Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43001) Agyzuzo válasza DeFranco (#42999) üzenetére


Agyzuzo
addikt

A HumbliBundli sztem arra jó, hogy sok embert rászoktat, hogy kalózkodás helyett meg is lehet venni valamit. Az egész erről szól, apró pici lépések. Szerintem ez az üzleti modell amúgy elég jó, biztos fognak rajta csiszolni, pl. továbbviszik ezeket a kiadói Bundle-kat, több lehetőséggel, magasabb árakkal, más bónusz-rendszerrel, stb... Sok ember már bereggelte magát Steam-re, Origin-re, tehát az "átszoktatás" sikeresnek mondható. Én is így szoktam le a warezről, rászoktam a Steam-re. :)

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#43002) djculture válasza DeFranco (#42999) üzenetére


djculture
félisten

Konzol játékoknál eleve meglesz ez az árfelmenés, új szériánál 20k lesz egy játék azt olvasni..Én sokkal nagyobb problémának tartom amugy az indie nyavajákat, csinálnak éves szinten ezekböl 10000+ félét abból 3-4 értékelhető de egyesek minden szrt megvesznek, így megvan következő több ezer hulladékra a forrás.Nincs vásárlói kontrol de a nagyobb kiadók játékainál se. Lásd már a gearbox is azzal reklámoza a Aliens: Colonial Marines-t mint az év játékát. Normális világba az ilyet hulladéknak hívnánk de már ez a szint is jó sokak szerint.,

[ Szerkesztve ]

(#43003) #57919488 válasza ollie (#42997) üzenetére


#57919488
törölt tag

Ezen semmi meglepo nincs, sajnos. Ahogy a multik kinyirtak a kisebb boltokat ugy itt is a jatekoknal is megkezdodott ez a fele elnyomas. Aztan a vegen meg azt csinalnak majd amit akarnak.
De ez annyit tesz, hogy atalakul a piac. Regen nem lehetett ennyi mindent online megvenni es nekem 100x kenyelmesebb mint utazgatni egy boltba.
A 90'-es evekben a videotekak aranykora volt. Hova lettek? Jo is meg nem is a valtozas neha :)

szerk:
(#43002) djculture:
Ez csak annak gond aki nem tudja ertekelni az indie jatekokat :P

[ Szerkesztve ]

(#43004) Vertigo18 válasza Agyzuzo (#43001) üzenetére


Vertigo18
addikt

Jómagam is ugyanezt az elvet vallom a saját példámat is emlegetve. Az ilyen humblibundlik szerintem is kevesebbet (JÓÓÓÓVAL KEVESEBBET) ártanak a játékpiacnak és az eladásoknak, mint a warez. Én is "onnan" jöttem, azóta meg "tiszta" vagyok! :C És az ilyen bundlik sokat segítenek, hogy az is maradjak... :)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#43005) djculture válasza Vertigo18 (#43004) üzenetére


djculture
félisten

Én meg a demók hiánya miatt továbbra is megnézem miért adok ki pénzt... Pl nfs rivalsért biztos sokan rohannak majd a boltba én előtte megnézem hogy 1000ft se ér nekem vagy jó lesz. Magyarán erröl a trendről a kiadók is tehetnek..

[ Szerkesztve ]

(#43006) AlexWolf válasza Vertigo18 (#43004) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Szerintem mindenki "onnan" jött, akinek több mint 10 éve van számítógépe :D

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#43007) Vertigo18 válasza AlexWolf (#43006) üzenetére


Vertigo18
addikt

'90-ben Commodore64-en volt 4 darab eredeti játékkazettám... Meg volt kb. 60 darab, ami "nem eredeti" volt, kazettánként - mindenki tudja abból az időből szerintem - kb. 45-50 játék...

Aztán 286-oson kinek nem volt floppynként 10-15 játéka? Hát mindenki azzal nyomult, úgymond "belenőttünk" a warezba... Az volt a természetes, meg se volt így nevezve, hogy ez warez, nem is tudtuk, hogy most mi valamilyen szabályt sértünk...

Viszont a bundlik, főleg az ilyen, mint az előző, origines, ahol pár éve még AAA-s címeket lehetett megkapni fillérekért, sokat segít - nekem személy szerint pl - hogy "igazán felnőjünk", és magunk mögött hagyjuk a warezt.

Érdekelne, vajon mennyi plusz bevétel jönne be abból, ha MINDEN warezoló (és itt most nem azokra gondolok, akik letöltik a játékot, kipróbálják csak azért, hogy eldöntsék: valóban megveszik-e) megvenne 5 játékot!? Vajon mennyit ugranának az eladások? Mert mindenki tudja, hogy van olyan ember, akinek a warez már életforma... Letölt minden sz@rt, mert ingyen van... És megreked azon a szinten, ahol Én voltam pl. '90-ben... :D

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#43008) #57919488 válasza djculture (#43005) üzenetére


#57919488
törölt tag

Arrol nem a kiadok tehetnek, hogy erre van igeny a mai vilagban. Konzolokra ez kell es a lenyegi eladasok ott vannak. Forza es GT reszek nem hiaba nem nepszeruek annyira mint mondhatni ezek az arcade jatekok.
Regen a PC volt az elso es arra terveztek ma meg mar konzolokra es csak utana egy port PC-re.
Akik ismerik a regi jatekokat azoknak ez fura de akik most ugranak bele azoknak meg a regi dolgok tunnek nagyon bonyolultnak.
Mikor mar a Diablo 3 is kijon konzolokra na akkor nagy gaz van a PC-s jovore nezve szvsz.
Ha nem lennenek best buy arak PC-re akkor a PC-s helyzet meg gyengebb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#43009) Vertigo18 válasza djculture (#43002) üzenetére


Vertigo18
addikt

Az "indie-nyavajákról" meg annyit, hogy már ezerszer volt itt szó arról, hogy mi jó, meg mi nem jó... Mindenkinek más a jó, sokszor, ami a metacriticen kap 80-at, az nekem nem tetszik, egy 20-asért meg oda vagyok... Teljesen relatív ez a dolog... Ayo a megmondhatója, vagyis egy cikke, hogy a normálisabb indie fejlesztők nem "sz@rt" akarnak kiadni, hanem az elsőből bejövő pénzből fedezik a második kiadását, és közben egyre jobb játékot adnak ki.

Arról meg nem is beszélek, hogy egy "The last ninja", vagy egy "Wizard of Wor" vajon mennyit kapna ma metacriticen, mégis elvoltunk vele napokat, heteket... talán hónapokat, éveket... :D

És csak hogy ON maradjon a topik:

EZZZZZ tényleg best buy!!! :D :C :O

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#43010) AlexWolf válasza #57919488 (#43008) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Szerintem minden új fejlesztő csapat pc-n kezdi a pályafutását, a mai napig is. Mivel egy pc-t könnyebb összepakolni, mint a konzolgyártóktól kikönyörögni egy fejlesztői masinát (pláne többet).

Ezért nem fognak kihalni a pc-s játékok.

Másik gáz, hogy mivel az emberek nagy része még mindig pc-t használ munkára, szövegszerkesztésre, netezésre az ideje legnagyobb részében, így a billentyű+egér kombó használata sokkal jobban beleég az agyunkba. Én a mai napig nem vagyok képes headshotolni az xboxom kontrollerével. De ha rá lehetne kötni billentyű+egér párost (normálisan és nem mindenféle közbeiktatott kütyükön keresztül), akkor lehet tényleg nagy bajban lenne a pc.

szerintem

ui. amúgy most meg azon megy a sírás, hogy kevesebb pc-t adnak el, mert az emberek már ritkábban cserélik le a pc-jüket. Én sem érzek még ingerenciát arra, hogy lecseréljem a gépemet pedi több mint 2 éves, de nagyon kevés játék izzasztja meg. Szerintem eljutottunk egy olyan pontra, ahonnan nagyon nehéz a fejlesztőknek is továbblépniük a vizuális megjelenítésben (mivel az eszi a gép erőforrásait a legjobban)...bár az új BF-re kíváncsi leszek (igaz nem vagyok elég "vájt" szemű ahhoz, hogy lássam a 4 miért szebb, mint a BF3, szerintem egyformák)

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#43011) #57919488 válasza AlexWolf (#43010) üzenetére


#57919488
törölt tag

A fejlesztok eddig is es mindig is PC-vel fognak konzolokra fejleszteni. A konzol csak a vegtermek.
A felhasznalasi dologra gondoltam, nem a fejlesztesre.
Amugy amit irsz az a mostani jatek eladasi listakat nezve nem igaz mert a mai embereknel mar kulon valt a PC-s munka es a jatek mint konzolon. Sokkal tobb konzolos jatek eladas van mint PC-s pedig PC szinte minden haztartasban van legalabb 1.
Akik meg PC-n toljak a jatekokat azok nagy resze nem tudna valtani konzolra de az uj generacional ez nem problema.
Szoval ha igy nezzuk a dologot akkor bizony ez a topic oreg rokakbol all akik megmaradtak a PC-nel ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#43012) Mr.White


Mr.White
senior tag

Helló!
Linkeltétek itt a 10 dolcsis fifa13-at amazonról.
Beregeltem "leütöttem", de nem tudok tovább lépni, csak ennyit ír ki:
We apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page.
Mit csinálok rosszul? :)

(#43013) JoolsNOS válasza Vertigo18 (#43007) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Akkor ez tök természetes volt. Bele se gondoltunk, hogy nem az a természetes, hogy átmegyek egy tök idegen emberhez (a haver haverjának haverjához) és lemásolom a cuccokat. :)

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#43014) echterion válasza Mr.White (#43012) üzenetére


echterion
nagyúr

"Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address." -> ez lesz a te gondod. Csak amerikai számlázási címmel és ip-vel lehet amazonról megvásárolni.

**********

(#43015) zone válasza echterion (#43014) üzenetére


zone
őstag

Csak a címet nézi, IP-t nem.

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#43016) FollowTheORI válasza Agyzuzo (#43001) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Így van... ez átszoktatás.
És azért van a rengeteg akció is... egyre hamarabb ráadásul valami nagy akcióban húzó címeket megvehetsz.

Mondjuk az Origin Bundle szerintem azt is megmutatta, mennyire túl vannak árazva a mai premier játékok.

Azért 10 millió átlag 5 dollárból elég nagy eladás.
Csak sajnos a kiadók le fogják szarni ezt a tapasztalatot szerintem.

A másik a Bundli az nem a kiadónak megy (a pénz), tehát ilyet azért ne várj sokat... vagy csak régebbi címektől. Ilyen mint most nemigen lesz újra hamar (hogy pár aktuális cím is ott lesz "ingyen").

PS: Énis így szoktam le a warezről amugy. Steam, Origin, Uplay és akciók minden honnan pár euróért. Szinte az összes warez játékot megvettem ami tetszett korábban. :)
Más kérdés ezeket nem tudod kölcsön adni, mert acc függő.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#43017) Mr.White válasza zone (#43015) üzenetére


Mr.White
senior tag

tehát ha csinálok egy fake reget akkor megtudom venni a kódot+használni is tudom, vagy hagyjam a fenébe?

(#43018) Csapoati válasza #57919488 (#43011) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ez abszolut igaz ram. Valthatnek konzolra, de nem akarok. Egyreszt a modok, masreszt bizonyos jatekmufajok (grand strategy, Tbs, szimulatorok) miatt is maradok pc-s.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#43019) szami777 válasza FollowTheORI (#43016) üzenetére


szami777
addikt

az eredeti játék kölcsönadásával kapcsolatba őszintén remélem, hogy ez egyszer meg fog valósulni, mert jobban végiggondolva lenne értelme és mekkora újítás lenne már....habár anyagilag nem lenne gyümölcsöző :)

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#43020) #79621120 válasza AlexWolf (#43000) üzenetére


#79621120
törölt tag

De a Gamestop digitális katalógusának min. 90%-a Magyarországról elérhetetlen .

(#43021) AlexWolf válasza #79621120 (#43020) üzenetére


AlexWolf
senior tag

gamestop.hu (ugyanaz mint a gameshop.hu)

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#43022) Aidan85 válasza djculture (#42942) üzenetére


Aidan85
aktív tag

Majd csak csütörtöktől...

(#43023) csaba951 válasza Mr.White (#43017) üzenetére


csaba951
veterán

Nem! Ilyen eszedbe se jusson, mert befagyasztják az összes Amazon fiókod! Simán csak annyit kell tenni, hogy a meglévő Amazon fiókodon megadsz egy új számlázási címet (Enter a new address) , és ezt alapértelmezetté teszed (Click here to make this your 1-Click default address.). Hopp, máris tudsz vásárolni! :D

Your Account -> Manage Address Book

(#43024) FollowTheORI válasza szami777 (#43019) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nem hiszem, hogy megvalósul valaha... pedig nagyon egyszerű lenne megcsinálni. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#43025) djculture válasza Aidan85 (#43022) üzenetére


djculture
félisten

Lehet nem néztem a reklámujságot hogy melyik naptól van..
De 576-ban is ennyi :

2013. szeptember 15-ig az alábbi Electronic Arts játékokat szerezheted be akciós áron:
◾PC

Battlefield 3 2999.-

Battlefield 3 Back to Karkand 999.-

Battlefield 3 Aftermath 999.-

Battlefield 3 Armored Kill 999.-

Battlefield 3 Close Quarters 999.-

Battlefield 3 End Game 999.-

Battlefield 3 Premium előfizetés 6999.-

Battlefield 3 Premium Edition 7999.-

FIFA 13 2999.-

◾PS3

Battlefield 3 5999.-

Battlefield 3 Premium Edition 8999.-

FIFA 13 5999.-

◾Xbox 360

Battlefield 3 5999.-

Battlefield 3 Premium Edition 8999.-

FIFA 13 5999.-

(#43026) djculture


djculture
félisten

Látszik hogy jön a borderlands 2 game of the year mert mindenhol szabadulnak megfele a sima kiadástól..newegg-en $11.99 árazták le..
Ugyanitt Spec Ops: The Line $8.99

[ Szerkesztve ]

(#43027) ruti válasza Vertigo18 (#43009) üzenetére


ruti
Közösségépítő

WoWor: és visszajön a feeling-el együtt, hogy melyik "labirintusban" hova kell állni kempelni :C

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#43028) djculture


djculture
félisten

Total War: Rome II játékkal aki akar játszani az vehet új gépet, haver 500ezres gépén amin 3 monitoron 60fps-el megy a crysis3 ez 10fps-el szaggat.. Intel i7-3930K procija vanmeg két darab HD 7990 kártyája van ezek mellett azért ez kemény teljesítmény. Amd vga-t nem birja vagy mi lehet a fene tudja.

[ Szerkesztve ]

(#43029) Joe Swanson válasza djculture (#43028) üzenetére


Joe Swanson
senior tag

Az igen...

(#43030) Crytek válasza djculture (#43028) üzenetére


Crytek
veterán

Teszteltem már! Az én gépen minden maxon full HD-be kemény 2-6 fps kötött mozog! :C
De eszem ágában sincs gépet venni tolom lowon 800x600-ba!

Core 2 Duo E6750, 4GB DDR 2, GTX 460 1GB

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#43031) djculture válasza Crytek (#43030) üzenetére


djculture
félisten

2-6? az egyre jobb érték.. :C

(#43032) .tnm válasza djculture (#43028) üzenetére


.tnm
addikt

vegye ki az egyik HD 7990-et, amíg nem jön új amd driver. bika játékok megjelenésekor szinte mindig szívnak a Xfire-ösök/SLI-sek

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#43033) huskydog17 válasza djculture (#43028) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Valóban nem egy sebességbajnok ez a játék.
FullHD-ban legalább egy Radeon 7970-es vagy GeForce GTX 770-re van szükség a 30 FPS-hez, tehát, hogy egyáltalán játszható legyen.
A GeForce Titan majdnem elérte a 45 FPS-t. :DDD

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#43034) warcat válasza djculture (#43028) üzenetére


warcat
veterán

Steam fórumon az egyik vásárló próbálkozott Athlon x2,meg amd 6850 párossal,nem lett jó vége ;]

EA: It's in the crate!

(#43035) djculture válasza .tnm (#43032) üzenetére


djculture
félisten

állítólag nem az a baj hanem egy magot használ a játék...

