Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91851) Jazz válasza Lézerparaszt (#91850) üzenetére


Jazz
veterán

USB-n még a google főoldal is órákig tölt. Valami bug-os ott.

free your mind

(#91852) Pyro05


Pyro05
tag

Sziasztok!

Van egy eladó Diablo III RoS CE játék nélkül (!) a hirdetésben megjelölt tartalommal! Költözés illetve leánykérés miatt minden zsetonra szükségem van, így úgy döntöttem, hogy értékesítem. Ha anno elfogyott előled a boltból, akkor most itt a lehetőség, hogy a polcodon ékesítse a gyűjteményed! :)

Remélem szabad ilyet posztolni itt, és nem zavartam meg senkit. Köszi, T.Dávid

War. War never changes.

(#91853) H_András válasza Lézerparaszt (#91828) üzenetére


H_András
tag

Én csak kb. egy hónapja hc-zok, igaz elég sokat, de a "sima" játék tényleg kezd kifulladni. Seasonban amit akartam elértem, így is egyéni rekord (season négynél vettem meg a játékot csak), most gr 70 volt a kitűzött cél, elértem, meg para 800, 770 vagyok, de már nincs kedvem ahhoz. A nagyokhoz kicsi vagyok, szintemnél meg megakadtam, kellene a gemek szintjét növelni, de nagyobb partikból kitesznek, mindenki elfelejti honnan indult.. de vissza a hc vonalra.
Magamnak, nulláról indulva végigtoltam a storyt, fejlesztgettem és szeretgettem a kislány dh-t.. Szépen szedegettem a cuccokat, meglett a szett (jóval lassabban mint nem hc módban), úgy vigyáztam rá mint a hímes tojásra. Kétszer volt, hogy crashelt a battle.net, a karakter túlélte... Harmadszorra nem, riftben voltam, a kép megállt, hallottam hogy ütik, görbült a szám. Restart, karakter sehol.. na itt konkrétan szétvertem a klaviatúrát - az egérrel.. és a szomszéd gyerekei is tanultak pár új kifejezést :DDD nem vagyok túl büszke. A dh komplett settel, gemezve a múlté lett.
A sztori végigjátszás alatt párszor belépett egy német srác, akit felvettem barátnak, nos, ő húzta fel a következő két karaktert. Igen, kettőt, azóta mindenből elrakok kettőt vagy annál is többet mindenből, és párhuzamosan tolom két karival, biztos ami biztos (de van egy harmadik kari is a biztonság kedvéért). Kifejezetten arra kell számítani, hogy meghalnak, önhibádon kívül - szerencsére ez azóta nem történt meg, de most így, hogy gyakorlatilag rögtön össze tudok pakolni egy vagy két klónt gebasz esetére, és kifejezetten örülök, hogy szokásomtól eltérően nem zárkóztam el az ismerkedéstől a játék kezdeti szakasza alatt. Azóta viszonoztam a szívességet, sőt, klánban is húztam fel nulláról már három embert, jelenleg hatszázas a paragonom, megdöbbentően jól megy a játék - persze ehhez több száz óra normál játék tapasztalata is hozzájárul.. teljesen meg tudom érteni, ha valaki iszonyat időt és energiát beleöl, és önhibáján kívül elveszti az egészet. Én így kevésbé aggódok (és anyázok majd nyilván) ha megint megtörténik, de fel vagyok készülve. Amit egyszer elértem, legalább nem veszik el, még szerencse, mármint szintre, tárolt cuccokra ilyesmire gondolok. Na az lenne a brutál hc...

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#91854) Jazz


Jazz
veterán

Üdv,

kihagytam a komplett season 5-öt. Ez azt jelenti hogy az ott megszerezhető +1 stash tab-ot örökre elbuktam?

Jelenleg 6 van, de még nincs meg a season 6 journal. Azzal együtt lesz 7.

Egy havernak meg van 8 összesen.

Na most ezt hogy van?

Köszi!

free your mind

(#91855) DjDanee87 válasza Jazz (#91854) üzenetére


DjDanee87
addikt

Azt mondták, hogy 10 tab lesz a maximum, tehát ha kihagysz egy szezont akkor sincs "gond", csak neked 1 szezonnal később lesz meg a maximális mennyiség, mint annak aki folyamat játszik és nem hagyott ki egyet sem.

(#91856) Lézerparaszt válasza H_András (#91853) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Azért egy rank 165 monk nehogy meghaljon már t6-on üres szobában boost közben 30 sec kihagyástól, mikor t10-en sem tudtak sebezni a mobok. Nekem is van elrakva pót cucc mindenből, nem arról van szó. Büszke voltam rá hogy hc-n még soha nem haltam egy karival sem, de a passzív is csak 2-3x kapcsolt be, ebből 2x 74-en Perdition alatt. Pedig nyomtam rendesen, 2 karakterrel is top 200-ban voltam.
A legnagyszerűbb dolog az volt mikor néztem mitől halt meg és annyit írt, hogy killed by...... és az a rész üres volt. A semmi ölt meg. Ismerősöm a városban halt meg szóló play közben, elment kajálni és közben egyedül afkolt a városban. Mire visszatért kb 20 perc múlva már halott volt. Tele van paranormális jelenségekkel a játék, úgy néz ki.

A játék az nem játék!

(#91857) dante3 válasza Lézerparaszt (#91856) üzenetére


dante3
addikt

Tudom nem vicces, de lehet fellázadtak a followerek! ;]

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#91858) Jazz válasza H_András (#91853) üzenetére


Jazz
veterán

Ott vannak a cosmetic cuccok. 20 pet, egy rakat wing, egyedi portrai, vagy a 6 különböző settel master szinten teljesített set dungeon wing drop....etc.
Még ezek egyikének-másikának megszerzése is lehet cél. Vagy bekerülni legalább a top 1000-be, ehhez gr 86 kell. A gr 70 nagyon karcsú.

free your mind

(#91859) czpitti válasza Lézerparaszt (#91856) üzenetére


czpitti
senior tag

Ne rijjá a hc kari mind megdoglik.A kérdés csak a mikor.Ezvan csinálj másikat.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#91860) Lézerparaszt válasza czpitti (#91859) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Van másik, csak a kedv ment el. Inkább koncentrálj a 94-re :D

A játék az nem játék!

(#91861) _ocsisajt válasza czpitti (#91859) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Én el is törölném a szoftkort, cserébe korrektebbű kezelném azt, hogy ha nem a TE hibád miatt hal meg a kari... akkor lennék kiváncsi arra, hogy mennyit esne a player base hogy milyen lenne a ranglista :) (Mert azért jó pár Sc player maradna a glory kedvéért, vagy nem) :B

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#91862) czpitti válasza _ocsisajt (#91861) üzenetére


czpitti
senior tag

Én meg a hc-t torolném el mert semmi értelme.Bohockodik ott a jonép meg meghal csak. /nézopont kérdése/

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#91863) SQX_Barto válasza _ocsisajt (#91861) üzenetére


SQX_Barto
addikt

HC only nálam uninstall lenne garantáltam, HC-n csak achivementek miatt bohóckodtam.
Szerencsére blizzard nem hülye favágó, szóval ezt sose lépné meg. Valószínűleg óriási zuhanás lenne a játékos állományban, talán 60-70% is, ki tudja. Szerintem a Te verziód és pitti verziója is maradjon meg fórumos vágyálomnak, mindenki játszon, amivel akar ;)
És ha már pitti, légyszi ne dobjatok még ki, lassan lesz már gépem... :R

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#91864) LélekVándor


LélekVándor
tag

Sziasztok! A HE klán felvételt hirdet. Most 75 fő a taglétszám, ezt kívánjuk bőviteni aktív játékosokkal. SC és HC játékosok jelentkezését egyaránt várjuk. Kizárólag Magyar játékosokat veszünk fel! Csupán a szintkövetelménynek kell megfelelni, ami SC esetében S6 para 1000lvl, ill. HC esetében para 700lvl. Büszkén mondhatom, hogy klánunk a diabloprogress.com szerint, a 36. helyen áll a világon. Szeretnénk ha a taglétszámunk 150 főre bővülne! A bothasználat szigorúan tilos!

(#91865) MegalodonS válasza LélekVándor (#91864) üzenetére


MegalodonS
őstag

Pitti toboroztat!! ;]

(#91863) SQX_Barto

Pitti nem dob ki teged,(mar kidobott??) ;]

[ Szerkesztve ]

(#91866) LélekVándor válasza MegalodonS (#91865) üzenetére


LélekVándor
tag

Technikailag bajosan tudná megvalósítani.

(#91867) Sárpac válasza czpitti (#91862) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Én meg azt vettem észre, hogy egyre jobban tolódik a játékos bázis a hc felé főleg az utóbbi hetekben.
Gondolom ennek főleg az az oka, hogy ugyan az a 4player meta felállás van már második seasonban és unalmas már sokaknak.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#91868) LélekVándor


LélekVándor
tag

Megalodon ajánlása alapján, új toborzás indul:)

A HE klán felvételt hirdet. Most 75 fő a taglétszám, ezt kívánjuk bőviteni aktív játékosokkal. SC és HC játékosok jelentkezését egyaránt várjuk. Kizárólag Magyar játékosokat veszünk fel! Csupán a szintkövetelménynek kell megfelelni, ami SC esetében S6 para 1000lvl, ill. HC esetében para 700lvl. Büszkén mondhatom, hogy klánunk a diabloprogress.com szerint, a 36. helyen áll a világon. Szeretnénk ha a taglétszámunk 150 főre bővülne! A bothasználat szigorúan tilos!

[ Szerkesztve ]

(#91869) szupermacs válasza LélekVándor (#91868) üzenetére


szupermacs
veterán

Álmomban sem voltam paralvl 1000 környékén. :D

(#91870) Lézerparaszt válasza LélekVándor (#91868) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Mi várható ha jelentkezek a guildbe? Vannak groupok amik nem a kötelező karakterekkel mennek? Befér Multi DH, harangozó/petes monk, petes WD? Tudom ezek csak szóló buildek de a grouposak nem jönnek be.

A játék az nem játék!

(#91871) LélekVándor válasza Lézerparaszt (#91870) üzenetére


LélekVándor
tag

Van 1-2 parti, ahol tényleg a maximalizmus és a szintezés megy, de sztem mindenki megtalálja magának a megfelelő partit. Persze azt fontos megjegyeznem, hogy a Diablo alapjában véve csapat játék, és a klán is lényegében a közösségről szól, szóval ha vki az a magányos farkas típus, akkor nem biztos, hogy neki való a klánunk.

(#91872) Lézerparaszt válasza LélekVándor (#91871) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Én játszanék ha lenne kivel, de a buildjeim nem kimondottan csapat buildek, erre értettem. Azzal játszok ami tetszik, nem azzal amit a csapat érdeke kíván. Pl support vagy wizard kizárt hogy legyek.

A játék az nem játék!

(#91873) Edge válasza Lézerparaszt (#91872) üzenetére


Edge
veterán

Előbb a követelményeknek felelj meg :DDD

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#91874) babak


babak
csendes tag

Sziasztok, én teljesen új játékos vagyok még itt, nemrég megvettem a Diablo 3 - at, a napokban végigjátszottam, és azt szeretném kérdezni :
- az ADVENTURE MODE - ot hogy tudom megnyitni ?
- hogyan tudok másokkal játszani ?
- mi az a SEASON 6 ?

[ Szerkesztve ]

(#91875) Pitymaszter válasza babak (#91874) üzenetére


Pitymaszter
tag

Helló!
- Adventures mode-t hogy használni tud min. 1x végig kell tolnod a kampányt! Utána lesz elérhető az adventures mode (nem tudom így érteted-e?) amúgy ha a főmenüben vagy akkor game settings és kiválasztod és kész...
-tudsz random emberkékkel játszani public gamet nyitsz. Vagy vannak ismerőseid meg adják a battletag-üket felveszed vissza igazolnak és mehet a game. Ha klánban vagy ott egyszerűbb a dolgod nem kell felvenni ismerősnek... Bár ha keresel egy olyan community chatet ahol partykat keresnek ott is tudtok szervezni partykat.
-SEASON: Három hónapig tart, itt 0-ról kezdesz mindent hiába vagy non-seasonben X paragon szinted. Itt van a season journey -->> itt küldetéseket kell teljesíteni és ha elérsz bizonyos szintig akkor ad portrét, pet-et, láda helyet. És azért ha "6" mert ez a 6. season. Amúgy nemsokára vége (júl.22) és jön a season 7 ami Aug.5-én kezdődik.

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#91876) babak válasza Pitymaszter (#91875) üzenetére


babak
csendes tag

köszönöm a segítséget

a kampányt ma délelőtt toltam végig ( melynek végén megküzdöttem magával Diabloval és legyőztem), ennek ellenére az Adventures mode - t nem engedi kiválasztani :N

(#91877) AnginaP válasza babak (#91876) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Akkor valószínű a Reaper of souls kiegészítő nincs meg, igaz? Az kell mindenképp az adventure-höz + V. act végigvitele kampányban. Utána fogja engedni az adventure-t.

Indítok egy Skyrim szervert.

(#91878) férfiállat


férfiállat
tag

WD-vel tolom melyik a legjobb kísérő és milyen felszereléssel??
Illetve potiból melyiket ajánlanátok??

(#91879) babak válasza AnginaP (#91877) üzenetére


babak
csendes tag

Köszönöm :)

A Reaper of Souls kiegészítőt ma rendeltem meg, mert nekem is ez volt a sejtésem ( sajnos az angol tudásom elég gyatra)

(#91880) hokuszla


hokuszla
aktív tag

Szezon HC társakat keresek szintezéshez, jelenleg egy 70(80) wizzel.
pm nekem ha érdekel

10400 16GB 1660s 4.5TB

(#91881) ZrogNV


ZrogNV
tag

Én pénteken kezdtem a játékot D3+kieggel, előtte csak free módot csináltam végig és így is tudtam Adventure módot választani.

“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”

(#91882) Lézerparaszt válasza Edge (#91873) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Csak érdeklődök mert a HE az én agyamban úgy létezik mint egy progress orientált guild kockáknak, a követelmények alapján meg már szinte gyűjtő guild. Az a 2 szint már meg van fél óra alatt ami a követelményhez kell :D

Hokuszla: Ha szeretnél nyomulni akkor lent van a b.tagem, azon megtalálsz.

[ Szerkesztve ]

A játék az nem játék!

(#91883) AnginaP válasza ZrogNV (#91881) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Nem szezon karit indítottál? Akkor szokta engedni, hogy azonnal adventure-be menj, de ha vége a szezonnak erőltetni fogja a kampányt, ha még egyszer sem mentél végig.

Indítok egy Skyrim szervert.

(#91884) _ocsisajt válasza czpitti (#91862) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Persze, hogy fordítva látjuk a dolgot, a szoftnak nincs értelme idő után... unlimited lives... C-64 korszak crackelt intrók meg az unlimited lives anyone? :DDD

én is visszamennék HC-zni ha nem lenne olyan halál, hogy a "szerver hibája" :U

Így marad csak a casual playing, de szószerint... hatos szezon, el sem értem a 700-as parát, látszik mennyire mozgat a szoftkor :DDD

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#91885) ZrogNV válasza AnginaP (#91883) üzenetére


ZrogNV
tag

Ez lesz a megoldás , szezon karit indítottam. :)
Akkor 22. után megcsinálom a kampányt is :D

“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”

(#91886) reelc válasza _ocsisajt (#91884) üzenetére


reelc
veterán

Commodore Plus/4-en igen, öreg vagyok ebből is látszik. :DD

Minden tiszteletem azoké, akiknek van idegzetük komolyabban HC-zni (nem lvl70-ig, mint ahogy én csináltam kétszer).
Én sem tartom fairnek, hogy szerver hibától haljon meg a HC kari. Olyan hiba, amihez nincs is köze a játékosnak.

(#91872) Lézerparaszt: Én is így vagyok vele, nem vagyok partyarc. Főleg multis DH-val nyomom, mert az tetszik, és nem érdekel a meta, meg hogy nem leszek 80+ partyban. Én azt játszom amit szeretek. Hallottam már elég sírást, hogy xy szezonok óta supp., mert így lehet eredményt elérni, stb. Én úgy vagyok vele, hogy szórakoztasson a játék, amíg tud.

Mondtam már pár embernek: érdekel a Blizz. mint produkál januártól? 2 szezon múlva. Ugyebár az lesz az első szezon, ami már nem ad + stasht annak, aki mindegyik szezonban megszerezte. Ha nem rukkolnak elő valamilyen komolyabb dologgal (pl. visszahozni a szezon exkluzív cuccokat), szerintem sokan nem fognak szezonozni. Aki nem az LB-t hajszolja, meg nem P1000-et akar minden szezonban - azoknak nem lesz miért szezonozni. Pláne ha elég ember marad nsben, így party is lesz.
Ti mit gondoltok?

[ Szerkesztve ]

(#91887) babak válasza AnginaP (#91877) üzenetére


babak
csendes tag

akkor várjam meg amíg megjön a RoS, és kezdjem előröl a játékot ?

(#91888) TeeBee73 válasza reelc (#91886) üzenetére


TeeBee73
addikt

A C+4-es korszak már lótúró volt a C64-hez képest. Ebből látszik, hogy fiatal vagy... ;] :DDD

MOD: babak: Ja. Nem árt.

[ Szerkesztve ]

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#91889) DjDanee87 válasza babak (#91887) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nem kell az elejéről, hanem a kieggel jött Act 5, azt kell majd megcsinálnod még.

