- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Alexis Sánchez: Ideges vagyok
Az FC Barcelona csatára bevallotta, hogy egyre inkább nem érzi jó magát, miután hosszú ideje gólképtelen klubjában, olvasható a sport.es-en.
1 év, 6 hónap és 29 nap. Ennyi ideje nem rúgott gólt Alexis Sánchez a chilei válogatottban. A Barcelonánál három találatig jutott idén - egyet a BL-ben, kettőt a kupában - ám továbbra is várat magára a bajnokság, ahol szintén nagy szükség lenne a csatár góljaira.
"Ideges vagyok amiatt, hogy nem tudtam betalálni. Egyébként is nehéz helyzetbe kerülni, azokat ki kellene használni. Középen több szabadságot élvezek, úgy könnyebb nekem helyzeteket kialakítani" - mondta a csatár az Egyiptom elleni válogatott meccs után, ahol szintén gólképtelen maradt.
/
Hát nem tudom mit láttak benne anno...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest