Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94101) SQX_Barto válasza Thrawn (#94100) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Hat remelem harmadik tabra, mert most sincs helyem nonseasonban es season zaraskor megint erosen vakarni fogom a fejem... :DD

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#94102) front3r válasza reelc (#94079) üzenetére


front3r
őstag

Példa? Nem volt még olyan hogy nyíltan kijelentik, hogy most lesz XY játék bejelentése, csak remélni lehetett...ezeket a bejelentések váratlanul leplezték le.
Így volt ez most is, csak nem lepleztek le semmit.
Egy baj van ezzel. Még a Blizzard adott ki anno egy kérdőívet, hogy szeretnénk-e kiegészítőt a D3-hoz, az eredménye nagy mértékben az volt hogy igen.
Erre a 20. évfordulón, tehát még egyszer mondom a HUSZADIK évfordulón kapunk egy karakter bejelentést a D3-hoz? :D Na jó, lesz D1 újraskinezve a D3-on belül... hááát ez édes kevés.
Azért ez mégis egy nagy évforduló, nem egy valahanyadik Blizzcon...
Ez a baj ezzel.

Ekkora cégnek kell hogy legyen erőforrása egy Diablo 4-et megmutatnia. De sajnos érződik az, hogy nem a Diablo számukra az első prioritás, hanem az utolsó, vagy az sem. :(
Tőlem lehet Diablo MMO is, lehet egy új havidíjas játék is, csak legyen végre valami jó ARPG a piacon, amivel öröm játszani! Fizetünk mi....csak legyen minőségi, ahogy eddig.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#94103) shotika válasza front3r (#94102) üzenetére


shotika
őstag

Én nem tudom, honnan szedte jó pár ember azt, hogy Diablo 4 bejelentés lesz. Lehet, hogy nagy cég a Blizzard, de 6 nagyobb címet futtatnak egyszerre, elég egyértelmű, hogy az újabbakra fognak még koncentrálni (persze a WoW az más kategória).Én azoknak a változásoknak is örülök, amiket most jelentettek be, hát még a nekro karinak. 2017 Q2 meg még messze van, én kötve hiszem, hogy a karakter DLC megjelenésével nem fognak belenyúlni a többi karakter skilljeihez, cuccaihoz.
Én is csak azt tudom mondani, hogy majdnem 5 év alatt kb 20ezer ft-ért sok ezer játékórát adott, és ha most a részükről pihentetve van a dolog, engem ez annyira nem vág földhöz - van más játék is, amivel el tudok lenni szabadidőmben.

[ Szerkesztve ]

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#94104) reelc válasza front3r (#94102) üzenetére


reelc
veterán

Vagyis most sincs konkrét példa.
De érted mire célzok. A rajongók járatták csúcsra magukat, hogy mi lehet amit bejelentenek. A Blizz olyasmit mondott, hogy nagy durranás lesz. Tessék, egy idén 5 éves játékhoz hosszú idő után lehet majd plussz karit venni. Ez nem kötelező.
Lelepleztek egyfajta Dio1 remaket, ami évente egy hónapig lesz elérhető, és egy sokak által várt kasztot, a Necrot (pénzért). Meg pár kisebb újítást, amikre patchek formában volt már példa.
Szóval nem helytálló a kijelentésed, hogy "nem lepleztek le semmit".
A nem azt kapja az ember amit várt és a semmi között ugye van különbség?

A cégnek vannak erőforrásai. De láthatólag arra fordítja, amiből pénze van, és az nem a Diablo széria. Hanem az Overwatch és a többi.
Mondjuk azt furcsának tartottam, hogy az új generációs konzolokra is fogják nyomni a szezonokat. Szóval arra is van ember és pénz.

Ezzel nem védeni akarom a Blizzardot, nekem csalódás volt az elmúlt 1 évben a Diablo 3-as dolgaik, de kezeljük a helyén a dolgokat.
Csak elegem van a sok elvakultból. Klánchatben is fröcsögött 1-2 ember, és még én voltam a hülye, hogy én nem.

(#94103) shotika: Nekem is van más játékom, műfajon belül is.
Amúgy megfigyeltem, hogy jópár embernek van kb. 2 eredeti játéka, abból a Diablo 3 az egyik, és most megy az anyázás, hogy csak" ennyi a 20 évesre.

Szerintem ennél sokkal nagyobb problémák vannak a Diablo 3 háza táján.

[ Szerkesztve ]

(#94105) Kódos válasza shotika (#94103) üzenetére


Kódos
aktív tag

Teljesen igazad van eddig nem akartam hozzászólni mert hülyeség az egész de most már zavar az hogy mindenki még a külföldiek is nyavalyognak hogy mi az hogy csak ennyi?Emberek ne akadjunk már fel ezen ha téged nem érdekel akkor nem veszed meg ennyi...eddig se játszottál a diabloval a market óta?hát most se fogsz és mi az hogy diablo 4? Google szerint a diablo 2 és 3 rész között röpke 12 év van mit szeretnék?A ros 2014-es majd most hirtelen biztos csináltak 2 év alatt egy teljesen új játékot még ha ez lett volna akkor meg az lenne a baj hogy mekkora felületes szar az egész semmi újdonság a 3 óta :C :C Akinek nem tetszik ez ne foglalkozzon ezzel ott a Poe úgy is mindenki jobbnak tartja van 1000 más játék ezen kívül hadjuk már ezt Diablo 4 és a többi...

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#94106) Cathfaern


Cathfaern
nagyúr

Lehet így a Blizzcon árnyékában el fog veszni a hsz-em, de kieg óta nem játszottam a D3-al, gondoltam ideje lenne már végignyomni, meg akkor már játszogatnék is vele... a kérdés, hogy melyik kaszttal lehet legjobban és legélvezetesebben solozni jelenleg? Szóval nem az érdekel, hogy melyik kaszttal lehet soloban 2 sec alatt letolni a 3000-es riftet miután 5000 órát farmolt az ember valami más kaszttal nekivaló geart, hanem amelyikkel ha elindulok, akkor relatív kellemesen és hatékonyan el tudok szórakozni azután is, hogy meg lett a max lvl :)

(#94107) SQX_Barto válasza Cathfaern (#94106) üzenetére


SQX_Barto
addikt

A DH eleg sokoldalu (foleg az Unhallowed Essence build) Mindenre jo kiveve a GR100+-ra meg GR 2-3-4-es partikra nem (magas szinten)
Erdemes meg elkezdeni ebben a seasonban, mert akkor ingyen megkapod a Natalya setet jo par feladat teljesitese utan, amivel konnyebb lesz utana haladni.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#94108) AtHoS válasza Thrawn (#94100) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Véletlenül nem +2 karakter helyről volt szó? Az új necro class indokolná is a bővítést

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#94109) JSaN válasza AtHoS (#94108) üzenetére


JSaN
addikt

Mind 2 lesz, lada is es karakter hely is. Akinek fullos a 2 oszlop lada hely, annak nyilik a harmadik oszlop, egyik blizconos kepen latszott is.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#94110) CounterBoci


CounterBoci
senior tag

Üdv!

Valaki homályosítson már fel. Wd-ot kezdtem. Nagyjából kezd összeállni, de nem értek pár dolgot. Annyira kiegyensúlyozott a játék, hogy mindenki 99%-ban azonos gearben tolja. A Firebird's set azt írja, hogy három különböző fire skillel kell sebezni, akkor adja meg a bónuszt. Mindenkinél azt látom, hogy a spectral bladen kívül nem használ fire skillt. Akkor most hogy működik? Használ mindenki frost novát, teleportot, archont, magic weapont, mindegyik tiszta sor miért, de akkor hogy lesz meg a bónusz sebzés?

A márik, a parthan defenders bracer. Mindenkin az van, mert "Each stunned enemy within 25 yards reduce your damaga taken by 12%" ez oké, de ha csak fagyasztok, akkor is működik, vagy mi van?

(#94111) proci985 válasza Cathfaern (#94106) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

gyakorlatilag barmelyik, jatekstilustol fuggoen.

SQX_Barto: Natalya felejtos szvsz, en ki se valtottam a giftet hanem egybol mentem shadow2+wcpapir aztan UE iranyba.

challenge miatt lehoztam vele a GR55ot, egyreszt csuklogyilkos, masreszt meg egy total elskillezett shadow buildhez kepest is nevetsegesen gyenge (marauderhez / UEhez kepest vicc kategoria).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#94112) Cathfaern válasza proci985 (#94111) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Annó monkoztam, ami tulajdonképpen nagyon tetszett, csak az volt vele a bajom magas szinten, hogy bár szépen lehetett haladni, ha véletlen félrenézett egy pillanatra az ember, akkor hopsz 0 hp. Vagy ez úgy általában diablos vonás? :)

SQX_Barto:
Köszi!

(#94113) proci985 válasza Cathfaern (#94112) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nekem elozo seasonban HCs DHm volt, annak GR70nel ott volt a vege, hogy nem damolt eleget, de 350m toughness mellett azert eleg jol birta a csapasokat. wizardbol szinten egesz jo kozelharcos tankot lehet epiteni. WDbol szinten. kozelharcosokbol meg foleg, csak a klasszikus tank seteket kell preferalni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#94114) Edge válasza CounterBoci (#94110) üzenetére


Edge
veterán

A wd az witch doctor, de látom wizardot indítottál, archonon belüli skillek is számítanak így az archon alatt gyújtod be a mobokat.
igen a parthan hat a fagyasztásra is.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#94115) SQX_Barto válasza proci985 (#94111) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Valamiert megtetszett a Set Dungeonnel, de aztan azota se raktam ossze :D

#Cathfaern: WD Arakyr setet kapja, az sem egy rossz, Barbar - Immortal, Monk - Ulianna, Wizard - Vir, Crusader - Seeker of the Light.
De foleg ha masok segitenek es felhuznak, siman hamarabb kiesik par set mint, hogy megkapod a feladatok utan.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#94116) CounterBoci válasza Edge (#94114) üzenetére


CounterBoci
senior tag

Értem, de az achonnal is még csak kettő. A magic weapont a több sebzés miatt arcanes rúnával használják.

(#94117) babak


babak
csendes tag

Sziasztok

Hosszas vívódás után úgy döntöttem hogy a monkomat support monkra váltom, de volna pár kérdésem :

-Mi a pontos feladata egy jó supportnak?
-Mi a különbség a heal és a statik monk között?
-Min kellene változtatni, hogy életében maradjak magasabb GR - ben is
-Supp monkkal is lehet szóló magas Gr -eset menni?

W3e4r5#2486

Köszi

(#94118) czpitti válasza babak (#94117) üzenetére


czpitti
senior tag

A feladata: életben tartani a két dps-t( jelenleg ez genmonk és batwd ) plusz hozni a palmot,ha a barbár szedi ossze a mobokat-elitet egyenként felkapkodni a globe-ot hogy a wd maxon porgethessen.Menet kozben healel,elrángatja a mobokat az utbol.A staticot nem értem...Reggel lecsekkolom a karid és mondom min változtass.A support karakterrel nem mégy szolot.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#94119) Peppo válasza Cathfaern (#94106) üzenetére


Peppo
őstag

Én is a DH-t tudom ajánlani. Tényleg mindenre jó, a rekordok döntögetésén kívül, és gyorsan bele lehet tanulni. Kezdőkarakternek ideális.

(#94120) Gyick


Gyick
őstag

Üdv!

Néhány hónapig nem diabloztam.Most gondoltam inditok 1 season karaktert a conquesteket megcsinálni.Melyikkel a könnyebb vajon?Én DH-ra gondoltam de nem ismerem az új buildeket.Másik.Van-e olyan magyar klán ahova csatlakozhatnék?

(#94121) mikromanus válasza Peppo (#94119) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerintem a barbár jobb kezdőnek. Strapabíróbb és könnyebb összedobni életképes skill kombós kezdő, haladó és "endgame" karaktereket is. A DH kicsit rugalmatlanabb és csapatra se túl kedvelt valamiért. MOndjuk én elfogult vagyok, mert DH-nak sok agyatlan "Kötelező" kombókat pakoltak a setekre. A barbi kb mindennel tud élvezetesen és haladósan hentelni soloban (is).

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#94122) Edge válasza CounterBoci (#94116) üzenetére


Edge
veterán

Archon rúna combustion, eleve egy firesebzéssel robbantasz amikor bemész archonba az 1., archonon belül arcane blast:2. beam:3. sőt arcane strike:4.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#94123) SQX_Barto válasza Edge (#94122) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Most akkor patch óta az Arconon kívüli lét csak malmozás? Tehát kb semmi damage?

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#94124) MegalodonS


MegalodonS
őstag

Egy nagyon,nagyon jo,komplett osszefoglalo minden benne van sok,sok keppel!!!Szerintem ki is lehetne tenni!!!

BlizzCon 2016 - Complete Recap

[ Szerkesztve ]

(#94125) Cathfaern válasza mikromanus (#94121) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ez jól hangzik, melee mindig is közelebb állt hozzám :) Mondjuk a csapat része nem igazán érint, ahhoz túl casual vagyok, hogy csapattal toljam.

(#94126) Peppo válasza mikromanus (#94121) üzenetére


Peppo
őstag

Azt mondta, nem akar vele rekordokat döntögetni. Arra pont megfelelő. Nekem azért is tetszik nagyon, mert nem kell sokat vacakolni az átcuccolással sem, ha gr után speed riftet vagy bountyt akarok menni. Szóval tényleg mindenre jó, és zongoraművésznek sem kell lenni hozzá. :)
A barbár más stílus, nekem sosem jött be, D2-ben sem szerettem. De nem vagyunk egyformák. :)

(#94127) mikromanus válasza Peppo (#94126) üzenetére


mikromanus
veterán

Hát passz. A szintezés laza volt. Az immo set jó "support" mindenhez. Boulder tossal nyomultam immo setben. Kényelmes haladós volt. Aztán alap eq setes cuccokkal nyomultam miután esett egy rama lyukgyártó. Igaz a fegyver váltás így minőségi csere is volt, mert az EQ fegyver az ancient, de veszettül érezhető a "közvetlen" setre gyúrt skillezés-item kombós változat hatékonysága. Ez jó kicsi GR-re is fastrunként, nagyobb gr-re is ha egyree jobbak lesznek az itemek. A seismic-eq is ugyanilyen muris és a rend-ww kombó is veszett gyors és erős ha nem akar GR1000-en rekordokat döntögetni. A raekor is jó gondolom, bár a régebbi talán erősebb volt mint ami most volt. Összesítve:
A barbinak az összes skilljére építhető szórakoztató és használható karakter. Az alaptámadások buffolására is van cél item (bash, cleave, frenzy). A frenzy-thorns-ot elég sokan használják, így gondolom az se gyenge. Van set és legendary buff item rend, ww, HoTA, Seismic, Charge, eq, Avalanche skillekhez és az immo set amolyan petes-univerzális kiegészítőként is használható.

A DH kevésbé rugalmas. Mondjuk ha van elég item, akkor muris lehet. Az impale set sebzés brutális, de nekem a nem marauderes 1hit-cluster jobban tetszett. Csak az elég itemfüggő és nem is GR100 képes. De veszett jól néz ki hogy diobálja az atomot és minden elhamvad-szétrobban azonnal. (mondjuk ez más kasztoknál és buildeknél is lazán összedobható akár magasabb GR-re is, de a cluster bombázás nagyon szórakoztató. Kit érdekel az alacsonyabb hatásfok mara nélkül? :DDD )

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#94128) Edge válasza SQX_Barto (#94123) üzenetére


Edge
veterán

Ez így nem teljesen fedi a valóságot, inkább az van hogy az archon a legerősebb buildek része.
Attól függ mi a cél, mert pl arcane orbitos deselere settel 85-ig el lehet jutni, vagy firebird, pl, disintegrate ami az etched sigil offhand miatt másik skillt is tud castolni, pl tornádót a tüzes rúnával(kockában twister kard), vagy meteor eső(kockában meteor cipő), ezzel kb 80.
De senki nem megy ezekkel, mert archon 95+

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#94129) Lézerparaszt válasza Gyick (#94120) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Jó a DH, de ami még jobb az a petes WD. Egyetlen hátránya hogy sok cucc kell hozzá, de ha megvan akkor játszani is elég könnyű vele, a set dungeon neki a legkönnyebb a játékban szerintem, és a petek rohadt erősek. 70+ riftet ancient nélkül is meg lehet csinálni.

A játék az nem játék!

(#94130) Gorneck válasza Lézerparaszt (#94129) üzenetére


Gorneck
titán

Én már agyfaszt kapok tőle annyira jó...ám elég bosszantó, hogy amit a Necro megkap, azt a WD nem igen...pedig olllllllyyyyyyannnnn kurva jó lenne... :)

Gorneck#1239

(#94131) WOT-H-A-C válasza Lézerparaszt (#94129) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Én is arra szavaznék, szét nyomkodni sem kell a klavit, hogy játszani tudjunk vele. Bár a cuccokat valóban problémás lehet összelapátolni. Witching hour pl. P450 felett lett meg kadalától miután beletoltam vagy 15000 shardot. Kocka meg csak a goldwarpot meg a késes övet dobta.
Aztán kadala megkímélt és adott egy ancit. :D

Furance meg még majd para 500 nál sincs sehol sem! :D A többi relatíve könnyen kiesett itt-ott.

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#94132) rumkola


rumkola
veterán

A magyar összefoglalóban van egy ilyen:

" A Diablo 1-et újra kreálják a Diablo 3-on belül!"

Ilyen nem lesz, át kellene írni, mert félrevezető, azt lehet hinni, hogy Dio1-et fogok játszani D3 grafikával és irányítással. Viszont ha tényleg ez lesz akkor 20ezerért is megveszem. :))))

(#94133) proci985 válasza Lézerparaszt (#94129) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

70es riftet anci nelkul egy UE is lehoz, igaz ahhoz egyebkent jo rollos nonancik kellenek.

mikromanus: UE van majdnem annyira porgos mint az frozen orb sorcy volt diablo2ben... es kb ugyanannyira destruktiv. es papir.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#94134) Edge válasza Gorneck (#94130) üzenetére


Edge
veterán

2018-ban meg bejelentik a necrodoctor kasztot(vagy witchmancer-t), ugyanaz lesz mint a wd vagy a necro, kivéve hogy ez majd le tudja idézni az összes menangerist goblinos petet avenger abilityvel amitől 20 emelet magasak lesznek és gyakni fognak mindent :DDD

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#94135) mikromanus válasza rumkola (#94132) üzenetére


mikromanus
veterán

Az az a 16 szintes dungeon lesz? No, az ha jól vettem ki D3-as grafika lesz kicsit "darkosítva" és a D1 története. De csak kizárólag januárban lesz elérhető (ami mondjuk baromság, de hát ne várjunk észérveket hogy miért ezt tervezik!).

"•The Anniversary Dungeon recreates the events, monsters, and levels of the original Diablo inside Diablo III.
•The Dungeon will be 16 levels deep and accessible for all existing characters.
•Returning boss fights are The Butcher, The Skeleton King, Lazarus and Diablo himself.
•You will be able to enter the Dungeon via a teleporter in The Old Ruins of Tristram.
•The Anniversary Dungeon will be included in Patch 2.4.3, "The Darkening of Tristram".
•It will be a limited time event, occurring for the month of January every year."

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#94136) Gorneck válasza Edge (#94134) üzenetére


Gorneck
titán

Gargánál most is van illen... :D De miután begrejedt unszonli kell, hogy "Hé, ne állj, mint egy fasz...zúúúúúúzzzz!!!"

Az már mindent robbant a képernyőn.... :D

Gorneck#1239

(#94137) Dyingsoul válasza rumkola (#94132) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Semmiképp nem ez a célunk, ezért átírtam:

"A Diablo 1 szinteket felidéző kazamata érkezik a Diablo 3-ba, pixelesített grafikai filterrel, retro audioval és irányítással."

Remélem így megfelel! :R

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#94138) .OM.


.OM.
aktív tag

Szezonban nem esik nekem RORG.
T7 Bonuty farmolok public-on, de semmi..

Más is szív ezzel?

Kadala vagy Kanai adhat rorg-ot?

[ Szerkesztve ]

ex .Oldman.

(#94139) rumkola válasza Dyingsoul (#94137) üzenetére


rumkola
veterán

Nem bántásból írtam az észrevételt. Amit most írtál az viszont tökéletes megfogalmazás. :R

(#94140) rumkola válasza .OM. (#94138) üzenetére


rumkola
veterán

Összevisszaságban dob a game, nekem első bountyra beadta.

[ Szerkesztve ]

(#94141) Peppo válasza .OM. (#94138) üzenetére


Peppo
őstag

Ebben a seasonban kb. huszadik bountyra adta be. Azóta persze esett már egy csomó.

Csak bountyból jöhet.

