Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94127) mikromanus válasza Peppo (#94126) üzenetére


mikromanus
veterán

Hát passz. A szintezés laza volt. Az immo set jó "support" mindenhez. Boulder tossal nyomultam immo setben. Kényelmes haladós volt. Aztán alap eq setes cuccokkal nyomultam miután esett egy rama lyukgyártó. Igaz a fegyver váltás így minőségi csere is volt, mert az EQ fegyver az ancient, de veszettül érezhető a "közvetlen" setre gyúrt skillezés-item kombós változat hatékonysága. Ez jó kicsi GR-re is fastrunként, nagyobb gr-re is ha egyree jobbak lesznek az itemek. A seismic-eq is ugyanilyen muris és a rend-ww kombó is veszett gyors és erős ha nem akar GR1000-en rekordokat döntögetni. A raekor is jó gondolom, bár a régebbi talán erősebb volt mint ami most volt. Összesítve:
A barbinak az összes skilljére építhető szórakoztató és használható karakter. Az alaptámadások buffolására is van cél item (bash, cleave, frenzy). A frenzy-thorns-ot elég sokan használják, így gondolom az se gyenge. Van set és legendary buff item rend, ww, HoTA, Seismic, Charge, eq, Avalanche skillekhez és az immo set amolyan petes-univerzális kiegészítőként is használható.

A DH kevésbé rugalmas. Mondjuk ha van elég item, akkor muris lehet. Az impale set sebzés brutális, de nekem a nem marauderes 1hit-cluster jobban tetszett. Csak az elég itemfüggő és nem is GR100 képes. De veszett jól néz ki hogy diobálja az atomot és minden elhamvad-szétrobban azonnal. (mondjuk ez más kasztoknál és buildeknél is lazán összedobható akár magasabb GR-re is, de a cluster bombázás nagyon szórakoztató. Kit érdekel az alacsonyabb hatásfok mara nélkül? :DDD )

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.