[ Szerkesztve ]

(#43036) #79621120 válasza djculture (#43035) üzenetére


#79621120
törölt tag

A többmagos procik korában .

(#43037) BomiBoogie válasza djculture (#43028) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Nyilván nem a gép a gond, hanem az optimalizáció.
Rengeteg embernek csak alacsony felbontású textúrákkal indul el, úgy pedig rondább, mint a Rome I.
Én pre-load letöltöttem tegnap, ma töröltem is, majd visszatérek rá pár hét múlva, ha már kezdtek vele valamit, addig marad a Shogun II, ami szép is, jó is.

(#43038) szami777 válasza huskydog17 (#43033) üzenetére


szami777
addikt

akkor a gtx550-el ezt bebuktam :) pedig a shogunt még fullon vitte 30 fölött bőven :(((

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#43039) huskydog17 válasza djculture (#43035) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Ez szimplán nem igaz, elég csak megnézni a linkelt tesztet és máris tökéletesen látszik ennek az ellenkezője.

#43038: Menni fog az, csak vissza kell venni a grafikai beállításokat és a felbontást.

[ Szerkesztve ]

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#43040) warcat


warcat
veterán

Közben a Metro Last Light -60% Midweek Madnessben.
Úgy tűnik lehet ROW giftet venni? mert felbukkant 5-6 tf2 kulcsért.Ennyiért már elgondolkodtam rajta :)

EA: It's in the crate!

(#43041) Csapoati válasza djculture (#43028) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nekem tok jol megy a nem tul eros gepemen, igaz 1280*1024-ben.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#43042) djculture válasza warcat (#43040) üzenetére


djculture
félisten

Kulcsért biztos megéri nemtudom azok hogy mennek de a cdgalaxisban is 5990ft a dobozos Ranger Mode DLC -vel ami steam-en 4,99 euró eleve pluszba Magyarán a steam-en jóval drágább akció ide vagy oda..

[ Szerkesztve ]

(#43043) albert8 válasza warcat (#43040) üzenetére


albert8
addikt

DLC-ket véletlenül se akciózzák le.... :W

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#43044) cskamacska válasza BomiBoogie (#43037) üzenetére


cskamacska
addikt

"pár hét múlva"
Akkor már csak a preorder értelmét kell bemagyaráznod magadnak. :P Persze pár hét múlva se lesz olcsóbb, de legalább megvehetnéd a mára már kötelezően kidobott 0 day DLC-t, de akkor is poén, hogy pont a lényeg, a korai hozzáférés esik ki. :U

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#43045) csaba951 válasza warcat (#43040) üzenetére


csaba951
veterán

"Jobb helyeken" (orosz Steam) már 279 RUB-ért lehet kapni. Szóval nem csoda az 5-6 kulcs. Most kicsit megbántam, hogy Summer Sale-ben -40%-on megvettem. :(

(#43046) genndy válasza djculture (#43028) üzenetére


genndy
addikt

Újabb ellenérv a 0-day vásárlás ellen. Nem lehet játszani normálisan a friss játékkal, várd meg amíg kijön a patch. Ha jön. :(

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#43047) djculture válasza genndy (#43046) üzenetére


djculture
félisten

Mondjuk én csak a bf4-et rendeltem elő de annál is tuti ez lesz, 1 hónapig a bf3-al se lehetett normálisan játszani.

(#43048) BomiBoogie válasza cskamacska (#43044) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Végülis 25 EUR-ért hozzájutottam, az a Steamen több, mint 50%-os akciónak felel meg, és azért jó eséllyel azt megelőzően lesz már egy működő játékom.

Nem mondtam, hogy ennek fényében bölcs dolog volt a pre-order, kipróbáltam, legközelebb meggondolom, ennyi. :)

[ Szerkesztve ]

(#43049) #79621120 válasza cskamacska (#43044) üzenetére


#79621120
törölt tag

Nem lenne egyszerübb megvárni az akcíós GotY kiadást ? Még hátra van legalább 6 DLC . :P

[ Szerkesztve ]

(#43050) djculture válasza BomiBoogie (#43048) üzenetére


djculture
félisten

Annyiért megérte, karácsonyig nem igen akciózzák le úgyse.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.