(#94142) Edge válasza Gorneck (#94136) üzenetére


Edge
veterán

pont ez a lényeg hogy már van ilyen :DDD petes kaszt is van de kell még egy tök logikus :C

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#94143) sandor906 válasza .OM. (#94138) üzenetére


sandor906
tag

A1 bounti a legvalószínűbb, de nekem dobott már A4 is Royal Ringet.

GhostDragon#24437

(#94144) ReFleXx válasza .OM. (#94138) üzenetére


ReFleXx
addikt

LEgjobb ha keresel par embert/havert aki ugyanigy van ezzel es csinaltok par A1 only bountyt splitbe.
Vagy csinalhatod publicon is a csak A1 only-t, viszont ugy kicseszel veluk egy picit, ha A1 cachet leveszed amint meg van csinalva.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#94145) Peppo válasza ReFleXx (#94144) üzenetére


Peppo
őstag

Tapasztalataim szerint amint a többieknek kiesik a gyűrű, úgy szép lassan le is kopnak, és nem nagyon akaródzik nekik újabb köröket menni act1-ben. Így akinek nem esett, az ott marad magában.
Egyedül egy komplett act lenyomása kb. annyi idő, mint egy négyes partiban splitben végigmenni az öt acton. És akkor már legalább esnek materialok is a kraftoláshoz. Szóval public bounty, aztán reménykedni, hogy kiesik, mire odaáig jutnál, hogy hagyod a játékot a fenébe.

Publicban idő előtt felvenni a ládát a legnagyobb szemétségek egyike. Aki ilyet szándékosan csinál, azt bannolnám a francba végleg.

(#94146) szupermacs válasza reelc (#94104) üzenetére


szupermacs
veterán

2 Kieget ígértek. Tévedek?

(#94147) reelc válasza szupermacs (#94146) üzenetére


reelc
veterán

Ezt már hallottam mástól is. Azt, hogy 2 kieg volt a terv évekkel ezelőtt, 2 évente egy.
De azt, hogy pár éve mit terveztek, azt én nem veszem ígéretnek. Én így vagyok vele.
Biztos vagy benne, hogy ők is kihangsúlyozták, hogy ez csak terv, és változhat. De ilyen az információ, minél több idő telik el, minél több emberen megy keresztül, torzulhat. Aztán annyi marad a communityben, hogy "megígérték". :)
Nagy cég, változhatnak a terveik, prioritásaik. Szerintem ez bármely cégnél előfordulhat.
Felesleges a múltbéli tervezetekkel foglalkozni.
Azt már bejelentették, hogy mi lesz 2017-ben. Vagy örül neki az ember, vagy nem.

[ Szerkesztve ]

(#94148) szupermacs válasza reelc (#94147) üzenetére


szupermacs
veterán

Ha kijelentenek valamit, akkor azért szabad reménykedni, ugye? Nem tartom hülyeségnek az elvárást egy új kiegre.

Ettől függetlenül várom a Necrot, addig is D2-ben tolom majd vele. Ha nem lesz drága, biztosan megveszem, mert érdekel. De akkor biztos nem fogom hagyni a NS-t, szeretnék nagy és erős lenni vele. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#94149) Cathfaern válasza reelc (#94147) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Jah, elég egyértelmű hogy átcsoportosítottak erőforrásokat a Diablo 3-ról. Csak kérdés hogy:
- Optimista verzió: azért mert Diablo4-et, vagy valami más Diablo világában játszódó játékot fejlesztenek (Diablo Cart, esetleg Diablo Crush, ha már megvették a King-et ;])
- Pesszimista verzió: nem látnak fantáziát jelenleg a Diablo univerzumban, és teljesen más világokra koncentrálnak.

szupermacs
Ha 2017-ben jönne kieg, azt most bejelentették volna, főleg hogy a Necrot is 2017 második felére ígérik.

[ Szerkesztve ]

(#94150) mikromanus válasza Cathfaern (#94149) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerintem nem látnak benne most komoly pénzt és elsikkadt. Hasonló (vagy picit szebb) látványvilággal és hentelősdi rendszerrel MMO-ként jön 2-3 játék a közeljövőben. Ebben lett volna piac és nagy suska, de ezt elbambulták. Vagy nem akartak versenyt és bele se kezdtek.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.