Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17551) bbmt válasza Raymond (#17514) üzenetére


bbmt
senior tag

Tegnap újraraktam a Windows-t és minden működik. A kép szép,de mire megtalálom, hogy hogy a legjobb felvenni a fejemre az gyötrelem. De be tud szippantani a játékba a látvány utána :)

A kanál a gyengék villája

(#17552) s7evcsenko válasza Enton (#17550) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Csak arra próbáltam utalni, hogy innen nézve akkor a +1 év gyakorlatilag csak parasztvakítás, mert elég kevés dologra lehet ráfogni, hogy 1 év használat után, gyártási hiba miatt ment tönkre és nem pedig a használattól.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#17553) abydos válasza #54625216 (#17538) üzenetére


abydos
aktív tag

Látom már körvonalazódik a dolog. Az igazság az, hogy ez az egyik végzettségem, és bár nem gyakorlom jó sok éve, azért még úgy gondolom, hogy az alapok megvannak :D

Szóval igen, tagországonként eltérhet a jogszabály és Magyarországon jobbak a feltételek. De mivel az Oculus nem forgalmaz idehaza semmit, hanem a kereskedők exportálják be, a kereskedők felelőssége minden. Így a te idődben, amikor ügyintézted a dolgot, nem voltak kötelesek foglalkozni vele.

De!

Az új EU-s jog van érvényben januártól (asszem, vagy dec vége), aminél a gyártó, kereskedő meg mittudom én mi nem geoblockingolhat téged. Magyarul, nincs az, hogy megtiltja neked azt, hogy megvedd a terméket. Viszont attól függetlenül nem köteles kiszállítani neked.

Nem olvastam el teljesen, mert minek, de úgy gondolom, ez bőven magába foglalja azt, hogy ez évtől, ha te először megadsz egy magyar címet, majd egy németet, nem hivatkozhatnak arra, hogy márpedig te nem is vagy jogosult használni a terméket mert kivitted az országból és ott használtad.

Viszont mivel kereskedőkön keresztül vesszük ezeket a cuccokat és nem az Oculustól, egészen a cseréig érdemes nekik írni és tanácsot kérni, hátha tudnak segíteni, de a javítást azt nem rájuk kell bízni.

Én például mindig írtam nekik, írták, ez csere, de mondták utána, hogy látják, ez Magyar, menjek az amazonhoz és ők majd kicserélik.

Az amazon pedig tényleg pofátlanul, kérdés nélkül cserél, akkor is, ha nem is akarom, már küldik az új terméket, majd egy hónap múlva elég visszadobni a régit. Ez mondjuk az amazon saját szerződése közted és közte, de neked ez nagyon kedvező gyakorlat.

(a 2 év jótállás is úgy működik idehaza amúgy: fél évig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy te voltál a hibás, amiatt a termék elromlott, fél év után neked kell bizonyítanod, hogy nem te rontottad el (akár szakértőt is fizetned kellhet, ha nem akarja elfogadni az eladó az indokod), egy év után pedig a gyártó intézi az ügyet, de ő feléjük is bizonyítanod kell, hogy a termék magától romlott el, nem te vagy a hibás).

(#17552) s7evcsenko

Ha rendes a gyártó, akkor javít. Pl a Panasonic tévénket a 2 éven belül megcsinálták. De abban igazad van, ha a gyártó nem akarja megcsinálni és nincs is rá szándék, te bizony szinte biztos, hogy nem tudod bizonyítani, hogy ő a hibás és nem te.

[ Szerkesztve ]

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#17554) -Sawyer-


-Sawyer-
tag

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne az Oculus Rift CV1-el, hogy szinte minden játéknál, ha mondjuk a játék betölt egy pályát, vagy egy úgy helyszínt, akkor először kicsit szaggat a kép a fejem mozgatásakor, illetve kettőződik is a kép mozgás közben, ha leveszem a Riftet kb. 5 másodpercre, majd újra felveszem akkor megszűnik ez a jelenség és újra jó, nem szaggat, nem kettőződik a kép, simán megy. Azonban ha a játék ismét betölt egy újabb pályát, mondjuk egy Project cars esetében akkor megint jelentkeznek a hibák, de szinte minden esetben megoldódik a Rift le-fel vételével.
Mi lehet ennek a problémának az oka?
Hogyan lehetne orvosolni?

(#17555) Enton válasza -Sawyer- (#17554) üzenetére


Enton
addikt

Ez:

NVIDIA GTX 970M

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#17556) -Sawyer- válasza Enton (#17555) üzenetére


-Sawyer-
tag

De ha a kártya nem bírja, akkor miért van az, hogyha leveszem a Riftet és utána visszaveszem akkor meg jó? Utána már bírja a kártya? :U

(#17557) Enton válasza -Sawyer- (#17556) üzenetére


Enton
addikt

Mert a energimenedzsment így nulláza hirtelen a terhelést a mobil GPU-n?
Voltam 970 giga mini-vel 3 hónapig, ilyet nem müvelt, így csak ez lehet a bibije kizárásos alapon ha minden más jó.
Próbáld meg alulfeszelni vagy agyon hüteni, ha az segít a dolgon akkor talált, ha nem akkor passz.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#17558) -Sawyer- válasza Enton (#17557) üzenetére


-Sawyer-
tag

Szóval, ha leveszem a Riftet akkor a terhelés megszűnik a GPU-n és így ha visszaveszem akkor jobban megy, de amikor újra túlmelegszik a GPU akkor megint jelentkeznek a problémák?
Az alulfeszelésen mit értesz?

[ Szerkesztve ]

(#17559) Enton válasza -Sawyer- (#17558) üzenetére


Enton
addikt

Ahogy nézem hirtelen csak biosmoddal de azt sem találni 2 perc alatt.
Első körben egyszerübb lesz ha fixálod a kis érzékelőt a riftben hogy ne kapcsoljon le, de igy nem is fog megjavulni minden le és felvétel után gyanítom.
970m sajnom nem erre lett kitalálva. :(

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#17560) -Sawyer- válasza Enton (#17559) üzenetére


-Sawyer-
tag

Igen, sajnos a 970-es éppen csak elég, hogy tudjak használni egyes játékokat. De pl. a Lone Echo tökéletesen fut rajta.
Ha fixálom az érzékelőt, az miért lesz jó?

(#17561) schawo válasza -Sawyer- (#17560) üzenetére


schawo
titán

Mert ha mégiscsak valami érzékelési probléma, akkor jó lesz. Ha tényleg hűtési nehézség, akkor nincs megoldás.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#17562) #54625216 válasza -Sawyer- (#17560) üzenetére


#54625216
törölt tag

Ha laptop, akkor esetleg érdemes valami saját venti vezérlőt felrakni és még a játék előtt feltolni maxra a gpu ventit.
A legtöbbször az okozza a teljesítmény ingadozást, hogy a laptop alapjáraton próbál halk lenni és csak akkor tekeri fel a ventiket, ha már nagyon muszály, így viszont megvárja, amíg a gpu túlmelegszik és utána a throttling körüli hőmérsékletet kénytelen tartani. Emiatt a terheléstől függően a gpu hol túllépi a megengedett hőmérsékletet és visszavesz a teljesítményből, hol nem.
Ha már eleve maxon mennek a hűtők, akkor a hőmérséklet ingadozás is a throttling alatti tartományban marad.
Persze ez is csak egy tipp, mert ha a laptop hűtését alulméretezték, akkor csak átmeneti megoldás, amíg a gpu a max venti fordulatszám mellett is eléri a throttling hőmérsékletet, de mindenképpen tovább fogja bírni, mintha a vezérlést a laptop biosára bíznád.
Ha a ventik felpörgetése segít, akkor jól jöhet még egy külső laptop hűtő, ami elhajtja a laptop környékéről a meleg levegőt, így hosszabb távon is bírja a hűtés.

(#17563) zsolti_20


zsolti_20
senior tag

Én egy ASUS ROG G751JY laptoppal VR-zok. Ebben GTX980m van. Megcsináltam a vbios módosítást, BIOS unlockot ( így megjelentek a rejtett beállítások a BIOS-ban), hogy a CPU-t is tudjam húzni. Ezzel kb GTX 1060 szintjén van, de még ígyis némelyik játéknál a fentebb említett dolog jön elő HTC Vive-nál.

Szerintem VR-ra legalább egy GTX 1070-et kell beszerezni kompromisszum mentes játékhoz. Vagy ha kóülsőleg csatlakoztatható eszközről beszélünk, akkor legalább egy GTX 1080/GTX1080Ti, hogy a teljesítménycsökkenés miatt legalább a GTX1070 szinje meglegyen.
Ezek mellett vettem minőségi hűtőpasztát, minőségű gap paddal és ha játszok a ventik sebességét is 100%-on tartom fixen. Plussz hogy ne throttingoljon esetleg a magas hőfok miatt, erre letöltöttem a throttlestop-ot. Bár Olyan jól sikerült a vbios módosítás, hogy a hőfok terhelés alatt elsem éri a 60 fokot így throttingolni sem akar.

[ Szerkesztve ]

(#17564) DAeRK07


DAeRK07
csendes tag

Sziasztok!
Jövő héttől én is Rift tulajdonos leszek. :)
A kérdésem az lenne, hogy van egy RX570 4Gb-os kártyám, amin ugye 1db HDMI csatlakozó van (plusz 1db DVI-D, 3db DP). Erre van dugva a monitor.
Ugyebár a Rift is HDMI-n csatlakozik a gépre. Mi lenne a megoldás? A monitort csatlakoztassam a DVI-ra?
Köszi a választ előre is!

(#17565) -Sawyer- válasza schawo (#17561) üzenetére


-Sawyer-
tag

Valószínűleg a hűtéssel van gond, de legközelebb kipróbálom maxra tekert ventilátorokkal, hogy hogy megy.

(#17566) -Solt- válasza DAeRK07 (#17564) üzenetére


-Solt-
veterán

Ha van DP csatlakozó a monitoron, akkor inkább DP-re.

www.smart-bus.hu

(#17567) -Sawyer- válasza #54625216 (#17562) üzenetére


-Sawyer-
tag

Igen egy laptopról van szó, G751JT, valóban az lehetett a probléma mait írtál, mert a Rift használata közben sem volt annyira hangos a gép. Notebook fan control programban beállítottam a 100%-os ventilátor fordulatszámokat, és jóval hangosabb volt a gép, mint Riftezés közben. Tehát tényleg az lehetett, hogy időnként túlmelegedett a kártya, és ilyenkor a teljesítmény csökkentése miatt szaggatott a kép. Este kipróbálom a maxra tekert hűtéssel, hogy hogy megy. Külső laptop hűtő ennél a gépnél szerintem fölösleges, mert az összes hő hátra távozik, jól megvan oldva ennél a gépnél ez. Köszönöm a tippet! :R

(#17568) zsolti_20 válasza -Sawyer- (#17567) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Notebook fan programban a G751 szériában, külön engedélyezni kell a GPU hűtőventit különben nem látod. És nem tudod szabályozni csak a CPU ventit.

[ Szerkesztve ]

(#17569) maross válasza DAeRK07 (#17564) üzenetére


maross
veterán

Mezitlabas dvi-t hasznalnék. Probald ki elotte, szerintem nem fogsz valtozast latni. Ha megis, akkor atalakitot kell venni. Nekem tv-nel voltak hasonlo problemaim, de mivel a tvn csak hdmi volt, vettem egy dp->hdmi aktiv atalakitot (4k@60hz-et birnia kell, ez is szukitette az opciokat). Ez azert mar zsebbe nyulos sajna, nem egy ezer forintos passziv atalakito.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#17570) DAeRK07 válasza -Solt- (#17566) üzenetére


DAeRK07
csendes tag

Szia! Sajnos nincs. HDMI to DP átalakítóval működne?

(#17571) -Solt- válasza DAeRK07 (#17570) üzenetére


-Solt-
veterán

Ha egy "mezei" 60Hz 1080p-s monitor akkor mehet a DVI, nincs értelme pénzt adni átalakítóért...

www.smart-bus.hu

(#17572) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17563) üzenetére


-Sawyer-
tag

Egyszer próbáltam overclockolni a GPU-t MSI afterburnerrel, de amikor felvettem a Riftet akkor kockás volt a kép, szanaszét tört a játék képe, kis négyzetekre, úgyhogy hagytam ezt a programot.
Igen, sajnos nem ez a kártya a legmegfelelőbb a VR-hez, de még így is kellemesen csalódtam, mert az Nvidia szerint még csak a minimumot sem éri el a 970-es desktop változata sem. Ennek ellenére pl. A Lone Echo, a Dirt rally tökéletesen fut rajta.

(#17573) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17568) üzenetére


-Sawyer-
tag

Igen, ezt már megtettem, importáltam egy előre megírt programot, ami engedélyezi a GPU-t is.

(#17574) DAeRK07 válasza -Solt- (#17571) üzenetére


DAeRK07
csendes tag

Köszönöm!

(#17575) zsolti_20 válasza -Sawyer- (#17572) üzenetére


zsolti_20
senior tag

MSi afterburnerrel sajnos csak az órajelet tudod állítani. Én itt konkrétan arról beszélek, hogy kiolvastam a GTX980m vbios-át, majd ezt módosítottam és flasheltem visza. Így sokka több nyerhető ki belőle. Nekem jelenleg 1300Mhz-en fut a GPU órajel, és 3000Mhz-en a memória órajele.

Néztem a laptopodat ugyan azt a hűtést kapta mint ami nekem van a GTX980m-hez, így hűtésproblémának nem kellene lennie.

Így néz ki nekem a vbios modosítása után ennyire húzható MSI afterburnerrel. Vbios-ban pedig a voltot tudod állítani neki. Előrre énis MSI afterburnert használtam csak, de szinte semmi változás nem volt. Most pedig kb 35-40%-os FPS növekedés ezzel.

(#17576) zsolti_20 válasza -Sawyer- (#17573) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Az előbb néztem bele a GTX970 vbios-ba és furcsa amit találtam. Minden érték ugyan az szinte mint a GTX980m-nél. Egy picit alacsonyabb az órajele, de minden más értékben meg egyezik. Talán annyi a legnagyobb különbség, hogy 3Gb VRAM-od van és nem 4. De ezen felül pár Mhz az eltérés csupán.

(#17577) klykkly válasza zsolti_20 (#17575) üzenetére


klykkly
tag

Milyen progival módosítottad a biost? Hol lehet erről olvasni valamit?
Fura hogy nem hallottam nvidia bios mod ról pedig bányásztam régebben pár évig.
RX ex nél persze sima ügy.

szerk:
és tényleg a google adja :)

[ Szerkesztve ]

(#17578) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17575) üzenetére


-Sawyer-
tag

Ja értem. Elég biztatóak az eredményeid. Én is megcsinálnám akkor ezt a bios módosítást, van erre valahol egy jó leírás, hogy hogy tudnám én is úgy megcsinálni a 970-et, mint ahogyan te a 980-at hogy kihozzam belőle a maximumot? Nem csináltam még ilyesmit, nem piszkáltam még a Bios beállításait, így ez még nekem idegen.

(#17579) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17576) üzenetére


-Sawyer-
tag

Innen kell letölteni a Vbiost? [link]
970m-et nem látok :(

(#17580) zsolti_20 válasza -Sawyer- (#17579) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Én megtaláltam itt. De a legbiztosabb megoldás az, hogy ha kiolvasod a vbios fájlt és azt módosítod. Így biztosan jó vbiost módosítassz és nem rosszat flashelsz ami a gép halálát tudja okozni.

(#17581) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17580) üzenetére


-Sawyer-
tag

De nekem ASUS kellene, az sajnos nincs. Illetve van, de ez még nincs megerősítve [link]
De nem is kísérleteznék vele, ahogy írtad nem akarom kinyírni a gépem.
Oké, hogyan tudom kiolvasni a vbios fáljt és módosítani?

(#17582) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17580) üzenetére


-Sawyer-
tag

Tehát őt kellene megerősíteni:

(#17583) zsolti_20 válasza -Sawyer- (#17582) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Ott az UEFI és a BIOS version között van egy négyzet amiből egy nyíl jön ki. Arra rákattolva tudod kiolvasni a vbios fájlt.

(#17584) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17583) üzenetére


-Sawyer-
tag

Megvan, kiolvastam, és lementettem a .rom fájlt.
Akkor ezt hogyan tudom átírni, és alkalmazni az új beállításokkal?

(#17585) zsolti_20 válasza -Sawyer- (#17584) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Először egy tesztet kellene csinálnod, hogy mennyi megy fel a hőfok. Steamból töltsd le a 3DMark Demo-t, majd a firestrike tesztet futtasd a benchmarknál. Ha ez lefutott a GPUz-nél a "sensors" fülre kattintva print screeneld ki. És meglátjuk mennyi a hőmérséklet.

(#17586) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17585) üzenetére


-Sawyer-
tag

Rendben, már töltődik a program, kb 20 perc és lesz is eredmény.
A teszt előtt felkapcsoljam a ventilátorokat 100%-os fordulatszámra?

(#17587) -Sawyer- válasza zsolti_20 (#17585) üzenetére


-Sawyer-
tag

Lefuttattam, küldöm az eredményeket:

Ahogy láttam a GPU maximális hőmérséklete 52 fok volt.

(#17588) Picco válasza -Sawyer- (#17587) üzenetére


Picco
addikt

nem akarom elrontani itt a hangulatot de ez itt durvan off, Dyingsoul elcsipaz majd benneteket ha meglatja.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#17589) -Sawyer- válasza Picco (#17588) üzenetére


-Sawyer-
tag

Nem gondolnám, hogy off lenne, szerintem hasznos lehet minden VR szemüveget használónak ezek a tesztek, hogy így is lehet javítani a VR élményen, mert szerintem nem csak nálam jelentkeztek ezek a problémák.

De akkor folytatjuk privátban, ha másokat zavar.

[ Szerkesztve ]

(#17590) Dyingsoul válasza -Sawyer- (#17589) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Pedig igaza van és off. Ha GPU vagy egyéb tuning, BIOS kérdés van, ezeknek mindnek megvan a maga topikja. Itt a téma odáig tartott, hogy -elég ez? -Nem igazán, ez meg ez kellene hozzá -> irány a megfelelő topik.

De én már nem tudok ezzel mit kezdeni, a VR topik egyben Amazon és modder topik ez már így marad. :D

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#17591) -Sawyer- válasza Dyingsoul (#17590) üzenetére


-Sawyer-
tag

Rendben, csak már nagyon belelendültem a problémamegoldásokba, így nem figyeltem, hogy ez már nem feltétlen ide tartozik. Privátban folytatjuk, ha már belekezdtem ebbe.
:))

(#17592) Elar


Elar
senior tag

Srácok
Ez a játék játszható Riften?
Mercenary

És miért nem találom Steamen vagy Oculuson? :)

Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)

(#17593) kiskuplung válasza Elar (#17592) üzenetére


kiskuplung
őstag

Ezt meg honnan gubáztad elő? :)
Van egy csomó VR FPS, miért pont ez tetszett meg?

Amúgy ha bejönnek az ilyen egy helyben állós shooterek, akkor a stílusban az Arktika.1 a legjobb.

(#17594) Raymond válasza Elar (#17592) üzenetére


Raymond
félisten

Azert nem talalod sehol mert egy VR Arcade ceg sajat jateka. Az ilyen gallery shooter-ekbol nekem ez tetszik es jatszom is rendszeresen:

Gun Club VR

Szerk: megvan Steam-en is, de az Oculus Store 14EUR jobb mint a Steam-es 20EUR.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#17595) Elar válasza kiskuplung (#17593) üzenetére


Elar
senior tag

A VR Galaxyban ezzel "is" játszottam és tetszett :)
A "zombis" verziók alapból kiesnek nálam, mert hidegrázásom van a témától :D

Érdekes móon a Robo Recall ami egyelőre nagyon bejön nekem.
A Saber értelemszerűen szintén.
Az Elven Assasin egyelőre kétesélyes, még egy kőrt adok neki aztán lehet hogy refund lesz belőle.
A Contractors nekem nehéz... Az újratöltési procedúra kicsit sok nekem, meg a vezérlés is teljesen más mint a gépi FPS
A VR Snipeen gondolkodom, mert az eleje nagyon tetszett a játékteremben, de a demoja már nem annyira...

Egyelőre itt tartok játékokban. Úgy tünik, h az egy helyben állós dolog egyelőre tetszik :)

Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)

(#17596) Raymond válasza izomman1 (#17489) üzenetére


Raymond
félisten

Meg talan el is kuldik neked idoben:

Pimax 5K+

The delivery information of 2880 units has been confirmed by our backers, and we have already shipped 3259 units to overseas warehouse until 18thJanuary.

Until now we already have sufficient units for our backers in the warehouses in the U.K., the U.S. and Hong Kong with hundreds of surplus units for other requirement.

[link]

Jo esely van arra hogy a kovetkezo ket hetben elkuldik a pre-order 5K-dat :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#17597) kiskuplung válasza Elar (#17595) üzenetére


kiskuplung
őstag

Sniperes témában nekem ezt tetszett, bár sajnos van benne pár bug (kamerakezelési problémák): The Perfect Sniper
15$ elég sok érte, de szokták akciózni.

Én ezt várom nagyon, remélem minél előbb kijön: Defector
A készítók előző játéka, a Wilson's heart az egyik legjobb VR élmény., szóval én bízom bennük.

(#17598) Picco


Picco
addikt

Asetto Corsa...meg rendesen ki sem tudtam probalni a jatekot a Rfit-el de mar ruhellem.

1. szepen benyomom a G29 profiljat...csak hogy utana beallithassak ugyanugy mindent pedalt/gombot mintha nem is letezne profil.
2. atallitom rift-re a kijelzot, de nem talalok "reset camera" beallitast az istennek sem.
3. ha felveszem a riftet mielott indulna a futam akkor csak az oculus jon be es utana sem hajlando a jatekrol kepet adni. ha hagyom a riftet az asztalon mellettem amig indul a mandula akkor meg nem tudom resetelni a kamera beallitast

grrrrrr....vagy oreg vagyok mar es nem ertek hozza vagy valami gebasz van de mindenesetre most tartok egy kis szunetet mielott elpattan egy er az agyamba :U :W

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#17599) roenick válasza Elar (#17595) üzenetére


roenick
csendes tag

Sztem ha íjjászos játékban gondolkodsz..nyugodtan próbáld meg a Sacralith -et.

(#17600) Enton válasza Picco (#17598) üzenetére


Enton
addikt

Ctrl+space a reset view, amig nem tölt be pályára addig felesleges hozzanyulni is a rifthez. Ha betöltött és mozgatod a riftet a monitoron is latszódni kellene a mozgatásnak utána jó.
Esetleg olyan lehet hogy a oculus home-ban rá kell bökni az asseto iconra, hogy az legyen az aktív alkalmazás ne a home maga.
Ezt nekem a pl most a acc csinálja gyakran hogy nem a frissen indított játék az alapvetően aktív progi hanem a home és át kell váltani(első indításnál csak).

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.