Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97478) tomsolo


tomsolo
őstag

Hírek mert kultúra barátunk szereti :D

A Dungeon Defenders II F2P lett cserébe vagy 100 eurónyi DLC lehet venni.

Megjelent ma végre ill. elhagyta az early access mezőt az Age of Decadence, elég durva 25 dolláros kezdő áron.

Aki nem tudná miről van szó, ez egy elég régi vágású - nem rouge - római birodalmi rpg, többféle kaszttal történettel. Régi vágású alatt azt kell érteni, hogy a választott kasztodnak megfelelő képességekkel kell boldogulni a saját történet mezsgyéjén, gyengébbek kedvéért ez azt jelenti hogy harcos kaszttal rendelkező egyénnel felesleges a nyelvünket koptatni mágiát kutatni, mert nem lesz kifizetendő (azért lehetnek halvány átfedések).

Ez olyanynira így van, hogy a tudósabb karakterekkel szinte nem is érdemes harcba bocsátkozni mert le fognak vágni mint a szart(sic) két lépésből,helyette érdemesebb inkább másokat rábeszélni, ne adj isten orvul megmérgezni az ellent - és itt kezdődnek az érdekesebb dolgok.

Sajna a motor nem a legacélosabb, ezért a látványvilágtól ne várjunk sokat cserébe viszont sok olyan dolog van benne ami a mai rpg-ben nincsen. Például kigyúrt katonaként se érdemes csak az erőnkre hagyatkozni, mert mindig lesz nálunk erősebb vagy egyszerűen több ellenfél. Maga a harc egyébként nagyon jó, főleg kiélezett helyzetekben lesz mit taktikázni és sok a csapda is amire érdemes figyelni.

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.