Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137001) cyberkind válasza i2k (#137000) üzenetére


cyberkind
félisten

A PC portot a Nixxes csinálja, amíg a konzolt a Naughty Dog, benne lehet az, de sanszosan nincs értelme, idén 3 nagy címet kapunk/tunk PC-re a konzolról.

Paranormal Cocktivity

(#137002) tomsolo válasza i2k (#137000) üzenetére


tomsolo
őstag

Kicsit Gretas lett az remake verza

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#137003) _drk válasza FunPro (#136993) üzenetére


_drk
őstag

Hát én pont nem vagyok egy Last of Us rajongó, de azért ez erős!
2022-ben mondjuk már gyenge lesz a látvány az biztos. Nagyon nagy grafikai update kellene.
Viszont a sztori miatt érdemes lehet nekivágni annak aki még nem ismeri. A történet vezetés is mesteri, ezek a játékok jól át vannak gondolva és nagyon is megvannak csinálva.
A játékmenet meg hát, Naughty Dog. Uncharted 4-el és a TLoU1-el játszottam csak. Hát nagyon is-is. Van ahol nagyon kiemelkedő, akár már a Last of Us1-ben is vannak olyan pályák és pálya részek amik a mai napig a legjobbak között van.
Egyszerűen élmény minden perce 1-1 pályának. Ugyan ez az Uncharted4.
Viszont vannak részek amik mondjuk egy az egybe unalmas vagy konkrétan sz*r :D
Itt éreztem először, hogy ezek a játékok nagyon konzolosak, 1-2 esetben nagyon vissza tudnak nyúlni ős PS-es időkbe.
Jah meg a harc az botrány rossz! De ez nekem saját vélemény.
A sztorit annyiban tudnám támadni, hogy néha túl sok a drámázás.
AZ TLoU2-vel pont ezért nem is játszottam.

(#137004) i2k válasza tomsolo (#137002) üzenetére


i2k
senior tag

TLoU2-ben sem konstans Ellie arca - sehol (azaz sem az "újkori", sem a visszaemlékezős részeknél).
Mindenki el van ájulva a Pajkos Kutyától, mintha legalábbis aranyat tudnának csak kakilni is, pedig csak annyi pénzt kapnak, amennyit kérnek, és kábé örök időkig fejleszthetnek bármit is. Így lehet.

//szerk.: Amibe nem tudok belekötni az a dramaturgia - tudják, hogyan kell feszültséget gerjeszteni sztoriban (és a valóságban is) a döntéseikkel.

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#137005) FunPro válasza Dilikutya (#136996) üzenetére


FunPro
senior tag

Az avatar is egyébként egy jó példa a jelenségre, mert azt én sem szeretem, de ennek is megvan az oka. Az avatarban sincs szerintem semmi "jó". Mondom ezt azért, mert nem megjelenéskor láttam imax 3D dolby tökömtudja milyen moziban, hanem rá egy évre, otthon, egy szutyok tv-n, valami szutyok dvd rippet.

Valószínűleg én is azért szeretem jobban a pixelart szutykokat, mert azokon szocializálódtam. Viszont én 28 vagyok, ha a 8 éves unokaöcsém elé oda rakot a pixelart szutykot, hozzá sem fog nyúlni.

Én például kijelentem, hogy szerintem a valaha készült legjobb rpg, az a Golden Sun. Imádom azt a játékot, de biztos vagyok benne, ha itt a fórumon bárki elé odaraknám egy Witcher 3 goty végigjátszás után, nem értené, hogy én amúgy milyen cuccon vagyok rajta éppen.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#137006) FunPro válasza _drk (#137003) üzenetére


FunPro
senior tag

Igazából ha a beszélgetés elejétől olvasod, én nem a játék szidalmazásával kezdtem, szimplán kijelentettem, hogy csalódtam a játékban, mert mire eljutottam addig, hogy elkezdjem a Sony játékok atyaúristenét, már játszottam nála sokkal jobb játékokkal is. Mind gameplay, mind story szempontjából.

cyberkind-nak annyiban igazat adok, hogy ez végül is remake lesz, nem pedig remaster, tehát mindenbe belenyúlnak. Egyébként a gameplay-ről eddig inkább csak ps5 fícsöröket olvastam, pc-n ezek nem tudom mennyire fognak érvényesülni.

Ahogy azt sem tudom, hogy ezek a változtatások elegek lesznek-e ahhoz, hogy azok a PC játékosok, akik 10 éve azt hallgatja, hogy ez a sony játékok atyaúristene, mennyire lesznek elájulva a végeredménytől.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#137007) reelc válasza FunPro (#137006) üzenetére


reelc
veterán

"Ahogy azt sem tudom, hogy ezek a változtatások elegek lesznek-e ahhoz, hogy azok a PC játékosok, akik 10 éve azt hallgatja, hogy ez a sony játékok atyaúristene, mennyire lesznek elájulva a végeredménytől."

Úgy 5-6 éve nagyobbat durrant volna, pusztán azért, mert mostohagyerek volt PC-n a sztori alapú single player játék.

De azóta kijött a Heavy Rain és társai. Meg God of War, stb. PC-n.
Ezért nem úttörő lesz, nem szabad elvárni hasonló durranást, mint akkor konzolon.
De nagy hírneve van, sikeres lesz.
Annyi a dolga a Sonynak, hogy jó portot csináltasson, és a játékait ne 2 havonta hozza ki PC-re, legyen köztük több idő.

A Fary Cryt, AC-t, stb. nem sorolom ide, de ha valaki azt mondja jó sztorijuk van, legyen.
Nem kötözködés, csak nem játszom ezekkel a szériákkal.

(#137008) cyberkind válasza FunPro (#137006) üzenetére


cyberkind
félisten

Nálam legalább first day, pedig 3-4x ki lett végezve. :K

Paranormal Cocktivity

(#137009) _drk válasza FunPro (#137006) üzenetére


_drk
őstag

Ez volt a baj! Én viszonylag hamar azt kezdtem el.
Minden játékot a maga idejében kell értékelni, de tény, hogy ez új játék PC-re.
Mondjuk eddigi tapasztalat alapján a PC-sek örülnek ezeknek a játékoknak. Jók az eladások is!

Maximum kis semlegességet érzek. Nem nagyon érdekel senki, hogy van-e vagy nincs PC-re ez. Amit amúgy simán megértek, mert már van vagy 10 jó exkluzív játék és akit érdekel, már 60 körül vesz egy gépet bárki, a játékok meg 5 ezerért vagy akciósítva 2-3 ezerért beszerezhetőek.

(#137010) KISDUCK válasza Dilikutya (#136992) üzenetére


KISDUCK
addikt

Ha filmen látsz egy a kamera felé haladó vonatot te se ijedsz meg, de a mozgókép hajnalán emiatt rohantak ki emberek a vászon elől. Az is elég volt a félelemhez, rettegéshez hogy ha valaki pl.: Lugosi Béla csak belenézett a kamerába. A gore-nak valóban nem az a lényege, de amennyi ilyen tartalommal sokszor szembesül az ember az jelentősen meg tudja emelni az ingerküszöböt és egy filmet ami arról szól hogy XY álarcban éles tárgyal kerget valakit hogy jól el vegye vele az életét vagy elrántja a függönyt szintén örök álomba helyezze az illetőt már nem tud kiváltani olyan hatást nála mintha nem nézett volna korábban olyan tartalmat, ezért már nem tud izgulni a filmben az áldozatért. Már a pszicho thriller filmek se tudnak nyomást gyakorolni az emberre gyakran, mert már kb. nincs semmi amit nem láttunk volna és ehhez szerintem köze van a gore tartalmak terjedéséhez is.

(#137011) KISDUCK válasza FunPro (#136993) üzenetére


KISDUCK
addikt

Szerintem a 2 film teljesen mást képvisel. Az aliennél a mozi verzió az tényleg lassú volt és a rendezői változatban kompenzálták ezt valamennyire, a "dolog" azért kicsit pörgősebb volt emlékeim szerint meg amíg az előbbinél határozott ellenség volt addig utóbbinál fullba ment az "amoung us". Jó film mindkettő, de nekem az alien valahogy vizuálisan időtállóbb. Ha már kedvenc "horror" film akkor viszont Tremors. :DDD Azt bármikor meg tudom nézni, de még gyerekként se tartottam félelmetesnek, inkább jó kis túlélő horror-komédia.

(#137012) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Steam ingyenesek:

Capcom Arcade Stadium, benne Street Fighter II-vel (dob egy kártyát is)

Ninja Stealth

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#137013) Golden9 válasza csuvicsuva (#137012) üzenetére


Golden9
addikt

"(dob egy kártyát is)"

És egy TP-t is ad.

[ Szeretkezve ]

(#137014) csuvicsuva válasza Golden9 (#137013) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Double Combo. :D

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#137015) Dilikutya válasza KISDUCK (#137010) üzenetére


Dilikutya
félisten

Azt elfelejted, hogy aki megijed egy horrorfilmen, az nem rendszeres gore néző, és a többséghez az el sem jut. Az Alien-en sem azok ijedtek meg, akik előtte túl voltak már a Texasi láncfűrészesen, Halloweenen, Romero zombijain. De ugyanez a réteg aki akkor megijedt, ma is megijedt volna. Lehet, hogy már mindent filmre vettek, de még nem látta mindenki. A többség. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#137016) KISDUCK válasza Dilikutya (#137015) üzenetére


KISDUCK
addikt

Igen, igazad van, egy régi vicc mindig új lesz valakinek, de szerintem kijelenthető hogy általánosságban véve egyre magasabb az ingerküszöb, amihez minden hozzájárul nem csak a gore filmek vagy videók. Rengeteg akció játékban is bőven lehet maszatolni meg ott vannak a népszerű animék amikben van bőven gore jelenet is, szóval az ifjabb generáció is edzésben van (meg ott vannak a különböző chat csoportok ahol hébe-hóba előkerülhet egy-egy szörnyű baleset is), de persze mindig lesznek olyanok akik elkerülik az erőszakos tartalmat és érzékenyen is reagálnak az ilyenekre ez nem vitás, de az ő százalékos arányuk szerintem csökkenőben van.

[ Szerkesztve ]

(#137017) _drk


_drk
őstag

Volt summer game fest.
Elég sok mindent elmond a jelenlegi jatekiparrol hogy másnap böngészve össze vissza csak a TLoU remake kavart nagyobb port, de az is inkább csak annyit hogy ujabb sony exkluzív PC-re.
Ennyi hírrel az E3 tenyleg felesleges lett volna. Ezt vajon tudták?
De ennyi hírrel amugy minden felesleges. Twitter-es show elég lesz a jövőben.

(#137018) Dilikutya válasza KISDUCK (#137016) üzenetére


Dilikutya
félisten

Te mint aktív internethasználó, fórumozó, ne magadból indulj ki. Állítom, hogy a 90-es években a VHS korszakban több korabeli gore-t láttak az emberek, mint ma. A Hullajót pl. szinte mindenki látta, még ha a címére nem is emlékszik.
Az ilyen balesetes videók meg nagyon réteg, random háziasszonyos csoportokban aligha kerül elő.
Animéket nem vágom, abban nem vagyok otthon.

Maszatolós akciójátékot viszont ajánlhatnál, mert én pont hogy nem vagyok elégedett a vér és leszakadó testrészek mennyiségével. :) Call of Duty World at War-ban pl. tetszett, hogy a kézigránát meg a nagy kaliberű géppuska elvitte a kezed-lábad, mint ahogy azt tenné a valóságban is. De a többségben fröccsenő vér, vagy lőtt seb is alig van, holott majdnem mindegyik 18+, és a látványos sérüléseket már 2000-ben a Soldier of Fortune-ben is meg tudták oldani. Egyre nőnek a gépigények, pakolják tele a játékokat hangzatos technikákkal, de igazából értelmes fejlődés csak a modellek, textúrák részletessége, ami egyenesen következik a gyorsabb GPU-ból és több VRAM-ból.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#137019) KISDUCK válasza Dilikutya (#137018) üzenetére


KISDUCK
addikt

Kicsit félre értetted a chat csoportot, nem azt mondtam hogy az összesben, hanem vannak csoportok ahol előfordulhat. Nyilván nem a tulipán nyugdíjas klub csoportban vagy a baba-mama chat csoportban lesznek ilyenek. Nem csak magamból indulok ki hanem abból amit eddig tapasztaltam. Volt pár kolléga akik állandóan gore videókat néztek telefonon és alakítottak egy chat csoportot is erre, ami elérte már tag limitet, meg van bőven weboldal ami ilyen tartalmakkal foglalkozik és elég régóta is üzemelnek ilyenek. Azt viszont kétlem hogy a 90-es években több ilyen tartalmat láttak átlagban, mint ma amikor már kint a mező közepén is akkor nézheti az ember a kedvenc sorozatát amikor akarja a telefonján.

Maszatolós játékokkal amikkel mostanában játszottam a far cry primal és a borderlands 3. Az fc primal-ban azt hiszem nem lehet testrészt leszakítani, de lehet látni félbehagyott kannibál ebédet és hát kannibálok ellen kell küzdeni a játékban. A borderlands 3-ban arra nem emlékszek most hogy végtag leszakadt-e lövéstől külön, de fejet és testet lehetett robbantani. Meg most kipróbáltam a meneatert ami epicen ingyen van, ott cafatolás nem volt eddig, de embert lehet benne enni, igazából kell is. Én azt mondom érdemes kipróbálni mert a cápavadászokkal lévő harcok élvezetesek. Most hogy belegondolok lehet hogy lehet kart is eltávolítani a borderlands 3-ban, mert eszembe jutott egy küldetés ahol a játékmenet része hogy egy npc-nek leszakad a karja a játékos által a küldetés során.

(#137020) cyberkind válasza _drk (#137017) üzenetére


cyberkind
félisten

Inkább az a jobb hír, hogy a 100 dolláros Ps5-ös TLoU változat majdnem elfogyott a bejelentés óta, lehet itt írni bármit, meg fröcsögni rám, amiért a negatív dolgokat írom a gaming iparról, de ez megint elmond mindent, mert nem új játékról van szó.

Paranormal Cocktivity

(#137021) _drk válasza cyberkind (#137020) üzenetére


_drk
őstag

Teljesen igazat adok, mert sokszor olyan mintha tök mindegy lenne mit kapnak az emberek, akkor is veszik mint a cukrot. Jelenleg a játékipar se tudja sokszor, hogy ez miért volt jó és ez miért volt rossz. Sokszor én is csak vadszerencsének tudom ezt be.

Viszont 3 dolgot kiemelnék ezzel a játékkal kapcsolatban.
-Rohadt nagy kiéhezés, ha egy kicsit is van fantázia valamiben már viszik is...

-A Sonynak nagyon durva fan bázisa van, aminek a zászlóshajója az NG a Last of Us-al! Már csak azért is megveszik, ha tudnák, hogy ez egy sz*r remake, pénzlehúzás csak, akkor is rengetegen megvennék mert Sony és Last of Us. Kb mint a fociklub szurkolók, ha tudják a ranjongók hogy lebundázta a csapat az egész szezont se érdekli őket, mert meg volt az okuk.

-Még amit ide vennék, hogy az előző generációban puffadt meg nagyon a gamer közönség, és a nagy átlag amúgy nem "retrózik". Szerintem sokaknak ki is maradhatott.

(#137022) echterion válasza cyberkind (#137020) üzenetére


echterion
nagyúr

Tökre így látom én is. Én pl. most játszok az agyon istenített Ghost of Tsushima PS5-ös változatával, így közel a 40. órához azt kell, hogy mondjam, hogy gyönyörű, de ha ezen túl tudunk lendülni, akkor csak egy japán AC, csak sokkal korlátozottam mászási lehetőségekkel és persze a hátulról döfködés kicsit fura a középkori Japánban. Nincsenek nafógy dolgok, nincs új ötlet, csak remaster, meg remake dömping van, de a népek kajálják ezt, addig nem is lesz más.

[ Szerkesztve ]

**********

(#137023) Crus válasza cyberkind (#137020) üzenetére


Crus
őstag

Mi az, hogy majdnem? Tegnap d.e. out stock volt és az is marad.

A TLOU 1 Remake kérdését sokan nem értik. A ND megalkotott valami olyat, ami több 100 díjat söpört be. A TLOU egy legendás franchise. Top, elit szint. Ennek az 1. része már egy PS5-ön azért csúnyán elmarad a 2. rész kiváló küllemétől. Ellenben a 2. rész motorja ott volt, készen volt. Erre relatív kevés melóval át lehetett tenni az első részt, aminek erre a genre bizony kijárt a ráncfelvarrás.

A ND nem szeretetszolgálat, de azt is nagyon jól tudták, hogy a TLOU franchise-nak elég komoly tábora van. A kecske és a káposzta esete. Fanservice történt, a TLOU 1 is csodaszép lesz, a rajongók boldogok, a ND számolja a pénzt és megcsinálja ebből (meg a 2. rész brutális bevételeiből) a Part III-at. Sőt még PC verzió is lesz...

Totálisan nem releváns, hogy egy magyar fórumon cirka nyóc' ember leírja, hogy "nemvót' nagy szám amúgy se, minek kellett ez, ménem' csinálnak mást". A gamer többség kétpofára fogja az 1. rész remake-jét újra letolni és boldog lesz tőle.

Persze lehet, hogy nem értek hozzá, a 2 részt együtt több, mint 10x toltam végig és az ország legnagyobb TLOU gyűjteménye nálam van. :B

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137024) maross válasza Crus (#137023) üzenetére


maross
veterán

"Persze lehet, hogy nem értek hozzá, a 2 részt együtt több, mint 10x toltam végig és az ország legnagyobb TLOU gyűjteménye nálam van. "

Akkor a te vegletekig elfogult velemenyed nem szamit ;]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#137025) Crus válasza maross (#137024) üzenetére


Crus
őstag

Sejtettem :R

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137026) cyberkind válasza Crus (#137023) üzenetére


cyberkind
félisten

Félreértesz, én alig várom ezt is, DE az általános vélekedés az, hogy gyakorlatilag semmit se kell csinálniuk, mert úgyis viszik a gépeket, tökmindegy mit adnak ki, vagy mit nem, nem a játék bármely szintje van megcáfolva, csak megint nincs új játék, ami olyasmi lenne, mint a -tloU.

Paranormal Cocktivity

(#137027) FunPro válasza Crus (#137023) üzenetére


FunPro
senior tag

A gamerek többsége épp a diablo immortals és hasonszőrű barátaiba öli a tokeneket mobilon. :B

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#137028) FunPro válasza echterion (#137022) üzenetére


FunPro
senior tag

Én amúgy nagyon nem így látom a piacot, igazából örülök is a jelenlegi helyzetnek. :K

Tele van minden innovációval, csak nem nem az AAA piac. Indie frontot nap mint nap jelennek meg az innovatívabbnál innovatívabb játékok, amik remélhetőleg majd behúzzák azokat a játékosokat, akiknek elege van abból, hogy a legnagyobb innováció az lett, hogy az új meleg karakter nem fehér, hanem latinamerikai lett.

Tripple a-ék pedig majd gyárthatják a tucatjátékokat a passba.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#137029) echterion válasza FunPro (#137028) üzenetére


echterion
nagyúr

Nekem nincs annyi energiám, hogy még az indie piacot is szemmel tartsam, így nekem ez kiesik. Ha a fősodorban nem jönnek nekem megfelelő játékok, akkor arról nem nagyon értesülök.

**********

(#137030) Crus válasza cyberkind (#137026) üzenetére


Crus
őstag

Bocsi, a PS5-ös topikos 1.5 napos rívásból indultam ki. Aztán rendelhetem majd 2-3x áron a Firefly Editiont, annyira nem kell szegény senkinek. Meg olvasgatom Reddit, sőt YT komment szekcióját és ahogy látom olyan ez, mint a rasszizmus: "igény az vóna' rá".

Aláírom, hogy egy TLOU Part III bejelentéstől felrobbant volna a net, de ez egy aranytojást tojó szárnyas, méghozzá sárkány. Totál megértem, hogy ha megtehetik, ráadásul nagy rá az igény, akkor nem a III. részt erőltetik egyelőre, hanem az 1. rész felújított verzióját.

Egyébként én le mertem volna fogadni, hogy a 60 frame patch a Part II esetében fizetős lesz, mert tömegek fizettek volna érte és nem. Hát most a Remake kapcsán majd beszedik a sápot és a többség mosolyogva tejelni fog. Ilyen ez a szakma.

A gaming industry már jó ideje rohad, nem véletlenül állok jelenleg is 4 platformon, ahonnan mindig a tetejéről szemezgetek...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137031) Crus válasza FunPro (#137027) üzenetére


Crus
őstag

A mobilos piac nem vitás, hogy pusztítóan brutális nagyságú, de csurig van casual gamerekkel, azok meg nem igazán fognak nagy pénzt beletolni egy F2P is nevetve letolható Diablóba...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137032) reelc válasza echterion (#137022) üzenetére


reelc
veterán

"Nincsenek nafógy dolgok, nincs új ötlet, csak remaster, meg remake dömping van, de a népek kajálják ezt, addig nem is lesz más."

Akkor látom értelmét remasternek, vagy remakenek elvi szinten, ha legalább 15-20 éves az alapmű.
Attól, hogy öreg vagyok, és a maga idejében játszottam ezzel-azzal, nem ítélem el, ha jön új verzió, 15-20 év alatt egy ember felnő, rengeteg idő, megismerhet születése előtti játékokat, ha akar.

Az ilyen egyik konzolgenről a másikra, meg 8-10 éves játék esetében nem nézem jó szemmel.
De ne feledjük a játékosok igényeit sem. Menjen X FPSsel, Y felbontásban, mert úgy a jó.
Ezzel sosem tudtam azonosulni.

[ Szerkesztve ]

(#137033) cyberkind válasza Crus (#137030) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem pont a Part III kéne, de úgy az egész új generáció egy komplett bullshit, mert játékok csak erre alig vannak, sőt, még a PS4-et is gyártják tovább, valami nagyon elrohadt az előző genben, s jobb már nem lesz....

Paranormal Cocktivity

(#137034) FunPro válasza reelc (#137032) üzenetére


FunPro
senior tag

Én a remaster/remake-nem akkor látom értelmét, ha valami lényeges pluszott ad.

Amit te írtál, például lényeges plusz.
Viszont amire én gondolok, arra írok pár példát:

Mass Effect Legendary:
Itt a lényeges plusz, hogy minden tartalom benne van, nem úgy mint a trilogy-ban. Jó remaster.

Dead Space:
Az eredeti pc verzió játszhatatlan volt egérrel. Megérdemli a javítást.

Resident evil 4 hd:
Már ugye ez a remaster is van vagy 10 éves lassan, de ennek is játszhatatlan volt az eredetije pc-n, úgyhogy az egy jó remaster volt.

Most ezekhez képest egy last of us remake-ben én azért nem látok rációt, mert bármikor kiviheted a játékot, minden fennakadás nélkül, a jelenlegi formájában is. Nyilván nem pc-n, így ennyiből jó ez is. De ha nem jönne pc-re, akkor mi értelme lenne?

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#137035) reelc válasza FunPro (#137034) üzenetére


reelc
veterán

A Sony Spider-Man Remasternek mi értelme volt?
Kijött a normál, 2 évre rá a remaster az új konzolgenre.

Most biztos megtudná magyarázni valaki, hogy miért szükséges, mennyivel jobb lett az új konzolon... de akkor sem hiszem el.

#137036 cyberkind: azt hittem a minimál munkával mégegyszer eladni dolog miatt. ;]
A Raytracingre meg inkább nem mondok semmit.

[ Szerkesztve ]

(#137036) cyberkind válasza reelc (#137035) üzenetére


cyberkind
félisten

A hívószó miatt: Ray Tracing.

Pedig csak ennyi a különbség az eredeti és a Remaster között, még csak egybe se került a Miles Morales-szel.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#137037) reelc válasza FunPro (#137034) üzenetére


reelc
veterán

Heroes® of Might & Magic III - HD Edition - na ez az az eset, amikor az új változat kevesebb, mint a régi. Mármint alapjáték szinten is, a kiegek hiánya más tészta.

(#137038) Crus válasza cyberkind (#137036) üzenetére


Crus
őstag

Meg a fidelity mód, frame rate, betöltési idő, további magasabb grafikai részletek, jobb HDR mód, haptikus feedback és adaptív trigger a PS5 controller miatt, fotó mód éééésss naná, a Ray Tracing miatt is...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137039) reelc válasza Crus (#137038) üzenetére


reelc
veterán

Köszi az infót.

"Most biztos megtudná magyarázni valaki, hogy miért szükséges, mennyivel jobb lett az új konzolon... de akkor sem hiszem el."

Ok, tudom, hogy új konzolgen, és kellett rá valami annak a specifikációival, de akkor is, egy 2 éves játékot adtak ki újra.
Maga a játék ugyanaz. ;]

Nem baj, azt gondoltam korábban, hogy sosem fogok játszani vele, mert nincs PC-re.
Talán mire -75%-ban fogják adni, lehet lesznek értelmesebb árak (hardver, élet), akár nekem is, vagy nem.
Majd kiderül.
Mindenesetre annak örülök, hogy jön PC-re is.

[ Szerkesztve ]

(#137040) cyberkind válasza Crus (#137038) üzenetére


cyberkind
félisten

Elég csak a Ray Tracing-et említeni, úgyis csak a csillogás érdekli a népet, pont, mint az állatoknál, a mögöttes tartalom már nem. :)

Paranormal Cocktivity

(#137041) _drk


_drk
őstag

Ami játékok nagyon elavultak ott teljesen jó ötlet egy rework,remaster,remake bármi is. 10 év alatt simán felnő egy játékos generáció akiknek kimaradt, meg hát vannak amik megérdemlik. A D2 resurrected tokeletes példa.
Aztan van a pénz lehúzás mint a Warcraft 3.
Dead Space-t nem értem és ezt a Last Of Us-t se.
Mai szemmel is teljesen jók.

Főleg az hogy miért nem csinálnak új játékot?
Dead Space - ben egy random űrhajó vagy állomás kellett volna csak.
TloU-nál meg jöhetett volna a part III, vagy valami alternatív szereplős sztori.

(#137042) Mr.Csizmás válasza Crus (#137038) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

ezeknek a többségét egy normális stúdió egy 1.xx patchben adja ki.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#137043) Zolás


Zolás
addikt

Haver nagy Command and Conquer rajongó, legutóbbi bundliból nekiadtam a remastered kiadást. Láttam ahogy lúdbőrös lesz a keze, amikor meghallotta hogy Welcome back Commander. Az egy szép példája a remastered vonalnak. Pedig EA, és ők a rosszak! ;]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#137044) Crus válasza cyberkind (#137040) üzenetére


Crus
őstag

Az alap Spidey a létező legjobb pók játék ever. A Miles egy... fúúú... egy fizetős DLC, jó kis BLM propagandával, meg fullba tolva az ijesztő tényt, hogy az afroamerikai társadalom egy része, úgy tűnik képtelen új dolgokat kitalálni, inkább megváltoztatják a klasszikus IP-ket úgy, hogy azokat áthelyezik... hát ööö... fekete közegbe.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137045) Crus válasza reelc (#137039) üzenetére


Crus
őstag

Az igazság félúton van szokás szerint.

Teljesen egyetértek azzal, hogy nem feltétlenül kellene erőltetni 2 éves címek újrakiadásait, nem éppen olcsón, csak azért mert azok szebbek. Viszont mivel jellemzően baromi jó játékokkal történik meg ez és abszolút nem kötelező az új verziót megvenni (nem tiltják le a régi verziókat), így nekem ezzel túl sok bajom nincs. Ahogy már írtam fanservice.

A Spideyt magam is PS4-es toltam még végig, a Milest már PS5-ön és eszem ágában sincs letolni a superior verziót újra PS5-ön az alap pókból, mert minek? Nagyon jó volt, szép volt, nem feledem... nem vagyok aranyhal, hogy ilyen rövid időn belül ne emlékezzek rá.

De! Megértem aki nálam jóval nagyobb rajongó (mint én TLOU ügyben) és örömmel veszi meg és tolja le ezeket szebb és jobb verzióban.

Annyi embertelen jó játék van, hogy én komolyan mondom nem értem, aki azt mondja, hogy nincs semmi jó, nem lehet mivel játszani. (Erre jó megoldás a több platform.)

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#137046) reelc válasza Crus (#137044) üzenetére


reelc
veterán

Semmi.

[ Szerkesztve ]

(#137047) i2k


i2k
senior tag

Közben meg zajlik az élet a játékiparban:

"The Saints Row Reboot that was viciously excoriated and had the developers brushing off the criticism as “hate”, has yet more bad news as players recently discovered the chest slider for female character customization is pitifully small, demonstrating that developer Volition doesn’t seem to be embracing the comical and sexy side of the franchise anymore.
Developer Volition recently released a smartphone application that allows prospective players to create their custom characters before the title launches August 23rd, and those using it realized, much like many games in this politically correct era of gaming, that gender options were removed completely"

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#137048) gyimger válasza i2k (#137047) üzenetére


gyimger
őstag

Hogy én erre tavaly mennyire ráéreztem.
Hányni tudnék.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#137049) Golden9 válasza gyimger (#137048) üzenetére


Golden9
addikt

"Az egyik haszonélvezője lesz annak, hogy a Youtube eltünteti a "dislike" funkciót."

Vannak böngésző bővítmények, amik láthatóvá teszik a negatív dislike-okokat is, ha jól értem, akkor nem teljesen pontosan. :F

[ Szeretkezve ]

(#137050) Golden9


Golden9
addikt

Diablo IV Closed Beta.

[ Szeretkezve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.