes venni? Mennyibe kerül és milyenek vannak?
Nick: HE_Storm
-
Kobe
veterán
Hulyekerdes....amcsiknal most pontosan milyen ruhazat van rendszeresitve, pl a sivatagi \ varosi bevetesekre ?
En azt hittem a sima digital camo szurke bdu, aztan lattam 1-2 helyen a sima egyszinu zold \ homokszinu valtozatot hasznaljak, ami kinezetre is valami ujabbnak tunt.
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz macilaci78 #24140 üzenetére
Köszönöm szépen. Olyasmire gondoltam, hogy hátha van valami tuti spéci viszonylag olcsó beszerzési helyetek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz szbalogh #24141 üzenetére
Sose vettem ilyet, de sok éve cimbik egy debreceni sráctól vásároltak, amikor volt. Erősen hiánytermék volt akkor még.
Asszem, 3k volt a "listaára", mi meg 2,3-2,5k-ért vettük darabját nagy tételben.Ha csak egy csomaggal elmajszolnál, szerintem kár nézni az árkülönbséget. Válassz olyat, aminek a tartalma leginkább izgalomba hozza az ízlelőbimbóidat! Aztán ha megtetszik valami, legalább tudod, mi után kutass célirányosan konténeres mennyiségben. Szerintem...
-
szbalogh
addikt
válasz macilaci78 #24142 üzenetére
Valójában a feleségem kattant rá a dologra. Csak ki szeretné próbálni. Pár darabot vennék különbözőeket. Köszi a tanácsot, akkor nézek valamit.
-
Kobe
veterán
mellények közül melyik jobb választás ? A ciras vagy IBA típusu ? főleg méret miatt érdekelne, mondjuk 195 cm és 115 kilóhoz melyik lehet ideálisabb
illetve nem nagyon követtem a mostanában megjelent fegyókat, a masada még mindig úgy általában egy problémás típus ? azt tudom hogy a 2013 körül megjelentek még szinte mind problémás gearboxal jöttek amiben rengeteg cuccott kellett cserélni, vagy a jobb típusok horror árazásban mentek az átlaghoz képest is....gondolom 200 euró körüli színvonalat még minding nem sikerült belőni ennél a típusnál, jól sejtem ?
Illetve HK 416 / 417 - esetleg M4 széria közül jelentek meg mostanában soakt dícsért, "bestbuy" darabok ? olyasmire gondolok mint a JG G36osai pl...vagy 200 euró körül még mindig valami cyma AK kópia (pl cm048) a legjobb választás ?
-
Kobe
veterán
válasz gradient99 #24146 üzenetére
alapvetően full fém változatok érdekelnek minden tipusbol - kivéve g36 pl
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest