Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevike576
senior tag
-
-
gaben88
őstag
Quest 2-m van, 7900XTX-el és fent van a SteamVR is a gépemen. Miért van az, hogy, ha nem használom a Quest 2-t, sőt, semmilyen VR cuccot és Steam kliensből elindítok egy játékot, pl a Spyro-t, akkor elindul a SteamVR is?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
v2
senior tag
Sziasztok. Vettem amazonról egy v2 kábelt a G2-hőz. Az égvilágon semmit nem csinál, olyan mintha nem kapna áramot. Nyomkodom a gombot, dugdosom a rohadt kábeleket mindenhova, de semmi. A régi kábel simán megy. Rossz a v2 kábel alapból? Bontatlan csomagban volt
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Aby_2014
aktív tag
Újratelepítettem a PC -m és azóta szarakszik az Air Link kapcsolat, random eldobja a kapcsolatot. A Quest2-n is a legújabb frissítést feltettem amit jött.
Melyik lehet a ludas, merre induljak hibakeresés ügyben? Próbáltam dinamikus és fix sebességet is 200-as és 125 -ös bitrátával is, más eszköz nem csatlakozik a routerre ami egy Asus RT-AX55-ös.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
kzolee216
senior tag
-
Aby_2014
aktív tag
válasz kzolee216 #52660 üzenetére
Nem vettem meg a VD-t, karácsony óta van meg a Q2 azóta csak kábellel és Air Linken használtam. A HL Alyx megy -kicsit kiesik néha a szinkronból - Beat Saber ami inkább a problémásabb. Modolt ver custom songok miatt...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Apollyon
Korrektor
Ez elég jónak ígérkezik:[link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Throme
veterán
Helló!
Quest2-höz honnan érdemes rendelni szivacsos keretet?
Amazonról lehetne, csak nem foglalkoznak paypal-lal én meg kártyaadatot nem adok meg.
Alzán a fit kit-ért nem adnék 42 rugót.
kösz!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Throme #52666 üzenetére
VRcover-ről tudsz rendelni jót. Vagy készíts virtuális kártyát és annak add meg az adatait.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Sz_David
tag
Fun fact: Német amazonon még mindig lehet kapni 2022-11-es gyártású hibás lencsés Pico 4-et. Gondoltam jó lesz Quest 3 helyett, mert itt hátul van az akku, meg nagyobb fov, felbontás, archűtő ventillátor, stb aztán PCVR-nál úgyse nagyon számít az új SoC.
Érdemes egyáltalán cserével próbálkozni, vagy inkább kérjem vissza a pénzemet és várjak a Quest 3-ra?
Ezeknek am megszűntették a gyártását vagy mi van velük? Már lassan fél éves eszközök, és a pár Pico 4 tulaj közül, akiket ismerek 1 volt megelégedve vele. Egy jött Ausztriai MediaMarktból vagy honnan, letudtam azzal, hogy azért olyan régi, mert biztos nem forog a készlet. Most hallottam, hogy egy másik ismerősöm is küldött egyet vissza Amazonnak, ahogy elmondta ott is lencse hiba letett szerintem. Én múlt héten rendeltem, és 2022-11, hullamos és barrel distortion hibás lencse. Egy amerikaitól hallottam csak hogy dicsérte, de ő még talán tavaly rendelte.
Most találhatom ki hogyan nyomtassam ki a return labelt vagy mit, meg ahogy néztem a Posta kalkulátora meg azt mondja, ha értéknyilvánítással adom fel akkor 20-30k, de ezt talán az Amazon visszafizeti utólag.
-
-
Throme
veterán
válasz Dyingsoul #52667 üzenetére
Kösz az ajánlást! Ennek a cégnek van mindene, amire szükség lehet. Csak dönteni nehéz.
"fitness" keret, vékony és közepes szivacs és ehhez széles - XL - szemüveg távtartó (kompatibilis a gyári távtartóval is a keret)
vs
normal keret, közepes és vastag szivacs és ehhez gyárihoz hasonló méretű szemüveg távtartó (de nem kompatibilis a gyári kerettel)...Filózhatok melyik a jobb....
-
gulasoft
őstag
válasz Aby_2014 #52658 üzenetére
Elrontották megint az airlinket,használhatatlan szakad, akad, ha nem lenne lassan 5 év vr tapasztalatom biztos rosszul lettem volna párszor. Megvetem a VD-t a questre, (20$ basszus csak azért mert a meta nem tud kódolni) és 2 óra alatt volt 2 mikrolag. Ugyan azon a hálkózaton és hardveren. Viszont nagyobb a késleltetése, lehet kéne még állítani rajta valamit, de valheimben kivágnám a fát, és mikor visszahúzom a baltát akkor vág.
Nem hiszem, hogy BS-re így alapbeállításokkal használható lenne.
Ha tudjátok mit kell beállítani a késleltetés csökkentéséhez, ne tartsátok magatokban,Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Aby_2014
aktív tag
válasz gulasoft #52673 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést, akkor ezek szerint a hiba nem az "én készülékemben" vagyis igen, de nem saját hibámból van. Akkor legjobb ha megveszem én is a VD-t és valamelyik csak működik, mikor épp haldoklik a másik
-
a2d2
addikt
válasz gulasoft #52676 üzenetére
Na én még mindig nem hirdettem meg a Quest 2-t, a gyerekek pont szerettek volna pár napja Vacation simulátorozni, erre mondja fiam hogy fekete a kép mikor forgatja a fejét. Felhúztam és tényleg full használhatatlan volt az egész, de nagyon durván. Akkor nem nálam van a gond
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gaben88
őstag
válasz kiskuplung #52683 üzenetére
Ezt mivel iratod ki?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
kevike576
senior tag
Nagyon remélem, hogy asgard's wrath 2 nem csak quest-re jön, mert eret vágok magamon.......legjobban várt játék ever !
Itt lehet lesz pár részlet a game-ből(még 23 perc), valszeg Q3 exclusive lesz...f*szom...
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Szóval, ezek a biztosak eddig, ugye?
- 40%-kal vékonyabb
- nagyobb felbontású pancake lencsék (végre) /Tuti nem OLED szerintem, amit a mura miatt nem is bánok./
- 2x proci teljesítmény (~2.2 TFLOPS standalone mód),
- haptikus feedback controllerek amikről eltűnik a "glória"
- használható augmented reality mód
- 499$, ami idehaza kb. 200kShut the f. up, and take my money!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
fatal`
titán
Én remélem, hogy kiadnak belőle egy Plus verziót (vagy valami), amihez viszont self tracking controllerek vannak. Bár egyelőre nem tudom, hogy a glória nélkül ez hogy fog menni, hova teszik az érzékelőket? Ami még nem derült ki most, hogy az IPD állítás hogy alakul.
De a pancake lencse miatt lehet, hogy csere lesz
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Itt az összes játék ami szerepelt a Meta Gaming Showcase-en.
Én elégedett vagyok, ez nekem kb 1 évre elég anyag Ha meg újratolom az Asgard's Wrath-et a 2 előtt, akkor még sok is.
Egyedül a GTA miatt lehet hiányérzetem, már 2+ éve hogy bejelentették, és most megint semmi. Közben meg kifejlesztettek egy ilyen Asgard's Wrath 2-t ami rohadt jónak néz ki.
-
GalaHU
őstag
válasz kiskuplung #52695 üzenetére
Ja, én is most nézem. Még jó, hogy a VR halott!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
kiskuplung
őstag
válasz GalaHU #52697 üzenetére
Azért az elején rezgett a léc, amikor a Power washer simulator-t meg az Onward-ot demózták.... Na de utána egész jó cuccokat mutogattak, én a Vampire, Arizona 2, I expect you to die 3, Assassins creed, Asgards wrath-re azonnal vevő vagyok.
A 7th guest és a Bulletstorm is jónak tűnik. Még az a Dungeons of Eternity is úgy tűnik mintha egy Karnage chronicles koppintás lenne, ami szintén jó hír. -
gulasoft
őstag
válasz kiskuplung #52698 üzenetére
Hát azt a Dungeons of Eternity én is néztem, írtam is hogy ez Karnage chronicles nagyon szar grafikával. Ez azért nem hozott lázba, de hát kb ez a felhozatal. Viszont a Demeo Battles megint nem kapott dátumot.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz kiskuplung #52683 üzenetére
3 és 7 között. VD-vel nincs is gond, airlink romlott el.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs