Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Nem tudom mennyire vagy sportos, nalam amikor anno megvettem az elso harom koros meccs utan le kellet fekudnom a padlora es kezzel lapatoltam a szamba a levegot. A csalad azt hitte szivrohamom vagy valami hasonlo van eppen Azota mar azert jobb a helyzet.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fatal`
titán
Nem, csak a játék közbeni töltésről volt.
Type-A <-> Type-C is jó, a kolléga is olyan kábelt vett és nekem is olyan volt.
Wifinél is lehet közvetlenül is, de a tapasztalatok alapján nem túl jó, nem igazán optimális a Win hotspot módja. Jobb, ha közbeékelsz egy routert (a PC kábelen legyen), nekem is így van.
-
izomman1
senior tag
Ki persze 13700 K csak ki bírja rendesen húzni..
Bottleneck calculátorral néztem még egy 4090 is bele férne ehhez a procihoz..
De azért akkora energia zabálót már ne.. inkább 5080 későbbb ha még gyorsabb gép kell a jövőben.. De egyenlőre ez is megteszi Igen a hogwarts legacy is meg fogom nézni.. meg úgy az összeset.. Sajnos a modderek tartják életen a VR -t sajnos.. De legalább van ez ennek is örüljünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest