Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2925) Shufny válasza schawo (#2924) üzenetére


Shufny
őstag

Hát az első 3 pont zárt. :U A 438 szerintem mindenképpen felejtős, a 428 nagyon hasonlít a 448 -ra és az általános vélemény az, hogy az utóbbi nem éri meg a felárt. A 485 nem zárt, és már nem is gyártják, szóval nem tudom mennyiért beszerezhető. Az biztos, hogy csúnya brummogós mélye van, ami egyrészt zenére alapvetően rossz, másrészt játékban is elnyomhatja a lényeges hangokat. Az 515 pedig nem eléggel olcsóbb az 555 -höz képest.

Így ezek közül, szerintem a 428 a nyerő, viszont az árából majd lehet venni Superlux HD660 -at (illetve annak a mikrofonos változatát is), amit Bp -n majd meg is hallgathatsz vásárlás előtt. Ha nem probléma a csavart kábel, akkor én ezt ajánlanám, de plusz pénzért át is kábeleztetheted. Nekem kényelmileg se volt problémám vele, de pl schawo -t pont nagyon szorította, szóval ez is lehet szempont.

Az alapján, hogy valaki hallott egy szar nyitott fülest még nem érdemes leírni őket. Én is hallottam elég szar zárt fülest, mégis vannak nagyon jók is. Nyitott fülesből könnyebb jó hangot kihozni, ezért szinte egyeduralkodóak mellesleg a felső kategóriában. Ettől függetlenül persze lehet belőle ugyanúgy rosszat csinálni, mint azt a tapasztalatok mutatják. Természetesen hátránya, hogy zajos környezetben kevésbé hallod a játékot, minden azon múlik, hogy mennyire van csend körülötted. Élményjátéknál előnye lehet a nyitottabb tér, amitől valósághűbb a hangzás, de ez persze nem ér sokat, ha technikailag gyengébb a zárt társainál az árkategóriában.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.