-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Én nagyon bírom Balotellit (bár ezen ki lepődik meg annak tudatában hogy nekem Mou is szimpatikus ) és szerintem jobb lenne neki a Liverpool mert ez a játékstílus jobban feküdne neki, pláne hogy a Milan-nál játékot csak ritkán látni az utóbbi időben de remélem lesz még nekik jobb.
Destro-Torres csere: Elvileg úgy szól a CFC ajánlata, hogy 20M€ + Torres 1évre opciós joggal a vételre.
Ha Torres magához tér nagy üzlet lehetne, de ha az árnyékfocit nyomja tovább akkor Garcia elküldi tanulni a Primaverába
Annyiból jó lenne hogy Destro egy másik olyan csapathoz kerülne amit nagyon kedvelek, és Torres-re emlékszem a Poll-ból és hátha...Benatia-ért fixen 35M€-t kérnek az alatt nem adják, szóval ha ezt kifizetné valaki + összejön a 20M+Torres 1év kölcsön és utána vételi jog akkor el tudnék képzelni egy Jovetic-Torres duót a Rómába + jöhetne Nastasic /+esetleg még Richards/ és készen vagyunk.
Jó álmodozni...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Összecsukható sétàlópad
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest