Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113001) Crytek válasza gyimger (#112995) üzenetére


Crytek
veterán

Isten őrizzen, hogy többen vegyék őket soha a büdös életbe nem lennének akciók akkor..lásd pl GTA5..Szomorú dolog :(

Next PC Upgrade: 2022

(#113002) eami válasza Crytek (#113001) üzenetére


eami
addikt

GTA V rendszeresen akciózva van :U

(#113003) Frod válasza cyberkind (#113000) üzenetére


Frod
addikt

Egyéni meglátás, nekem tavaly is a DOOM volt amit tátott szájjal bámultam. :D
Mondom, hiába a Sony-címek, egyelőre nincs ps4-em, talán év végére összejön.

Do you see the white shadow?

(#113004) cyberkind


cyberkind
félisten

Csak a nagy nép miatt akik szerint csúnya, ezáltal szar a Dirt 4 kipróbáltam, hogy igazak-e a legendák, az igaz, hogy a környezet és a növények csúnyábbak lettek de minden más előrelépés, az autók meg aztán főleg, nagyon minőségiek és szépek, úgyhogy ha valakinek ez baj akkor elbukja az egyik legjobb rallys játékot amit könnyű akármivel játszani és élvezetes is.

(#113003) Frod
Nekem régen is az volt amikor nem volt konzolom. :D

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#113005) gyimger válasza Frod (#113003) üzenetére


gyimger
őstag

Ha vennék konzolt, a kettő közül PS4-et vennék, de nem fogok. A PS3-nak adtam esélyt, élveztem is pl. a Beyondot és az RDR-t, de szörnyen untam pl. a Last of Ust és az Unchartedeket. És igazából ezek a mostani generáció húzócímei is, szóval...

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#113006) Mr.Csizmás válasza eami (#113002) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

de nem 5€-ra, mint az előző részek ;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#113007) Dilikutya válasza gyimger (#112995) üzenetére


Dilikutya
félisten

A GTA, a Witcher és a Diablo PC-s sikere elég jó bizonyíték arra, hogy fogy a játék PC-n. De még egy seregnyi cím van, pl. a Shadow Warrior is. Egy Battlefront meg konzolon is üres játék. A warez ellenére sem veszteséges a PC játék piac, ha az lenne, nem foglalkoznának vele. Innentől a kiadókon áll, mennyire erőltetik a minőséget, én pl. se szart nem akarok, se bétatesztet.
Ugyebár nem mindenkinek van nyolcmagos gépe 1080Ti-vel, így én eleve akkor vásárolok, amikor valami már jól fut. A GTA4 volt kivétel, mivel megvettem a Complete-t még régen, és az még akkor sem futott nálam, megjelenés után 3 évvel.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#113008) arty válasza cyberkind (#112955) üzenetére


arty
veterán

és lehetőleg day1 vegye! ;) 60 EUR-ért.

vs. mostazonnal egy tizesért megkapja ugyanazt, ha nem jön be refund/elfelejti.

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#113009) cskamacska válasza cyberkind (#113000) üzenetére


cskamacska
addikt

Azért az elég szomorú, hogy ezekre az exkluzívokra igény van. :( GLORIOUS PC MASTER RACE körökben morcogás megy egy-egy játékbolthoz kötött játék miatt, agyfaszt kapnak a népek egy-egy vidkártya specifikus grafikus effekttől, és világvége jön, ha egy új Win változat nem támogat minden létező régi játékot. :)

Ehhez képest konzolon alap hogy új generáción tucat nyitó címen kívül nincs semmi, főleg nem olcsón, és egymást tökét kimondottan körberáncigálják, ha egy-egy csak az ő konzoljukra megírt játékot bejelentenek, amit más platformok tulajai nem élvezhetnek. :(((

A konzolok gyártóit megértem, az ő érdeküket és eladásaikat szolgálja, de felhasználói szempontból kognitív disszonancia táplált Stockholm-szindrómában is necces, mert a konzolkötöttség elburjánzása mellett vagy lemarad jó játékokról, vagy a patásürdüng vasát is be kell engedni a Kedves Gyártónak fenntartott szentélyébe, nyilván jó pénzért. :U

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#113010) cyberkind válasza cskamacska (#113009) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem jó játékok kellenek, amiknek nagy része sajnos exkluzív, azonbelül a PS-re van, hihetetlen módon nagy az igénytelenség, ezért is csodálkozom, hogy egy ilyen zseniális játék mint a Witcher 3 van PC-re, mert ezek annyira jók és minőségiek, hogy kb csak konzolon elérhetőek, a Forza is ilyen volt, hála az égnek már nem az, így a boxot el is felejthetem, a kliens meg más, konzolon nincs szétválasztva a gyűjteményed ha megvetted digitálisan azokat, nem úgy mint itt, én még a többletet is kifizetném, hogy csak Steam-en legyen meg minden, a többivel nincs gondom.

Jók a konzolok, de nekem is csak az exkluzívokra kell a PS, sőt szerintem el is adom ha az E3-on nem jelentenek be valami olyat ami számomra vonzó és ősszel jön, ez lehetett volna a Red Dead Redemption 2, de az se lesz, amúgy meg masszívan GLORIOUS PC MASTER RACE. :K

Paranormal Cocktivity

(#113011) gyimger válasza cskamacska (#113009) üzenetére


gyimger
őstag

A napokban olvastam, hogy valamelyik Sony fejes szerint a visszafelé kompatibilitás marhaság. Igen, a remasteredek korszakában nekik biztos az, de ez is egy jó ok a konzolok ellen. Mint írtam, a legtöbb konzoljátéktól egyébként is kiver a víz, és gyakorlatilag felváltva játszom régi és új játékokat. De van még a Switch, amire kb. egy (relatív) jó játék van és...?

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#113012) tomsolo válasza gyimger (#113011) üzenetére


tomsolo
őstag

beszűkült ízlést a legnehezebb kielégíteni ;)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#113013) ayo válasza cyberkind (#113010) üzenetére


ayo
addikt

GLORIOUS PC MASTER RACE olvasásakor én mindig csak kellemetlenül érzem magam a sok trash PC verzió miatt. De majd pár év múlva lehet visszatér az igazság és nem fogunk annyit szívni. Szerintem elég okot adnak arra, hogy a user konzolra váltson, szóval valahol megértem ezt az Xbox One S dolgot is, de persze én is PS-re pályáznék :)

A Switch majd kedden jön kemény 25 perces videóval, jelenleg kb. egy early access aki megvette, ahogy 3DS-nél itt is a november és december az igazi indulás. 3DS-nél ez amúgy nagyon bejött, a kérdés, hogy másodszor is sikerül-e nekik.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#113014) gyimger válasza tomsolo (#113012) üzenetére


gyimger
őstag

Most erre mit mondjak? Az igénytelent meg a legkönnyebb. :)

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#113015) bullseye


bullseye
addikt

Az a kemény, hogy a konzolon magán általában buknak, csak a játékokon lévő sáp az, amiben a nagy pénz van. Ha meg tudnák oldani, hogy exkluzivitás helyett csak a piacért kérnek pénzt a la Steam, meg esetleg jobban együttműködnek 1-1 kiadóval százalékért (pl. kisebb csapatoknál megelőlegezik a milliókat fejlesztésre), akkor ők is jobban járnának a multiplatform kivitellel. Vagy legalább a lépcsőzetes megjelenésre rágyúrhatnának. De nem inkább falkaszellem exkluzívokkal, amikre extra milliókat vernek el (hiszen ki kell perkálni az elmaradt hasznot is a fejlesztőstúdiónak), és aki nem akar ehhez hardvert venni, az kapja be.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#113016) cyberkind válasza ayo (#113013) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez így van, én mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti vállalja be azt a kört, hogy totál átáll PC-ről konzolra, én megtettem és nem tetszett, pedig kb 1 évig mindent azon toltam kivétel nélkül, azóta tudom, hogy nekem kell a PC és ha tehetem mindent ezen játszom akármennyire bugos, játszhatatlan vagy bármi, a grafika pedig nem lényeg ahogy itt írogatom is sokszor.

(#113015) bullseye
Az Uncharted 4-et nemhiába nem közli a Sony, hogy mennyi volt.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#113017) tomsolo


tomsolo
őstag

Tastee kapott weeklongon -70%-ot, aki szereti kipróbálni magát a szimultán tbs játékban. Pár pályán - ha minden igaz - én tartom a rekordot. ;)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#113018) cyberkind


cyberkind
félisten

Én nem értem a The Crew 2-t. :(

Paranormal Cocktivity

(#113019) Csapoati válasza cyberkind (#113018) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Lolwut? Motorcsónakok meg repcsik? Na ne. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#113020) cyberkind válasza Csapoati (#113019) üzenetére


cyberkind
félisten

Úgy néz ki itt is a mennyiségre és nem a minőségre mentek, és ráadásul jövőre jön amikor a Horizon 4 is, gyors és könnyű halál lesz a Crew-nak. :)

Paranormal Cocktivity

(#113021) Crytek válasza cyberkind (#113020) üzenetére


Crytek
veterán

Höh? Az egynél tuti jobb lesz..Abból 6-8-10+ millát adtak el ami egy "szartól" eléggé epic. 12 milla tulaj van ,de tudjuk ingyen szórták így valós adatot nem tudok.

Next PC Upgrade: 2022

(#113022) cyberkind válasza Crytek (#113021) üzenetére


cyberkind
félisten

Te játszottál is ezzel, hogy ilyen szép számokat hozol, vagy csak hoztad ezeket és kész? Én unalmamban 30 órát beletettem de elég is volt, alig vártam, hogy megszabaduljak ettől ha kijött a Forza. :D

Paranormal Cocktivity

(#113023) Crytek válasza cyberkind (#113022) üzenetére


Crytek
veterán

Nem játszottam.A béta a megjelenés előtt elég volt. Ennyit adtak el egy szarból. Ez meg jobb "szar" lesz szóval nincs félnivalaója az ubinak

Next PC Upgrade: 2022

(#113024) cyberkind válasza Crytek (#113023) üzenetére


cyberkind
félisten

Az biztos, hogy több lesz de nem minőségi az is tény, én csak egyszer játszottam a Forza-val boxon de azóta nem kell más open world autósjáték mert mindegyik gyenge minőségű, hiába nagy a map, max jó lesz ez is ingyen. :D

Paranormal Cocktivity

(#113025) S1M0N válasza cyberkind (#113020) üzenetére


S1M0N
senior tag

Szerintem az ötlet jó, csak tipikusan az van a Ubisoft-nál, hogy egy jó ötletet nem tudnak megfelelően kivitelezni, vagy megcsinálni úgy, hogy hosszabb távon is működjön, lásd For Honor. Az alap jó, de én eleve az árát sokallom, plusz annyi multis játék van már, amibe komolyabb időt el lehetne tölteni, hogy egyszerűen muszáj selejtezni.

Ott van nekem a Rocket League, a BF1, hetek/hónapok óta egyikkel sem játszottam, próbálom pótolni a single lemaradásokat.

De vissza a témához, részemről a Ubisoft az egyik (ha nem a) legjobb az újdonságok kitalálásában, csak sajnos a végeredmény nem úgy sikerül, ahogy tervezték, ez az ő nagy bajuk szerintem.

A Steep sem rossz, csak az ára botrányos, a Crew-t mondjuk anno bétában próbáltam, de az autós játékok meg eleve nem tudnak lekötni, pedig próbálkozok...

(#113026) Crytek válasza cyberkind (#113024) üzenetére


Crytek
veterán

Engem a minőség nem zavar arcade legyen és nekem megfeleljen. Ez a Crew 2 már csak a repcsikkel , motorcsonakokkal megvettek. :C
Forza jó csak store az meg nem köll

Next PC Upgrade: 2022

(#113027) cyberkind


cyberkind
félisten

Jó szar volt a Sony, idén semmi se jön arra így nem is tartom meg a konzolt. :D

Paranormal Cocktivity

(#113028) maross


maross
veterán

Hand of Fate manifesztalodik a valo vilagban is. Ha esetleg valakit erdekel (es bp-i), szoljon, facebookon szervezunk egy kozos rendelest, valamennyivel olcsobban jon ki.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#113029) wesker24 válasza cyberkind (#113027) üzenetére


wesker24
senior tag

Azt azért nem mondanám hogy szar volt, jön a Days Gone, jó kis zombi Slayer játéknak igérkezik, simán jöhet, aztán ott van a God Of war 4 alapból Instant Buy, és ugye ott van a Detroit Become Human, ami szintén nagyon jónak ígérkezik, ha legalább olyan jó lesz vagy még jobb mint a Heavy Rain akkor simán jöhet ez is.

I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

(#113030) cyberkind válasza wesker24 (#113029) üzenetére


cyberkind
félisten

Na és idén mi jön, 2 DLC és kész, Days Gone alig volt és nem tudni mikor jön a Detroit ugyanez, a GoW 4 egész jó de szintén nem most jön, szóval üres az ősz a DLC-ken kívül a Sony-tól, ez kevés, főleg a tavalyi show-hoz képest.

A szoPókember meg végképp nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#113031) wesker24 válasza cyberkind (#113030) üzenetére


wesker24
senior tag

Abban igazad van hogy ami 2017-et illeti nem igazán jön semmi inkább jövöre jönnek a játékok PS4-re !

I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

(#113032) tomsolo válasza wesker24 (#113031) üzenetére


tomsolo
őstag

Tekken 7 PC 1080ti VS PS4 Pro Graphics Comparison

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#113033) bullseye válasza tomsolo (#113032) üzenetére


bullseye
addikt

Azért jó lenne tudni, hogy annyira rossz a port, hogy nem bír extra színes kockákat kiraktni PC-n, vagy ezt fizették meg Sonyék.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#113034) micafighter válasza bullseye (#113033) üzenetére


micafighter
nagyúr

A kettő nem feltétlen zárja ki egymást :DDD

(#113035) tomsolo válasza bullseye (#113033) üzenetére


tomsolo
őstag

A színek nem feltétlen mérvadók mivel jó pár pályán van mindenféle napszak/időjárás váltás.
Viszont a PS4Pro minősége kb egy PC mediumnak felel meg - ez főleg a medvék szőrén látszana ha lenne benne - de a textúra különbségek azért látszanak.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#113036) cyberkind


cyberkind
félisten

The Crew 2 10 perc halálos száguldás

Ez az Eredetből lopott térmeghajlítás (2:55) mi a csöcs, meg ha jól látom repülőből hajóvá alakulunk(6:55)? :F

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#113037) Crytek válasza cyberkind (#113036) üzenetére


Crytek
veterán

Nekem tetszik! :R

Next PC Upgrade: 2022

(#113038) lkksioskdl3 válasza cyberkind (#113036) üzenetére


lkksioskdl3
aktív tag

Tiszta Sonic & All-Stars Racing Transformed :D

(#113039) NyMRooD válasza cyberkind (#113036) üzenetére


NyMRooD
őstag

2:55 - szerintem ez vagy egy nitro vagy egy célegyenes előtt effekt (lásd NFS underground).
6:55 - gondolom így válthatsz járművet, mintha a garázsból szednéd elő (vagy ez verseny közben volt?).

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#113040) oriic válasza NyMRooD (#113039) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ezek így lesznek benne a játékban. A 2:55-nél lévő effect konkrétan egy Inception-ös jelenet nem csak egy nitro effect.

Live-Die-Respawn

(#113041) sixpak


sixpak
nagyúr

Mennyire nagyszerű látni, hogy a Dying Light-hoz folyamatosan tolják a javításokat, még így több mint két évvel a megjelenése után is.
Példaértékű lehetne minden játékfejlesztő előtt.
Lehet tudni valamit arról, hogy készül-e a csapat valamilyen játékkal mostanában?

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#113042) cyberkind válasza sixpak (#113041) üzenetére


cyberkind
félisten

Valszeg jövőre be kell, hogy jelentsék a Dying Light folytatását, az egy a Mordor után jött, szóval ha maradnak ennél akkor jönnie kell.

(#113039) NyMRooD
Szerintem verseny volt, és nekem nem tetszik ez, mondjuk engem csak az autók érdekelnek más nem.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#113043) sixpak válasza cyberkind (#113042) üzenetére


sixpak
nagyúr

Az preorder lesz, mindegy mibe kerül. :)

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#113044) Crytek


Crytek
veterán

E3 2017:

Evil Within 2 Gameplay

Vampyr Gameplay

Extinction Gameplay

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#113045) morfondőr válasza lkksioskdl3 (#113038) üzenetére


morfondőr
őstag

Nekem is a Sonic jutott eszembe! Egyértelműen onnan vették az ötletet!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#113046) eami válasza morfondőr (#113045) üzenetére


eami
addikt

Life is Strange: Before The Storm €17. Annyit azért megjegyeznék hogy más a fejlesztő ezúttal, nem a DONTNOD.

(#113047) i2k válasza eami (#113046) üzenetére


i2k
senior tag

Lássuk csak, milyen nagy címeket is fejlesztett eddig a Deck Nine?!

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#113048) maross válasza i2k (#113047) üzenetére


maross
veterán

Motor megvan, gondolom tovabbi fejlesztes 0, mar csak egy sztorit kell implementalni...

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#113049) i2k válasza maross (#113048) üzenetére


i2k
senior tag

Reméljük, hogy egyik aspektusát sem paszarintják el...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#113050) maross válasza i2k (#113049) üzenetére


maross
veterán

En nem merem elorendelni..bar van refund amit még soha nem hasznaltam, lehet most sort keritek ra. Inkabb beszeljunk arrol hogy miert nincs keddi humbli, és hogy mi ez a battlenetes destiny 2 ami szembejott ma velem :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.