Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92200) reelc válasza Thrawn (#92174) üzenetére


reelc
veterán

Én is kipróbáltam valamelyik nap amit linkeltél. Nekem sem jött be. Stonesinger GR72-őn vagy az 5-ik támadásomnál feküdt meg, pedig időzítettem a CoEhez meg minden. Szedett vetett cuccokkal GR65 még egész jó volt nekem. Persze ez a build nagyon távol áll tőlem, lehet én vagyok béna hozzá.

Úgy vélem annak jó a build, aki hozzászokott, hogy support. Mászkál az ellen között, nyomogatja a gombokat amikor kell.
Néztem több hasonló buildet, és amit nem értek: minek primary skill? F+Rt nem kell fenntartani. Nem sebez sokat amúgy sem. Hatred nem fogyik, nem kell visszatölteni. Ráadásul használat esetén nullázhatod a Sharpshootert.

(#92172) KubanitoS: egyetértek. GR75 nekem is UEvel volt meg szezonban. Igazából az egész szezont (amíg játszottam) vele vittem végig. GR, TX rift, bounty, kis átalakítással mindenes. Remélem a TXIII-at is lehet vele majd normális tempóban farmolni. De még nem tudom, ezzel indítok-e az új szezonban? Túl régóta vagyok a Multis DHval, és úgy látszik nem is lesz normális alternatívája a DHnak. LoN nem érdekel, Mara és Shadow nem mindenes. Ez a 2Shadow/2Mara kipróbálni érdekes volt, de kb. ennyi.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.