(#91890) babak válasza DjDanee87 (#91889) üzenetére


babak
csendes tag

rendben, köszönöm

akkor addig is játszom és gyűjtöm a tapasztalatokat :)

(#91891) Lézerparaszt válasza babak (#91890) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Ha végképp nincs kedved végigvinni a story módot, megkérhetsz valakit hogy ölje le neked Malthaelt és ezzel unlockolja neked. De mindenképp érdemes egyszer végigvinni mert nem rossz, és azért nem árt tudni miről van szó. Sajnos a játék 70-re van kialakítva, szóval az agyatlan farmolással várj a kiegig mert értelmetlen 60-on.

A játék az nem játék!

(#91892) szupermacs


szupermacs
veterán

Délután valaki tudna nekem segíteni? Wizardommal 192-es parán nem tudom lenyomni egyedül a solo gr20-at a seasonban. Kellene belőle a set hiányzó 2 darabja amit adna, mert eddig egy félig Vyr, félig firevalami cuccban összeeszkábált builddel tolom. Kegyetlen gyenge vagyok, 280K körül van a damom. Bármilyen segítséget szívesen fogadnék. Néztem a ladderen lévő játékosok cuccait és buildjeit is, de nem tudtam kihámozni semmit, amihez cuccaim vannak és használható lenne nekem. :( Jó lenne legalább a pennant és portré még season vége előtt.

(#91893) Zeratul válasza szupermacs (#91892) üzenetére


Zeratul
addikt

GR 20 Soloban nem fog tudni neked senki segíteni, mert egyedül kell lenyomnod. Ha viseled a Deselere 4 meglévő részét akkor használni kell a slow time-ot mert felezi a bekapott damot amíg van aktív buborék. Archon tis érdemes használni mert az archon slow timejával is működik a felezett dam.

(#91894) szupermacs válasza Zeratul (#91893) üzenetére


szupermacs
veterán

Dam nem annyira vészes, mert bírom. Csak a támadásom ami nagyon gyenge és egy T1-es sima rift is jó 20 perc mire lenyomom. Gr20 meg azért kicsit komolyabb menet sajnos. Buildben kellene valami segítség, mert bármit próbálgatok, nem akar összejönni a normális damage.

Előző seasonban ez a 20-as grift simán lement crussal. Most meg paragonozok, BS-ból próbálgatom a set itemeket kiszedni, de semmi.

(#91895) emmm válasza szupermacs (#91894) üzenetére


emmm
senior tag

Egy ideje nem diablóztam, de nekem úgy rémlik, hogy a para 100-at elérve már kb. 800-900 ezres damom volt, mert craftoltam. Neked is azt kéne szerintem, feküdj rá a materialokra és kraftolj egy jó anci wandot. Egyből kihagysz majd pár Torment szintet.

(#91896) Zeratul válasza emmm (#91895) üzenetére


Zeratul
addikt

Wizarddal 800-900K dam 192 paragonnál? Igen csak jó fegyver kellet hozzá craftolnod.

[Ennyit tud most a wizardinám]

(#91897) szupermacs válasza emmm (#91895) üzenetére


szupermacs
veterán

Mi az az anci wand és hol craftolhatok? BS-nél, vagy a kockában?

(#91896) Zeratul: Alacsonyabb szinten vagy nálam és nagyobb a sebzésed és jobb cuccaid vannak. Ez hogyan működik? Ennyire szerencsejáték lenne? Keress rá a karimra: Charaine
Most melóhelyről lassú net miatt nem tudok linkelni, de kipróbálom a te builded. Csak az a baj, hogy nincs meg a teljes set csak 4 db belőle.

[ Szerkesztve ]

(#91898) Lézerparaszt válasza szupermacs (#91897) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Semmi hókuszpókusz nincs a dologban, a szetbónuszokat kell használni. Szezon nyitás után 1 nappal már t10-et farmoltam szinte mindegyik szezonban. A t6 kb 4-5 óra után elérhetővé vált. Semmi más, csak szetbónusz.

A játék az nem játék!

(#91899) Zeratul válasza szupermacs (#91897) üzenetére


Zeratul
addikt

4 set már elég sokat segít a túlélésben, nekem volt mellette Tal Rasha set 2 darabja ami meteorokkal bombáz + egy echanter feltuningolva olyan jó 250K körülire. A GR 20 őrét archon formájában nagyon simán lenyomtam. Sokat számítanak a GR ben szerzett és feltuningolt ősi drágakövek.

Lézerparaszt: season heroval?

[ Szerkesztve ]

(#91900) dante3 válasza szupermacs (#91897) üzenetére


dante3
addikt

Szerintem ha ragaszkodsz a Vyr's sethez, akkor nézd át [ezt] a buildet, próbáld lemásolni! 20-as gr-t azért nem olyan nehéz lehozni, biztosan sikerül! :K

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.